Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Cepi1981
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Cepi1981 » 30 maj 2019, 21:15

BoixosNois1899 je napisao/la:Takoe vratiti Mešu!

Ne Mesu samo dovesti Felixa Magatha ili nekog poput njega.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 maj 2019, 21:50

Cepi1981 je napisao/la:
BoixosNois1899 je napisao/la:Takoe vratiti Mešu!

Ne Mesu samo dovesti Felixa Magatha ili nekog poput njega.
On je u padu, vise preferiram Guardiolu ili Pochettina.

ultrabosnia
Kontakt:

Post Postao/la ultrabosnia » 30 maj 2019, 21:57

Dovesti Mešu da nas uvede iz treće grupe u četvrtu :lol:
I kad ti budu svi leđa okrenuli

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 maj 2019, 22:17

Raonffa je napisao/la:Dakle, zvati igrača bez forme, bez utakmica, nema logike je l' tako?
Apsolutno, ali ako si Njemačka, Španija, Francukska,... mi ipak nemamo taj luksuz da ne zovemo igrače koji nisu u formi. Seo je trebao biti pozvan u slučaju da može igrati.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 30 maj 2019, 22:39

Ljudi ovdje nije bitno je li u pitanju Kolasinac, Mujo ili Pero.
Ovako se ne radi! Ne moze se igracu davati posteda telefonom, bez obavezne procedure pregleda reprezentativnih doktora.
Ta pravila i postoje da se ne bi desavalo ovo sto se desava kod nas.
Tako je nastao kuršlus sa Begovicem, tako je Lulica trazio gajgermilerovim brojačem po Rimu, tako je "telefonirao" Ibisevicu, Jakupovixcu, Kolasincu...
Mislim da Prosinecki ima jako lose savjetnike, koji mu govore da bude bezobrazan i da smo svi mi budale.

vest
Kontakt:

Post Postao/la vest » 30 maj 2019, 23:03

Amar osim i husref musemic su za mesu i ludog hrvata vicente dem bosque i louis van gaal.
Nad Banja Lukom svice sudnja zora, s rusima se ratovati mora!

Derdiyok
Kontakt:

Post Postao/la Derdiyok » 30 maj 2019, 23:13

Bosniacum Lilium je napisao/la:Sprema se nezavisnost Sandzaka. Samim tim i slažemo reprezentaciju. Sportski pozdrav
Da li će Ljajić tražiti da promjeni sportsko državljanstvo
® GONGASHI POWERHOUSE ®

Vucevich

Post Postao/la Vucevich » 30 maj 2019, 23:16

Raonffa je napisao/la: Dakle, zvati igrača bez forme, bez utakmica, nema logike je l' tako?
Pa, ima logike, tako radi Zuti od kako je selektor :lol:

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 30 maj 2019, 23:21

DrFilgud je napisao/la:Ljudi ovdje nije bitno je li u pitanju Kolasinac, Mujo ili Pero.
Ovako se ne radi! Ne moze se igracu davati posteda telefonom, bez obavezne procedure pregleda reprezentativnih doktora.
Ta pravila i postoje
d .
Ti u najmanju ruku pricas kao da se radi o nekoj ozbiljnoj i uredjenoj reprezentaciji gdje je sve po ps-u i transparentno. Nasa repka je vazda bila vise cirkus no kolektiv.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 30 maj 2019, 23:23

Ko vjeruje da je kola zapravo povrijedzen taj je gluplji od onih sto misle da je zemlja ravna ploca....smrdo prosinecli mu je sigurno rekao da ce civic igrati protiv finske zbog menadzerskih talova ovom pukao film i imamo to sto imamo... Iskreno se nadam porazu u oba meca da ovaj **** dobije nogu jednom za sva vremena....prvo begovic sad kola...zanimljivo...

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 maj 2019, 23:42

gruezi je napisao/la:Ko vjeruje da je kola zapravo povrijedzen taj je gluplji od onih sto misle da je zemlja ravna ploca....smrdo prosinecli mu je sigurno rekao da ce civic igrati protiv finske zbog menadzerskih talova ovom pukao film i imamo to sto imamo... Iskreno se nadam porazu u oba meca da ovaj **** dobije nogu jednom za sva vremena....prvo begovic sad kola...zanimljivo...
:urnebes: :rol:

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 maj 2019, 23:48

Kolasinac mora naci novi klub zato je "povrijedjen"
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

akisarajevo92
Kontakt:

Post Postao/la akisarajevo92 » 30 maj 2019, 23:51

Poprilicno sam siguran da se za 10 dana igra PL da bi nastupio od prve minute za Arsenal
Don't believe the hype.

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 31 maj 2019, 00:15

ASD je napisao/la:
gruezi je napisao/la:Ko vjeruje da je kola zapravo povrijedzen taj je gluplji od onih sto misle da je zemlja ravna ploca....smrdo prosinecli mu je sigurno rekao da ce civic igrati protiv finske zbog menadzerskih talova ovom pukao film i imamo to sto imamo... Iskreno se nadam porazu u oba meca da ovaj **** dobije nogu jednom za sva vremena....prvo begovic sad kola...zanimljivo...
:tokralju: :tokralju:
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

hurem
Kontakt:

Post Postao/la hurem » 31 maj 2019, 00:40

Vrlo moguce da je Kolasinac, kao i Begovic zavrsio s reprezentacijom dok je Robi selektor...kao i u slucaju Begovica, i ovdje bih podrzao selektora!
Da mi je zao sto nece biti Kolasinca - nije...maltene i ne znam kako je kad je tu, jer ga vise nema nego sto ga ima...i tako evo 5,6 godina.
Da bar pravi nekakvu prevagu kao Pjanic i Dzeko, pa hajd...ovako bas mi je svejedno.

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 31 maj 2019, 01:56

slika
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

gruezi
Kontakt:

Post Postao/la gruezi » 31 maj 2019, 03:40

BoixosNois1899 je napisao/la:
ASD je napisao/la:
:tokralju: :tokralju:
Samo se smij kolega a nakon finske kad sav prljav ves izadze na vidjelo hebavat ces zutom i rod i porod zajedno sa svima nama...ako mislis da je ovo sa kolom begom hajrovicem slycajno onda si fakat naivan...ali kako god

babino
Kontakt:

Post Postao/la babino » 31 maj 2019, 03:49

hurem je napisao/la:Vrlo moguce da je Kolasinac, kao i Begovic zavrsio s reprezentacijom dok je Robi selektor...kao i u slucaju Begovica, i ovdje bih podrzao selektora!
Da mi je zao sto nece biti Kolasinca - nije...maltene i ne znam kako je kad je tu, jer ga vise nema nego sto ga ima...i tako evo 5,6 godina.
Da bar pravi nekakvu prevagu kao Pjanic i Dzeko, pa hajd...ovako bas mi je svejedno.
kakvu prevagu donosi dzeko u robertovom mandatu?

HankMoody
Kontakt:

Post Postao/la HankMoody » 31 maj 2019, 07:04

Fanatiče, 'si to ti?
1992, 2006, 2009, 2011, 2015

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 31 maj 2019, 23:43

Unofficialpage je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:Dakle, zvati igrača bez forme, bez utakmica, nema logike je l' tako?
Apsolutno, ali ako si Njemačka, Španija, Francukska,... mi ipak nemamo taj luksuz da ne zovemo igrače koji nisu u formi. Seo je trebao biti pozvan u slučaju da može igrati.
Govorim o novembarskom spisku prošle godine, ne ovom sada.

Sada i jeste bio pozvan, čovjek otkazao zbog povrede, još je Prosinečki rekao da su naši doktori bili u kontaktu sa doktorima Arsenala.

Preksinoć je igrao za Arsenal, ja nisam primjetio da ima ikakvo povredu, jedino ako se nije povrijedio prilikom ulaska u hotelsku sobu navečer. Vrlo sumnjivo sve u svemu.

Da je imao neku povredu koju je vukao, čisto sumnjam da bi ga Emery ostavio u igri na 3:0 za Čelzi da igra čitavih pola sata, praktično riješene utakmice.

A ako je i imao neku povredicu, očigledno je da je za Arsenal spreman rizikovati, a za reprezentaciju nije i onda mi dođe @Wandelanoite i kaže "puklo je kada mu selektor natovario za neke greške protiv Grčke", pa što ne pukne kad ti se Emery u klubu nasere.
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 9 gostiju.