FC Bayern München - Arhiva postova

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo

Da li podržavate transfer Havertza po cijeni od 80+ miliona?

1) Da
18
31%
2) Ne
41
69%

Ukupno glasova: 59

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Re: F.C. Bayern

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 20 maj 2010, 20:37

Romariooo je napisao/la:Sazrio je za sedmodnevni besplatni boravak u Banovićima
e romario prva pametna....cestitam :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
nakon 5 godina BUDUCNOST opet u pl !!!! <3

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 20 maj 2010, 20:51

nikakve provokacije,to je samo odgovor na ono sto je napisano,a vidim kako se neki ulizuju moderatoru,kao romario itd.kao da sebi sakupljju kredite za buduce svoje ofsajde,hoce ljudi da budu ekipa :roll: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

Romariooo
Kontakt:

Post Postao/la Romariooo » 20 maj 2010, 21:13

Hahahah, cuj ulizujem se moderatoru, zasto bi se ulizivao, hebe se meni za moderatorima, mislim svaka cast ljudima za posao koji rade i koji po mom misljenju rade sasvim ok, ali da se nekome ulizujem to je smijesno, i ne mislim uopste da na nekakve penale jer nikoga ne vrijedjam, i da me neko banuje ili tako nesto, zaboli me. To sto ponekad malo podbodem Bayernovce, to je u sportskom duhu, stvari koje ovdje iznosim su prilicno realne, a to sto neki bayernovci odgovaraju žustro, to je za mene razumljivo, i to je u sportskom duhu. Ne bavimo se ovdje umjetnickim klizanjem pa da pisemo nekakve feminizirane postove. Ljudi vole svoj klub i ne daju dirati u svoje, isto ko i ja u svoje, to sto vi novopeceni velikani nemate duha i ne razumijete nasa prepucavanja, do vas je. To sto simpatisem Bayern ili Arsenal recimo, nema veze s ulizivanjem, volim ekipe koje igraju napadacki i to je sve.
NE DAJTE MI LAGAT' !!!

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 20 maj 2010, 21:18

amell je napisao/la:nikakve provokacije,to je samo odgovor na ono sto je napisano,a vidim kako se neki ulizuju moderatoru,kao romario itd.kao da sebi sakupljju kredite za buduce svoje ofsajde,hoce ljudi da budu ekipa :roll: :mrgreen:
de iđi biži pls... stvarno si nemoguc lik....ja nevisim na interovoj temi nikad...a ne ko ti....eejj al nije jos kasno da priznas da si uvijek bio tajni fan bayerna,cim nas tolko volis vidim...vise postova na ovoj temi neg na interovoj... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: priznaj slobodno razumijemo tvoje patnje...sto oces navijat za najbolji evropski klub :| :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:

roy_makaay
Kontakt:

Post Postao/la roy_makaay » 20 maj 2010, 21:42

Muštuluk braćo :D :D :D

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... inale.html

Ribery produžio do 2015 i primat će 10miliona godisnje........
Auf die Frage, wovor er Angst habe, sagte Mehmet Scholl einmal: "Vor Krieg und Oliver Kahn."

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 20 maj 2010, 21:46

Romariooo je napisao/la:Hahahah, cuj ulizujem se moderatoru, zasto bi se ulizivao, hebe se meni za moderatorima, mislim svaka cast ljudima za posao koji rade i koji po mom misljenju rade sasvim ok, ali da se nekome ulizujem to je smijesno, i ne mislim uopste da na nekakve penale jer nikoga ne vrijedjam, i da me neko banuje ili tako nesto, zaboli me. To sto ponekad malo podbodem Bayernovce, to je u sportskom duhu, stvari koje ovdje iznosim su prilicno realne, a to sto neki bayernovci odgovaraju žustro, to je za mene razumljivo, i to je u sportskom duhu. Ne bavimo se ovdje umjetnickim klizanjem pa da pisemo nekakve feminizirane postove. Ljudi vole svoj klub i ne daju dirati u svoje, isto ko i ja u svoje, to sto vi novopeceni velikani nemate duha i ne razumijete nasa prepucavanja, do vas je. To sto simpatisem Bayern ili Arsenal recimo, nema veze s ulizivanjem, volim ekipe koje igraju napadacki i to je sve.
ronaldo je iz barce presao u velikana prije 13god i kako je on rekao.prelazim u klub sa kojim cu nesto osvojiti i prelazim u veliki klub za razliku od barce koja je tih godina bila samo prosjecan klub koji se borio da igra uefa ili kup kupova a kada bi se izborio da tamo igra onda bi ga tu redovito cekao bayern i davao mu lekcije :lol: :mrgreen:
prvak Italije,prvak Evrope,prvak svih svjetova,dunjaluka,ahireta i vasione FC INTERNAZIONALE MILANO

_amel_13_BHf_
Kontakt:

Post Postao/la _amel_13_BHf_ » 20 maj 2010, 21:47

roy_makaay je napisao/la:Muštuluk braćo :D :D :D

http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... inale.html

Ribery produžio do 2015 i primat će 10miliona godisnje........
ma to makayyy ..... cim dodjes u banovice imas 2 velike porcije cevapa samo mi se javi :D :D :D :D ..joj sto me cojjk obradova svaka cast!! :D :D :D :) :)
Zadnja izmjena: _amel_13_BHf_, dana/u 20 maj 2010, 21:48, ukupno mijenjano 1 put.

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 maj 2010, 21:47

Poslje subote će se ako Bog da konačno znati, no ona najvjerovatnije ostaje. Bilal do 2015, jao meraka. Hvala Bogu, i ako ga neko želi neka kešira preko 50 miliona :mrgreen:

Odličan potez uprave Bayerna, očigledno da se slaže opet vrhunski Bayern, i ovako smo svjetska klasa, no sada želimo i tu konstantu.

amell
Kontakt:

Post Postao/la amell » 20 maj 2010, 21:48

_amel_13_BHf_ je napisao/la:
amell je napisao/la:nikakve provokacije,to je samo odgovor na ono sto je napisano,a vidim kako se neki ulizuju moderatoru,kao romario itd.kao da sebi sakupljju kredite za buduce svoje ofsajde,hoce ljudi da budu ekipa :roll: :mrgreen:
de iđi biži pls... stvarno si nemoguc lik....ja nevisim na interovoj temi nikad...a ne ko ti....eejj al nije jos kasno da priznas da si uvijek bio tajni fan bayerna,cim nas tolko volis vidim...vise postova na ovoj temi neg na interovoj... :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: priznaj slobodno razumijemo tvoje patnje...sto oces navijat za najbolji evropski klub :| :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :twisted: :twisted:
priznajem,drag mi je bayern ali odmah poslije intera ;)

geronimo
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la geronimo » 20 maj 2010, 22:02

E to volim da cujem, svaka cast za mustuluk! Cim bude zvanicno (a bice) saljem ti Bayernov sal. :D

@amell, lutko moja, hajd pokusaj da manje spamas, negdje si naveo da imas gotovo 30 godina, pa ponasaj se shodno tome. 8-)
Mali savjet ili molba, de nam na temi o Interu napisi novosti u vezi Mourinhove ekipe, kakve su im prognoze, cega se pribojavaju i sl.

Netralni - Willkommen zurück! :P Koga si to u potpisu opisao? :?
Vom Jäger zum Gejagten

CoDe
Kontakt:

Post Postao/la CoDe » 20 maj 2010, 22:08

Ribery je prodruzio :D :D :D Svaka cast ja sam vam o tome pricao u zadnjih par Mjeseci ! :!: :!:
Ja volim volim samo tebe i samo tebi tebi dajem sve i sa Sjevera ces cuti nasu pjesmu Sarajevo VOLIM TE !

The Game
Kontakt:

Post Postao/la The Game » 20 maj 2010, 22:15

geronimo je napisao/la:
E to volim da cujem, svaka cast za mustuluk! Cim bude zvanicno (a bice) saljem ti Bayernov sal. :D

@amell, lutko moja, hajd pokusaj da manje spamas, negdje si naveo da imas gotovo 30 godina, pa ponasaj se shodno tome. 8-)
Mali savjet ili molba, de nam na temi o Interu napisi novosti u vezi Mourinhove ekipe, kakve su im prognoze, cega se pribojavaju i sl.

Netralni - Willkommen zurück! :P Koga si to u potpisu opisao? :?
Mescini da je Tito :D :D :D

Neutral
Kontakt:

Post Postao/la Neutral » 20 maj 2010, 22:19

Eh sada, neću sada o svom potpisu, ne želim nikome reklamu praviti. :mrgreen:

Dankeschon.

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 maj 2010, 22:20

Kakav odgovor, pa nije tebi niko nista pisao da ti nekome nesto odgovaras. Vama je krivo sto smo mi optimisti i sto smo sigurni u pobjedu Bayerna. Svi postovi od navijaca Bayerna koji su ovdje napisani ticu se samo nas. Sta ti imas odgovarat ovdje. Pisi tamo na svojoj temi sta hoces, ja to necu ni pogledat, niti me zanima sta vi pisete tamo. Ali otpepaj odavde vise.

doci
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la doci » 20 maj 2010, 22:35

Nisam se javljao na ovu temu :) al zelim Bayernu ( najdraza strana ekipa) puno srece sto ce biti izuzetno potrebno u ovakim utakmicama, al' uz postavku izvrsnog trenera kao sto je Van Gaal mislim da 3. kruna za Bavarce ne bi trebala doci u pitanje :)

zivili :)
Svabo je Svabo :)

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 20 maj 2010, 22:35

Ohooooo, udriiii. :D :D
Ovo je za veliku proslavu. Novi ugovor, cak do 2015.

Nadao sam se ovakvom raspletu, i napokon je docekana veoma korisna vijest.
Iduce sezone u odbranu naslova LP. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 maj 2010, 22:38

Iduce godine na izvlacenju parova svi ce se moliti da ih Bayern ne zapadne :lol:
@roy_makaay hvala za mustuluk ;)

Bilal
Kontakt:

Post Postao/la Bilal » 20 maj 2010, 22:50

Arjen Robben: Mi ćemo napadati, Inter će se braniti

Na leđima, ponajprije Arjena Robbena, minhenski Bayern je ove sezone ostvarivao uspjehe u Ligi prvaka, a sve će pokušati začiniti subotnjom pobjedom u finalu...

Domaćin velikog hepeninga je madridski stadion Santiago Bernabeu, a holandski nogometaš Arjen Robben već je pogledao prema budućnosti i najavio kakvu utakmicu očekuje:

- Ukratko rečeno, mislim da ćemo mi napadati, a da će se Inter braniti - rekao je Holanđanin gromovitog udarca, koji je s 20-ak metara i više zabijao pogotke, redom, Fiorentini, Manchester Unitedu i Lyonu, tokom ovosezonske Lige prvaka.

- Igrao sam pod Mourinhom dok sam bio u Chelseaju. On je sjajan u ophođenju sa svojim igračima i uvijek od kolektiva uzme maksimum. No, činjenica je da mu je najbitniji rezultat, a nikako igra koju nudi navijačima i publici. Kod Bayerna je drugačije, mi želimo igrati lijepo i ostvarivati dobar rezultat - završio je Robben.

ribery
Moderator
Kontakt:

Post Postao/la ribery » 20 maj 2010, 23:03

amell je napisao/la:izvrsio bi suicid sam nad sobom
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHA

Sjedi 1. 8-)

pasha_the_one
Kontakt:

Post Postao/la pasha_the_one » 20 maj 2010, 23:07

amell je napisao/la: zar mislis da je meni bitno sta ce jedan trol kao ti misliti o mome pravopisu,djecace umisljeni ako si zavrsio malu maturu mislis da si kompetentan ovdje djeliti lekcije nekome :roll: :roll: :roll: a to da nemas pojma o fudbalu i interu,a bogami ni bayernu pokazuje to sto neznas kakvu proslost ima jedan klub kao inter koliko osvojenih trofeja kod kuce i u evropi i uopste njegovu tradicuju,ma i necudi me to od tebe,jer ti ono kao samo pratis forume a jednom godisnje kad ti mozak proradi nesto i napises ali i tada da si svjestan svoje nesvjesti izvrsio bi suicid sam nad sobom :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:
bas kao sam i mislio... ;) samo onaj koji nema argumenata udara sa uvredama. Ako si mislio da cu se spustati na tvoj nivo i odgovoriti uvredom, grdno si se prevario... ocito je ko je ovdje najveci troll :P

nemam vremena za "provoditi se" na forumima i raspravljati se sa nebitnim virtuelnim osobama, ne hranim se time za razliku od nekih... (prelistaj broj svojih komentara samo na ovoj temi, a kao nisi navijac Bayern-a) ;)

Kad je ono bilo zadnje finale Intera u LP? Da nije mozda 1972.? (razumijem tvoje odusevljenje :D ) Najveci uspjeh u Evropi u zadnjih 20 godina im je osvojeni Kup Uefa 1998. godine, ako se ne varam, sto i ne cudi, jer kakav je to ozbiljan klub koji u 30 godina promijeni 20 trenera... ;)

Ja sam hvala Bogu dozivio da uzivam u 3 finala Lige prvaka u kojima je Bayern nastupio (racunajuci subotnje finale aBd, od ukupnih 8, a s obzirom da Inter nije bio skoro 40 godina u finalu LP (prijasnjeg Kupa prvaka) vjerujem da je tebi prvo finale da gledas svoj tim u finalu, jer cisto sumnjam da bi srednjovjecna osoba od 50-ak godina pisala takve komentare kao sto ti pises.

Uzivaj i finalu i nek bude zanilmljiva utakmica.

Da vidimo da li je ucenik (Mourinho) bolji od ucitelja (Gaal)

Lijep pozdrav i tebi i svim forumasima, narocito navijacima Bayern-a.

P.S.(meni drag citat) Bolje biti smatran budalom (glupim) i sutjeti nego progovoriti i otkloniti svaku sumnju (mozda se neko i pronadje ovdje)
"Društvo koje ne prepoznaje činjenicu da svaki pojedinac ima pravo na sopstvene vrijednosti, ne poštuje dostojanstvo pojedinca i ne zna šta je sloboda." Fridrih Avgust fon Hajek (1899-1992.)

Zaključano

Natrag na “FC Bayern München”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.