amell se nadam nece javljati neko vrijeme.Ocekivan rasplet oko Bilala,dali su mu podrsku kad mu je najteze bilo,on je to znao uzvratiti.
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
kokakolja i tuljumba za svebistrikboy je napisao/la:Diktator is back,long live kokakolja![]()
amell se nadam nece javljati neko vrijeme.Ocekivan rasplet oko Bilala,dali su mu podrsku kad mu je najteze bilo,on je to znao uzvratiti.
ma ne treba nista da te bunidavud87 je napisao/la:Čekam da se oko ugovora Bilala objavi na stranici... Buni me samo to, zar nije Bilal na biciklu sa francuskom reprezentacijom?
Inter normalno 86 > 120 neznas ni Matetimatiku a pises po forumu ! ! ! ! ! ! !neno#4 je napisao/la:Naletih samo na jednu informaciju:
Bayern 140 nastupa u LP
Inter 86 nastupa u LP
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
Nagradno pitanje: Ko je veci gigant![]()
![]()
![]()
![]()
Daj bolan o cemu ti pricas ko moze pretendirat "Milan " Juventus " Mozda jeLi de ja ti sad garantujem da bi Leverkusen i Schalke dobili Milana i Juvea cak i BvB da bi Fiorentinu ! U italiji je sada Inter samo N01 i za njega se moze reci da je JAK klub ostalo cuca !Dabar je napisao/la:Ljudi neznam tko je veći klub,tu ima mnogo usporedbi,ali morate priznati da bayern nema neku konkurenciju u ligi,tako da među prva 3 i nije teško biti,dok u italiji imate 3-4 ekipe koje uvijek pretendiraju na 1. mjesto a tu je još fiorentina...
ne igra se italijanska liga od prosle godineCoDe je napisao/la:Daj bolan o cemu ti pricas ko moze pretendirat "Milan " Juventus " Mozda jeLi de ja ti sad garantujem da bi Leverkusen i Schalke dobili Milana i Juvea cak i BvB da bi Fiorentinu ! U italiji je sada Inter samo N01 i za njega se moze reci da je JAK klub ostalo cuca !Dabar je napisao/la:Ljudi neznam tko je veći klub,tu ima mnogo usporedbi,ali morate priznati da bayern nema neku konkurenciju u ligi,tako da među prva 3 i nije teško biti,dok u italiji imate 3-4 ekipe koje uvijek pretendiraju na 1. mjesto a tu je još fiorentina...
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.