Osim13 je napisao/la:Valjda preživi večeras bez povrede

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
Osim13 je napisao/la:Valjda preživi večeras bez povrede
Prosinečki je izjavio u novembru da ga ne zove jer je povrijeden, a nije ga ni kontaktirao još je Seo odigrao tri tekme u kontinuitetu i nije bilo povrede.Raonffa je napisao/la:Kakvih laži majke ti?Wandelanoite je napisao/la:Postoje nesuglasice između Kolašinca, njegovog menadzera i Robija zbog nedavnih laži koje je izrekao dotični stručnjak.
Kap koja je prelila casu je bila utakmica sa Grčkom kada je Robi ponajviše kritizirao Seu zbog gola i jedne sanse u 1. polv.
Čuk kap koja je prelila čašu je bila to što ga je kritikovaoNe smiješ zvijezdu kritikovati šta ti je, jesi lud
To ako je istina, ne bi meni više zaigrao tamam morali Vedina Musića iz penzije vraćati da nam igra lijevog beka.
Bolje 1 Civic na terenu nego 10 Seja u Londonu ...Jusko00 je napisao/la:Jest ispao pizdurina Sejo ali kad samo pomislim na Civica vec mi muka i kakva ce to patnja biti...
Kolašinac do trenutka objave tog spiska nije odigrao više od jedne utakmice od početka sezone pa do tada, dakle od početka augusta do novembra, odnosno tri mjeseca bez fudbala.Wandelanoite je napisao/la:Prosinečki je izjavio u novembru da ga ne zove jer je povrijeden, a nije ga ni kontaktirao još je Seo odigrao tri tekme u kontinuitetu i nije bilo povrede.Raonffa je napisao/la:Kakvih laži majke ti?Wandelanoite je napisao/la:Postoje nesuglasice između Kolašinca, njegovog menadzera i Robija zbog nedavnih laži koje je izrekao dotični stručnjak.
Kap koja je prelila casu je bila utakmica sa Grčkom kada je Robi ponajviše kritizirao Seu zbog gola i jedne sanse u 1. polv.
Čuk kap koja je prelila čašu je bila to što ga je kritikovaoNe smiješ zvijezdu kritikovati šta ti je, jesi lud
To ako je istina, ne bi meni više zaigrao tamam morali Vedina Musića iz penzije vraćati da nam igra lijevog beka.
Sarmelino je napisao/la:zamisli pratit nasu reprezentaciju ozbiljno hahahahaha