HŠK Zrinjski - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,Pasha

acovic1
Kontakt:

Re: HŠK Zrinjski

Post Postao/la acovic1 » 06 nov 2012, 14:21

bijeljina je napisao/la:
acovic1 je napisao/la:E je.bi.ga Filipe.Žuti karton i nema ga protiv Olimpica. :twisted: :twisted: :twisted: :twisted: :twisted:
Hoćeš li mi reći gdje pratiš utakmicu?
Pa samo pređi na naslovnicu!2-1 poluvrijeme.Rekoh ja rano je ,znam ja nas j.e.b.o ti nas.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI!

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 nov 2012, 14:21

Sad se cuo sa drugom na utakmici, kaze dobro ste prosli, ako ovako nastavite negine vam potop u drugom dijelu

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 06 nov 2012, 14:28

Tkanton je napisao/la:Sad se cuo sa drugom na utakmici, kaze dobro ste prosli, ako ovako nastavite negine vam potop u drugom dijelu
Ma ima mjesec dana uvijek nam tako govore ali smo se dosad izvlačili.Jednom će nam se sigurno odbiti od glavu a je li to danas vidjet ćemo.Činjenica je da loše igramo ali vidjet ćemo na kraju ,možda ipak i mi zabijemo još koji gol a to smo sigurno sposobni.Ovdje je sve moguće.

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 06 nov 2012, 14:48

Po ovome što čitam igramo kao da Zvijezda ima tri igrača više :roll: :roll: :roll: :roll: .Trznite se malo!!

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 06 nov 2012, 14:58

A jbt, upalim ss.ba i imam sta vidjet 3:1 :roll:

EDIT: Lazoooo 3:2 :D :D

Radeljic ipak :D

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 06 nov 2012, 15:17

Što se nas tiče izgleda standardna procedura.Rezultat bolji od igre ali ima uzvrat.Ali kako igramo kući možda bi bolje bilo da nema uzvrata,bar što se tiče naših živaca :roll: :roll: :roll: :roll: :roll: !

starmo94
Kontakt:

Post Postao/la starmo94 » 06 nov 2012, 15:23

Izgleda kako smo igrali, ovo je izvrstan rezultat, jos Dzafic fulio prazan gol u 94' :roll: :)

ZrinjskiMostar
Kontakt:

Post Postao/la ZrinjskiMostar » 06 nov 2012, 15:26

S obzirom da smo igrali bez naša dva najbolja igraca Vučina i Stojkić ispade solidan rezultat na kraju :D

acovic1
Kontakt:

Post Postao/la acovic1 » 06 nov 2012, 15:30

starmo94 je napisao/la:Izgleda kako smo igrali, ovo je izvrstan rezultat, jos Dzafic fulio prazan gol u 94' :roll: :)

Ja sam jučer rekao da bih bio zadovoljan sa minimalnim porazom ako zabijemo gol.Evo zabili smo dva i mislim da u revanšu moramo zabiti još dva ako hoćemo dalje.Ako uzmemo u obzir našu lošu formu i da smo igrali protiv Zvijezde koja nam nikako ne leži onda sve u svemu zadovoljavajuće.Idemo dalje!

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 06 nov 2012, 16:02

trebali bi proci bez vecih problema, ipak smo dali 2 gola na strani, a i da je bilo nerjeseno opet bi trebali ici na pobjedu..tako da je ovo dobro i 1-0 i 2-1 i idemo dalje. ali trebali bi napokon dobiti s vise razlike nekoga osim sarajeva :mrgreen:

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 06 nov 2012, 16:11

Vi vjerujete pristranim novinarima kao i pristranim radio reporterima? Svaka vam čast!

10 bodova donjeli smo sa strane do sada, kući sto postotni do sada, polufinale kupa pred vratima. Šta će biti kad proigramo?
Polufinale nam se smješi, dosta nam bilo kakva pobjeda u uzvratu.

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 nov 2012, 16:31

Daj boze pa da tako budu razmisljali i vasi igraci u uzvratnoj utakmici u vasim postovima se vidi jedna doza arogancije i ponizavanja, al zaboravljate jednu stvar a to je da ste prakticno imali 3 dana odmora bili sti u gradacu od subote dok smo mi dosli iz mostara u nedelju u jutarnjim satima i imali pola dana za odmor i dan za pripremu i opet vas nadigrali a ko je protiv koga prije ove tekme igro da ne govorim... U mostaru u posteno sudjenje sve je otvoreno, na vama je pritisak ipak ce te vi ganjat rezultat, lijep pozdrav i nevjerujte sta novinari pisu nije tako jos je i gore samo je pitanje kad ce te od nekog petaka primit

anonym0us
Kontakt:

Post Postao/la anonym0us » 06 nov 2012, 16:55

Acovic1 ja mislim da se Arezini ne prenose kartoni i da ce moci igrati protiv Olimpica.

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 06 nov 2012, 17:20

Tkanton je napisao/la:Daj boze pa da tako budu razmisljali i vasi igraci u uzvratnoj utakmici u vasim postovima se vidi jedna doza arogancije i ponizavanja, al zaboravljate jednu stvar a to je da ste prakticno imali 3 dana odmora bili sti u gradacu od subote dok smo mi dosli iz mostara u nedelju u jutarnjim satima i imali pola dana za odmor i dan za pripremu i opet vas nadigrali a ko je protiv koga prije ove tekme igro da ne govorim... U mostaru u posteno sudjenje sve je otvoreno, na vama je pritisak ipak ce te vi ganjat rezultat, lijep pozdrav i nevjerujte sta novinari pisu nije tako jos je i gore samo je pitanje kad ce te od nekog petaka primit
pa kakav bi to mi klub bili da se bojimo zvijezde
kad smo s lakocom izbacili sarajevo, sa zvijezdom necemo imat ama bas nikakvih problema :D

Tkanton
Kontakt:

Post Postao/la Tkanton » 06 nov 2012, 17:22

Neces vjerovat al drago mi sto imas takvo misljenje, samo nemojte gasit reflektore :-)

zrinja1905
Kontakt:

Post Postao/la zrinja1905 » 06 nov 2012, 17:30

Tkanton je napisao/la:Neces vjerovat al drago mi sto imas takvo misljenje, samo nemojte gasit reflektore :-)
ako budemo vodili odmah u 73. gasimo :lol: :lol: :lol:

dilber
Kontakt:

Post Postao/la dilber » 06 nov 2012, 17:57

10 međusobnih utakmica, zvijezda 6 pobjeda, 2 remija i samo 2 poraza. Znači trebali bi se zapitati da li ste sigurni u prolaz

lenta crvena
Kontakt:

Post Postao/la lenta crvena » 06 nov 2012, 18:24

Imajući u vidu da bi Zvijezdi ulazak u polufinale bio najveći uspjeh kluba u povijesti mi možemo biti poprilično sigurni da ćemo pobijediti u Mostaru gdje smo ionako favoriti bilo tko da je na suprot.
Trenutno ne igramo lijepo ali imamo rezultat što je odlika ekipa koje osvajaju trofeje i izlaze u Europu. Imali smo mi i odličnih izdanja u polusezoni, jedini problem nam zna biti neka letargija i nezainteresiranost u ovim utakmicama gdje nismo izgledali najbolje. Ja bi tu još dodao pretjerano miksanje momčadi od strane trenera gdje se on izgleda malo previše zaigrao sa tim. Zrinjski kada je sto posto u utakmici tu smo onda odlični, samo je problem što nije uvijek tako bilo.

bekicamir
Kontakt:

Post Postao/la bekicamir » 06 nov 2012, 18:29

dilber je napisao/la:10 međusobnih utakmica, zvijezda 6 pobjeda, 2 remija i samo 2 poraza. Znači trebali bi se zapitati da li ste sigurni u prolaz
Cinjenica je da nama Zvijezda ne lezi nikako,od te dvije pobjede jedna je bila provratak iz mrtvih nakon 0:2 pod BB a drugu smo sigurno pobjedili,malo jest nam optimizam prevelik ali koliko smo god mi losi i ostatak lige je jako,jako los,kada mi sa ovakvom igrom drzimo cvrsto 3. mjesto i na pragu smo polufinala onda ne zelim zamisliti kakav se to nogomet igra u ostatku drzave,nekako imam dojam da nitko nema kvalitet u ligi i da to jednostavno potrefi dan,Travnik npr pobjedi lidera pa primi 6 komada od Veleza i 5 od Sirokog,malo se Zeljo i Sarajevo guraju od sudaca i tu imaju koji bod viska,kada pogledam kakav im se penal svirao u Gradačcu protiv Zvijezde dodje covjeku da zaplace,kakvi se golovi priznavaju Zelji te kakvi se penali ne sude protiv njih (npr U Zenici) onda je to tih 5,6 bodova razlike u odnosu na ostale!
Sto se tice uzvrata,sve zavisi kako sam vec i napisao OD DANA,jer npr ako Zrinjskog podje Zvijezda ce zavrsiti kao Sarajevo u kupu,a sa druge strane ako negdje zapne ne treba cuditi jer su to sve mladi momci koji nemaju iskustva igranja na nekom visokom nivou jer ipak je ovo premijer liga BiH!
No ako su Siroki,Borac,Zeljeznicar i Sarajevo pali pod BB ne vidim zasto nebi isto i Zvijezda iako protiv njih imamo daleko najgori skor u ligi
Pozdrav sportskim prijateljima u Gradačcu jer nije mala stvar premjestiti utakmicu sa srijede na utorak da bi nama izisli u susret i to treba cijeniti i zahvaliti se posteno toj izvanrednoj nogometnoj sredini,jedna od rijetkih gdje ima vise gospodstva nego bh papapluka!
Sretno u nastavku prvenstva a nama je za neki visi cilj potreban jedan jak defanzivac i jedan ofanzivni vezni,onda bi tek bili beton iako nismo ni sada za baciti! :D

domorocki
Kontakt:

Post Postao/la domorocki » 06 nov 2012, 18:49

Pregledaj DERBI još jednom iz neutralnog ugla pa napiši ko ima kakvo suđenje ;) .Usput i onaj penal vaš protiv Radnika je u najmanju ruku smiješan,a ovu trakavicu oko reflektora neću ni da komentarišem,da se kod nas to desilo pa razapeli bi nas :roll:
Einigkeit und Recht und Freiheit

Zaključano

Natrag na “HŠK Zrinjski”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.