FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

bob
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la bob » 01 avg 2012, 02:29

haj bar ima interesantnih postovo ovaj zadnji dan a ne o nekim tamo strankama i slicno :) , sto se tice stadiona ne znam nisam toliko upucen u desavanja unutar kluba al mi je logicno da tesko mozemo ocekivati neke tamo pomoci od opstine ,kantona , federacije ili cega vec a to mislim u smislu da nam naprave stadion jednostavno stadion je u nasem vlasnistu a ne u vlasnistvu grada ili opstine , koliko znam vecina ovih stadiona sto se gradi ili renovira u BIH je u vlasnistvu grada npr. u tuzli , banja luci i slicno , e sad koliko je sredstava potrebno da bar min. zadovoljimo uslove ne znam to je vec na odgovornim u klubu valjda ima jos ljudi pored zuje , muharemovica i bukija :) da se pitaju ... sto se tice travnika uh imam osjecaj da ce nas biti bruku a tri boda ne smiju doci u pitanje ...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 01 avg 2012, 02:51

travnicanin je napisao/la:( inače ovo je Varupi zadnja sezona kao igraču)
neee, ode još jedan lik iz travničkih legendi :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

braco
Kontakt:

Post Postao/la braco » 01 avg 2012, 03:15

anonimni je napisao/la:
Elvedin Varupa - travnički krvnik. :D

slika

Kakvu nam je golčinu zabio prošle godine,još sanjam onaj slobodnjak. :D

damirfile
Kontakt:

Post Postao/la damirfile » 01 avg 2012, 03:52

Travnik je za ovu sezonu prijavio bilino polje cini mi se jer im je falilo oko 250 stolica za ispunjenje uslova igranja u premijer ligi a ista situacija je sa velezom,radnikom i rudarom cini mi se.Da li je rok za ispunjenje uslova pomjeren ili su zavrsili onu novu tribinu...

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 01 avg 2012, 08:42

Ima li sta novo oko igrackog kadra, izgleda da nece biti nikakvih izmjena.
P.s. Ima li doping kontrola igraca u nasoj ligi :D
Volim te Zeljo!!!

zlatandr
Kontakt:

Post Postao/la zlatandr » 01 avg 2012, 08:46

braco je napisao/la:
anonimni je napisao/la:
Elvedin Varupa - travnički krvnik. :D

slika

Kakvu nam je golčinu zabio prošle godine,još sanjam onaj slobodnjak. :D
Pravi seoski baja, vidi mu pive na stolu :D :D ubio se Varupa za baustela :D
Volim te Zeljo!!!

Laflare
Kontakt:

Post Postao/la Laflare » 01 avg 2012, 09:47

Onda je priča rekla kazala jer drugog objašnjenja naprosto nema, ja evo bas sada dok pisem ovo razmisljam sta novinari rade i sto ne istraze malo te relacije i informacije oko dobijanja dozvola za izgradnju i sve će saznati i doznati, nemogu se ja trtiti na forumu i objasnjavati neke stvari i tvrditi neke inf. kada će doći neko i reći nije to istina ti lažeš ili ne diži Koldžu u nebesea itd. i sta onda ja, sto mi to treba !?
Sve građevinsko urbanističke dozvole i saglasnosti idu preko opštine kao prve instance ali načelnik ili bilo ko drugi nema uticaja na iste sto bio onda autom. bio sukob interesa prve klase, ne kontam zasto se @Aco ne raspita preko Bukija ili Džele ili direkt ode kod načelnika i raspita se po tom pitanju i fino objavi članak od A. do Ž. i svi onda znate u cemu je problem ako ga uopste ima, i ko sta koči ako uopste i koči itd.
Dozvola za izgradnju dobijena je jos 2005. posto ista vazi pet godina nova je izdata tačno u bobu 13. Decembra 2011. i sta je tu onda problem, @Pile rece kako Koldžo ima svoje zemlje na dijelu terena pomoćnog, sto jeste istina normalno ali je isto sredjeno jos pred sam rat negdje i to zahvaljujuci prije svega Zdenku Jeliću, jbt rodjen sam i odrastao pored stadiona, znam ljude i relacije, kakve fajde meni da pričam ovdje i da objasnjavam neke stvari, helem j.. lud ludjeg neke stvari naprosto ne vrijede ...

EDIT: Pustupak dobivanja urbanističke i građevinske dozvole, po ovome klub ispunjava sve uslove sto se vrlo lako da provjeriti http://www.scribd.com/doc/52273637/Urba ... ka-dozvola[/quote]

I ti si naivan ko francuska sobarica :)..pa kod nas je citav politicki defile u sukobu interesa, od mjesne zajednice do samog vrha. Koja dozvola za izgradnju? čega? ja govorim o projektu stadiona kojeg su slovenci htjeli raditi. Ne možeš ti na osnovu nepostojećeg projekta tvrditi da klub ispunjava uslove za realizaciju istog. I što se tiče vlasništva nisu skroz stvari čiste, jer klub ima pravo korištenja na xxx vremena, zadnju riječ ima država kada su u pitanju odluke te prirode...ovdje je problem bio da su se stvari previse transparentno radile, i da su nazalost ljudi u klubu limitirani za kakve veće poduhvate.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 01 avg 2012, 10:10

[youtube][/youtube]
Evo napravi ga i Ismar.
Pricajte ba malo o Zelji, a ne o gradjevinskim dozvolama! ;)
Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

mma_hz
Kontakt:

Post Postao/la mma_hz » 01 avg 2012, 10:49

I vi trebali mlatnut vise listicu, sta vam rade godinama, ne mozemo mi spasavati obraz grada Sarajeva svake godine ;)[/quote]
mi smo trenutno zauzeti spasavanjem obraza grada Sarajeva i BH fudbala na Evropskoj sceni..dok u Evropi branimo OBRAZ DRZAVE vama cemo prepustiti, za sada naravno da branite obraz grada SARAJEVA u BIH. ;)
kad vec konst prozivas morao sam ti odg..pitas gdje su divovi..gledaj Europa ligu u cetvrtak i vidjeces... 8-) 8-)
Zadnja izmjena: mma_hz, dana/u 01 avg 2012, 11:00, ukupno mijenjano 1 put.
FK SARAJEVO.

FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.

Ultras1921
Kontakt:

Post Postao/la Ultras1921 » 01 avg 2012, 11:00

Stojimo predano, nikom te ne damo! 1921

Forza Inter!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 avg 2012, 12:53

damirfile je napisao/la:Travnik je za ovu sezonu prijavio bilino polje cini mi se jer im je falilo oko 250 stolica za ispunjenje uslova igranja u premijer ligi a ista situacija je sa velezom,radnikom i rudarom cini mi se.Da li je rok za ispunjenje uslova pomjeren ili su zavrsili onu novu tribinu...
Pa ako se ne varam Velez je dobio neku donaciju i taj problem rijesio?? Za Travnik ne znam ne me interesira :mrgreen: samo 3 points for Zeljeznicar.
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

Blek_Stena
Kontakt:

Post Postao/la Blek_Stena » 01 avg 2012, 13:33

Raja treba mi jedna slika. Ona kad amar pregleda travu na grbavici, pa mu je neko dodao balonic iznad glave, gdje pise: "pitari kako su maleni", ili tako nesto. :D Hvala unaprijed :D
Bosna i Hercegovina, Željeznicar, Grbavica, Ivica Osim, Sergej Barbarez, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Nenad Marković, Mirza Teletović

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 01 avg 2012, 13:39

mma_hz je napisao/la:I vi trebali mlatnut vise listicu, sta vam rade godinama, ne mozemo mi spasavati obraz grada Sarajeva svake godine ;)
mi smo trenutno zauzeti spasavanjem obraza grada Sarajeva i BH fudbala na Evropskoj sceni..dok u Evropi branimo OBRAZ DRZAVE vama cemo prepustiti, za sada naravno da branite obraz grada SARAJEVA u BIH. ;)
kad vec konst prozivas morao sam ti odg..pitas gdje su divovi..gledaj Europa ligu u cetvrtak i vidjeces... 8-) 8-)[/quote]

Ma ja vas neprimjetim, izlazite iz rupa svake 4 godine malo bljesnete i nestane. Nepratim takve klubove, ili ako pratim skroz malo kad imam priliku, to je to 15-20 dana evropske bajke u godini. ;)
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 avg 2012, 13:39

Jel se moze reci da su ovi glavni sa SportSport:a pitari? :D :D
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 01 avg 2012, 14:58

Mladi defanzivac Emrah Hasanhodžić, potpisao je danas profesionalni ugovor s bh. prvakom, i u član kluba s Grbavice bit će u naredne dvije godine. Hasanhodžić je proteklih godinu dana trenirao s prvim timom Plavih, dok je formu održavao redovno nastupajući za juniorsku ekipu.

Hasanhodžić je rođen u Sarajevu 9. augusta 1993. godine. Još uvijek je bez zvaničnog debija za Željezničar.

Samo tako ;)
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

sajo10
Kontakt:

Post Postao/la sajo10 » 01 avg 2012, 15:23

zeljocity je napisao/la:Mladi defanzivac Emrah Hasanhodžić, potpisao je danas profesionalni ugovor s bh. prvakom, i u član kluba s Grbavice bit će u naredne dvije godine. Hasanhodžić je proteklih godinu dana trenirao s prvim timom Plavih, dok je formu održavao redovno nastupajući za juniorsku ekipu.

Hasanhodžić je rođen u Sarajevu 9. augusta 1993. godine. Još uvijek je bez zvaničnog debija za Željezničar.

Samo tako ;)
Neznam koliki je talenat momak ali gledam ostali klubovi pisu kontrakte na 3,4 godine sa svojim talentima (Grahovac, Bekic...). Steta.
Visca el Barça! /// Volim te Željo!

Luca.Toni
Kontakt:

Post Postao/la Luca.Toni » 01 avg 2012, 16:06

Jesmol mi dobili sta para od ovog transfera Stilica? Kolko ja znam da je transfer bio bez obestecenja, ali opet se mora platiti ono tzv " nadaknada za treniranje" i kolko smo dobili, ako smo dobili? Hvala :D
Razumijes ti mene burazere moj :)

TMovac
Kontakt:

Post Postao/la TMovac » 01 avg 2012, 16:16

Luca.Toni je napisao/la:Jesmol mi dobili sta para od ovog transfera Stilica? Kolko ja znam da je transfer bio bez obestecenja, ali opet se mora platiti ono tzv " nadaknada za treniranje" i kolko smo dobili, ako smo dobili? Hvala :D
Stila je otisao kao slobodan igrac.tako da necemo dobiti ni feninga ni mi ni Lech.Lova se dobiva samo ako klub ide uz obestecenje.Barem koliko ja znam.
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!

MU'MIN T.M.
Kontakt:

Post Postao/la MU'MIN T.M. » 01 avg 2012, 16:33

Kakve bih samo rezove u ekipi napravio protiv Travnika to ne bi bilo humano....Od prilike nešto ovako:
1.Antolović 2.Yoshi 3.Kerla 4.Bogičević 5.Kvesić 6.Zolotić 7.Bekrić 8.E.Čolić 9.Selimović 10.Brković 11.Adilović
Klupa: Bukvić, Zeba, Jamak, B.Čolić, Vasilić, Svraka,Bešlija....

U formaciji:
.....................Antolović..................
Yoshi...Kerla.......Bogičević........Kvesić
.................Zolotić.........................
Brković...Bekrić....Selimović....E.Čolić
...................Adilović......................

Pa nek ove "zvijezde" s klupe, vide da se i bez njih može igrati, u najmanju ruku primiti četvero...Ginuli bi oni meni za svaki minut u plavom dresu i željno čekali svaku priliku koja im se ukaže za igru. Plus što bih im se sjetio i bruto -plate...u ratama :mrgreen:
KOŠEVO..god '98,89 min...''Zubanoviiiić, eksplodiralo je Koševo'' (S.T.). DUPLA = 2012
"Dvije stvari neiskorištene su od većine ljudi:ZDRAVLJE I SLOBODNO VRIJEME"

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 01 avg 2012, 16:43

Al' na sreću nisi u poziciji da napraviš rezove...
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: 19vendetta87, nedimmmm1337, Proximic, WeekendOffender i 48 gostiju.