Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Za origija ja mozda nisam objektivan al meni se on nikad nije cinio kao igrac za liverpoola, mislim da ni sturridge nema bas neku buducnost u liverpoolu ja ocekujem da ide u narednih godinu dana a za ingsa sam vec rekao sta mislim... al opet ne mozes ih sve rastjerati odma.
You are someone else I am still right here
Icardi i taj mali i Borrusije M.OTNYS_YNWA je napisao/la:Pa oporavljeni Ings bi po meni bio izbor prije Sturidgea kakve je partije pruzao zadnjih utakmica. Kaze Klopp ima nedovrsenog posla koji ce se nastaviti u januaru. Ocekujemo 2 pojacanja

Godinama su te topili, ali ostao si jak kao Čelik!
ne bih volio icardia sve da dzaba dolazi...
previse problematican i ne vidim ga kao nekog ko se uklapa u filozofiju kloppa iako je jako dobar igrac.
dahouda bih volio
previse problematican i ne vidim ga kao nekog ko se uklapa u filozofiju kloppa iako je jako dobar igrac.
dahouda bih volio
- Feldmarschall
- Kontakt:
Icardi je profilom kao Stu, a ovaj je već postao opcija s klupe.
gledao sam icardia vise puta i nije mi ni blizu profilom ko stu
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Ne razumijem po čemu neki ne vide Origija u ovom sistemu kod Jurgena ? Tip je baš ono što ovaj voli kod napadača i to je već par puta naglasio i izrazito mu vjeruje. Ima sve karakteristike koje sjedaju u ovaj sistem, jako je brz i dobar tehničar s obzirom na visinu, ima dobru skok igru, može vršiti presing itd. Zadnji 7-8 tekmi prošle sezone je dao 6 golova i neki su bili jako bitni i na kraju taj dečko je jako mlad i ima mnogo prostora da napreduje i velik je potencijal. Stu je već druga priča i drukčiji tip igrača koji voli igru u tandemu naprijed i više ga krase individualne kvalitete nego teamwork iako i on radi na tome kod Kloppa. Žao mi Ingsa, mislim da je dobar igrač i da može dosta napredovati i pokazati, treba biti jak mentalno da ovo izdrži.
P.S. Presmiješna je priča jedan Icardi koji ni u kojem smislu nije igrač za ovu ekipu u kojoj ne igraju igrači koji više vremena provode na naslovnicama časopisa za tinejdžere i skandale. Nema "ono nešto" za ovaj tim i takve igrače Klopp ne trpi, za to je i odradio čistku s par takvih. Da se razumijemo ovaj zna igrati lopte ali nije igrač za ovog Liverpula i ove nove sjajne priče. Meni lično ne leži nešto.
P.S. Presmiješna je priča jedan Icardi koji ni u kojem smislu nije igrač za ovu ekipu u kojoj ne igraju igrači koji više vremena provode na naslovnicama časopisa za tinejdžere i skandale. Nema "ono nešto" za ovaj tim i takve igrače Klopp ne trpi, za to je i odradio čistku s par takvih. Da se razumijemo ovaj zna igrati lopte ali nije igrač za ovog Liverpula i ove nove sjajne priče. Meni lično ne leži nešto.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Ti ocito ne citas ili ne kontas sta ja pisem. Kakve je Sturidge partije pruzao da je bilo koji drugi profil igraca slican njemu u timu igrao bi ispred njega.JohnCasey je napisao/la:Cuj Ings prije Staridza jbm te lopto ko te prati.
Ma dovesti Guilana iz Zenita ( jos jednu brazilsku magiju ), ostaviti Firmina u napadu i to je to.
+ Dahoud i lijevi bek ( To prepustam Kloppu

Stu uopce nije bio toliko los koliko ti baljezgas po njemu i pises glupostiOTNYS_YNWA je napisao/la:Ti ocito ne citas ili ne kontas sta ja pisem. Kakve je Sturidge partije pruzao da je bilo koji drugi profil igraca slican njemu u timu igrao bi ispred njega.JohnCasey je napisao/la:Cuj Ings prije Staridza jbm te lopto ko te prati.
Ma dovesti Guilana iz Zenita ( jos jednu brazilsku magiju ), ostaviti Firmina u napadu i to je to.
+ Dahoud i lijevi bek ( To prepustam Kloppu)
Kakav crni Ings bolan,lik je simpa ko covjek,ali ko igrac nikad nece biiti dovoljan za Liverpool (mozda bi u junajtetu blisto ko zna

stu je igrac poteza,moze rijesiti utakmicu potezom dok to ings nikad nece moci...
IGrac za burnleya,hulla itd
Nije mi jasno za icardija ovo sto pisete ako uopste pratite liverpool mogli ste upratiti da klopp od kad je dosao tjera sve ove problematicne budale po meni su i balo i sakho normalnije osobe od onog malog balavca. MIslim da klopp ne bi bio zainteresovan uopste za ljudsko smece kao sto je icardi.
@Amsterdam ja ne volim tip igraca kakav je origi, a ove sezone kad je igrao cinio mi se dosta sporiji nego prije kao da ima problema sa kilazom il nesto slicno. Moguce da je idealan za kloppov sistem i da postize po 20 golova u sezoni ako bude gajio isti stil igre on nije igrac po mom ukusu.
Znam da ce me ljudi prozivati opet cim okoth opet zabije hahah
@Amsterdam ja ne volim tip igraca kakav je origi, a ove sezone kad je igrao cinio mi se dosta sporiji nego prije kao da ima problema sa kilazom il nesto slicno. Moguce da je idealan za kloppov sistem i da postize po 20 golova u sezoni ako bude gajio isti stil igre on nije igrac po mom ukusu.
You are someone else I am still right here
- kumkalesic
- Kontakt:
Ne znam što se uopšte i spominju napadači kada nam je to i najmanje potrebno i mislim da smo tu mirni narednih nekoliko sezona. Naravno, ovo pišem u nadi da ovi glavni neće imati težih povreda u budućnosti.
Žao mi je Ingsa i bojim se da ga ova nova povreda baš ne dokrajči kao što je npr. Jay Rodrigueza (gledam utakmica pa se njega sjetih
) kojem su povrede totalno uništile vrlo vjerovatno blistavu karijeru...
Žao mi je Ingsa i bojim se da ga ova nova povreda baš ne dokrajči kao što je npr. Jay Rodrigueza (gledam utakmica pa se njega sjetih

Joint_fc
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Dobro to razumijem onda to je druga stvar što ne gotiviš te tipove napadačafera je napisao/la:Nije mi jasno za icardija ovo sto pisete ako uopste pratite liverpool mogli ste upratiti da klopp od kad je dosao tjera sve ove problematicne budale po meni su i balo i sakho normalnije osobe od onog malog balavca. MIslim da klopp ne bi bio zainteresovan uopste za ljudsko smece kao sto je icardi.

- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Kad smo vec ocepili sa ovim Svecima, mogli smo im "klepiti" i Van Dijka. Strahota kakav kvalitet od igraca!
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Neki dan sam o tom pričao sa Feldom ovdje, strahota od igrača. Samo problem će biti cijena koja će biti nabijena sa razlogom i zbog trenda ostalih. Ako npr. Stones vrijedi 50 zašto ne bi i Soton uzeo dinare, a Klopp ne voli trošiti taj novac i nije sljedbenik tog modernog načina poslovanja... Kako god ako iko ima prednost i može ga klepiti to je Liverpul.OTNYS_YNWA je napisao/la:Kad smo vec ocepili sa ovim Svecima, mogli smo im "klepiti" i Van Dijka. Strahota kakav kvalitet od igraca!
Nisam bas siguran za Virgila ali bi ja klepio Fontea.
Oooooooo Andy Andy, Andy Andy Andy Andy Roobertson!
http://www.dailymail.co.uk/sport/footba ... dgers.html
Eto sad, dobijamo Sportskog direktora. Tu na linku možete vidjeti ko je on.
Kada su statistike u pitanju, bolje da su mene zaposlili. Radio bih džaba.
Eto sad, dobijamo Sportskog direktora. Tu na linku možete vidjeti ko je on.
Michael Edwards je identifikovao Roberta Firmina kao savršeno pojačanje za Liverpool i bio pokretačka snaga u njegovom dovođenju.
Pored ovog transfera Edwards je predložio Sadio Manea, Divocka Origija i Emre Cana, a ima velike zasluge i za transfer Bentekea u C. Palace, Allena u Stoke i Ibea u Bournemouth od kojih je Liverpool zaradio £56 miliona.
Klopp vjeruje ovom čovjeku s razlogom.

Kada su statistike u pitanju, bolje da su mene zaposlili. Radio bih džaba.
Kocka je bačena
- Feldmarschall
- Kontakt:
Klopp slaže klupsku hijerarhiju onako kako njemu odgovara. Fergusonovska figura. Mes que un club.
- Amsterdam1312
- Kontakt:
Nastavljaju puhati jako pozitivni vjetrovi u ovom novom osvježenom Liverpulu..
"We're creating a structure for the future of LFC."
http://www.liverpoolfc.com/news/first-t ... ure-of-lfc
"We're creating a structure for the future of LFC."
http://www.liverpoolfc.com/news/first-t ... ure-of-lfc
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Tesko. Posebno sada kada je Klopp tu, ne ide Coutinho ispod 80 milkica 

- Amsterdam1312
- Kontakt:
Dobro očigledno je da su top klubovi zainteresirani za Coutinha ko muhe za *ovno i sad će kosntantno izlaziti neka spika ko šta i koliko nudi ali nebitno to sad, ako i ode na ljeto za ogroman novac da li će Jurgen uspjeti nadomjestiti igrača poput njega jer sigurno da neće ići ispod 80mil. Ovaj ne voli bacati pare okolo ali itekako voli zaraditi. Uz izborenu ligu prvaka i zbog trenutne situacije u klubu koja je na extra nivou bi mogao privući ozbiljnije pojedince i ja lično vjerujem da bi mogao.
Ono što je najbitnije je da je u formi života i da je situacija sjajna, treba uživati u ovoj sezoni max. i s njim i s cijelim ovim timom jer je ovaj tim od ove sezone sve ono što nogomet treba imati.
Ono što je najbitnije je da je u formi života i da je situacija sjajna, treba uživati u ovoj sezoni max. i s njim i s cijelim ovim timom jer je ovaj tim od ove sezone sve ono što nogomet treba imati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.