FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
- Evolution87
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
13. oktobar
(if you know what I mean)

Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Pa jel' stek'o to pravo vise ?Evolution87 je napisao/la:13. oktobar(if you know what I mean)

Mart ko da gledam.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Neka bar cemo znati na cemu smo sa Krstom i Bekicem. Mozda Krste proradi dobar je to igrac. Samo ne smije se ga gurati na krilo zato je izgubio malo golgetersku formu. Krste na 9-tki a Okic i Duljevic po krilima. A iza njih trojice Stojcev 

Ja bih volio vidit Radovca iza njih trojice makar jednu utakmicu.. Nekako osjecam da bi mogo slat lopte ko Miske u svoje vrijeme..
Titula - 1966/1967, 1984/1985, 1998/1999, 2006/2007, 2014/2015
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Kup - 1996/1997, 1997/1998, 2001/2002, 2004/2005, 2013/2014
Superkup - 1996/1997
Ja vidim Radovca kao novog Pjanica i to govorim od one utakmice protiv Cardiffa i da je jos veci talenat nego Cimirot. Jedino meni nebi obadvojica igrala zajedno protiv najtezih protivnika i europu ( 10% utakmica ) jer nijednom od njih dvojice defanziva nije jaca strana. Tada bi igrao samo jedan od njih pored pravog defanzivnog veznog pa makar to igrao i Kostic ako neko bolji ne potpise. Pravi zadnji vezni razbijac je jako neophodan bas kao sto je Besic potreban reprezentaciji. Bez toga ce ici jako tesko igra ce biti preljepa samo rezultatiamorovski je napisao/la:Ja bih volio vidit Radovca iza njih trojice makar jednu utakmicu.. Nekako osjecam da bi mogo slat lopte ko Miske u svoje vrijeme..

-
- Kontakt:
Meni je Cimirot imao odličnih defanzivnih rola. Prve mi napamet padaju evropske utakmice, kao i ona u Banja Luci, gdje je odigrao nevjerovatno.
SMislim da sad trenutno njegova igra prema nazad ispašta ponajviše iz razloga jer ga je Dženo iscjedio minutažom.
Radovac ako ne misli produžiti do zime, najbolja pozicija za njega su tribine.
SMislim da sad trenutno njegova igra prema nazad ispašta ponajviše iz razloga jer ga je Dženo iscjedio minutažom.
Radovac ako ne misli produžiti do zime, najbolja pozicija za njega su tribine.
-
- Kontakt:
Po dosadasnjem ...Samir vjerovatno nece potpisati novi ugovor (stari istice na ljeto>). Dobio je ponudu kluba sa bitno povecanom godisnjom platom i plus onaj dio "na ruke" , koji nije zanemarljiv. Naravno postoji mogucnost da i produzi ugovor na npr 2 god. <Ako bude do sada ...klub ga prodaje na zimu....nekih ponuda ima .
U vrijeme kada smo izvučeni s Švabama u zadnjem pretkolu govorio sam da će Samir prvi ići (to može potvrditi Rammo kada sam mu to pisao na PP, naravno ako je još prisutan na forumu). Naravno, s tim da je upoznata naša uprava oko svih stvari u vezi njega i mogućeg odlaska. I ako se obestine priče iz vremena Mgladbaha Samir će biti prodat. Ostanak Samira ne ovosi samo o njemu samome da se odmah razumijemo
tako i ako ode nemojte samo njega kriviti

SRETAN BROJ - 1725
Radovac ima ugovor do 12.10.2015 a ne do ljeta.fcsforever je napisao/la:Po dosadasnjem ...Samir vjerovatno nece potpisati novi ugovor (stari istice na ljeto>). Dobio je ponudu kluba sa bitno povecanom godisnjom platom i plus onaj dio "na ruke" , koji nije zanemarljiv. Naravno postoji mogucnost da i produzi ugovor na npr 2 god. <Ako bude do sada ...klub ga prodaje na zimu....nekih ponuda ima .
I produzit ce ugovor.
Produžit će ako ga do tada ne prodaju.smnhz je napisao/la:Radovac ima ugovor do 12.10.2015 a ne do ljeta.fcsforever je napisao/la:Po dosadasnjem ...Samir vjerovatno nece potpisati novi ugovor (stari istice na ljeto>). Dobio je ponudu kluba sa bitno povecanom godisnjom platom i plus onaj dio "na ruke" , koji nije zanemarljiv. Naravno postoji mogucnost da i produzi ugovor na npr 2 god. <Ako bude do sada ...klub ga prodaje na zimu....nekih ponuda ima .
I produzit ce ugovor.
Ako si već toliko siguran u novi potpis ugovora iznesi nam svoje argumente pa da i mi vjerujemo u tu priču

SRETAN BROJ - 1725
Gdje je Kallasi jeboga led,da se nije vratio u Siriju,mi smo sevap napravili sto smo tog momka izvukli iz rata 

Šta god da bude sa njim ostaće nam u lijepom sjećanju. Ja se samo nadam da će uspjeti tamo gdje ode.
Sve su mogućnosti da ćemo od eventualne prodaje Samira dobiti još jednu finu financijsku injekciju.
Lijepo 
@forestt
Tu je Ahmo, bio je na pripremama u Čitluku.
Sve su mogućnosti da ćemo od eventualne prodaje Samira dobiti još jednu finu financijsku injekciju.

@forestt
Tu je Ahmo, bio je na pripremama u Čitluku.
Ma dajte ljudi ba kakvo prodavanje ja ga kao navijač nedam. 

FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar
FK Sarajevo - zauvijek pitar
http://sportsport.ba/bh_fudbal/selimovi ... upa/142875" onclick="window.open(this.href);return false;
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
Ma kao što gledam nema njega do drugog dijela sezone. 

Hilmo vječiti pesimistahilmo je napisao/la:Ma kao što gledam nema njega do drugog dijela sezone.

Stvari su jasne Benko potražuje lovu od Kineza za 3 mjeseca provedena u Kini, a ovi ne daju lovu i dok Benko ne povuče tužbu Kinezi neće dati certifikat ili dok FIFA ne donese presudu koja će se odugovlačiti. Samo nas ovaj FIFA-in certifikat može spasiti ili u suprotnom će Benko posječivati tribine Haseta jednako kao mi i slušati navijanje i šprdanci.e.
Kada smo istrpili nedokazano pojačanje Bilbiju istrpiti ćemo i ovoga (samo što je ovaj mnogo skuplji

SRETAN BROJ - 1725
@pitic
Sve ukazuje na to da će se slučaj Bilbija nažalost ponoviti.
Jednostavno ne mogu biti optimista.
Sve ukazuje na to da će se slučaj Bilbija nažalost ponoviti.
Jednostavno ne mogu biti optimista.

Radovca se NIKAKO ne smije prodati osim za velike pare. I to minimalno za cifru sa 6-nula eura. A i to bi bila greska. Treba mu pojacati ugovor ( za minimalno + 3 godine ne manje ) i prihvatiti njegove sugestije da nebi bilo poslje kukanja kakvog smo igraca izgubili. Sto se tice Benke zaigrat ce on prije ili kasnije 

Prodjose reprezentativne obaveze, vracamo se uzbudjenjima u nasoj jedinoj PLBIH.
Sta reci, nedostajalo mi je to ovog vikenda medjutim u narednom veliki derbi. Oekujem yebena tri boda i strahujem od Steve.

Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Trenutno korisnika/ca: avalPacidoroP, bablaz1, edinedin, Haksss, inzomni, Kajkutenjoyer, miguelramos, MostarReds22, relativizam, TefalTava i 86 gostiju.