Kladioničarski chat, šuplja, kukanje... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladioničarski chat, šuplja, kukanje...
A rome u pizdu materinu... Dzeko daj ga za raju...
Da sam vjernik, imao bih samo jednu molitvu: Boze, ukini Republiku Srpsku. Ne dozvoli da barbarstvo, zlocin i etnicko ciscenje ostanu trajno nagradjeni.
- Prometheus
- Kontakt:
Ova Roma je cista sramota
- invincible1921
- Kontakt:
Pa ovaj dole je dobitni ili ?invincible1921 je napisao/la:E je.bo me 1,2![]()
EDIT:![]()
joj ja ugleda žk2 a u pm

Zadnja izmjena: bojler, dana/u 20 okt 2016, 23:01, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
Jasta je izveli su citava 4 kornerea..sinoc na dva listica cekam CAVANI I NAPOLI prodje edison, napoli ni u pokusajubojler je napisao/la:Pa ovaj dole je dobitni ili ?invincible1921 je napisao/la:E je.bo me 1,2![]()
EDIT:![]()
=\_1921_/=
Opet ti korneri ..
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!
Sve manje-vise ocekivano osim romine skupine.
Da je tamo bilo iskombinirat romu x i astru 2.
A yebiga morao je neko od favorita zayebat i uzet pare jadnom narodu.
Da je tamo bilo iskombinirat romu x i astru 2.

A yebiga morao je neko od favorita zayebat i uzet pare jadnom narodu.
Igraj Široki ti si najbolji!
Raja brzo...PREMIER LIVE... Comerciantes Unidos - Sport Hunyacano... 2 :0 je poluvrijeme...na premieru i dalje na liveu stoji 1 2.44
- invincible1921
- Kontakt:
To ti je ostatak tekmebumbe je napisao/la:Raja brzo...PREMIER LIVE... Comerciantes Unidos - Sport Hunyacano... 2 :0 je poluvrijeme...na premieru i dalje na liveu stoji 1 2.44
=\_1921_/=
e **** me dan...natrpo sam 200 

nista sad navijamo da ostatak pobjede u pm vec je krenulo laganobumbe je napisao/la:e **** me dan...natrpo sam 200
hahahaha e svasta..jos sam pola drustva nagovorio da stave
Nemoj se sjebati, to je pobjednik ostatka mečabumbe je napisao/la:Raja brzo...PREMIER LIVE... Comerciantes Unidos - Sport Hunyacano... 2 :0 je poluvrijeme...na premieru i dalje na liveu stoji 1 2.44

Edit: tek sad vidim da je već pisano

Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.

Kakav brat
Tako sam ja jednom slucajno odigrao Lihtenstajn protiv Bosne da pobjedjuju u oba poluvremena 150 kvota ybm ti zivot,ucinilo mi se bilo da pise da Bosna pobjedjuje u oba poluvremena,konto zayebali se al qrac

Dobro mu ide za sada 3:0, tj. vode 1:0

Ja sam skoro isto imo slicnu situaciju, kosarka neki spanci rezultat ovako 72 77 za goste i kvote na njih 2,20 i pise do kraja 2:35, i ja ni pet ni sest masne pare na ove goste ne mogu reko valjda usrati 5 razlike 2 minute do kraja, palim stream da se to odgleda taman ispusim jednu dok ne zavrse, neka slobodna bacanja hu ha i vode moji 7 razlike 3 sekunde do kraja, timeout uzeli domaci, izlazim ja iz streama i radujem se gotovo je reko ovo, otvaram premier kad ono to je sve bilo u 3/4 ****, nisam ni skontao, valjda po rezultatu konto da je pred kraj i da je ujedno 4/4, palim ponovo stream i moji gosti sve usrase i izgubise na kraju 10 razlike. znaci **** sam od do

„Neću više dolazit' na Grbavicu, pucat ću vam – s Vratnika!“ - Asim Ferhatović Hase
Hajde navuci tu meni jedan gol i defensor gol bilo ko.Janez je napisao/la:Dobro mu ide za sada 3:0, tj. vode 1:0![]()
I gdje si ti? Jesi živ?
Hahahhahahha uzelo se keša vidim jaarelinho je napisao/la:Hajde navuci tu meni jedan gol i defensor gol bilo ko.Janez je napisao/la:Dobro mu ide za sada 3:0, tj. vode 1:0![]()
I gdje si ti? Jesi živ?

Hajdeeee Peru goloveee za braćuu mojuu

Ma tu sam brate ljeto čudesa pa malo pauzirao, a evo počeo sam opet intezivnije da ganjam, ali isti padovi i gluposti. Bilbao mi je srušio snove sa oba daju za skoro 600 maraka, na drugom ludom čekao gol Zorye i Gabale za skoro milju maraka itd.
Da ti ne pričam dalje sve znaš.
PS.
Čestitke svima koji ste uboli na EL večeras

Šteta šteta. Javi se sada više puta ovdje i to. Sad će i nba.Janez je napisao/la:Hahahhahahha uzelo se keša vidim jaarelinho je napisao/la:Hajde navuci tu meni jedan gol i defensor gol bilo ko.Janez je napisao/la:Dobro mu ide za sada 3:0, tj. vode 1:0![]()
I gdje si ti? Jesi živ?![]()
![]()
![]()
Hajdeeee Peru goloveee za braćuu mojuu![]()
Ma tu sam brate ljeto čudesa pa malo pauzirao, a evo počeo sam opet intezivnije da ganjam, ali isti padovi i gluposti. Bilbao mi je srušio snove sa oba daju za skoro 600 maraka, na drugom ludom čekao gol Zorye i Gabale za skoro milju maraka itd.
Da ti ne pričam dalje sve znaš.
PS.
Čestitke svima koji ste uboli na EL večeras![]()

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.