FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Zivo me interesuje zasto smo prihvatili "bh telecom ligu"?? Pricalo se da ponudzeno nije dovoljno i da cak traze vise od nasih sponzora??
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.
Hmm, odluka o zabrani gostujućih navijača je ukinuta. stekli su se uslovi za to..pitam se, sta se to promijenilo
Sta se to desilo, da u Sirokom i Banja Luci necemo gledati onakve scene 

“If all else perished, and he remained, I should still continue to be; and if all else remained, and he were annihilated, the universe would turn to a mighty stranger.”
Gdje se u Travniku nalazi stadion
,jesul miroljubivi ljudi i kolko bude karta 

Željeznicar za život cijeli !
Kada ides iz sa nalazi se na kraju grada sa lijeve stranelikusa je napisao/la:Gdje se u Travniku nalazi stadion,jesul miroljubivi ljudi i kolko bude karta

e vala si ovo 1000 posto upravu...idem tamo poslovno nekad ..jeste da su svi strumfovi ,al su ljudi gospoda i gotoprimljivi samo tako...pgt menso iz knjizare svjetlostkomerc u centru..veceg strumfa a gospodina nisam vidjeo..damirfile je napisao/la:Kada ides iz sa nalazi se na kraju grada sa lijeve stranelikusa je napisao/la:Gdje se u Travniku nalazi stadion,jesul miroljubivi ljudi i kolko bude karta
. Karata ce biti za sve koji odemo,a da li su miroljubivi mogu reci da je travnik najbolja carsija u bosni
.

FK SARAJEVO.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
FROM THE RIVER TO THE SEA PALESTINE WILL BE FREE.
SVI U TRAVNIK!
Mislila sam kolko je obicno karta km ?damirfile je napisao/la:Kada ides iz sa nalazi se na kraju grada sa lijeve stranelikusa je napisao/la:Gdje se u Travniku nalazi stadion,jesul miroljubivi ljudi i kolko bude karta
. Karata ce biti za sve koji odemo,a da li su miroljubivi mogu reci da je travnik najbolja carsija u bosni
.

Željeznicar za život cijeli !
5 km do sada bilalikusa je napisao/la:Mislila sam kolko je obicno karta km ?damirfile je napisao/la:Kada ides iz sa nalazi se na kraju grada sa lijeve stranelikusa je napisao/la:Gdje se u Travniku nalazi stadion,jesul miroljubivi ljudi i kolko bude karta
.
super
izgleda pici nas 4

BIo sam 2 puta gore, jednom uso besplatno a jednom sam kartu platio 5 KM koliko se sjecam.
Željezničar 1921
Ne boj' se grade mladosti mi moje, na braniku tvome Manijaci stoje.
http://www.youtube.com/watch?v=T4ekTPZW4qU
- SarajlijaTM
Gradjanska duznost izvrsena

Zazelio sam se tekmi,vala bas...

Zazelio sam se tekmi,vala bas...
nista od Dzekinog transfera ovo ljeto, nece ga pustit City, a Juve je vec ponudio za Persiejanime_tm87 je napisao/la:Juve spreman: Čeka "zeleno svjetlo" Cityja za Džeku
FKŽ !
- ZlatnaDolina
Nema logike prihvatati vec odbijeni ugovor sa BH telekomom jedino ako nisu ponudili vecu lovu kako nama tako i Širokom, zasto bi Željo spadao u isti koš sa Rudarom,GOŠK-om,Sarajevom, Čelikom ili Travnikom !? ako te klubove moze zadovoljiti 57.000 KM Želju sigurno ne može, ugovori su sigurno korigovani i šuti se da se nebi ostali pobunili.
Jedan od uslova da se ukine zabrana odlaska gostujucim navijacima na stadione jeste taj da kako klub organizator utakmice tako i klub ciji navijaci dolaze preuzmu svu odgovornost za sigurnost i sve ostale stvari sto prije nije bio slucaj, e sad ijedan manji incident eto kazni i za klubove i opet mogucnosti uvodjenja zabrane, mislim da su se svi opametili i da ce svi dosta nauciti iz ove zabrane koja je trajala skoro godinu dana ...
Jedan od uslova da se ukine zabrana odlaska gostujucim navijacima na stadione jeste taj da kako klub organizator utakmice tako i klub ciji navijaci dolaze preuzmu svu odgovornost za sigurnost i sve ostale stvari sto prije nije bio slucaj, e sad ijedan manji incident eto kazni i za klubove i opet mogucnosti uvodjenja zabrane, mislim da su se svi opametili i da ce svi dosta nauciti iz ove zabrane koja je trajala skoro godinu dana ...

1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!
Sto vrijeme prolazi sve je jasnije da nam nema nafake dok ne stvorimo uslove za igranje i gledanje na Grbavici.Nisam stanovnik opstine Novo Sarajevo i ne mogu uticati na zbor tamosnje garniture ali sve dok i sadasnji a i buduci nacelnik ne shvati da Zeljo moze biti itekakav brend i da su potencijalne koristi od jednog uredjenog fudbalskog sistema velike, tesko ce se uci u gradjevinsku i svaku drugu rekonstrukciju.Kada sam svojevremeno vidjeo da postojeci SDA kadar pravi dvoranu tik uz stadion shvatio sam da ili je do ljudske gluposti ili do talova.Definitivno im stadion nije ni na pameti.Poucen iskustvom sta su za ovih dvadesetak godina napravili tesko je vjerovati da ce oni skontati koliko je sati.Zato treba uprava traziti moduse ,nije valjda Gracic jedini pametan,i iznaci i formu unutar koje cemo moci ostvariti ekonomske odnose sa zainteresovanim privatnicima i ulagacima.Seicima nismo zanimljivi jer su ih gore pomenute patriote dovoljno izvarale.Bez megalomanije,mic po mic stosta bi se moglo napraviti.Topla voda je davno izmisljena.Samo na ovom forumu sam procitao desetke pametnh sugestija i prijedloga.Sto se tice naredne sezone moramo dici ljestvicu jer ce biti teze odbraniti titulu.Nadam se da cemo igrati brze ,sa jos brzom i brojnijom transformacijom iz odbrane u napad i obrnuto.Brinu me stoperi,itekako su ih godine pritisle.I Bogi i Vasilic su realno blizi kraju karijere nego nekoj zlatnoj sredini.Prosle sezone smo prodisali kad je Nijema promijenio poziciju.On je bio igrac kojeg je Osim prebacio desno nakon dva primljena gola u derbiju.Takav igrac nam je falio i u ove zadnje dvije tekme.Ako se rijesi taj problem i uz dva brza krila eto nas ponovo na tronu
- Ultras1921
- Kontakt:
Hoce li biti prenosa tekme iz Travnika na MOJA TV, ono da se plati 3 KM?
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
Jel se Smajic oporavio? S njegovim povratkom opet smo bez konkurencije u ovoj ligi 

Željezničar 1921
Smajke otisao sa ekipom u Medjugorje i vjerovatno ce polako da dobija sansu oko 3-4 kola...admirone je napisao/la:Jel se Smajic oporavio? S njegovim povratkom opet smo bez konkurencije u ovoj ligi
prosle godine je bila 7 KMdamirfile je napisao/la:5 km do sada bilalikusa je napisao/la:Mislila sam kolko je obicno karta km ?damirfile je napisao/la: Kada ides iz sa nalazi se na kraju grada sa lijeve strane. Karata ce biti za sve koji odemo,a da li su miroljubivi mogu reci da je travnik najbolja carsija u bosni
.
super
izgleda pici nas 4
.
- SarajlijaTM
Aco,sta bi sa onom pricom od sinoc i sutra ce se vise znati?
Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], Google Adsense [Bot], Lokomotifa i 15 gostiju.