Ma kakav pocetak maja, nema sanse, ja mislim da ce prije biti pocetak juna, tek se pocinje siriti kod nas a gospoda danas dala dozvolu da se prodavnice i ove gluposti mogu otvoriti umjesto da joj ostrije mjere budu.samoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 17:45Tesko da se nasa liga nastavi do kraja maja prije ce vjeruj mi u Italiji rijesit krizu nego u BiH svugdje u svijetu obavljaju minimum 3000 testova ljudi a u BiH 30 sad mozes zamislit koliko ima zarazenih....daj Boze da nisam upravu i da starta pocetkom majaManciniLevatKlasican je napisao/la: ↑04 apr 2020, 17:40Ja brate skroz protiv ovoga, nikad nisam ulazio u rasprave djecije ali sta mi korona uradi jucer se i ja primio i poceo zajebavat ko kreten. Dosta od menesamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 17:35
Ma i mene bude nekad samog sebe al dosadnoisto djeca
![]()
Nego sta nam ostaje od ove jadne lige, ne moze se ponistiti, mora se ili odigrat do kraja ili proglasit stanje kakvo je trenutno?
Premijer liga BiH - općenito - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Premijer liga BiH - općenito
Forzza Velez
- samoposteno
- Kontakt:
Ako potraje do juna ima svi da poludimo a sta tek ceka klubove
Bit ce svega, tesko da ovi nasi klubovi izdrze. Kako li ce licenciranje odraditi, mozda se i tu provucemosamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 17:51Ako potraje do juna ima svi da poludimo a sta tek ceka klubove

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
do kraja hrabro zajedno!!!
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
- samoposteno
- Kontakt:
Mozda ce bit prolazna godina kao u skoli u raturedbull93 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 17:54Bit ce svega, tesko da ovi nasi klubovi izdrze. Kako li ce licenciranje odraditi, mozda se i tu provucemosamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 17:51Ako potraje do juna ima svi da poludimo a sta tek ceka klubove![]()

Lako je tebi brato, kad stružeš srećke lutrije na platformi federalne televizije za ugmr rodjeni...NeretvanskaPastrmka je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:27Svi brato zajedno. Skupili za krov 300 000 skupili za bus 100 000 skupili za klonjaru po uefa standardu 150 000 i jos kisu crvenih noci. Vi jeb.ote 600 clanarina jedva skupili. Ali ste skupili 6000 na protestu. Brato skupljali bi se i mi sa 10 000 ljudi da galama pomaze. Vise pomaze kada zavuces ruku u dzep i poguras klub. Vi ste tu zil vern i 20 hiljada milja pod morem za nassamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:23samoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 12:19Jesu li sakupljali pare samo navijaci Veleza sa boravkom u Mostaru ili su pomagale izbjeglice iz inostranstva
Petak, cener, merhamet...isćuka ti brato

HŠKZ
A ko garantuje da ce se uopšte nastaviti liga?samoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 17:51Ako potraje do juna ima svi da poludimo a sta tek ceka klubove
Vec je sezona mozemo reci izgubljena jer je poremećen prvobitan takmičarski kalendar.
Ako se i nastavi šta ce biti sa slijedecom sezonom? Valja opet usvajati novi takmičarski kalendar za narednu sezonu a to ce biti bas nezgodno iz razloga što ce se pocetak nove sezone morati pomjeriti.
Nemate visa sta luditi.Ispali ste i ovako i onako.samoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 17:51Ako potraje do juna ima svi da poludimo a sta tek ceka klubove
- samoposteno
- Kontakt:
Ako se ne nastavi jos gore placas igrace doprinose ljude u klubu a nemas pare od sponzora pogotovo ekipe koje vecinu budjeta dobijaju od grada sto je u ovakvoj situaciji van svake pameti da dobiju......jos kad ukljucis da politicarima ovakvo stanje odgovara i da se sad jos vise bogate naj prije da ces bit upravu i da se kod nas jos dugo nece zakotrljat loptaAlemC85 je napisao/la: ↑04 apr 2020, 21:42A ko garantuje da ce se uopšte nastaviti liga?samoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 17:51Ako potraje do juna ima svi da poludimo a sta tek ceka klubove
Vec je sezona mozemo reci izgubljena jer je poremećen prvobitan takmičarski kalendar.
Ako se i nastavi šta ce biti sa slijedecom sezonom? Valja opet usvajati novi takmičarski kalendar za narednu sezonu a to ce biti bas nezgodno iz razloga što ce se pocetak nove sezone morati pomjeriti.
- samoposteno
- Kontakt:
Jesmo upravu siPappiPapp je napisao/la: ↑04 apr 2020, 21:54Nemate visa sta luditi.Ispali ste i ovako i onako.samoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 17:51Ako potraje do juna ima svi da poludimo a sta tek ceka klubove
Al opet necemo ispastisamoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 21:56Jesmo upravu siPappiPapp je napisao/la: ↑04 apr 2020, 21:54Nemate visa sta luditi.Ispali ste i ovako i onako.samoposteno je napisao/la: ↑04 apr 2020, 17:51Ako potraje do juna ima svi da poludimo a sta tek ceka klubove

Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
-
- Kontakt:
- samoposteno
- Kontakt:
Vracaj ligu da rasprodamo tv prava ko ovi bjelorusi 
Nek svijet uoci cari ove lige.

Nek svijet uoci cari ove lige.
Ono sto Čelik čeka
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
nije to tajna neka
opet ćeš biti Šampion
jer pjesma stati neće
doći će dani sreće
Prepišali bi kopiju PL-a iz Engleske.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
- svrakino1921
- Kontakt:
Hoce bjelorusi ubit paru
Kad vec ne mozemo narod primamiti prevelikom kvalitetom moze silom da nas gledaju

Ne bi im bar bilo dosadno ko sto je slucaj sa ovom ligom u Bjelorusiji. Smor.
"Slavit ćemo tvoje ime, dok u nama srce bije..."
Na sky sportu Sarajevo-Zeljo 

Puno love sam potrošio na piće, žene i auta. Ostatak sam spiskao.
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
G.B.
"Bruka i sramota. Dovidjenja" - Igor Kristic
Rona i Leao - Mjauuu 🐈
Devedesetka - 👏👏
Velid Spaho - Dobro je
Govoreći za Al Jazeeru, Zlatan Nalić, trener Tuzla Cityja koji trenutno boravi u Švedskoj, spomenuo je 24. maj kao datum nastavka prvenstva, za koji se spremaju u njegovom klubu.
Kazao je da su to insajderske informacije, a saznali smo i da u još nekim klubovima 24. maj vide kao optimalan datum za nastavak prvenstva.
Nalic insajder
Kazao je da su to insajderske informacije, a saznali smo i da u još nekim klubovima 24. maj vide kao optimalan datum za nastavak prvenstva.
Nalic insajder
Nala misteriozan, i kako on veli, koncizan.
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA
Mozda je on na Bjelavama sad. Pokupila ga FlyBosnia iz SveCke

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.