Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Ja bi Ibaku stavio umjesto westa pogotovo ako ne bude obrve u raketu, manja granica a sigurno ce provest dosta vremena na parketu. Ne kažem da neće ni westbruk to prebacit ali granica je velika fakat. Ibaka je 14 ako se ne varam. Favors ce demolirat valanciusa. 

Zadnja izmjena: SPY, dana/u 18 nov 2015, 23:16, ukupno mijenjano 1 put.
Re: RE: Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Samo da ne bude BO oklahome i moglo bi doc ovozgmiky je napisao/la:momci valja li ovo?
[img]http://i.imgur.com/Qt8bmfH.png[/img]
Sent from my LEAGOO_Lead5 using Tapatalk
Lillard, Vucevic, Favors, Wiggins i mali Kembica 

Ja sam ovako isao
Mislio jos jedan tiket odigrat,ali tacno nisam pametan nemam nikakve vise ideje sta da odigram
Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
NK Jedinstvo Bihac (SN 96)
Avai - Joinville X2 @1,65
Figueirense daje gol @ 1,60
Orlando Magic - Minnesota Timberwolves MANJE -202,5 @1,85
Utah Jazz - Toronto Raptors VIŠE +189,5 @1,85
Phoenix Suns - Chicago Bulls VIŠE+ 199,5 @1,85
Houston Rockets - Portland Trail Blazers VIŠE +208,5 @1,85
Kod mene nema analize utakmica jer ja većinu parova igram gledajući kretanje koeficijenata(npr. kvota se smanji s 2 na 1,50 i na to se može bez nekog rizika uplatiti 100 eura).Tko je strpljiv i tko ima granice uplata može biti 200-300 eura u plusu svaki mjesec(možda i više ako ima vremena biti po 5-6 na laptopu) i uvijek se na parove kladiti u zadnji trenutak prije početka utakmice(ukoliko se kladiš pomoću kretanja koeficijenata).
Za navedene NBA parove su koeficijenti na svjetskim kladionicama pali za 20-25% što nije baš česta pojava kad je u pitanje zbroj koševa.Većinom bude oko 10-15% gore-dole tako da je ovo jako dobar znak da će proći.
Figueirense daje gol @ 1,60
Orlando Magic - Minnesota Timberwolves MANJE -202,5 @1,85
Utah Jazz - Toronto Raptors VIŠE +189,5 @1,85
Phoenix Suns - Chicago Bulls VIŠE+ 199,5 @1,85
Houston Rockets - Portland Trail Blazers VIŠE +208,5 @1,85
Kod mene nema analize utakmica jer ja većinu parova igram gledajući kretanje koeficijenata(npr. kvota se smanji s 2 na 1,50 i na to se može bez nekog rizika uplatiti 100 eura).Tko je strpljiv i tko ima granice uplata može biti 200-300 eura u plusu svaki mjesec(možda i više ako ima vremena biti po 5-6 na laptopu) i uvijek se na parove kladiti u zadnji trenutak prije početka utakmice(ukoliko se kladiš pomoću kretanja koeficijenata).
Za navedene NBA parove su koeficijenti na svjetskim kladionicama pali za 20-25% što nije baš česta pojava kad je u pitanje zbroj koševa.Većinom bude oko 10-15% gore-dole tako da je ovo jako dobar znak da će proći.
"I want to build a team that’s invincible, so that they have to send a team from bloody Mars to beat us!" -Bill Shankly
@bihac
Towns i Nowitzki preko se meni ne svidjaju ama bas nikako..čak sam njemca ispod igrao a towns izbjegao a puno srece tebi
Po meni Ibaka + parker - wigins + su nekako najsigurniji po meni za vcrs...
Towns i Nowitzki preko se meni ne svidjaju ama bas nikako..čak sam njemca ispod igrao a towns izbjegao a puno srece tebi
Po meni Ibaka + parker - wigins + su nekako najsigurniji po meni za vcrs...

19TM87
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
ŠAMPIONI:1946,1972,1998,2001,2002,2010,2012,2013
KUP BiH:2000,2001,2003,2011,2012
SUPER KUP:1998,2000,2001
- TMmanija2012
- Kontakt:
Wiggins-Cousins-George.. moj mali doprinos
10:00 Melbourne - CC Mariners
Over 2,5 goals(1,40)
Over 3,5 goals(2,05)
H1,5 goals(1,55)
H2,5 goals(2,60)
Domaci odlicno u novu sezonu, 3 pobjede i 1 remi. Proslo kolo na strani dobili sjajni Sydney sa 2:4 i to bez par vaznih igraca koji su bili u nacionalnim selekcijama a vracaju se za danasnji susret. Glavni šraf Valeri(kapiten) koji je bio pod suspenziojom, dvojica branica: Geria i Galloway te Pain i Gallifuoco u veznom redu su spremni za mec. CC Mariners ocajno usli u sezomu, u 5 kola primili su 12 komada. Za danasnji mec ne mogu racunati na 5 standardnih prvotimaca, po dvojica u odbrani i vezi+1 napadac. Pored ovih hendikepa vlada velika kriza u njihovoj svlacionici gdje je doslo do sukoba izmedju glavnih igraca i menadzera kluba. Kada se sve sabere i oduzme ovdje ne bi trebalo biti problema za domace koji ovo trebaju rijesiti jos u prvom poluvremenu. Sretno

Over 2,5 goals(1,40)
Over 3,5 goals(2,05)
H1,5 goals(1,55)
H2,5 goals(2,60)
Domaci odlicno u novu sezonu, 3 pobjede i 1 remi. Proslo kolo na strani dobili sjajni Sydney sa 2:4 i to bez par vaznih igraca koji su bili u nacionalnim selekcijama a vracaju se za danasnji susret. Glavni šraf Valeri(kapiten) koji je bio pod suspenziojom, dvojica branica: Geria i Galloway te Pain i Gallifuoco u veznom redu su spremni za mec. CC Mariners ocajno usli u sezomu, u 5 kola primili su 12 komada. Za danasnji mec ne mogu racunati na 5 standardnih prvotimaca, po dvojica u odbrani i vezi+1 napadac. Pored ovih hendikepa vlada velika kriza u njihovoj svlacionici gdje je doslo do sukoba izmedju glavnih igraca i menadzera kluba. Kada se sve sabere i oduzme ovdje ne bi trebalo biti problema za domace koji ovo trebaju rijesiti jos u prvom poluvremenu. Sretno

ide tu prelaz 2/1 , 1:2 HT 3-2 FTkrmpotich je napisao/la:10:00 Melbourne - CC Mariners
Over 2,5 goals(1,40)
Over 3,5 goals(2,05)
H1,5 goals(1,55)
H2,5 goals(2,60)
Domaci odlicno u novu sezonu, 3 pobjede i 1 remi. Proslo kolo na strani dobili sjajni Sydney sa 2:4 i to bez par vaznih igraca koji su bili u nacionalnim selekcijama a vracaju se za danasnji susret. Glavni šraf Valeri(kapiten) koji je bio pod suspenziojom, dvojica branica: Geria i Galloway te Pain i Gallifuoco u veznom redu su spremni za mec. CC Mariners ocajno usli u sezomu, u 5 kola primili su 12 komada. Za danasnji mec ne mogu racunati na 5 standardnih prvotimaca, po dvojica u odbrani i vezi+1 napadac. Pored ovih hendikepa vlada velika kriza u njihovoj svlacionici gdje je doslo do sukoba izmedju glavnih igraca i menadzera kluba. Kada se sve sabere i oduzme ovdje ne bi trebalo biti problema za domace koji ovo trebaju rijesiti jos u prvom poluvremenu. Sretno![]()

23:00 Instituto - Patronato GG @2.10
23:00 Tigre - Colon Santa FE gg3+ @3.07
01:00 Sao Paulo - Atletico-MG gg3+ @2.23
20:30 Lyngby - Vejle gg3+ @2.29
17:45 Cracovia - Zaglebie Sosnowiec gg3+ @2.45
Kvota:80.66
23:00 Tigre - Colon Santa FE gg3+ @3.07
01:00 Sao Paulo - Atletico-MG gg3+ @2.23
20:30 Lyngby - Vejle gg3+ @2.29
17:45 Cracovia - Zaglebie Sosnowiec gg3+ @2.45
Kvota:80.66
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- bugojanac1234
- Kontakt:
Pullen Cedevita under 14,5
Previše je dobrih igrača u cedeviti da bi na jednog od 4-5 odlicnih bekova bila ovolika granica, pretpostavljam radi zadnje utakmice ali znamo kako Oly igra odbranu. Ja prosto ne vjerujem da ce on ovo prebaciti I mislim da reba iskoristiti dok nisu spustili granicu
Previše je dobrih igrača u cedeviti da bi na jednog od 4-5 odlicnih bekova bila ovolika granica, pretpostavljam radi zadnje utakmice ali znamo kako Oly igra odbranu. Ja prosto ne vjerujem da ce on ovo prebaciti I mislim da reba iskoristiti dok nisu spustili granicu
Sjajana navlakuša. 14-i i 18-i minut 2:0 i onda nista do 80 i kusur minute. Pustili su ljude da natrpaju sve moguce overe od 20-og minuta i klepili ih po ušimakrmpotich je napisao/la:10:00 Melbourne - CC Mariners
Over 2,5 goals(1,40)
Over 3,5 goals(2,05)
H1,5 goals(1,55)
H2,5 goals(2,60)

Pripazite sa Rođom danas. Sinoć je udario laktom Horforda namjerno u lice pa se ceka odluka saveza sta ja znam da ga suspendiraju veceras. Mogo bi onda derpaš preko ubacit ako bude na svom niovu. Bucksi lose brane vanjske pozicije, tu vidim priliku za Ljubav ukoliko ne baco cigle. U derbiju veceri sastaju se dvije najefikasnije ekipe do sad. Logicno mi je over jer igraju run and gun kosarku. crawford bi trebao provesti dosta terenu. Takodjer tpmpson izgleda da je nastimo ruku. Buduci da sam igrao koseve nekako mi logicno da igram na ovu dvojcu koji su dobri suteri za 3.
Love preko
Crawford preko
Gay preko
Thompson preko
Klipersi&GSW preko 212
Na peticu
sretno
Love preko
Crawford preko
Gay preko
Thompson preko
Klipersi&GSW preko 212
Na peticu
sretno
- QUARTERBACK
- Kontakt:
16/22..QUARTERBACK je napisao/la:Prolaznost 15/19.. Idemo veceras nesto ovako za pocetak..
Atlanta - Sacramento KP1 @1.60
10 pobjeda u nizu za Atlantu protiv Sacramenta i po ovoj kvoti ne pada mi na pamet propustiti.![]()
Houston - Portland 208.5 OVER @1.70
New Orleans 100.5 UNDER @1.85Over is 7-1 in the last 8 meetings in Houston.
Over is 13-3 in the last 16 meetings.
Over is 4-1 in Trail Blazers last 5 games following a ATS loss.
Over is 4-1 in Trail Blazers last 5 games playing on 1 days rest.
Davis definitivno propusta utakmicu veceras, a Asik je upitan.. Ne znam kako ce ovi zgamudosi prebacit ovih 100 poena veceras jedino da svi redom polude, a ni taj scenario me ne bi iznenadio da zavrsi 120-101 za Oklahomu.

Ajmo neko Evroligu nek baci sta malo da pratimo do NBA..
A pauza od 7 danaQUARTERBACK je napisao/la:16/22..QUARTERBACK je napisao/la:Prolaznost 15/19.. Idemo veceras nesto ovako za pocetak..
Atlanta - Sacramento KP1 @1.60
10 pobjeda u nizu za Atlantu protiv Sacramenta i po ovoj kvoti ne pada mi na pamet propustiti.![]()
Houston - Portland 208.5 OVER @1.70
New Orleans 100.5 UNDER @1.85Over is 7-1 in the last 8 meetings in Houston.
Over is 13-3 in the last 16 meetings.
Over is 4-1 in Trail Blazers last 5 games following a ATS loss.
Over is 4-1 in Trail Blazers last 5 games playing on 1 days rest.
Davis definitivno propusta utakmicu veceras, a Asik je upitan.. Ne znam kako ce ovi zgamudosi prebacit ovih 100 poena veceras jedino da svi redom polude, a ni taj scenario me ne bi iznenadio da zavrsi 120-101 za Oklahomu.
Ajmo neko Evroligu nek baci sta malo da pratimo do NBA..

Samo Jedinstvu pjevamo i za njega zivimo !
-
- Kontakt:
http://prntscr.com/94kf71 idem pokusat forsirat malo vise igrace
James preko 28.5
Zadnjih 5-6 meceva je na 30+, pa se nadam da ce i veceras nastaviti u istom ritmu. U subotu protiv Milwaukeeja, s kojim igraju i veceras dao je 37 komada.
Middleton preko 12.5
U zadnjih 5-6 utakmica, samo u subotu protiv Clevelanda nije isao preko ove granice, a i tu je bio blizu, jer je dao 11. Imat ce on svojih 35-40 minuta, vjerovatno i uz nekih 12-15 suteva, bi trebao ici preko.
Crawford preko 15.5
Ako Redick ne igra, mislim da je ovo zicer, ali fakat nisam provjeravao da li ce JJ igrati, nadam se da ce me neko od vas obradovati i reci da ipak ne igra. Jamal kada udje u masinu, nema tu odbrane koja ga moze zaustaviti, svima moze natrpati 35-40, sto se najbolje vidjelo u subotu protiv Detroita.
I ako Redick bude tu, nije nemoguce da Jamal predje.
6.33
I jedan onako bezveze :
CSKA hokej 1 ( odigrano zbog kvote 1.40, za neku dublju analizu pojma nemam, sad sam vidio da ih je CSKA u februaru ove godine uzeo 12-0 haha )
Beaubois preko 11.5 ( igrao u Dallasu, pokazao i tu da zna, a ove sezone sam ga igrao 2 puta i oba puta je ispostovao )
Bryan-Bryan ( treba pobjeda braci za prolaz, a 1.40 mi se ucinilo kao fina kvota )
Port Vale 2 ( na svom terenu Port Vale igrao nerijeseno, pa se nadam da ce danas to ispraviti u gostima )
Olympiakos kp2 ( super je Cedevita otvorila Euroligu, ali ipak mislim da Olympiakos ovo uzima veceras, a kvota na kp2 je 1.83 )
11.28
Sretno
Zadnjih 5-6 meceva je na 30+, pa se nadam da ce i veceras nastaviti u istom ritmu. U subotu protiv Milwaukeeja, s kojim igraju i veceras dao je 37 komada.
Middleton preko 12.5
U zadnjih 5-6 utakmica, samo u subotu protiv Clevelanda nije isao preko ove granice, a i tu je bio blizu, jer je dao 11. Imat ce on svojih 35-40 minuta, vjerovatno i uz nekih 12-15 suteva, bi trebao ici preko.
Crawford preko 15.5
Ako Redick ne igra, mislim da je ovo zicer, ali fakat nisam provjeravao da li ce JJ igrati, nadam se da ce me neko od vas obradovati i reci da ipak ne igra. Jamal kada udje u masinu, nema tu odbrane koja ga moze zaustaviti, svima moze natrpati 35-40, sto se najbolje vidjelo u subotu protiv Detroita.
I ako Redick bude tu, nije nemoguce da Jamal predje.
6.33
I jedan onako bezveze :
CSKA hokej 1 ( odigrano zbog kvote 1.40, za neku dublju analizu pojma nemam, sad sam vidio da ih je CSKA u februaru ove godine uzeo 12-0 haha )
Beaubois preko 11.5 ( igrao u Dallasu, pokazao i tu da zna, a ove sezone sam ga igrao 2 puta i oba puta je ispostovao )
Bryan-Bryan ( treba pobjeda braci za prolaz, a 1.40 mi se ucinilo kao fina kvota )
Port Vale 2 ( na svom terenu Port Vale igrao nerijeseno, pa se nadam da ce danas to ispraviti u gostima )
Olympiakos kp2 ( super je Cedevita otvorila Euroligu, ali ipak mislim da Olympiakos ovo uzima veceras, a kvota na kp2 je 1.83 )
11.28
Sretno

Gentile over 18.5 @ 1.85
Revolveraš iz Armanija, igra 30 minuta u prosjeku, zabija 19.2 poena u prosjeku. 12 pokušaja za 2, 4 pokušaja za 3 i 6 slobodnih po tekmi.
Ako bude na nivou iz proslih utakmica, uz vec navedene prosjeke pokušaja, trebao bi preko granice. Milano igra protiv Laboral Kutxe, u meču gdje se očekuje ipak malo veći broj poena. Plus, Gentile je na oba dosadašnja gostovanja išao preko ove granice.
Vougioukas over 11.5 @ 1.85
Centar Žalgirisa se nalazi u odličnoj formi, u ovoj sezoni je zabio 2, 22, 11, 16 i 15 poena što daje prosjek od 13.2, i to uz prvo kolo i odigranih samo 11 minuta uz 2 poena, kada je zbog povrede napustio teren. U preostalim utakmicama pokazao je da može napuniti koš bilo koje ekipe, pogotovo na domaćem terenu gdje u 2 odigrane utakmice šutira 18/25, čak 72%, uz 38 poena u dvije utakmice kombinovano. Tokom cijele sezone procenti šuta su mu iznad 70%, sa linije slobodnih bacanja nema previše pokušaja, ali ono što dobije uspije iskoristiti. Stelmet nema igrača koji bi ga mogao zaustaviti pod košem.
White over 10.5 @ 1.85
Ovosezonsko pojačanje Cedevite opravdava svoju ulogu u ekipi, igra odlično za ekipu iz Zagreba i postiže 11.8 poena u prosjeku za 32 minute na terenu. Ima veliku minutažu, ima vremena da ubaci 10-ak poena, to je sigurno. U dvije domaće utakmice, 17 i 15 poena, uz postotak šuta za 2 poena od 73,3%. Cedevita istina igra protiv Olympiakosa, ali ako ko može držati Cedevitu u igri to je sigurno James White.
Beaubois over 12.5 @ 1.85
Odlični Francuz, najbolji strijelac svog Strasbourga postiže 11.4 poena u prosjeku. Ono što i njega krasi je puno bolja igra na domaćem terenu, 32 poena u dvije utakmice i to Feneru i Realu, ekipama sa odlicnim odbranama i jakom bekovskom linijom. Večeras Strasbourg igra protiv Zvezde kojoj je u beogradskoj Areni zabio 17 poena za 23 minute i to u katastrofalnoj utakmici svoje ekipe, sa samo 59 postignutih poena. Večeras će Strasbourg zabiti makar 10-ak više, tu vidim i najmanje 13 od ipak njihovog ponajboljeg igrača.
Revolveraš iz Armanija, igra 30 minuta u prosjeku, zabija 19.2 poena u prosjeku. 12 pokušaja za 2, 4 pokušaja za 3 i 6 slobodnih po tekmi.
Ako bude na nivou iz proslih utakmica, uz vec navedene prosjeke pokušaja, trebao bi preko granice. Milano igra protiv Laboral Kutxe, u meču gdje se očekuje ipak malo veći broj poena. Plus, Gentile je na oba dosadašnja gostovanja išao preko ove granice.
Vougioukas over 11.5 @ 1.85
Centar Žalgirisa se nalazi u odličnoj formi, u ovoj sezoni je zabio 2, 22, 11, 16 i 15 poena što daje prosjek od 13.2, i to uz prvo kolo i odigranih samo 11 minuta uz 2 poena, kada je zbog povrede napustio teren. U preostalim utakmicama pokazao je da može napuniti koš bilo koje ekipe, pogotovo na domaćem terenu gdje u 2 odigrane utakmice šutira 18/25, čak 72%, uz 38 poena u dvije utakmice kombinovano. Tokom cijele sezone procenti šuta su mu iznad 70%, sa linije slobodnih bacanja nema previše pokušaja, ali ono što dobije uspije iskoristiti. Stelmet nema igrača koji bi ga mogao zaustaviti pod košem.
White over 10.5 @ 1.85
Ovosezonsko pojačanje Cedevite opravdava svoju ulogu u ekipi, igra odlično za ekipu iz Zagreba i postiže 11.8 poena u prosjeku za 32 minute na terenu. Ima veliku minutažu, ima vremena da ubaci 10-ak poena, to je sigurno. U dvije domaće utakmice, 17 i 15 poena, uz postotak šuta za 2 poena od 73,3%. Cedevita istina igra protiv Olympiakosa, ali ako ko može držati Cedevitu u igri to je sigurno James White.
Beaubois over 12.5 @ 1.85
Odlični Francuz, najbolji strijelac svog Strasbourga postiže 11.4 poena u prosjeku. Ono što i njega krasi je puno bolja igra na domaćem terenu, 32 poena u dvije utakmice i to Feneru i Realu, ekipama sa odlicnim odbranama i jakom bekovskom linijom. Večeras Strasbourg igra protiv Zvezde kojoj je u beogradskoj Areni zabio 17 poena za 23 minute i to u katastrofalnoj utakmici svoje ekipe, sa samo 59 postignutih poena. Večeras će Strasbourg zabiti makar 10-ak više, tu vidim i najmanje 13 od ipak njihovog ponajboljeg igrača.
R.I.P Grande campione - Michele Scarponi
- bugojanac1234
- Kontakt:
13 na guzove ali proslobugojanac1234 je napisao/la:Pullen Cedevita under 14,5

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 2 gosta.