FC Barcelona
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona
Pedri meda ne može **** ga otac smotani.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Evo ne mogu procepiti ni sa Messijem i De Jongom, kako bi bilo da ih je ostavio na klupi 
⚽FK Garaže⚽
Evo ga svaki faul karton.Predvidivo i ocekivano.na centru se daju kartoni.
pu je.bem ti
Bilo kakva vrsta tranzicije je tako spora da je to bolno gledati. Nekoliko igrača djeluje indisponirano totalno.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Pedri jedini se sjetio da mozes sutat' i van 16
Messi je drka po sat vremena
Messi je drka po sat vremena
"This whole thing is pretty much done. We're more ghosts than people."
Treba kiksat kući protiv desetkovanog Valladolida da bi se mogao čupati protiv Reala na Bernabeu, seems legit
Iznenadio je vjerovatno i njih Valjadolid ko i mene
Nisam ocekivao da ce izaci ovako da igraju otvoreno,ovo poluvrijeme su skroz ravnopravni,dobro trce baš.
Valjda bude bolje drugo poluvrijeme.Steta sto ne udje ova Pedrijeva,sudija pusta bas igru sigurno je mogao dati 2-3 faula iz zone suta koja su evidentno bila
Valjda bude bolje drugo poluvrijeme.Steta sto ne udje ova Pedrijeva,sudija pusta bas igru sigurno je mogao dati 2-3 faula iz zone suta koja su evidentno bila
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".
Kiksaju li veceras protiv raspalog Valjadolida kojem fali pola ekipe, odmah Laporta da uruci otkaz dati žutom vepru.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Blijedo. Mogao bi ovdje Valladolid i iznenadit, nekoliko puta su lijepo kombinovali, izgleda da se Barca vratila na nacin igre iz prvog dijela sezone. Sad je na Koemanu da vidimo da li je kao trener napredovao u prethodnih par mjeseci.
Sto utakmica vise odmice, ekipa ce biti nervoznija, pa se i sanse za karton De Jong i Messiju povecavaju.
Sto utakmica vise odmice, ekipa ce biti nervoznija, pa se i sanse za karton De Jong i Messiju povecavaju.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
- Donnie Darko
- Kontakt:
Užasna utakmica, miriše na novi Cadiz.
Pedri igra svoju najgoru utakmicu ove sezone. Protiv Reala se bar nije vidio, ovdje je napravio milion grešaka i ofanzivno i defanzivno. Mada eto umalo da se izvuče golom.
Pedri igra svoju najgoru utakmicu ove sezone. Protiv Reala se bar nije vidio, ovdje je napravio milion grešaka i ofanzivno i defanzivno. Mada eto umalo da se izvuče golom.
Sta ste se usrali trese ovo Messi u drugom.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Zanimljivo je to da u posljednjih nekoliko utakmica Pedri igra sve gore i gore. Umor odradjiva svoje.Donnie Darko je napisao/la: ↑05 apr 2021, 21:58Užasna utakmica, miriše na novi Cadiz.
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Kako ce napredovati trener kojem je trebalo 20 kola da shvati kako je dozvoljeno promjeniti formacijuNisamInSajder je napisao/la: ↑05 apr 2021, 21:57Blijedo. Mogao bi ovdje Valladolid i iznenadit, nekoliko puta su lijepo kombinovali, izgleda da se Barca vratila na nacin igre iz prvog dijela sezone. Sad je na Koemanu da vidimo da li je kao trener napredovao u prethodnih par mjeseci.
Slabo razumijem španski ali stvarno se nadam da nisam čuo Messija kako govori drugim da ne komplikuju
Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 05 apr 2021, 22:03, ukupno mijenjano 1 put.
- NisamInSajder
- Kontakt:
Napredovanje u smislu, da bolje procita neke stvari, da odradi dobru izmjenu i tako to. Takticki ne ocekujem velike promjene od Koemana.let3 je napisao/la: ↑05 apr 2021, 22:00Kako ce napredovati trener kojem je trebalo 20 kola da shvati kako je dozvoljeno promjeniti formacijuNisamInSajder je napisao/la: ↑05 apr 2021, 21:57Blijedo. Mogao bi ovdje Valladolid i iznenadit, nekoliko puta su lijepo kombinovali, izgleda da se Barca vratila na nacin igre iz prvog dijela sezone. Sad je na Koemanu da vidimo da li je kao trener napredovao u prethodnih par mjeseci.
Sto utakmica vise odmice, ekipa ce biti nervoznija, pa se i sanse za karton De Jong i Messiju povecavaju.![]()
Suti, samo suti
suti moj djecace plavi
suti moj djecace plavi
Ne znam jel to - to.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Busquets bi umro kad ne bi dodao Messiju u situaciji kad mu je najblizi.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
ovaj tim očito ima mentalnu blokadu kod odlučujućih utakmica
-
ANamelessGhoul
- Kontakt: