Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
neee, ode još jedan lik iz travničkih legenditravnicanin je napisao/la:( inače ovo je Varupi zadnja sezona kao igraču)
Elvedin Varupa - travnički krvnik.anonimni je napisao/la:neee, ode još jedan lik iz travničkih legenditravnicanin je napisao/la:( inače ovo je Varupi zadnja sezona kao igraču)
Pravi seoski baja, vidi mu pive na stolubraco je napisao/la:Elvedin Varupa - travnički krvnik.anonimni je napisao/la:neee, ode još jedan lik iz travničkih legenditravnicanin je napisao/la:( inače ovo je Varupi zadnja sezona kao igraču)![]()
Kakvu nam je golčinu zabio prošle godine,još sanjam onaj slobodnjak.
Pa ako se ne varam Velez je dobio neku donaciju i taj problem rijesio?? Za Travnik ne znam ne me interesiradamirfile je napisao/la:Travnik je za ovu sezonu prijavio bilino polje cini mi se jer im je falilo oko 250 stolica za ispunjenje uslova igranja u premijer ligi a ista situacija je sa velezom,radnikom i rudarom cini mi se.Da li je rok za ispunjenje uslova pomjeren ili su zavrsili onu novu tribinu...
mi smo trenutno zauzeti spasavanjem obraza grada Sarajeva i BH fudbala na Evropskoj sceni..dok u Evropi branimo OBRAZ DRZAVE vama cemo prepustiti, za sada naravno da branite obraz grada SARAJEVA u BIH.mma_hz je napisao/la:I vi trebali mlatnut vise listicu, sta vam rade godinama, ne mozemo mi spasavati obraz grada Sarajeva svake godine
Neznam koliki je talenat momak ali gledam ostali klubovi pisu kontrakte na 3,4 godine sa svojim talentima (Grahovac, Bekic...). Steta.zeljocity je napisao/la:Mladi defanzivac Emrah Hasanhodžić, potpisao je danas profesionalni ugovor s bh. prvakom, i u član kluba s Grbavice bit će u naredne dvije godine. Hasanhodžić je proteklih godinu dana trenirao s prvim timom Plavih, dok je formu održavao redovno nastupajući za juniorsku ekipu.
Hasanhodžić je rođen u Sarajevu 9. augusta 1993. godine. Još uvijek je bez zvaničnog debija za Željezničar.
Samo tako
Stila je otisao kao slobodan igrac.tako da necemo dobiti ni feninga ni mi ni Lech.Lova se dobiva samo ako klub ide uz obestecenje.Barem koliko ja znam.Luca.Toni je napisao/la:Jesmol mi dobili sta para od ovog transfera Stilica? Kolko ja znam da je transfer bio bez obestecenja, ali opet se mora platiti ono tzv " nadaknada za treniranje" i kolko smo dobili, ako smo dobili? Hvala
Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, nedimmmm1337, Proximic, WeekendOffender i 48 gostiju.