marconato je napisao/la:Padala je i Roma sa sve Cassanom, Da Rosiem, Kuffourom, Mexesom, Panucciem...Nikad jaci Newcastle u poslednjih 15 god. i sta sada...Desava seKpbKaka22 je napisao/la: Eto gdje dns dodes,vidis,procitas ,svi se prave pametni sve se prica protiv Dinama,kao kanta za napucavanje,da mi je znati ko ih je ove godine napuco izuzev Bayerna koji je drugi svjet za Dinama.
1.Nijednom.
2.Molde,Skenderbeu,slabiji protivnici,ali decko moj pa padali su i jaci protivnici,Dolazio je Ayax sa Suarezom,Huntelarom,Stamom pa su dobili svoje..Werder je pado u dvije utakmice samo ih je onaj klosar Norveski spasio onim najgorim dosudenim penalom ikad sviranom u Zagrebu.
Eto Sarajevo nema strasan Budzet ,pogledas ih samog gazdu kluba.
Dinamo svake godine je grupna faza lige prvaka ili Evropa lige ,Sarajevo Hajduk i kompanija i ne dozive jesen klubovi koji ispadaju od nekih kazastanaca,lijevih protivnika ,nemaju nista pricati za Dinamo,mogu tamo o razdoblju bivse Juge,ali zadnjih deset godina Dinama je daleko ispred svih klubova na Balkanu![]()
Nisi mi odg koliki je budzet Dinama! Partizan sa 5 x manje ulaganja ostvaruje slicne ili mozda cak i bolje rezultate obzirom da ce vrlo vjerovatno po 2 x u poslednjih 10 god prezimiti u evropi. Partizan ne samo da je prezimio te 2004-2005 god. nego je ispao u 1/8 finala Kupa Uefa od osvajaca te sezone - CSKA...tako da se je na tvom mjestu ne bih bas mnogo hvalio i pisao gluposti tipa: "najveci klub na ovim prostorima" itd..
Nema to veze pa gledaj onda kako Real ulaze svake sezone pa ih tamo neka Borrusija ili Atletico koji nista ne ulazu natamburaju,jel to znaci da je Real Madrid smjesan klub ,Kako je Atletico veci od Reala sta li vec,Manchester je ulago nemoguce zadnje svije sezone,pa im visi oce li proc skupinu sa nekim Wolsbrughom i Psv-om.