GNK Dinamo Zagreb

Tko je najbolji igrač Dinama

- Livakovic
3
8%
- Ademi
9
25%
- Ivanusec
4
11%
- Majer
0
Nema glasova.
- Orsic
15
42%
- Petkovic
5
14%

Ukupno glasova: 36

KpbKaka22
Kontakt:

Re: GNK Dinamo Zagreb

Post Postao/la KpbKaka22 » 27 nov 2015, 18:15

marconato je napisao/la:
KpbKaka22 je napisao/la: Eto gdje dns dodes,vidis,procitas ,svi se prave pametni sve se prica protiv Dinama,kao kanta za napucavanje,da mi je znati ko ih je ove godine napuco izuzev Bayerna koji je drugi svjet za Dinama.
1.Nijednom.
2.Molde,Skenderbeu,slabiji protivnici,ali decko moj pa padali su i jaci protivnici,Dolazio je Ayax sa Suarezom,Huntelarom,Stamom pa su dobili svoje..Werder je pado u dvije utakmice samo ih je onaj klosar Norveski spasio onim najgorim dosudenim penalom ikad sviranom u Zagrebu.
Eto Sarajevo nema strasan Budzet ,pogledas ih samog gazdu kluba.
Dinamo svake godine je grupna faza lige prvaka ili Evropa lige ,Sarajevo Hajduk i kompanija i ne dozive jesen klubovi koji ispadaju od nekih kazastanaca,lijevih protivnika ,nemaju nista pricati za Dinamo,mogu tamo o razdoblju bivse Juge,ali zadnjih deset godina Dinama je daleko ispred svih klubova na Balkanu :salut:
Padala je i Roma sa sve Cassanom, Da Rosiem, Kuffourom, Mexesom, Panucciem...Nikad jaci Newcastle u poslednjih 15 god. i sta sada...Desava se :roll:

Nisi mi odg koliki je budzet Dinama! Partizan sa 5 x manje ulaganja ostvaruje slicne ili mozda cak i bolje rezultate obzirom da ce vrlo vjerovatno po 2 x u poslednjih 10 god prezimiti u evropi. Partizan ne samo da je prezimio te 2004-2005 god. nego je ispao u 1/8 finala Kupa Uefa od osvajaca te sezone - CSKA...tako da se je na tvom mjestu ne bih bas mnogo hvalio i pisao gluposti tipa: "najveci klub na ovim prostorima" itd..

Nema to veze pa gledaj onda kako Real ulaze svake sezone pa ih tamo neka Borrusija ili Atletico koji nista ne ulazu natamburaju,jel to znaci da je Real Madrid smjesan klub ,Kako je Atletico veci od Reala sta li vec,Manchester je ulago nemoguce zadnje svije sezone,pa im visi oce li proc skupinu sa nekim Wolsbrughom i Psv-om.

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 nov 2015, 18:27

KpbKaka22 je napisao/la: Nema to veze pa gledaj onda kako Real ulaze svake sezone pa ih tamo neka Borrusija ili Atletico koji nista ne ulazu natamburaju,jel to znaci da je Real Madrid smjesan klub ,Kako je Atletico veci od Reala sta li vec,Manchester je ulago nemoguce zadnje svije sezone,pa im visi oce li proc skupinu sa nekim Wolsbrughom i Psv-om.
Tvoja prica bi imala nekog smisla da je to sa Borusijom i Realom nesto sto se desava na redovnoj bazi i da Real nije uspio osvojiti LŠ prije 2-3 sezone!

S druge strane "najveci" tim ovih prostora nikako ne uspijeva da prezimi i doceka proljece u evropskom takmicenju, kako to objasnjavas?!

P.S. Nemoj vise da upotrebljavas ovaj termin koji sam stavio pod navodnike, jer se vrlo dobro zna sta cini velicinu jednog kluba, odnosno koji su kriterijumi i parametri koji je odredjuju, a po tom osnovu nema potrebe uopste polemisati o tome koji je klub najveci na ovim nasim prostorima...Tako da, mozemo samo pricati o nekoj trenutnoj snazi ili snazi u blizoj proslosti odredjenih timova, za to i ima nekog prostora i osnova... ;)
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 27 nov 2015, 18:45

zvezda je najveći klub sa ovih prostora, iako znamo da su zvezda i partizan bili privilegirani u bivšoj državi...

svaka čast partizanu što će sada vjerojatno prezimiti u europi, ali zadnjih 5-6 godina dinamo ima bolje rezultate u europi i više puta je igrao ligu prvaka
Dinamo je ove sezone također pružio bolje igre u europi i vjerojatno bi prošli skupinu da su igrali LE...ali šta da se radi, naravno da je liga prvaka privlačnija...

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 nov 2015, 18:51

dean33 je napisao/la: Dinamo je ove sezone također pružio bolje igre u europi i vjerojatno bi prošli skupinu da su igrali LE...ali šta da se radi, naravno da je liga prvaka privlačnija...
A sta mislis da to formulisemo ovako: Dinamo sa onakvom igrom i partijama kakve je pruzao protiv Fole i Moldea bi vjerovatno odmah ispao od Steaue, a o Borisovu da ne pricamo, tako da ne bi ni vidio LE, a kamoli LŠ... ;)

Sve je to šbbkbb...
Crveno-bela boja kad se razlije svud', suze mi jurnu u oči, a srce iz grudi nema kud'...

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 nov 2015, 18:53

marconato je napisao/la:
dean33 je napisao/la: Dinamo je ove sezone također pružio bolje igre u europi i vjerojatno bi prošli skupinu da su igrali LE...ali šta da se radi, naravno da je liga prvaka privlačnija...
A sta mislis da to formulisemo ovako: Dinamo sa onakvom igrom i partijama kakve je pruzao protiv Fole i Moldea bi vjerovatno odmah ispao od Steaue, a o Borisovu da ne pricamo, tako da ne bi ni vidio LE, a kamoli LŠ... ;)

Sve je to šbbkbb...
Sbbkbb price su upravo najdraze taticevcima :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 27 nov 2015, 18:54

marconato je napisao/la:

Sve je to šbbkbb...
****, bili su nositelji i mogli su tempirati formu

bez vrijeđanja
uredio dubrava

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 27 nov 2015, 18:57

Koje crno tempiranje forme kad vas je samo luda sreca i gol u gostima spasilo od ispadanja... :roll:

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 27 nov 2015, 18:59

marconato je napisao/la:Koje crno tempiranje forme kad vas je samo luda sreca i gol u gostima spasilo od ispadanja... :roll:
svakako u početku sezone nisu bili na vrhuncu forme...iako su vjerojatno mislili da će i takvi lakše proći kvalifikacije...
a Molde je dosta nezgodan protivnik

Lillard
Kontakt:

Post Postao/la Lillard » 27 nov 2015, 19:07

Svrbi a? :lol:
"Last time they count me out, what I do Game 6?"

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 nov 2015, 19:11

Zadovoljan brojkom.Prvi u nizu!

Izbori :kafa:

Lex
Kontakt:

Post Postao/la Lex » 27 nov 2015, 19:43

Na RTL vijestima rekli 800 ljudi.
Na teletextu pise 1000.
Sportske kazu 1000-1500.
Do iduceg tjedna doci ce se do brojke od 10000.
I zivi zid dao podrsku.
Prozvali i ministra koji ih placa.
Juraj Šišić iz inicijative 'Zajedno za Dinamo' nije znao odgovoriti hoće li se Boysi vratiti na stadion.
Komedija.
:rol: :rol: :rol: :rol: :rol:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 nov 2015, 20:19

Tko je bio zna.

Signore
Kontakt:

Post Postao/la Signore » 27 nov 2015, 20:57

SiamoNoi je napisao/la:Tko je bio zna.

1.500? Il me ovaj lozi :mrgreen:

SiamoNoi
Kontakt:

Post Postao/la SiamoNoi » 27 nov 2015, 21:24

Tako nesto.Plus minus koja stotina.Dobro sve proslo samo nisam poruke pred ministarstvom odmah vidio jer sam u jednom trenutku stao sa strane da vidim koliko ima jos ljudi odozada u koloni.Bilo je svih uzrasta ko i uvijek.Po povratku dobra bakljada.Mogao bi iduci petak novi prosvjed...

A policije ko da onog Bidena ili kako vec ispracaju na aerodrom.Novinara isto hrpa bila.Sve u svemu dobro odradjen posao.

dean33
Kontakt:

Post Postao/la dean33 » 28 nov 2015, 10:57

slatki ste i simpatični

bazero
Kontakt:

Post Postao/la bazero » 28 nov 2015, 16:44

dean33 je napisao/la:slatki ste i simpatični
Rado bih i ja podijelio neki epitet za tebe i tvoje istomišljenike, ali vas nema nigdje... ni na ulici, ni na stadionu, ni ovih dana ispred Remetinca. Nigdje osim na internetu. Nevidljivi ste, ne postojite u stvarnom životu :tralala:

@marconato,
Traži proračun GNK-a u odnosu na "sve druge klubove s Balkana",
Traži donacije Zagreba GNK-u o odnosu na donacije drugih gradova "svojim" klubovima;
Traži i koliko GNK ima svojih filijala u odnosi na "druge klubove s Balkana";
Zatraži i nek ti se napišu funkcije i utjecaj drugih predsjednika "klubova s Balkana" u odnosu na Mamića u HNS-u;
Nek ti napišu još "neke klubove s Balkana" koji javno daju podršku nekoj stranci ili političkoj opciji;
Nek ti nađu još jedan klub "na Balkanu" kojem su dugovi posušeni kao GNK-u...

Do tada ne ulazi u raspravu s trollovima :)

Prijateljski savjet u zahvalu za odgovor na drugoj temi :D
Djelovanje udruge temelji se na načelu demokratskog ustroja, što znači da udrugom upravljaju članovi na način da unutarnji ustroj udruge mora biti zasnovan na načelima demokratskog zastupanja i demokratskog načina očitovanja volje članova.

shzna
Kontakt:

Post Postao/la shzna » 28 nov 2015, 18:44

SLOBODA DINAMU!
Ultras Željezničar i jedanaest ratnika, oduvijek je najbolja taktika!

marconato
Kontakt:

Post Postao/la marconato » 28 nov 2015, 19:43

@bazero

Vazi, ucim na svojim greskama, tako da se nadam da ovu necu ponoviti... :)

Nema na cemu...

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 29 nov 2015, 00:04

Wow koliko su pricali o nekakvim bojkotima i Mamicima i protestima ocekivao sam u najmanju ruku 50 hiljada naoruzanih navijaca na ulicama :lol: :lol:

A vidji ti ovo, vise se ljudi skupi na utakmici Mladosti iz Velike Obarske no na ovaj strasni protest :rol:
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

BigBigBang
Kontakt:

Post Postao/la BigBigBang » 29 nov 2015, 00:09

Cek cek sta to vidim sad se velica Partizan jel hahahaha pa nemojte mi reci da je vrijednije proci u grupi Evropa lige pored AZ alkmara i Augsburge od toga da skines skalp jednom Arsenalu u LP i ispadnes u grupi gdje igra vjerovatno najjaca ekipa na svijetu, Arsenal i uvijek jaki Olypmiakos. Ne znam zasto se daje znacaj toliki terminu proljece u Evropi sto puta je bolje ispasti u grupi Lige Prvaka nego proci grupu Lige Evrope. Partizan je poslije Dinamanajboljei poslijeratni klub u regionu ali opet nisu ni blizu Dinamu ni rezultatski a ni finansijski...Dinamo je broje jedan u regionu ubjedljivo i suvereno.
VOAJERU CIGANE ODLAZI IZ ARSENALA!

Odgovori

Natrag na “Nogomet u Hrvatskoj”

Trenutno korisnika/ca: Bing [Bot] i 2 gosta.