FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

solinas
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la solinas » 01 okt 2016, 01:12

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:
solinas je napisao/la:Bas si me nasikirao :)
Eto i ja ga prizivam neka ti ispuni zelju,Jasminov kmetu.. :)
A ja kao i svi mrzitelji Slobode,odoh spavati,putujem rano za BiH;I nas prelijepi seher,igra nam sutra Sloboda, :wave:
Ne lazi. Nisi bio na sjeveru, nemas pristup utakmici. :urnebes:
Eh nemoze se zaspati i bog,izadoh na balkon pripalim cigaretu,upalim forum vidim staragarda neozbiljan i tako. :urnebes: :urnebes:
Neozbiljan mu covjek koji svojim autom,trosi brdo para i predje hiljade kilometara za voljeni klub ...
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2016, 01:13

Komunista zedru, poz za tebe :salut:

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 01 okt 2016, 01:14

Olovka spremna za glasanje.Moj glas ide kontra ubice sporta u Tz,faraona koji je fkt preumoran od narcisoidnosti i paranoićnih saopćenja i jos gorih laži o Slobodi i stadionu Tusanj.Mene više nikad neće lagati!Moj glas je samo jedan glas u moru al se nadam da će makar biti dobro poljuljan u nedjelju i da sada nema mirne snove.
DRŽAVA TUZLA!!

Chinaglia
Kontakt:

Post Postao/la Chinaglia » 01 okt 2016, 01:18

nisam siguran da cu izaci na izbore, spavam do 11, pa dok se razbudim, dorucak, kladza i Calcio od 12:30 h do 23 h

katarakta

Post Postao/la katarakta » 01 okt 2016, 01:25

Nije neka navala za novog presidenta
Bony favorit ;)
Niko, niko, samo Sloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2016, 01:27

Chinaglia je napisao/la:Komunista zedru, poz za tebe :salut:
Vazda na braniku faraonovog kulta :urnebes: :urnebes:... Ono, svi smo krivi :rol:...Al ih je frajer indoktrinirao :urnebes:
Mogu mislit navale sad na predsjedničku funkciju :urnebes:
Zadnja izmjena: staragarda, dana/u 01 okt 2016, 01:30, ukupno mijenjano 2 puta.
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 01 okt 2016, 01:29

Citam forum redovno, kad sjednem na solju, u zadnje vrijem ne znam ko sere ja il vi po forumu.
Faraon ga je usro sto se tice sporta da valja, tako da se pitam dal cu ove godine glasat za njega.
S druge strane husic nam je da nadu i onda nas popiso, sad dal za stavarno il ne nije ni bitno. Nije on tu mjesec dana pa da nezna sta se desava, on je tu tri godine i sta je na kraju ostavio???? Klub za kojeg vi kazete da ce se ugasit, da ce igraci otic, da publika nece dolazit.

Nisam ni na strani faraona ni na strani husica, sloboda je vazna.

Kad ides na utakmicu ne ides zbog njih vec zbog slobode, malo manje negative i izat ce to na dobro, ovako il onako.

#samosloboda

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 01 okt 2016, 01:33

slobodaTZ je napisao/la:Citam forum redovno, kad sjednem na solju, u zadnje vrijem ne znam ko sere ja il vi po forumu.
Faraon ga je usro sto se tice sporta da valja, tako da se pitam dal cu ove godine glasat za njega.
S druge strane husic nam je da nadu i onda nas popiso, sad dal za stavarno il ne nije ni bitno. Nije on tu mjesec dana pa da nezna sta se desava, on je tu tri godine i sta je na kraju ostavio???? Klub za kojeg vi kazete da ce se ugasit, da ce igraci otic, da publika nece dolazit.

Kad ides na utakmicu ne ides zbog njih vec zbog slobode, malo manje negative i izat ce to na dobro, ovako il onako.

#samosloboda
Seres daleko više ti....vjeruj
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

NjonjoVam
Kontakt:

Post Postao/la NjonjoVam » 01 okt 2016, 02:02

staragarda je napisao/la:
slobodaTZ je napisao/la:Citam forum redovno, kad sjednem na solju, u zadnje vrijem ne znam ko sere ja il vi po forumu.

#samosloboda

:urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :urnebes: :clap:
DRŽAVA TUZLA!!

slobodaTZ
Kontakt:

Post Postao/la slobodaTZ » 01 okt 2016, 02:05

staragarda je napisao/la:

#samosloboda

Ko da te malo pogodilo... :)

No sikiriki, dobar si ti, volis slobodu.

Poyy

:)

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 01 okt 2016, 06:19

Više kakiti bukvalno, manje figurativno.
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 01 okt 2016, 07:06

Ti ces prvi izaci iz kulta i dobices drugarsku pomoc oko toga :kafa: ;)
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 okt 2016, 07:16

Olovku u ruke sutra i popisati grobare Slobode! :salut:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 01 okt 2016, 07:59

NAJGORA_BAGRA je napisao/la:Zbog te price nek se samo voli Sloboda, ma kakva god da je, i jesmo u kurccu u kakvom smo.

Treba se voliti, ali i boriti za boljom.
Upravo to!
O tome ja pričam. Da nismo vidjeli da Sloboda može bolje, da nisam vidio pun stadion i da nema ulaznica, da nisam vidio Slobodu u Europa Ligi pa da furam i dalje tu luzersku priču "i u 3. Lig/zi ću te voljeti". Ovako vidio i svjedočio da možemo daleko iznad prosjeka a ovi što uz milozvučne taktove Šabana i Ljube lome čaše i krvare im ruke zbog vjernosti Slobodi makar Šaban ligi bili ostavljam da "uživaju" u izljevu emocionalnog bullšita.
Imam dvije mogućnosti:
1. sutra dati priliku grobarima još 4 godine da završe konačno priču oko Slobode i spota uppšte i nekome kome se živo ebe za nešto što ja i moje dijete itekako volimo.
2. Dati priliku nekome ko će pružiti šansu ljudima koji su dokazali svoju ljubav prema klubu i dati im šansu da naprave proizvod koji će biti cijenjen i poštovan ne samo od Slavinovića do Miladija već mnogo šire. A pokazali su već da hoće, znaju i mogu.

Ende.

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 01 okt 2016, 08:06

slika
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 01 okt 2016, 08:14

ma bezveze se ovde svadjate,a svi smo mi tu u 5 deka s razmisljanjem o ovom problemu.
ajde ovo jos danas vidimo kako ce ispast,pa cemo onda oplest.
ako solinas fakat ispali iz beca radi utakmice,brate :salut:

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 01 okt 2016, 08:19

a jebte gledam ovaj video bogotac :urnebes: :salut:
baca malo na mesija :urnebes:

NAJGORA_BAGRA
Kontakt:

Post Postao/la NAJGORA_BAGRA » 01 okt 2016, 08:25

Sariel je napisao/la:ma bezveze se ovde svadjate,a svi smo mi tu u 5 deka s razmisljanjem o ovom problemu.
ajde ovo jos danas vidimo kako ce ispast,pa cemo onda oplest.
ako solinas fakat ispali iz beca radi utakmice,brate :salut:
Mogo je vala i nas pokupit :)

HElo
Kontakt:

Post Postao/la HElo » 01 okt 2016, 08:26

Koji copor jbt, cim napises nesto kontra njihovog misljenja odmah ujedaju odma si grobar Slobode. A gospodi bitniji Husic i faraon od kluba, kaze ja hocu vise hocu titule, evropa lige p.... materine ako toga nema ko j... klub i ne treba nam.

costacurta08
Kontakt:

Post Postao/la costacurta08 » 01 okt 2016, 08:55

HElo je napisao/la:Koji copor jbt, cim napises nesto kontra njihovog misljenja odmah ujedaju odma si grobar Slobode. A gospodi bitniji Husic i faraon od kluba, kaze ja hocu vise hocu titule, evropa lige p.... materine ako toga nema ko j... klub i ne treba nam.
De nadji samo jedan post gdje je neko to napisao ja ću pojest telefon. Što izmišljaš?

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.