FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
- Probisvjet
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Krpic stavio ruku na usta i rece: "Ovaj je za tebe Azmire"! Pitajte ga ako ga neko zna. 

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Čestitam Tuzlaci, zaslužen bod. Sretno dalje.
- Probisvjet
- Kontakt:

Zadnja izmjena: Probisvjet, dana/u 01 okt 2016, 21:18, ukupno mijenjano 1 put.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Hvala,takodje...Memara je napisao/la:Čestitam Tuzlaci, zaslužen bod. Sretno dalje.
Zlatan Nalić sin tuzlanski
- Probisvjet
- Kontakt:
Zahebajes.Memara je napisao/la:Čestitam Tuzlaci, zaslužen bod. Sretno dalje.

Dobro je Husref kostao Azmira......otjerao mu ponajbolje igrace i doveo desetak "kvalitetnih pojacanja".........fukaratz je napisao/la:od pocetka sezone mi igramo izbij nabijNAJGORA_BAGRA je napisao/la:U vremenu od godinu dana, sa akcija i prelijepih igara, spali smo na izbij-nabij. Fuj.
🔴⚫️
Memaricu bolan, klub nam u rasulu, predsjednik otisao, Karic i Dzidic otisli/suspendovani, Mehidic suspendovan, Kostic, Efendic i Stjepanovic suspendovani zbog kartona, Mehmedagic povrijeđen i opet nas niste pobjediliMemara je napisao/la:Čestitam Tuzlaci, zaslužen bod. Sretno dalje.
tanki ste skroz, lose, lose.. da smo bili kompletni, dobili biste po nosu :kafa:
. . .teško je ovo meni bilo gledat. Ne kao igru, nego kao generaciju koja se raspada. Kao što neko reče, mnoge ćemo igrače posljednji put gledati. Nije mi bilo svejedno vidjeti duo Ivetic-Ahmetović. Do kraja sezone, vidjet ćemo mi još ovakvih scena i od drugih sadašnjih igrača . . .
. . . inače, ne bi me čudilo da nam kapiten ode u Želju. Završava karijeru i to bi mu bilo to . .
. . . inače, ne bi me čudilo da nam kapiten ode u Želju. Završava karijeru i to bi mu bilo to . .
Jbg. nemoj odavat momka, citaju ovo privrednici sa one fotografije....Probisvjet je napisao/la:Krpic stavio ruku na usta i rece: "Ovaj je za tebe Azmire"! Pitajte ga ako ga neko zna.
🔴⚫️
Memara je napisao/la:Čestitam Tuzlaci, zaslužen bod. Sretno dalje.

DRŽAVA TUZLA!!
ako sam Zebu gledao zadnji put ovu utakmicu ja sam najsretniji covjek na svijetu
**** Sarica a ostavis Zebu penzionera 

Sloboda Tuzla
Nadam se da je ovo uvertira za bolje dane u Slobodi, vec sutra je prava utakmica.
Re: RE: Re: FK Sloboda Tuzla
Sve ja to znam, zato i jako zaslužen bod. Nismo mi toliko loši bili ako si gledao naše prošle utakmice, vidi se napredak, ali nama fali ta završnica. Mi smo od početka prvenstva kar.ina od ekipe, pa Metalehehe nas je uzeo na Koševu gdje ćeš dalje. Danas 14 kornera ni jedan od koristi, smiješno... Neka je vama i nama Bog u pomoći.Chinaglia je napisao/la:Memaricu bolan, klub nam u rasulu, predsjednik otisao, Karic i Dzidic otisli/suspendovani, Mehidic suspendovan, Kostic, Efendic i Stjepanovic suspendovani zbog kartona, Mehmedagic povrijeđen i opet nas niste pobjediliMemara je napisao/la:Čestitam Tuzlaci, zaslužen bod. Sretno dalje.
tanki ste skroz, lose, lose.. da smo bili kompletni, dobili biste po nosu
Todor asistirao, bogotac zabio, Skaha odlican :kafa:
- Beduin
- Kontakt:
To i ja kazem. Sto veli moj dobri drug Mario, da smo Bogdom pustili Zebu, a njegovu platu podijelili Saricu i Ahmetovicu, mi bismo sad bili rame uz rame Zrinjskom.fukaratz je napisao/la:ako sam Zebu gledao zadnji put ovu utakmicu ja sam najsretniji covjek na svijetu**** Sarica a ostavis Zebu penzionera
Hasanovic je igracina, covjek je doktor na sredini i zna igrati, uz Stjepanovica bi to trebalo jos bolje izgledati.
Piric igrac utakmice, danas je bio na reprezentativnom nivou. Todorovic takodjer sasvim dobar, trudi se momcic, kao i Krpic koji trci cijelu utakmicu. I Skahic je odigrao dobru utakmicu.
Mislim da je komotno mogao svirati penal za Sarajevo, kad je Skahic napravio onu glupost pa upade i obori njihovo desno krilo, ali sreca po nas pa dosudi faul nad Skahicem.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Ostaje žal za dva prokockana boda...
- muhamed121
- Kontakt:
– Prihvatili smo sporazumni raskid ugovora sa Zebom koji je, inače, važio do idućeg ljeta. Objasnio je da je emotivno potrošen, pomalo umoran i da ne može dalje igrati u punom kapacitetu i izvršavati obaveze koje se od njega očekuju. Uvažili smo razloge i jučer je Zeba dobio papire. Riječ je o sjajnom momku i istinskom profesionalcu. Moram reći i to da nam je oprostio dio dugovanja, a nama ostaje žal što nas napušta takav igrač – izjavio je za Fenu sportski direktor Slobode Denis Karić.
Aaa jbt
Aaa jbt
mogu mislit koliko je drago Karicu i kompaniji sto Zeba odlazi znajuci da ga svakako ne bi mogli placat
ne sumnjam da ce se potrudit da nas napusti jos igraca s velikim primanjima
ne sumnjam da ce se potrudit da nas napusti jos igraca s velikim primanjima
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Počinje "KOMITET" eramuhamed121 je napisao/la:– Prihvatili smo sporazumni raskid ugovora sa Zebom koji je, inače, važio do idućeg ljeta. Objasnio je da je emotivno potrošen, pomalo umoran i da ne može dalje igrati u punom kapacitetu i izvršavati obaveze koje se od njega očekuju. Uvažili smo razloge i jučer je Zeba dobio papire. Riječ je o sjajnom momku i istinskom profesionalcu. Moram reći i to da nam je oprostio dio dugovanja, a nama ostaje žal što nas napušta takav igrač – izjavio je za Fenu sportski direktor Slobode Denis Karić.
Aaa jbt

DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
Ko ide nakon Zebe???
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.