Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

Hendo
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la Hendo » 04 nov 2016, 19:52

slika

Treba da se stvara dinastija a ne da se prodaju najbolji igrači.
Nema dostupnog igrača na planeti koji bi mogao zamjeniti Coutinha. Normalno da bi svi željeli Coutinha u januaru jer se može registrovati za LP, s obzirom da nigdje ne igramo.
Kocka je bačena

BigAndy
Kontakt:

Post Postao/la BigAndy » 04 nov 2016, 20:43

Ova mi Barca polako postaje jedan od najmrzih klubova a do sada sam ih gotivio.
Al sta ces, tesko je odbiti priliku da zaigras sa Messijem, Suarezom, Neymarom i Iniestom jos pogotovo ako si brazilac.
Jedino da se pokaze ambicija pa se ponudi plata kao Runiju i da se dovede neko zvucno pojacanje pa da razmisli...
Stvarno bi ogromna steta bila kad bi izgubili Kutinja.
Ako klub ima ikakve ambicije to ne treba dozvoliti.

Treba vec sada ponuditi ogroman ugovor na 5 godina i niposto ne popustati kada Barca ponudi lovu...
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!

Sage
Kontakt:

Post Postao/la Sage » 04 nov 2016, 21:38

Nadam se da ga nece prodat i da ce ostat sto duze, mada to nije vjerovatno ali ako ode treba naci dobru zamjenu i pametno pare potrositi.
Emancipate yourselves from mental slavery...

Memento Mori...

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 04 nov 2016, 23:01

Sve zavisi od ove sezone.Ne vidim razlog zašto bi otišao ako izborimo plasman u Ligu Prvaka,a evo fino se otvorilo da uzmemo i kakav-takav trofej.
You'll never walk alone.

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 04 nov 2016, 23:21

Ja bi se napravio lud i ponudio 150mil za Neymara,ako mu je zelja sa njim igrat bujrum al u crvenom dresu.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 05 nov 2016, 11:02

Najveću ulogu će igrati plasman u Ligi na kraju, ako se izbori LP onda ima velike šanse da i dalje bude tu što je i logično, to je i cilj ove sezone prvobitni. Sve ostalo je bonus..

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 nov 2016, 13:35

Ma i da ode izvući sto vise para i dovesti pulisica on me nekad podsjeca na coutinha.
You are someone else I am still right here

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 05 nov 2016, 13:53

fera je napisao/la:Ma i da ode izvući sto vise para i dovesti pulisica on me nekad podsjeca na coutinha.
Dosta moguć scenario, momak je fantastičan igrač i premlad je što je najbolje, odlično pristaje ovom sistemu. To je jedna od mojih ličnih želja. :pray:

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 05 nov 2016, 14:02

Amsterdam1312 je napisao/la:
fera je napisao/la:Ma i da ode izvući sto vise para i dovesti pulisica on me nekad podsjeca na coutinha.
Dosta moguć scenario, momak je fantastičan igrač i premlad je što je najbolje, odlično pristaje ovom sistemu. To je jedna od mojih ličnih želja. :pray:
Da je sreće da dođe vec u januaru mislim da bi ga i klopp vrlo rado doveo ako bude prilike. Treba ga jos pratiti sta moze i kako ce se držati u dortmundu mislim da mu ne bi bila teska prilagodba u koliko bi presao u Liverpool.
Nekako sam poceo malo pažljivije pratiti bundesligu od kad je klopp u liverpoolu jer ocekujem vise pojacanja iz njemacke i mislim da je to trenutno idealno tržište za liverpool jer za igraca iz engleske slicnog kvaliteta nekad moraš platiti trostruko više.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 05 nov 2016, 14:46

fera je napisao/la:
Amsterdam1312 je napisao/la:
Da je sreće da dođe vec u januaru mislim da bi ga i klopp vrlo rado doveo ako bude prilike. Treba ga jos pratiti sta moze i kako ce se držati u dortmundu mislim da mu ne bi bila teska prilagodba u koliko bi presao u Liverpool.
Nekako sam poceo malo pažljivije pratiti bundesligu od kad je klopp u liverpoolu jer ocekujem vise pojacanja iz njemacke i mislim da je to trenutno idealno tržište za liverpool jer za igraca iz engleske slicnog kvaliteta nekad moraš platiti trostruko više.
Za ovo prvo boldano: definitivno ne bi imao nikakav problem niti bi trebao neki vid adaptacije jer BvB i Liv igraju jako sličan nogomet i oba trenera imaju istu filozofiju.. Pulišić može igrati odlično krilo i već je navikao tako da bi kod Kloppa bio samo jači i još bi više napredovao jako brzo.

Za drugo: apsolutno se slažem s tim i to je dokazano zadnjim prelaznim rokom, na listi želja za sada su Pulišić i Dahoud, mislim da se tamo i traži jedan lijevi bek, uskoro će se saznati...

keno94
Kontakt:

Post Postao/la keno94 » 05 nov 2016, 18:31

Nije tajna da Liverpool želi Dahouda i Pulisisca, pokušali su ih dovesti na ljeto. Nije prošlo, ali veliki interes i dalje postoji. Osim toga, stil igre u Njemačkoj je najsličniji ovome što Liverpool igra. BvB pogotovo igra sličnim stilom tako da su zahtjevi poprilično poznati igračima, ostaje samo prilagođavanjena Ligu, saigrače, klimu itd. Klopp je izgleda nagovijestio moguće pojačanje u januaru jer Mane ide na Afrički kup tako da ostaje bez krila. Pulisic je svakako opcija, nije isključeno ni da to bude neko drugi. Sve zavisi od dostupnosti igrača, ali trenutno se ne pominje niko drugi.
Svakako ima dosta vremena do januara i treba se fokusirati na utakmice. Prva prepreka je Watford koji može biti dosta nezgodan, a pritisak je još veći s obzirom na današnji kiks Cityja. Osim toga, sutra se igra i derbi sjevernog Londona i eventualnim "kiksem" Arsenala, Liverpool bi bio prvi na tabeli. Veliki je to pritisak i možda je i pravo vrijeme da se vidi mentalitet ove ekipe. Ako se nastavi ova forma, pritisak će biti svakim danom sve veći. Nadamo se dobroj igri sutra, treba napraviti dobar niz jer Liverpool ima nešto povoljniji raspored od konkurencije s obzirom da su skoro svi derbiji već odigrani.
“Ostrvski stadioni nemaju atletsku stazu jer su, kako Bog zapoveda, predviđeni za fudbal, a ne za nekakvo besmisleno trčanje u krug. Ovde igrači osećaju dah publike na sopstvenom potiljku, za opomenu. Valjda su zato i najbolji, ko zna.”

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 05 nov 2016, 18:59

Ne sumnjam da će igrači sutra biti nabrijani jer su svjesni da mogu povoljnim ishodom u Londonskom derbiju i pobjedom nad Watfordom preuzeti 1. poziciju, ali ne vjerujem da će biti pod tolikim pritiskom, ekipa diše zajedno i djeluju zreli za takve tekme i situacije.
Watford jeste neugodna ekipa i nisu primili gol 3 tekme za redom. Neće biti lako kao što niti jedna druga tekma neće biti laka ali vjerujem da će sutra dobiti momci ovo bez većih problema.

Believe
Kontakt:

Post Postao/la Believe » 05 nov 2016, 19:00

8 bodova od 6.mjesta bi bili udaljeni ako sutra pobijedimo,što je odlično.Treba se samo nekako održati u vrhu do februara/marta,pa valjda se nekako zadržimo u TOP 4.
You'll never walk alone.

nerkolfc
Kontakt:

Post Postao/la nerkolfc » 05 nov 2016, 20:33

Koliko sad znace one pobjede protiv Arsenala i Chelsea kad vidis kako trenutno igraju. Nadam se sutra pobjedi i prvom mjestu prije ove pauze.

KpbKaka22
Kontakt:

Post Postao/la KpbKaka22 » 05 nov 2016, 22:29

bit ce utrka kontea i klopa za premiership,guardiola i ostali ce duboko izostati

kumkalesic
Kontakt:

Post Postao/la kumkalesic » 05 nov 2016, 22:34

Baš me zanima kako ćemo izgledati na terenu protiv ekipe koja igra u formaciji sa praktički petoricom u zadnjoj liniji. Zafrkan je ovaj Mazzarri taktičar i mogao bi sutra biti baš težak meč...
Joint_fc

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 06 nov 2016, 07:09

Počeli pregovori sa Emre Canom oko produženja ugovora. :thumbup:
Leicester i West Ham žele u januaru Sakhoa. :hmmmmm:
PEARCE: ''Christian Pulisic, krilni igrač Borussie Dortmund, je jedna od glavnih meta u januarskom prijelaznom roku nakon što ga Liverpool nije uspio dovesti na ljeto.'' :kralj:

Liverpool danas igra. :ljepota:
Kocka je bačena

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 06 nov 2016, 10:21

Jedno je sigurno i ovaj mec sa primljenim golom samo se nadam da ce dat bar 3.Bice tesko talijan ce postavit odbranu onu zabarsku ako se na vrijeme da gol 3boda su sigurna uusuprotnom moguc je scenarij Burnley
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 06 nov 2016, 11:38

Ovo je prva tekma ove sezone gdje ne očekujem hrpu golova, bit će tvrda i teška utakmica, ali opet sve zavisi od početka i ako ne padne rani gol bit će davljenička borba. Watford je neugodna ekipa koja može igrati jako dobru defanzivu ( 3 uzastopne tekme bez primljenog gola ) a mogu se i transformisati dobro u kontrama s par neugodnjaka tipa Deeney Capoue Ighalo Pereyra. Ipak mislim da su ovi svjesni toga i da će odraditi to iskusno. 2-0 il 1-0 ako je ikako moguće da završi bilo bi odlično.

fera
Kontakt:

Post Postao/la fera » 06 nov 2016, 12:27

Capue im je ove sezone sjajan, njega se treba najvise čuvati. Da je zabiti neki gol u prvih 15-20 minuta onda ce sve biti lakše.
Kakav je ovo uopste termin u 15 i 15

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.