FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Aragon
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Aragon » 07 okt 2014, 22:36

@Bagrcavi

Ma sta velis?

Znas sta me vise iznenadi od toga?
Kako Joco Stokoic vam zabi gol, kad ga ja vidjoh u vasim kombinacijam u idealnih 11 ljetos, bar ste ga po forumima vi stavljali? :tralala:
A sto vam inace Bekric ne igra ove zadnje utakmice? Znam da je dosao ljetos kod vas, jer kako on rece "Zeljo se ne odbija" :tralala:
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 okt 2014, 22:41

Nemojte me tjerati da trazim postove kad su pojedinci ismijavali na spomen Benka, Kallasija i Stevanovica i njihovog dolaska na Kosevo. Dvojica aterirase, a treci mozda vec na zimu.
1946

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Re: Odg: FK Sarajevo

Post Postao/la hilmo » 07 okt 2014, 22:44

miky_hz je napisao/la:
Tesko je na ovoliki roster ubacivati i juniore bez obzira koliki talenti bili ovi sa "velikim" platama i ovako neznaju kako klupu izboriti ...morat ce se kod nas cistka na polusezoni praviti definitivno puno je igraca...cak ni u ovakvu utakmicu u Travniku gdje ti imas 4-0 neces moci ocekivati da ti zaigraju ovi momci jel ces morati gledati Purica,Kostica mozda i Mitrevskog koji ce tad zaigrati i vjerovatno vise ne do polusezone
Nažalost to je činjenica, vidjet ćemo kako će se stvari odvijati u budućnosti.
Mada, prema izjavama ljudi iz kluba, ne trebamo se iznenaditi ako neko od ovih akademaca direktno iz akademije ode.
Kako li napreduju radovi u Butmiru?

Postano kroz Forum SportSport.ba app.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 okt 2014, 23:02

Vratite Plakala sa posudbe,a u kontra smjeru posaljite Bilbiju. :mrgreen:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 okt 2014, 23:05

samo_lijevo je napisao/la:Vratite Plakala sa posudbe,a u kontra smjeru posaljite Bilbiju. :mrgreen:
vidim mali hebe - ne vadi :mrgreen:

vjesnicar
Kontakt:

Post Postao/la vjesnicar » 07 okt 2014, 23:08

Nacuo sam nesto da je Bahrudin Atajic jako blizu potpisa sa nama, pa me zanima je li neko bolje informisan?

Joj kako bi nam legao :salut:

cobefks
Kontakt:

Post Postao/la cobefks » 07 okt 2014, 23:09

vjesnicar je napisao/la:Nacuo sam nesto da je Bahrudin Atajic jako blizu potpisa sa nama, pa me zanima je li neko bolje informisan?

Koji ce nam klinac, nadam se da nije istina.

Sabinho
Kontakt:

Post Postao/la Sabinho » 07 okt 2014, 23:10

vjesnicar je napisao/la:Nacuo sam nesto da je Bahrudin Atajic jako blizu potpisa sa nama, pa me zanima je li neko bolje informisan?

Kakva li je bukovina u Drvosjeci? Jeftinije cemo proci.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 07 okt 2014, 23:12

moze al u akademiju :mrgreen: :mrgreen:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 07 okt 2014, 23:16

Benko je napisao/la:
samo_lijevo je napisao/la:Vratite Plakala sa posudbe,a u kontra smjeru posaljite Bilbiju. :mrgreen:
vidim mali hebe - ne vadi :mrgreen:
silji momcina
i Bilbija bi proradio :mrgreen:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Head
Kontakt:

Post Postao/la Head » 07 okt 2014, 23:18

Ne bih ja Bilbiju otpisiv'o jos...
1946

Aragon
Kontakt:

Post Postao/la Aragon » 07 okt 2014, 23:35

Odlicno, ali samo ako zna igrati i stopera, jer nam napdaca vise ne treba :D
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"

Ajax
Kontakt:

Post Postao/la Ajax » 07 okt 2014, 23:57

cobefks je napisao/la:

Koji ce nam klinac, nadam se da nije istina.
Atajic :D :D Koje ce nam **** on

Buzdovan
Kontakt:

Post Postao/la Buzdovan » 08 okt 2014, 00:56

Evo (ako nije neko već stavio) reportaža današnje utakmice sa Romom.
" onclick="window.open(this.href);return false;
FC Bayern München - Mia San Mia
FK Sarajevo - zauvijek pitar

fcsforever
Kontakt:

Post Postao/la fcsforever » 08 okt 2014, 09:30

[quote="Aragon"]@Bagrcavi

Ma sta velis?

Znas sta me vise iznenadi od toga?
Kako Joco Stokoic vam zabi gol, kad ga ja vidjoh u vasim kombinacijam u idealnih 11 ljetos, bar ste ga po forumima vi stavljali? :tralala:
A sto vam inace Bekric ne igra ove zadnje utakmice? Znam da je dosao ljetos kod vas, jer kako on rece "Zeljo se ne odbija" :tralala:[/quo

Ma postavljali su oni ono sto su culi od Lutve u Tuborgu..samo, kako nekoga dovesti kad si i sam gladan , znaci, postavljali su za "cenera", LAZI LUTVINE da malo smiri populaciju. Inace Nedo je najvece dostignuce kod kona ali et i njemu sad hebu mater.

hilmo
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la hilmo » 08 okt 2014, 11:18

Akademci gube od Lazia 2-0 :(

bordobijeli
Kontakt:

Post Postao/la bordobijeli » 08 okt 2014, 11:24

hilmo je napisao/la:Akademci gube od Lazia 2-0 :(

umorni od rome :lol:

sasistika
Kontakt:

Post Postao/la sasistika » 08 okt 2014, 14:21

Neka nije to ništa strašno Lacio je ipak ime Evropskog fudbala.Ako se nastavi ovakav rad sa Akademijom F.C.Sarajeva,tek za koju godinu možemo realno očekivati dobre rezultate od prvog tima u Evropi. :pray:
Sarajevo bordo boja prva ljubav ti si moja

Benko
Kontakt:

Post Postao/la Benko » 08 okt 2014, 14:21

DAKLE DEFINITIVNO je da ce Benko zauzeti mejsto u ekipi na tekmi protiv Zrinjskog u Mostaru. Pouceni proslogodisnjoj utakmici sa njima, janso je da ce biti punolaske nego sa Lišticom.
Razlog toga lezi i u vecem samopouzdanju ekipe nakon raspleta ovog kola. Da je Listica dobila travnika, prritidsak bi bio ogroman i mislim da bi nas to pokopalu. U igri je veliki broj bodova, razlika nije ogromna i lakse je igrati.

Očekujem Benku u prvih 11. Zasto? Zato sto na treninzima je pokazao da je fizicki jednako spreman kao i ostatak ekipe uz to, odskace kvalitetom od svih igraca jedno tri stepenice minimalno. Rešeta li rešeta.. bez milosti!

Sto se ostatka ekipe tiče , svi će da dobiju svoju priliku ida je iskoriste. Tako je i mitrevski trebao uci protiv Travnika ali je na zalost Stojčev se ozliejdio i ostali smo bez te izmjene jer je usao Fare. Ali u travniku siguran sam da cemo vidjeti i njega ali i neke akademce.

Eh sad. Ima jedna stvar koja muči većinu vidim a to je prevelik broj igraca i "gušenje" akademaca.
Prvo, svaka akademija na svijetu iz jedne generaciej izvuce maksimalno 1-2 ili 3 igrača. 3 igraca je veliki uspjeh ako upadnu u prvih 11. Da, istina je , imamo puno igraca na platnom spisku ali mi smo tek krenuli u ovaj posao. Mi tek sada filtriramo igrace. Svi su oni osim Krste dosli dzaba. Tako da "šteta" je minimalna i svako ko ne uspije pokazati ono sto se od njega ocekuje, dovest ce se neko ko ce pokazati a oni manje zainteresvoani ce da lete a na njihovo mjesto ce doci akademci. Na zalost, imamo pritisak trofeja, to je ono sto nas treutno "guši" ali i to ce doci na svoje. Igracki ce se vec na ljeto iduce srediti i nece biti problema nikakvih sto se toga tice. Ocekujem bar dva-tri igraca "levela" Benko koji ce pomoci i rezultatski ali i igracki nasim mladim igracima, kao sto je Jajalo pomogao Radovcu i Cimirotu.

Ja se samo nadam da ce uprava imati sluha i da ce shvatiti da je smanjenje ijena karata poziv navijacima jer ovo da sad je zaista bilo mnogo. Dokaz je bio protiv slavije gdje smo imali veliki broj navijaca na tribinama. U slucaju pobjede u mostaru taj broj bi bio jos veci, a mislim da je svima cilj da nasu ekipu podrzi sto veci broj ljudi a ne da igraju pred praznim tribinama.

Zastone
Kontakt:

Post Postao/la Zastone » 08 okt 2014, 15:24

Zato ostali akademci udaraju Lihtenštajn.

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”

Trenutno korisnika/ca: Amazon [Bot], haris004, ledesma i 25 gostiju.