Safet Sušić - Pape

amho
Kontakt:

Re: Safet Sušić - Pape

Post Postao/la amho » 13 sep 2011, 09:32

kriticna analiza (osnovana kritika), neosnovana kritika i pljuvanje nisu isto... (s tim da kritika moze bit i pozitivna i negativna) za ovo prvo treba bit' strucan i objektivan, malo je na forumu takvih, ako ih uopste i ima... neosnovano kritikovat' moze svako i takvih je na forumu ovdje najvise - bitno je da se kaze nesto protiv nekoga bez obzira ima li argumenata ili nema... pljuvace ne treba ni komentarisat'.. oni ce i ono sto valja interpretirat' tako da ispadne negativno ili doticni nece biti zasluzan za to....

safet susic nije vrhunski trener, to znamo svi.. ako smo realni mi nemamo vrhunskog trenera uopste... dusko bajevic je najblizi toj tituli... svi ostali su maksimalno evropski prosjek ukljucujuci ciru blazevica... bih nema vrhunske igrace izuzev edina dzeke... pjanic, begovic to mogu biti, ali jos nisu, jer za to treba kontinuitet... ostali su takodjer evropski prosjek...

selektor koji se s takvim igrackim kadrom i u takvim uslovima dva kola prije kraja nalazi na drugoj poziciji, bod manje od vodece repke s realnim izgledima da osvoji i prvo mjesto je uspjesan... svidjalo se to nekome ili ne...
puno jace reprezentacije s puno jacim igracima i strucnim kadrom nisu u stanju napravit' takav razultat...
sad ce neko rec' kako slovenija... igraci nula, a oni na ep i sp... razlog je prost', oni sebe ne vide kao favorite, igraju kako znaju i umiju bez euforije i niko unaprijed ne ocekuje rezultat... ako se plasiraju dobro i jest, ako ne, opet dobro.. nema nerealnih ocekivanja.. mi smo potpuna suprotnost... mi smo uvijek favoriti i uvijek smo bolji od protivnika, ma o kome se radilo... nerealni smo... u takvim uslovima je tesko napravit' iznenadjenje, kad to nije iznenadjenje, jer smo svakako bolji... mi kritikujemo selektora zato sto nije pobijedio sve utakmice s igracima koje mi zelimo u formaciji koju mi zelimo i na nacin koji mi zelimo... to niko ne moze, a kamo li trener koji nije vrhunski i koji radi s poluamaterima za sicu...

_dreamer_
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la _dreamer_ » 13 sep 2011, 10:35

nihco je napisao/la:
i mravac i besic su brzi od salihovica,defanzivci su i igraju objema nogama. besic je,univerzalni defanzivac,igra desnog beka,stopera, defanzivnog veznog,sto ne i lijevog beka? mravac je ,mozda, ispodprosjecan defanzivac ali je defanzivac,cak bolji na beku nego na stoperu.
ali cemu diskusija,pape je briljantan strateg koji ne smije biti kritikovan,evo povlacim se iz diskusije na ovoj temi do daljnjega..
narocito poslije infantilnoih i bezobraznih primjedbi kojima se ovdje redovno caste.
jos bih dodao da bi neki ,fakat, trebali poceti ganjati cure. bice nam svima lakse.......taj pubertet,nikad' nije lako!
Daj bolan... Ti bi Besica koji suta loptu trenutno u trecoj ligi u Njemackoj gurnuo na neprirodnu poziciju umjesto jednog Salihovica koji je provjereni igrac i ima more ovakvih utakmica. Uostalom, Salihovic je x puta uvjezbavan na lijevom beku bas radi ovakvih situacija i ne znam koja ovozemaljska logika treba da se upotrijebi da se stavi jedan mladjahni Besic ili Mravac koji je desnjak i usput jos kiks igrac. Mozda bi Mravac solidno i odradio defanzivni dio posla, ali ne bi nista uradio prema naprijed. Isto vrijedi i za Besica, tako da je tvoja logika cisti promasaj, buduci da smo u ovoj utakmici morali pobijediti, a sa rahljavim bekovima bi to bilo itekako tesko...

Ne znam sta se uopste bunis, ljudi su nam jednom zaprijetili, a i to nije bila neka veleletna prilika, ono Begovic brani sa gipsom na ruci...
When I was a boy of 14, my father was so ignorant I could hardly stand to have the old man around. But when I got to be 21, I was astonished at how much the old man had learned in seven years. (Mark Twain)

Edo_77
Kontakt:

Post Postao/la Edo_77 » 13 sep 2011, 11:17

22 na FIFA listi. Obezbjedjen baraz, imamo sansu za prvo mjesto. 8-)

Otjerajte papeta, nema on pojma, sto je stavio Misketa na klupu **** li ga otac.

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 13 sep 2011, 11:33

Edo_77 je napisao/la:22 na FIFA listi. Obezbjedjen baraz, imamo sansu za prvo mjesto. 8-)

Otjerajte papeta, nema on pojma, sto je stavio Misketa na klupu **** li ga otac.
Pape ipak zna bolje od pjedinih njegovih pristaša.."nije trebao misketa ni zvat" :mrgreen:
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 sep 2011, 15:25

MOZAK je napisao/la:
Edo_77 je napisao/la:22 na FIFA listi. Obezbjedjen baraz, imamo sansu za prvo mjesto. 8-)

Pape ipak zna bolje od pjedinih njegovih pristaša.."nije trebao misketa ni zvat" :mrgreen:
Neko pristasa a neko ............
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
A Begovic sta je branio Spaniulusu?To je cudesna suma Jel?By @bhsport
-----------
Pravda za @Kurtmu

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 sep 2011, 18:11

Safet Susic : Pratim forum vec od kako sam postao selektor i vidim da ima i jednih koji su za mene i kontra .
Jedan od svih se najvise istice a to je haris , koji je meni cak dosadio koliko brani moje stavove , ja cak ne znam da sam toliko uspjeha napravio porucio je susic . :mrgreen:
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 sep 2011, 18:18

avenija je napisao/la:Safet Susic : Pratim forum vec od kako sam postao selektor i vidim da ima i jednih koji su za mene i kontra .
Jedan od svih se najvise istice a to je haris , koji je meni cak dosadio koliko brani moje stavove , ja cak ne znam da sam toliko uspjeha napravio porucio je susic . :mrgreen:
Cuj jalijasa Zenickog :lol: ,pa zar vi ne pricate
Sacuvaj me boze onih navijaca repke koji na domaci mec te repke moraju nositi putovnicu ili ti ga pasos, a uz to jos svoji na svom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

avenija
Kontakt:

Post Postao/la avenija » 13 sep 2011, 18:31

harishp je napisao/la:
avenija je napisao/la:Safet Susic : Pratim forum vec od kako sam postao selektor i vidim da ima i jednih koji su za mene i kontra .
Cuj jalijasa Zenickog :lol: ,pa zar vi ne pricate
rekao je na pressici susic da taj momak ima 13000 postova , da je u svaki ulozio minutu to je 13000 minuta ili ti ga
cak 780 000 sekundi provedenih pisajuci postove , to jako moze utjecati na nervnu bazu ako se nedjeluje u startu .
Misljenje svih okupljenih je bilo da je za tebe kasno
DVA NAJTRAGIČNIJA DATUMA U HISTORIJI ZENICE:
02.10.2016 KASUMOVIĆ POSTAO GRADONAČELNIK ZENICE
21.10.1697 EUGEN SAVOJSKI SPALIO ZENICU DO TEMELJA

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 13 sep 2011, 18:34

Tebi je @avenija dovoljan i jedan post da se vidi da nemas ni baze a kamoli nesto drugo.Jalija sa Manhattana :lol:
Doduse kao sto je @Van Basten rekao ,neko i uspjeh repke smatra frustracijom.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 sep 2011, 03:40

Eo malo spina :lol: :lol:

Pape postize najvecu uspjeh u historiji BH fudbala. Pozicija 22 na rang listi , to nikome do sada nje uspjelo osim Susicu. Svak cast samo nastavi tako legendo.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

Cartman
Kontakt:

Post Postao/la Cartman » 14 sep 2011, 14:23

kimbo je napisao/la:Eo malo spina :lol: :lol:

Pape postize najvecu uspjeh u historiji BH fudbala. Pozicija 22 na rang listi , to nikome do sada nje uspjelo osim Susicu. Svak cast samo nastavi tako legendo.
Yebes i fifu i rang listu ako ne odemo na EP. Ako to uspije, ide na avatar. :D Sto ce mu mnogo znacit naravno, jer svi znamo da redovno cita forum i kupi takticke prijedloge. :D
Safet Susic zagonetan: "Volio bih da nas Izrael napadne"
The flowers of English football, the flowers of Manchester

Rizah
Kontakt:

Post Postao/la Rizah » 14 sep 2011, 16:15

Kenan Hasagić, Zvjezdan Misimović and Safija doesn't like this :lol: :lol: :lol:
There got to be something for Liverpool big number nine ...

kimbo
Kontakt:

Post Postao/la kimbo » 14 sep 2011, 16:38

De Safete Papeta ti poradi malo sa Pjanicem,Salihovicem i Misimovicem na izvodjenju kornera. Onaj mali Stilic im ocita lekciju u tom elementu. Svaki korner je bio opasan. Inace su nam korneri samo prilika protivniku da odrade kontru.
To me, Pink Floyd were Aliens from another Galaxy far far away. They were our Brothers who came to Earth to heal us, help us fight to get through wars, greed, crime, corruption, loneliness, heartbreak, to warn us of the path humanity is heading,

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 14 sep 2011, 18:01

Cartman je napisao/la:
kimbo je napisao/la:Eo malo spina :lol: :lol:

Yebes i fifu i rang listu ako ne odemo na EP. Ako to uspije, ide na avatar. :D Sto ce mu mnogo znacit naravno, jer svi znamo da redovno cita forum i kupi takticke prijedloge. :D
Naravno,treba nastaviti kontiunited odlaska na Evropska
i Svjetska takmicenja.Sto se tice avatara ljepse ti leze zagoreni.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 18 sep 2011, 14:44

kimbo je napisao/la:
De Safete Papeta ti poradi malo sa Pjanicem,Salihovicem i Misimovicem na izvodjenju kornera. Onaj mali Stilic im ocita lekciju u tom elementu. Svaki korner je bio opasan. Inace su nam korneri samo prilika protivniku da odrade kontru.
Neka safet poradi na igri, a prekide ostavimo majstorima, nemislim na štilića!
Nemamo igru, ovo sa jednim napadačem je ubitačno!Moramo prenjeti igru na protivničku polovinu, inače smo gotovi u parizu, kao i u baražu ako nas pjetlovi očerupaju!
Najlošiji smo kada nam protivnici prave pritisak, gubimo se ko abdest zimi, kad ga prethodno uzmeš hladnom vodom!
Slabi smo i kada nam obrana stoji previsoko, grci i rumuni su nam to već demonstrirali!
Bezciljno napadamo, većina akcija se svodi na soliranje, nema prodora bo boku, a i kada se probije, nemože džeko medju troicom doći do lopte!
Lux napasti od početka i rješiti utakmicu još u prvom pol., inače, ako nam se igrači puno potroše, past ćemo u parizu za 20 minuta!
Mujić, Ćurković, Bajević, Vladić, Halilhodžić, Tuce, Jurić, Slišković, Marić, Hadžiabdić, Đurasović, Petranović, Skočajić, Kodro, Gudelj, Kajtaz, Primorac, Salihamidžić, Barbarez...

Megamon
Kontakt:

Post Postao/la Megamon » 21 sep 2011, 19:43

Hvala Papetu za sve.22 mjesto na svijetu je najbolji plasman kako postojim kao reprezentacija.Sigurno da i Pape za to ima svoje zasluge....
Kada dodje sudnji dan, kad' dusa napusti tijelo Bog ce da nam kaze da je krep'o Zeljo, na taj dan sve plave boje se gase, a ostat ce BORDO da lijepi Dzenet krase!

soccerfan
Kontakt:

Post Postao/la soccerfan » 21 sep 2011, 19:48

Megamon je napisao/la:Hvala Papetu za sve.22 mjesto na svijetu je najbolji plasman kako postojim kao reprezentacija.Sigurno da i Pape za to ima svoje zasluge....
Tiha voda brijegove nosi. Zivi bili pa vidjeli :) Ja vjerujem u Papeta i zmajeve :)
I Bogu je prosto bilo krstimol' se ili klanjamo....

harishp
Kontakt:

Post Postao/la harishp » 21 sep 2011, 20:02

Hajde sto je plasman na fifinom 22 mjestu najbolji od postanka.
Vec postoji sansa da protiv luxemburga se postavi jos veci rekord i ovo sad je rekord.Naime 450 minuta bez primljenog gola.Ili 360 minuta u kvalifikacijskim tekmama.
Pogotovo kad se zna da nam je odbrana'' krezava'' vazda.
-----------
-----------
Pravda za @Kurtmu

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 sep 2011, 11:47

harishp je napisao/la:Hajde sto je plasman na fifinom 22 mjestu najbolji od postanka.
Vec postoji sansa da protiv luxemburga se postavi jos veci rekord i ovo sad je rekord.Naime 450 minuta bez primljenog gola.Ili 360 minuta u kvalifikacijskim tekmama.
Pogotovo kad se zna da nam je odbrana'' krezava'' vazda.

Svaka čast safetu, ali brate bilo je i većih pomjeranja na fifinoj listi pa niko nepriča o tome!
Po meni, najveći uspjeh je bio kada smo iz 4 šešira upali u treći!Sada bi veći bio prelazak u drugi...
Što smo mi 22, to je samo slijed dobre igre naših nekoliko zadnjih kvalifikacija i normalno je da ćemo zauzeti bolji ranking!
Što nismo primili golove nekoliko zadnjih utakmica nije pravo mjerilo za našu obranu, jer za protivnike nismo imali napadački orijentisane reperezentacije, ali to neumanjuje ozbiljnost u obrani koja je više dobila na snazi dvojcem zah-rah i iskusnim papcem!
Ono što se prigovaralo ćiri, da nije uspio pobjediti jače rep., čitaj: špania, turska..isto vrijedi i za safeta, redom su se vezale: njemačka, švedska, francuska, mexico, grčka...za nadati je da će se ovaj negativni skor konačno prekinuti!

Nego, šta mislite, hoće li ibišević moći postići kakvu takvu formu, to bi nam bio veliki dobitak!

mozak
Kontakt:

Post Postao/la mozak » 22 sep 2011, 14:36

slika
:mrgreen:

Odgovori

Natrag na “Ostalo”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.