FK Sarajevo
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Bitno je da ih registrujemo do Leotara, glupo je uvoditi igrače prvi put za derbi.
Yugoslav First League - ⭐️⭐️
Bosnian Premier League - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
Bosnian Cup - ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️
E čuj "moguće da će do Leotara biti registrovani".

Znači neće.
Akšam pada od mog grada još se bijeli kapija, na kapiji pjesmu pjeva, pjeva moja jalija!
Dobri u dobru
Zli u zlu
Dobri u dobru
Zli u zlu
- NisamInSajder
- Kontakt:
Kako je greška, ako klub nije ni bio zainteresovan za njega?
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- MortemHz
- Interni moderator
- Kontakt:
Pa to je greškaNisamInSajder je napisao/la: ↑13 sep 2021, 12:13Kako je greška, ako klub nije ni bio zainteresovan za njega?

Yugoslav First League - ⭐️⭐️
- ElCartel11
- Kontakt:
Ogromna greska.
Ali sta ces kad naši sportski radnici ne znaju dalje od srpskih i hrvatskih polovnjaka.
Ali sta ces kad naši sportski radnici ne znaju dalje od srpskih i hrvatskih polovnjaka.
Tamo, na Uni zlatno zrnce,
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
a na Drini zora plava,
u Neretvi spava sunce,
niz ravnine se razlila Sava.
BOSANSKA KRAJINA!
Nema ovih registracija do polusezone kako je krenulo, ne znam kako ih vise nije stid je*em im komplet sve
Bit ce na kraju da je Kasum prvi savjetnik Fadila Novalica ,neznam zasto ali izjave su u im toliko bliske da mislim da ih jedan covjek smislja.
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
I sta mi imamo od toga sto je pidro kao trkacki dobar. Gdje trci, kome i zasto ? Defanzivno nivo Moscanice, ofanzivno sterilan ko kokos... Znaci trci ko muha bez glave. U ovoj velelpnoj igri zvanoj fudbal ili fudbol to ne pije vode. U atletici mozda...
"Stvarno ne shvatam ovo pisanje po forumu o strancima. Kao imamo previse stranaca ??? :?:
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
Uopste nemamo. Imamo tri stranca. Keremeha,Renana i Vrancica" (anti)KLOC
-
- Kontakt:
Sablic vjerujem da ce biti tu vec od petka,isto kao i Fanimo(bar na klupi)
Jbg kod Sablica nisu nesto bili sigurni,pa bolje ne rizikovati
A ovo za Lazica i Sevelja cim kaze "moguce" "mozda" i "trebali bi" znaj da od toga nema nista.To su rekli x puta i svaki put nista se ne promjeni.Ja dok ne vidim u cometu da pise njihovo ime,ja ne vjerujem.
Fkt ako nisu u stanju registrovati trebali bi se zahvaliti ljudima i dati slobodne papire.Da vise beze ne patimo ni nas ni njih.Ocigledno da je problem do nas i nesposobne administracije,ni do koga drugog
Bezveze unistise Sevelja...A Lazic nema utakmice od decembra,znaci 9 mjeseci+i zimu i ljeto bez priprema...
Zadnja izmjena: NajvecaRadosti, dana/u 13 sep 2021, 12:59, ukupno mijenjano 4 puta.
Sta se ono tamo cuje
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
Ko to tamo pjesmu pjeva
To heroji idu majko
Navijaci Sarajeva!
E pa tačno su nesposobni, majke mi moje...
"Znaš kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju. Hvala Bogu ja nisam među njima". Dino Merlin
- NisamInSajder
- Kontakt:
Da bar tražimo hrvatske polovnjake, al nema ni njih.
A tako gledajući napravili su još bruku grešaka. Dosta dobrih igrača je propušteno.
Nama je potrebno samo da zaživi skauting služba, da tu budu ljudi koji žele raditi, i da nam bazen bude HNL (i prva i druga liga), Slovenija i BiH. Cilj treba biti uzeti svakog talentiranog bh. igrača.
A tako gledajući napravili su još bruku grešaka. Dosta dobrih igrača je propušteno.
Nama je potrebno samo da zaživi skauting služba, da tu budu ljudi koji žele raditi, i da nam bazen bude HNL (i prva i druga liga), Slovenija i BiH. Cilj treba biti uzeti svakog talentiranog bh. igrača.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kasume odlazi u paketu sa Sabrom, svoju nesposobnost ste u vise navrata dokazali, sad je samo betonirate.
FK SARAJEVO
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Titula: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
Kup: ⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐⭐
-
- Kontakt:
Fanimo izgleda negativan, navodno je sutra na treningu 

- napoleon72
- Kontakt:
Kako li ce se rijesit pitanje navijaca na derbiju, kone ce kupit dio ulaznica i mijesat se na istoku i zapadu s nasim, moglo bi bit frke na tribinama
GRMI SA SJEVERA!
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
1946
Sumnja ubija više snova, nego što će neuspjeh ikada.
Ma stavit samo uz clansku i vozdranapoleon72 je napisao/la: ↑13 sep 2021, 13:54Kako li ce se rijesit pitanje navijaca na derbiju, kone ce kupit dio ulaznica i mijesat se na istoku i zapadu s nasim, moglo bi bit frke na tribinama