Rukometna reprezentacija BiH
Moderator/ica: Pasha
- samo_lijevo
- Kontakt:
Re: Rukometna reprezentacija BiH
Bitno je da nema problema sa infrastrukturom.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf
Nur gucken, nicht anfassen
Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Pit'o bi te da si bio tamo to veče šta je bitno.samo_lijevo je napisao/la:Bitno je da nema problema sa infrastrukturom.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Govorimo o tehnickim uslovima potrebnim za odrzavanje meceva reprezentacije.To sto nisu dobro organizovali ulaz/izlaz nema veze sa kapacitetom,podlogom,semaforom,hotelima,dvoranom za treniranje itd.
- DukeOfWellington
- Kontakt:
Ima veze s činjenicom da prizivaš baraž tu. Šta ako se takva organizacija ponovi opet? I organizacija je dio cijele priče i onaj ko misli da je lako organizovati takvu utakmicu vara se. To se pokazalo i tada. Postavlja se pitanje da li su ti ljudi sposobni da odganizuju tu utakmicu. Nije sve u semaforu.samo_lijevo je napisao/la:Govorimo o tehnickim uslovima potrebnim za odrzavanje meceva reprezentacije.To sto nisu dobro organizovali ulaz/izlaz nema veze sa kapacitetom,podlogom,semaforom,hotelima,dvoranom za treniranje itd.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Ja prizivam baraz u Tuzli?DukeOfWellington je napisao/la:Ima veze s činjenicom da prizivaš baraž tu. Šta ako se takva organizacija ponovi opet? I organizacija je dio cijele priče i onaj ko misli da je lako organizovati takvu utakmicu vara se. To se pokazalo i tada. Postavlja se pitanje da li su ti ljudi sposobni da odganizuju tu utakmicu. Nije sve u semaforu.samo_lijevo je napisao/la:Govorimo o tehnickim uslovima potrebnim za odrzavanje meceva reprezentacije.To sto nisu dobro organizovali ulaz/izlaz nema veze sa kapacitetom,podlogom,semaforom,hotelima,dvoranom za treniranje itd.
Da se ja pitam baraz bi bio u Visokom,logicno,ali nije izvodljivo.Odnosno ne bi nigdje drugo igrali osim u nasoj dvorani.Sto bih ja prizivao utakmicu u drugo mjesto? nema brate logike.
Neka smanje kapacitet i rijesen problem.
Ako nema odgovarajuce podloge,smjestaja ... mozes imati organizaciju kao na old trafordu,ali neces igrati.Ja o tome govorim.Naravno da je organizacija bitna,ali tek nakon primarnih uslova koji se moraju ispuniti.
drago mi je što se tekma igra u Cazinu, dok očekujem da se tekma protiv Bjelorusije odigra u Tuzli!
svakako, pristalica sam toga da repka ide u više gradova, a ne da sve tekme budu u Sarajevu ili Tuzli, al' isto tako, Tuzlanska dvoranska publika kao ponajbolja na ovim prostorima, zaslužuje prioritet
svakako, pristalica sam toga da repka ide u više gradova, a ne da sve tekme budu u Sarajevu ili Tuzli, al' isto tako, Tuzlanska dvoranska publika kao ponajbolja na ovim prostorima, zaslužuje prioritet

- samo_lijevo
- Kontakt:
Vrazalic 1 gol u porazu Balingena od Kiela.Djozic 2 gola.
Jankovic 9 golova u porazu Borca od Vojovodine.
U duelu Meskova i Vesprema Karacic je postigao 1 gol,Tezic bez ucinka.
Celica 2 gola za Zagreb protiv Metalurga.
Janković polako izrasta u najboljeg igrača Borca , trenutno 5. strijelac SEHA Lige sa 65 golova... ,9 komada utrpao Vojvodini , 6 Vezspremu , a Tatranu 13samo_lijevo je napisao/la:Vrazalic 1 gol u porazu Balingena od Kiela.Djozic 2 gola.

Best scorers
1. Radoslav Antl Tatran Prešov 93
2. Momir Ilić MKB-MVM Veszprem 78
3. Milan Đukić Borac m:tel 71
4. Dainis Kristopans Tatran Prešov 70
5. Stefan Janković Borac m:tel 65
Učinak Jankovića na SP u Qataru (za ono malo provedeno vremena na terenu)
[youtube][/youtube]
Odlično, nadam se da će se prodati u neki jači klub i liguno rules je napisao/la:Janković polako izrasta u najboljeg igrača Borca , trenutno 5. strijelac SEHA Lige sa 65 golova... ,9 komada utrpao Vojvodini , 6 Vezspremu , a Tatranu 13samo_lijevo je napisao/la:Vrazalic 1 gol u porazu Balingena od Kiela.Djozic 2 gola.
Celica 2 gola za Zagreb protiv Metalurga.![]()
Best scorers
1. Radoslav Antl Tatran Prešov 93
2. Momir Ilić MKB-MVM Veszprem 78
3. Milan Đukić Borac m:tel 71
4. Dainis Kristopans Tatran Prešov 70
5. Stefan Janković Borac m:tel 65
Učinak Jankovića na SP u Qataru (za ono malo provedeno vremena na terenu)
[youtube][/youtube]

Željo je život, sve ostalo su sitnice!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Holy South!
Forza Milan!
Go Mavs!
Nijemcima ( Fuchse Berlin ) je svejedno bili prvi ili drugi, u oba navrata imaju zagarantiran Final Four bez da igraju četvrtfinale. Ako pak budu treći igrat će četvrtfinale. Tko god bude treći u preostalim skupinama - ispada. To su biseri EHF-a i sporta koji se zove rukomet.. To je ta mafija koja nas je izbacila sa SP aaaaaaaaaaaaaa koji su ovo lopovi :/
Zukanović, kralj cijena za PL BiH na TM!
To je EHF European cup, koji postoji par godina i od starta je vrijedilo to pravilo.samirr je napisao/la:Nijemcima ( Fuchse Berlin ) je svejedno bili prvi ili drugi, u oba navrata imaju zagarantiran Final Four bez da igraju četvrtfinale. Ako pak budu treći igrat će četvrtfinale. Tko god bude treći u preostalim skupinama - ispada. To su biseri EHF-a i sporta koji se zove rukomet.. To je ta mafija koja nas je izbacila sa SP aaaaaaaaaaaaaa koji su ovo lopovi :/
S obzirom da nije niti blizu atraktivan kao Liga prvaka, na taj nacin se budi interes publike za F4.
U ligi prvaka naravno to pravilo ne vrijedi. Ne postoji klub koji je domacin turnira, uvijek se igra u Koelnu..
- samo_lijevo
- Kontakt:
Razbojnik je napisao/la:To je EHF European cup, koji postoji par godina i od starta je vrijedilo to pravilo.samirr je napisao/la:Nijemcima ( Fuchse Berlin ) je svejedno bili prvi ili drugi, u oba navrata imaju zagarantiran Final Four bez da igraju četvrtfinale. Ako pak budu treći igrat će četvrtfinale. Tko god bude treći u preostalim skupinama - ispada. To su biseri EHF-a i sporta koji se zove rukomet.. To je ta mafija koja nas je izbacila sa SP aaaaaaaaaaaaaa koji su ovo lopovi :/
S obzirom da nije niti blizu atraktivan kao Liga prvaka, na taj nacin se budi interes publike za F4.
U ligi prvaka naravno to pravilo ne vrijedi. Ne postoji klub koji je domacin turnira, uvijek se igra u Koelnu..
to je vec jednom objasnjeno,ali mora se forsirati prica da je neko izbacio BIH sa svjetskog prvenstva.
- samo_lijevo
- Kontakt:
Zagreb-Veszprem 21:24 (Celica , Terzic 1)
Lubin-Azoty 36:36 (Prce 1 , Halilbegovic 8)
Buric 5 golova u pobjedi Gorenja nad Winterturom, Karacic 1 gol za Meskov protiv Metalurga, Basic 7 golova u kup mecu , Loncar 2 gola za drugi tim Szegeda.
Efendic presao iz Bosne u Metalurg.
Lubin-Azoty 36:36 (Prce 1 , Halilbegovic 8)
Buric 5 golova u pobjedi Gorenja nad Winterturom, Karacic 1 gol za Meskov protiv Metalurga, Basic 7 golova u kup mecu , Loncar 2 gola za drugi tim Szegeda.
Efendic presao iz Bosne u Metalurg.
Kako Petar Jokanovic prije Efendica u reprezentaciji ? Bio sam na pripremama reprezentacije u Mostaru, ne mogu reći da je Jokan loš golman, ali mislim da Efendic mnogo više zaslužuje da se nađe barem na širem spisku , a s obzirom da niko od golmana osim Burića na prvenstvu nije pokazao ništa, ne vidim razlog da se ne osvježi golmanski kadar malo.samo_lijevo je napisao/la: Efendic presao iz Bosne u Metalurg.
http://www.opcinacazin.ba/index.php?opt ... &Itemid=81" onclick="window.open(this.href);return false;

Kako je istaknuto, Cazin je organizirajući prošle godine utakmicu između reprezentacija BiH i Grčke, pokazao najbolje reference za ovakva dešavanja. –„Mi smo prezadovoljni saradnjom sa općinom Cazin i cazinskim načelnikom koji je uvijek na raspolaganju rukometnoj reprezentaciji BiH. Prošli put smo imali utakmicu organiziranu na najvišem mogućem nivou i nema sumnje da će tako biti ovog puta. Prema onom što sam mogao čuti od premijera USK i načelnika Ogreševića, ta bi utakmica mogla biti odigrana već sutra kada bi trebalo i zbog toga ni jednog trenutka ne sumnjam u organizacijske sposobnosti ovdašnjih ljudi“, kazao je Smajo Karačić, predsjednik Rukometnog saveza BiH.

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
"Misimovića jedino ja mogu da zamijenim." Safet Sušić Pape 04.06.2013.
Sportsport.ba liga-Čekićari: prava lažna devetka
Ovo je neprocjenjivo!
" onclick="window.open(this.href);return false;
Otvorite cijelu sliku:

" onclick="window.open(this.href);return false;
Otvorite cijelu sliku:

"Bio sam profesionalac 20 godina, ali mi je ovo najdraža pobjeda u karijeri." Safet Sušić Pape 26.3.2011.
Razgovor sa našim majstorom Dejanom.
http://pol2016.ehf-euro.com/news/single ... x_news_pi1" onclick="window.open(this.href);return false;
Dejan Malinović:
http://pol2016.ehf-euro.com/news/single ... x_news_pi1" onclick="window.open(this.href);return false;
Dejan Malinović:
"The World Championship was a spectacular, amazing and unforgettable experience. I feel bad because we didn’t qualify for the knockout stages (Bosnia Herzegovina eventually finished 21st), but this was our debut and for the first time it was quite good.
"It is a strong base on which we can build some better results in the future. We have a young generation with a good future," says the 23-year-old powerful left-handed shooter.
"I think that we will show to our neighbours, Croatia, Serbia and Slovenia, that we can also play top handball."

BaDa12 je napisao/la:Ovo je neprocjenjivo!![]()

Sretan rođendan, predsjedniče!
Voli te tvoje Sarajevo.
Voli te tvoje Sarajevo.
- Unofficialpage
- Moderator
- Kontakt:
Utakmica između BiH i Bjelorusije ne može da se odigra u Tuzli jer se u Mejdanu u to vrijeme održava neki Sajam Energa kojeg je navodno nemoguće odgodit.
Wellcome to Bosnia and Hercegovina.

Wellcome to Bosnia and Hercegovina.

Momak je inače legenda, mislim na Sea!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Damir Dzumhur!!!!
Roger Federer the Best!!!!!!!
Re: Odg: Rukometna reprezentacija BiH
Da vas yebo sajam
:twisted:
Postano kroz Forum SportSport.ba app.

Postano kroz Forum SportSport.ba app.
MOSTAR 09.11.1993.NIKAD ZABORAVIT NEĆE
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.