Sead Kolašinac

Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_

Tekashi
Kontakt:

Re: Sead Kolašinac

Post Postao/la Tekashi » 30 maj 2019, 19:01

Osim13 je napisao/la:Valjda preživi večeras bez povrede :pray:
:rol:

PerryFred
Kontakt:

Post Postao/la PerryFred » 30 maj 2019, 19:06

.
Zadnja izmjena: PerryFred, dana/u 15 mar 2020, 04:36, ukupno mijenjano 1 put.

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 maj 2019, 19:08

Sad ce se javiti njegov menadzer i reci da ga Prosinecki nije zvao,Kolasinac je htio doci... :| :guz: :tralala:

Neka mu neko napise na Insta "Hoces li birati utakmice ili ces igrati za svoju zemlju redovno"?
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

Jusko00
Kontakt:

Post Postao/la Jusko00 » 30 maj 2019, 19:20

Jest ispao pizdurina Sejo ali kad samo pomislim na Civica vec mi muka i kakva ce to patnja biti...

bodi123
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la bodi123 » 30 maj 2019, 19:26

Ko će znat sta je, ali nije ovo rega sve. Kakva povreda kakvi bakrači, u to će samo budala povjerovat. Lik već nekoliko puta odbija igrati za repku, i dodje samo kad mu qrcu ćejf. Sto se mene tiče ovog bih tretirao po kratkom postupku, taman da je Roberto Carlos. Sta očekivat od lika koji se ne može sjetit da smo igrali SP 2014. godine jbt.
„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase

BosniaBoston
Kontakt:

Post Postao/la BosniaBoston » 30 maj 2019, 19:29

Kokosinjcu smo valjali dok se nije prodao sad igra 1 tekmu godisnje.Sikter iz svetinje!
#Punoljetstvo

"Željo je religija i život. Nije to samo fudbal, već stil življenja i ponašanja. Za mene je to sjesti na most na Malti i popričati o svemu, pa otići na piće.“ - Ivica Osim

DrFilgud
Kontakt:

Post Postao/la DrFilgud » 30 maj 2019, 19:35

Cini mi se da Robert upravo i hoce ovakvu reakciju raje. Da izazove hajku na Kolasinca.
Sve sto u ovom slucaju selektor treba da uradi , je da ga pozove na pregled kod reprezentativnih doktora u Sarajevu.
Ne samo da treba, Prosinecki to po pravilima MORA uraditi!
Ako je povrijedjen , na tribine, ako nije neka igra i stvar zavrsena.
Ako Kolasinac odbije da se pojavi na pregledu, znaci da odbija da igra.

Ovako ce se stvar ostaviti nedorecena. Prosinecki ce ga kao poštediti, a sprema mu sudbinu Begovica.
Raja vec sad pljuju Kolasinca, umjesto da pitaju selektora zasto mu igrac ne dolazi na obavezan pregled.
Dosta vise manipulacija Velikog Zutog.
Ovdje je Kolasinac manje bitan, bitan je nacin rada selektora, koji je od pocetka konraverzan i neprofesionalan
Zadnja izmjena: DrFilgud, dana/u 30 maj 2019, 19:40, ukupno mijenjano 1 put.

ASD
Kontakt:

Post Postao/la ASD » 30 maj 2019, 19:39

A da to Prosinecki uradi, 90% bi mu ljudi hebavalo mater kao sto mu radi zbog Begovica.
Ovu Reprezentaciju treba ukinuti.

Sarmelino
Kontakt:

Post Postao/la Sarmelino » 30 maj 2019, 19:43

zamisli pratit nasu reprezentaciju ozbiljno hahahahaha
plešu vještice trče vukovi
puške pucaju lete duhovi
svira tambura plešu vragovi
munje sijevaju cvatu makovi

Ponos Torina
Kontakt:

Post Postao/la Ponos Torina » 30 maj 2019, 19:57

Onaj Master sto je komentarisao prije,to je sigurno bio Seo 100%.
usomi sinoc svitac usobu ja mislijo neko scigarom hoda posobi kase nisam slogiro tobejarabi

AirRamiz
Kontakt:

Post Postao/la AirRamiz » 30 maj 2019, 20:10

glavutan je zavrsio kod Robija

Unofficialpage
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la Unofficialpage » 30 maj 2019, 20:21

Nema on šta završiti kod Robija ako je povrijeđen, mora doći da ga pregledaju doktori repke ukoliko to neće to je znak da laže da je povrijeđen. Ako dođe i bude povrijeđen nećeš igrati i gotovo. Nema tu pretpostavki, igranja nekakvih igrica i slično, postoje pravila i po njima treba raditi.
Momak je inače legenda, mislim na Sea!

Damir Dzumhur!!!!

Roger Federer the Best!!!!!!!

Wandelanoite
Kontakt:

Post Postao/la Wandelanoite » 30 maj 2019, 20:25

Raonffa je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Postoje nesuglasice između Kolašinca, njegovog menadzera i Robija zbog nedavnih laži koje je izrekao dotični stručnjak.

Kap koja je prelila casu je bila utakmica sa Grčkom kada je Robi ponajviše kritizirao Seu zbog gola i jedne sanse u 1. polv.
Kakvih laži majke ti?

Čuk kap koja je prelila čašu je bila to što ga je kritikovao :lol: Ne smiješ zvijezdu kritikovati šta ti je, jesi lud :rol:

To ako je istina, ne bi meni više zaigrao tamam morali Vedina Musića iz penzije vraćati da nam igra lijevog beka.
Prosinečki je izjavio u novembru da ga ne zove jer je povrijeden, a nije ga ni kontaktirao još je Seo odigrao tri tekme u kontinuitetu i nije bilo povrede.
MES QUE UN CLUB!
Dušan Bajević - nastavak propasti bh. reprezentacije.

Tekashi
Kontakt:

Post Postao/la Tekashi » 30 maj 2019, 20:35

Sjecate se "povrede" Begovica? kasnije je ustanovljeno da nije bio povrijedjen. Ja Robiju ne vjerujem ni kad darove nosi.

Osim13
Kontakt:

Post Postao/la Osim13 » 30 maj 2019, 21:01

Treba Robi Mehremića zovnut, bolji je svakako
MERCEDES - MISTRIJA - MIA SAN MIA

Cepi1981
Kontakt:

Post Postao/la Cepi1981 » 30 maj 2019, 21:01

Zuti je poceo da serenda, treba ga podhitno otjerti.
"Mi Bošnjaci njekad slavni narod sad jedva da smo živi nas samo kao očenutu glavu od stabla slavjanskog gledaju priatelji naukah i žale nas.... Vrime je da se i probudimo od dugovične nemarnosti.."
Fra Ivan Franjo Jukic aka Slavoljub Bosnjak

BoixosNois1899
Kontakt:

Post Postao/la BoixosNois1899 » 30 maj 2019, 21:03

Takoe vratiti Mešu!
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"

FC Grizzlies

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 30 maj 2019, 21:05

Jusko00 je napisao/la:Jest ispao pizdurina Sejo ali kad samo pomislim na Civica vec mi muka i kakva ce to patnja biti...
Bolje 1 Civic na terenu nego 10 Seja u Londonu ... :zviz:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Raonffa
Kontakt:

Post Postao/la Raonffa » 30 maj 2019, 21:05

Wandelanoite je napisao/la:
Raonffa je napisao/la:
Wandelanoite je napisao/la:Postoje nesuglasice između Kolašinca, njegovog menadzera i Robija zbog nedavnih laži koje je izrekao dotični stručnjak.

Kap koja je prelila casu je bila utakmica sa Grčkom kada je Robi ponajviše kritizirao Seu zbog gola i jedne sanse u 1. polv.
Kakvih laži majke ti?

Čuk kap koja je prelila čašu je bila to što ga je kritikovao :lol: Ne smiješ zvijezdu kritikovati šta ti je, jesi lud :rol:

To ako je istina, ne bi meni više zaigrao tamam morali Vedina Musića iz penzije vraćati da nam igra lijevog beka.
Prosinečki je izjavio u novembru da ga ne zove jer je povrijeden, a nije ga ni kontaktirao još je Seo odigrao tri tekme u kontinuitetu i nije bilo povrede.
Kolašinac do trenutka objave tog spiska nije odigrao više od jedne utakmice od početka sezone pa do tada, dakle od početka augusta do novembra, odnosno tri mjeseca bez fudbala.

Poslije objave spiska pa do utakmice protiv Austrije, on je uvezao tri utakmice (nijednu cijelu jer nije imao kuveta u sebi što je i normalno nakon toliko odsustva), a poprilično sam siguran da je to bilo zato jer je Monreal bio povrijeđen i Kolašinac je prosto morao igrati.

Dakle, zvati igrača bez forme, bez utakmica, nema logike je l' tako?
"Kako nemamo trofeja? Pa jel se druga liga igra za trofej? A i da nemamo trofeja,imamo vise navijaca. Jeste vidili utakmicu sa Jedinstvom?"

DaVinci
Kontakt:

Post Postao/la DaVinci » 30 maj 2019, 21:07

Sarmelino je napisao/la:zamisli pratit nasu reprezentaciju ozbiljno hahahahaha
:urnebes: :mrgreen:
'Jesil spreman da prihvatis da je BiH zadnja rupa na svirali, nedonosce, ludnica otvorenog tipa, moneta za potkusirivanje prolazis sigurno. Ako smatras drugacije ima forum pa se prijavi tamo' by BobRock

Odgovori

Natrag na “Fudbalska reprezentacija BiH”

Trenutno korisnika/ca: Jegres i 20 gostiju.