Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
slavenp je napisao/la:Da ispratimo i kineze...![]()
tugaSPY je napisao/la:
Wall, mora **** prebacit ovu granicu večeras. Do sad uvijek proda prvo poluvrijeme i na kraju nagura do kranice i tu mu je kraj. Nadam se da će večeras pogodit na početku koju i onda ide lagano preko. King nema se šta rec' da se ne zna, bez nejgovih 30 poena ne mogu dobit utakmicu. A u dobroj je formi. Obrva isto kao King, glavna violina u napadu uzima najviše šuteva dosta ide na liniju slobodnih. Curry bolesnik, do sad najbolji igrač što i granica pokazuje. Igra u životnoj formi i vjerujem da će bez problema preci granicu samo da ne BO ne napravi sam nad ovim debilima iz toronta.
Gortat, trebo sam njega gore na prvi listić umjesto Zida al' hebaji ga. Nema Bilog tako da Wall i Poljak su glavne opcije u napadu. Dosta mala granica za njega. Milsap vec objasnjen. Wiggins igra u životnoj formi, vjerujem da ce granica samo rasti na njemu. Batum također u dobroj formi, trpa redom. I na kraju Degrozan, iako sve statistike govore da je under ja sam ga over odigro jer je najbolji igrač toronta i da bi ostali u igri trebaju im njegovi poeni. Šuta trice, sa distance, ulazi u reket ne boji se duela, dosta provodi vremena na slobodnim. Može on nagurat 22.
postavi tiket kad odigras brateadmir12345 je napisao/la:Idemo opet kombinacija Euroliga,eurocup i nba
ispraceno, sretno namadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/947lvt morao sam ovako iskombiniram previse kosarke pocelood eurocupa
Ispratio bez besiktasa i nbaadmir12345 je napisao/la:http://prntscr.com/947lvt morao sam ovako iskombiniram previse kosarke pocelood eurocupa
New Orleans 100.5 UNDER @1.85Over is 7-1 in the last 8 meetings in Houston.
Over is 13-3 in the last 16 meetings.
Over is 4-1 in Trail Blazers last 5 games following a ATS loss.
Over is 4-1 in Trail Blazers last 5 games playing on 1 days rest.
Mislim da ce obojica igratQUARTERBACK je napisao/la:New Orleans 100.5 UNDER @1.85
Davis definitivno propusta utakmicu veceras, a Asik je upitan.. Ne znam kako ce ovi zgamudosi prebacit ovih 100 poena veceras jedino da svi redom polude, a ni taj scenario me ne bi iznenadio da zavrsi 120-101 za Oklahomu.
Anthony Davis (shoulder) and Omer Asik (illness) are being listed as the probable starters for Wednesday's matchup with the Thunder.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.