e romario prva pametna....cestitamRomariooo je napisao/la:Sazrio je za sedmodnevni besplatni boravak u Banovićima

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo
e romario prva pametna....cestitamRomariooo je napisao/la:Sazrio je za sedmodnevni besplatni boravak u Banovićima
de iđi biži pls... stvarno si nemoguc lik....ja nevisim na interovoj temi nikad...a ne ko ti....eejj al nije jos kasno da priznas da si uvijek bio tajni fan bayerna,cim nas tolko volis vidim...vise postova na ovoj temi neg na interovoj...amell je napisao/la:nikakve provokacije,to je samo odgovor na ono sto je napisano,a vidim kako se neki ulizuju moderatoru,kao romario itd.kao da sebi sakupljju kredite za buduce svoje ofsajde,hoce ljudi da budu ekipa![]()
ronaldo je iz barce presao u velikana prije 13god i kako je on rekao.prelazim u klub sa kojim cu nesto osvojiti i prelazim u veliki klub za razliku od barce koja je tih godina bila samo prosjecan klub koji se borio da igra uefa ili kup kupova a kada bi se izborio da tamo igra onda bi ga tu redovito cekao bayern i davao mu lekcijeRomariooo je napisao/la:Hahahah, cuj ulizujem se moderatoru, zasto bi se ulizivao, hebe se meni za moderatorima, mislim svaka cast ljudima za posao koji rade i koji po mom misljenju rade sasvim ok, ali da se nekome ulizujem to je smijesno, i ne mislim uopste da na nekakve penale jer nikoga ne vrijedjam, i da me neko banuje ili tako nesto, zaboli me. To sto ponekad malo podbodem Bayernovce, to je u sportskom duhu, stvari koje ovdje iznosim su prilicno realne, a to sto neki bayernovci odgovaraju žustro, to je za mene razumljivo, i to je u sportskom duhu. Ne bavimo se ovdje umjetnickim klizanjem pa da pisemo nekakve feminizirane postove. Ljudi vole svoj klub i ne daju dirati u svoje, isto ko i ja u svoje, to sto vi novopeceni velikani nemate duha i ne razumijete nasa prepucavanja, do vas je. To sto simpatisem Bayern ili Arsenal recimo, nema veze s ulizivanjem, volim ekipe koje igraju napadacki i to je sve.
ma to makayyy ..... cim dodjes u banovice imas 2 velike porcije cevapa samo mi se javiroy_makaay je napisao/la:Muštuluk braćo![]()
![]()
![]()
http://www.bild.de/BILD/sport/fussball/ ... inale.html
Ribery produžio do 2015 i primat će 10miliona godisnje........
priznajem,drag mi je bayern ali odmah poslije intera_amel_13_BHf_ je napisao/la:de iđi biži pls... stvarno si nemoguc lik....ja nevisim na interovoj temi nikad...a ne ko ti....eejj al nije jos kasno da priznas da si uvijek bio tajni fan bayerna,cim nas tolko volis vidim...vise postova na ovoj temi neg na interovoj...amell je napisao/la:nikakve provokacije,to je samo odgovor na ono sto je napisano,a vidim kako se neki ulizuju moderatoru,kao romario itd.kao da sebi sakupljju kredite za buduce svoje ofsajde,hoce ljudi da budu ekipa![]()
![]()
![]()
priznaj slobodno razumijemo tvoje patnje...sto oces navijat za najbolji evropski klub
![]()
![]()
![]()
![]()
![]()
E to volim da cujem, svaka cast za mustuluk! Cim bude zvanicno (a bice) saljem ti Bayernov sal.roy_makaay je napisao/la:Muštuluk braćo![]()
![]()
![]()
Mescini da je Titogeronimo je napisao/la:E to volim da cujem, svaka cast za mustuluk! Cim bude zvanicno (a bice) saljem ti Bayernov sal.roy_makaay je napisao/la:Muštuluk braćo![]()
![]()
![]()
![]()
@amell, lutko moja, hajd pokusaj da manje spamas, negdje si naveo da imas gotovo 30 godina, pa ponasaj se shodno tome.![]()
Mali savjet ili molba, de nam na temi o Interu napisi novosti u vezi Mourinhove ekipe, kakve su im prognoze, cega se pribojavaju i sl.
Netralni - Willkommen zurück!Koga si to u potpisu opisao?
Kakav odgovor, pa nije tebi niko nista pisao da ti nekome nesto odgovaras. Vama je krivo sto smo mi optimisti i sto smo sigurni u pobjedu Bayerna. Svi postovi od navijaca Bayerna koji su ovdje napisani ticu se samo nas. Sta ti imas odgovarat ovdje. Pisi tamo na svojoj temi sta hoces, ja to necu ni pogledat, niti me zanima sta vi pisete tamo. Ali otpepaj odavde vise.amell je napisao/la:nikakve provokacije,to je samo odgovor na ono sto je napisano,a vidim kako se neki ulizuju moderatoru,kao romario itd.kao da sebi sakupljju kredite za buduce svoje ofsajde,hoce ljudi da budu ekipa![]()
HAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAHAamell je napisao/la:izvrsio bi suicid sam nad sobom
bas kao sam i mislio...amell je napisao/la: zar mislis da je meni bitno sta ce jedan trol kao ti misliti o mome pravopisu,djecace umisljeni ako si zavrsio malu maturu mislis da si kompetentan ovdje djeliti lekcije nekome![]()
![]()
a to da nemas pojma o fudbalu i interu,a bogami ni bayernu pokazuje to sto neznas kakvu proslost ima jedan klub kao inter koliko osvojenih trofeja kod kuce i u evropi i uopste njegovu tradicuju,ma i necudi me to od tebe,jer ti ono kao samo pratis forume a jednom godisnje kad ti mozak proradi nesto i napises ali i tada da si svjestan svoje nesvjesti izvrsio bi suicid sam nad sobom
![]()
![]()
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.