A što pitaš ako nije bezveze ? Mislim ako se smije znataleksandar_veliki je napisao/la:Jel vi fakat mislite da ja onako beze pitam za ovu dokumentaciju

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
A što pitaš ako nije bezveze ? Mislim ako se smije znataleksandar_veliki je napisao/la:Jel vi fakat mislite da ja onako beze pitam za ovu dokumentaciju
prošlo 12 sati, več je sutra , pričajbistrikboy je napisao/la:Znacemo sutra vise...aleksandar_veliki je napisao/la:Jel vi fakat mislite da ja onako beze pitam za ovu dokumentaciju
joj aco što mrzim ovo, ako hoćeš nešto da kažeš reci skroz, ako nećeš nemoj ni počinjati, isto k'o kad neki "insajder" kaže dolaze dva igrača, ali neka imena ostanu tajnaaleksandar_veliki je napisao/la:Jel vi fakat mislite da ja onako beze pitam za ovu dokumentaciju
Nema se sta pricati mozda tek sutra,mozda.Glupo bi bilo da neko lozi na ovo...nidi je napisao/la:prošlo 12 sati, več je sutra , pričajbistrikboy je napisao/la:Znacemo sutra vise...aleksandar_veliki je napisao/la:Jel vi fakat mislite da ja onako beze pitam za ovu dokumentaciju
Ultras1921 je napisao/la:Joj ljudi dragi sanjam dan kad ce biti potpuno izgradjena utakmica. Samo zamislite stadion takav da se nastavlja na Sjever. Zamislite pun stadion u 4. pretkolu za Ligu Prvaka. Samo zamislite!
Masta nema granice, na zalost mi u BiH imamo samo to. Da mastamo da ce biti bolje ovoj drzavi.zeljocity je napisao/la:Sanjam ga vec godinama. Samo mi igramo ligu prvaka u mojim snovimaUltras1921 je napisao/la:Joj ljudi dragi sanjam dan kad ce biti potpuno izgradjena utakmica. Samo zamislite stadion takav da se nastavlja na Sjever. Zamislite pun stadion u 4. pretkolu za Ligu Prvaka. Samo zamislite!
Koldzo reko da ce ih u Maju biti. Ali sumnjam. Jos jedna predizborna suplja!exbabilon je napisao/la:Dok ne vidim
pored
ne vjerujem nikakvim mahalanjima.
Ovo me ne cudi jer je dobro poznato da kod nas gradnja nekog objekta ne moze proci bez neke stranke u ovom slucaju SDA. Samo da sebe osiguraju a nas bi opalilo po usima, kao da gledam da bi i to pokrali. Evo vam primjer ova ogromna zgradurina u Sarajevu kod Marijin Dovora, stoji mjesecima nista se ne radi jer je otkriveno da SDA i neki arap peru pare, mazu nam oci 20 godina ovi iz SDA i da mi nesto ockeujemo od Koldže i slicnih.Laflare je napisao/la:Prica sa slovencima je najblize ikad sto smo bili kada je gradnja stadiona u pitanju. Ljudi su obezbjedili 80% zatvorene fin. konstrukcije na "lijepe oci", vjerujuci jednim mojim prijateljima da je situacija oko vlasnistva cista i da postoji potpora lokalne zajednice. Čitavu stvar je zaustavio Koldžo, jer on ne bi imao kontrolu nad projektom, čitaj: novcem...ovako će fino natovariti neku polurekonstrukciju od lupam 4-5 miliona maraka iz kantonalnog i opštinskog budgeta, naštimati tender svom haveru, vlasniku Unigradnje, uraditi radove za 2 miliona a ostalo se rastaliti