Izvjestan je jedino odlazak Todora na zimu, i probat će se ekipa očistiti od stranaca, ali nekih prevlikih izmjena mislim da neće biti..hilmo je napisao/la:Ako ne bude nekih odlazaka igraca iz prve postave i ne treba nam niko vise, jos se samo zahvaliti nekima. Moji favoriti Puric i Todorovic.
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
I ne treba da bude prevelikih izmjena, ali poznavajuci nas
Neko ce reci treba nam jos par igraca, ok, mogao bih i ja svakoj liniji naci neku zamjerku.
Ali gledajuci do sad, uz prioritetno pojacavanje golmanske pozicije, ovo sto imamo je sasvim dovoljno. Ne treba bjezati od nekog "kapitalca" ali i ne dovoditi igrace koji po pola godine nemogu da nadju klub ili ne igraju u svom klubu. Koristiti ovo sto imamo a imamo finog materijala.

Neko ce reci treba nam jos par igraca, ok, mogao bih i ja svakoj liniji naci neku zamjerku.
Ali gledajuci do sad, uz prioritetno pojacavanje golmanske pozicije, ovo sto imamo je sasvim dovoljno. Ne treba bjezati od nekog "kapitalca" ali i ne dovoditi igrace koji po pola godine nemogu da nadju klub ili ne igraju u svom klubu. Koristiti ovo sto imamo a imamo finog materijala.
-
- Kontakt:
Po nekom pravilu uvijek u Mo igramo sobro i nerijetko pobjedjujemo. I u narednoj tekmi mozemo pobjediti obzirom da cemo biti jaci za Benka u vrhu napada...skoro pa sigurno.Na zimu koliko sam cuo odlaze tj dobivaju ispisnice Puric, Todor ...Koudio ide u Visocku Bosnu na posudbu...ali vec sada se zna da ce biti problema sa Radovcem koji nece da produzi ugovor koji istice u junu iduce god. Zbog toga mozda ga uprava bude prodavala odmah u Decembru...
-
- Kontakt:
Ističe mu u 10.om mjesecu mislim, a da će biti problema, hoće. Isto priča sa Stojčevom i Tatomirovićem.fcsforever je napisao/la:Po nekom pravilu uvijek u Mo igramo sobro i nerijetko pobjedjujemo. I u narednoj tekmi mozemo pobjediti obzirom da cemo biti jaci za Benka u vrhu napada...skoro pa sigurno.Na zimu koliko sam cuo odlaze tj dobivaju ispisnice Puric, Todor ...Koudio ide u Visocku Bosnu na posudbu...ali vec sada se zna da ce biti problema sa Radovcem koji nece da produzi ugovor koji istice u junu iduce god. Zbog toga mozda ga uprava bude prodavala odmah u Decembru...
Taman se malo smirimo i onda se opet naziru problemi.
U januaru, ili cak i ranije, ponuditi Radovcu i Tatomirovicu nove ugovore, ako nece da produze na tribine lagano pa ti gore razmisljaj.
A sa Stojcevim to pokusati uraditi tamo nekad u aprilu.
U januaru, ili cak i ranije, ponuditi Radovcu i Tatomirovicu nove ugovore, ako nece da produze na tribine lagano pa ti gore razmisljaj.
A sa Stojcevim to pokusati uraditi tamo nekad u aprilu.
Prodaja ili tribine, trece nam nema, da je iz oka ispao i jedan i drugi i treci, dobro Tatko jeste borben ali nije igrac za evrope pa onda i nije neka steta bez njega ostati, nama svakako mnogo bolja odbrana treba za evropeHordekatedrala je napisao/la:Ističe mu u 10.om mjesecu mislim, a da će biti problema, hoće. Isto priča sa Stojčevom i Tatomirovićem.fcsforever je napisao/la:Po nekom pravilu uvijek u Mo igramo sobro i nerijetko pobjedjujemo. I u narednoj tekmi mozemo pobjediti obzirom da cemo biti jaci za Benka u vrhu napada...skoro pa sigurno.Na zimu koliko sam cuo odlaze tj dobivaju ispisnice Puric, Todor ...Koudio ide u Visocku Bosnu na posudbu...ali vec sada se zna da ce biti problema sa Radovcem koji nece da produzi ugovor koji istice u junu iduce god. Zbog toga mozda ga uprava bude prodavala odmah u Decembru...
Pyro is not a crime !
-
- Kontakt:
Slažem se 1/1, ipak mislim da će se uspjeći postići negi dogovor sa Ivanom i MIlošem do zime, za Samira nisam siguran. Pretpostavljam da će se ići na njegovu prodaju sad na zimu.
U slučaju da ne, tražit će se zamjene, ali to je posljednja opcija.
U slučaju da ne, tražit će se zamjene, ali to je posljednja opcija.
LND (LEGA NAZIONALE DILETTANTI LAZIO) - FK SARAJEVO 2-2 - u toku

- franklampard8
- Kontakt:
Burovićhilmo je napisao/la:Kako nema utakmica ili ako nije prelazni rok aktuelan ovdje skoro pa mrtva tišina![]()
Mnogo lijepih stvari ima da komentarišemo.
Za početak evo video izvještaja sa današnje utakmice akademaca i Lazia
" onclick="window.open(this.href);return false;
Jesmo izgubili ali smo imali nekoliko finih prilika i dva poništena gola.![]()
Ovaj trojac u U-19 reprezentaciji nas je učinio ponosnim, Samke kapiten, Mihojević i Burić strijelci![]()
![]()
Neka nastave kvalitetno raditi i vjerujem da će uskoro do prvog tima.
Što se tiče utakmice u Mostaru, mnogo ćemo o njoj pričati narednih dana, pročitao sam jednu izjavu Stojčeva gdje konstatuje da smo prošle sezone sa njima odigrali pet utakmica (po dvije u ligi i kupu i jednu prijateljsku) i ni jednu nismo izgubili, pa imamo se pravo nadati da nećemo ni ovu.

1946
Pobjeglo par slova.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

- franklampard8
- Kontakt:
Oprosteno.hilmo je napisao/la:Pobjeglo par slova.![]()

1946
Odkud zrinjevci u finalu zar skauti nisu poludili za akademcima izvor sportski direktor fk tanajevo
Ove sto nece da produze hladno na tribinu poslati. Pa da vidimo hoce li ih iko htjeti nakon godine hladjena. A i za primjer je drugima..
s tim da je 5 igraca jucer bilo u hitnoj ujutro zbog trovanjazeljo1974 je napisao/la:Odkud zrinjevci u finalu zar skauti nisu poludili za akademcima izvor sportski direktor fk tanajevo

a plus tri najbolja su sa repkom itd itd

@benko
Nisi trebao reagovati na njegov post, to je ocita najmera provociranja.
Post mu je prijavljen.
Nisi trebao reagovati na njegov post, to je ocita najmera provociranja.
Post mu je prijavljen.
Jesu vasi odradili onaj turnir u Maslovarama?zeljo1974 je napisao/la:Odkud zrinjevci u finalu zar skauti nisu poludili za akademcima izvor sportski direktor fk tanajevo
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Nemoj im se pravdati, pusti ih. Svakako svako malo ovde zaviruju da vide imal šta loše da bi mogli uživati u komšijskoj nesreći. To ti je tako još od 1946 godine.Benko je napisao/la:s tim da je 5 igraca jucer bilo u hitnoj ujutro zbog trovanjazeljo1974 je napisao/la:Odkud zrinjevci u finalu zar skauti nisu poludili za akademcima izvor sportski direktor fk tanajevo![]()
a plus tri najbolja su sa repkom itd itd
SRETAN BROJ - 1725
ma sta imaju zavirivati, mladi igraci isli na finale kupa i placali gorivo i jeli u pekari...
Kada malo bolje razmislim najpozitivnije u ove zadnje 2 tekme je što je odbrana sigurnija. Ali to se još mora dosta popraviti vezano za odbranu. Koliko sam čuo naručio je klub još 60 novih dresova od Haad-a za našu djecu u mlađim kategorijama.
Organizacijski rastemo iz dana u dan.

SRETAN BROJ - 1725
-
- Kontakt:
Ništa, morat ćemo im se revanširat u finalu kupa, osim ako Željo ne zaustavi nas ili Zrinjskog..
Trenutno korisnika/ca: Chony533, johntravolta123, mosarajvosa83, OzmoodPinglewood, Tarapi, Venom i 46 gostiju.