Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo
Re: Liverpool FC
Ings izgori a nije se ni zapalio...steta.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Zao mi je ingsa ali treba ga naredno ljeto prodati ili bar negdje na posudbu poslati. KAd je zdrav nema bas toliko prilike da igra bolje za njega da potrazi novi klub.
You are someone else I am still right here
Re: RE: Re: Liverpool FC
Ma nije glupo. Nikako se on ne uklapa u ideologiju Kloppa. Nije on nista inteligentniji od Morena. Nema nijedan nas reprezentativac koji bi nas mogao ojjacati,bukvalno nijedan.ackeey je napisao/la:sad ide ono glupo "potpis". Treba nam ozbiljan bek, a Sejo to nije. Niposto ga ne bih volio u Liverpoolu.JohnCasey je napisao/la:Ja ne znam sta vi vidite u Kolasincu?
Lik je ispodprosjecan igrac,pravi kocijas i tocak od igraca a i ekstremno je neinteligentan(nesta slicno ko Leiva)
Nikako,ne vidim kako moze unaprijediti nasu igru pod 1.
Pod 2 ne bih volio da nam kvazipatriote okupiraju temu i psuju Kloppu sve mrtvo jer je ostavio tog kocijasa na klupi.
Lijevo bi volio vidjeti Ricarda Rodrigueza iz raspalog Wolfsburga recimo.
@fera objektivan sam,da je dovoljno dobar,makar i za klupu ne bih nista protiv njegovog dolaska imao.Njegov nadimak(rusioc) dovoljno govori.
Re: RE: Re: Liverpool FC
Potpisujem sve. Zelen je jos on za Liverpoola, samo nabildanija verzija Morena.JohnCasey je napisao/la:Ma nije glupo. Nikako se on ne uklapa u ideologiju Kloppa. Nije on nista inteligentniji od Morena. Nema nijedan nas reprezentativac koji bi nas mogao ojjacati,bukvalno nijedan.ackeey je napisao/la:sad ide ono glupo "potpis". Treba nam ozbiljan bek, a Sejo to nije. Niposto ga ne bih volio u Liverpoolu.JohnCasey je napisao/la:Ja ne znam sta vi vidite u Kolasincu?
Lik je ispodprosjecan igrac,pravi kocijas i tocak od igraca a i ekstremno je neinteligentan(nesta slicno ko Leiva)
Nikako,ne vidim kako moze unaprijediti nasu igru pod 1.
Pod 2 ne bih volio da nam kvazipatriote okupiraju temu i psuju Kloppu sve mrtvo jer je ostavio tog kocijasa na klupi.
Lijevo bi volio vidjeti Ricarda Rodrigueza iz raspalog Wolfsburga recimo.
@fera objektivan sam,da je dovoljno dobar,makar i za klupu ne bih nista protiv njegovog dolaska imao.Njegov nadimak(rusioc) dovoljno govori.
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"
- kumkalesic
- Kontakt:
Ma mnogo je Kolašinac taktički bolji igrač od španske prevare i sigurno bi bio mnogo bolja alternativa od ovog Španca s kojim na terenu izgledamo kako momčad koja igra sa igračem manje...
Naravno, Ricardo je mnogo bolja opcija, ali i bar tridesetak miliona eura skuplja
Kako se u narodu kaže:"Kol'ko para, tol'ko muzike."
Iskreno se nadam da će vlasnici odvojiti taj novac i da ćemo konačno imati extra lijevog baka, ali...
Uglavnom, samo da se netko dovede i otpusti ovaj kojeg trenutno imamo
Naravno, Ricardo je mnogo bolja opcija, ali i bar tridesetak miliona eura skuplja

Kako se u narodu kaže:"Kol'ko para, tol'ko muzike."

Iskreno se nadam da će vlasnici odvojiti taj novac i da ćemo konačno imati extra lijevog baka, ali...

Uglavnom, samo da se netko dovede i otpusti ovaj kojeg trenutno imamo

Joint_fc
Ma jel taj Rodriguez stvarno dobar il je to zbog Pesa, menadzera itd? Slabo sam ga gledo.
Emancipate yourselves from mental slavery...
Memento Mori...
Memento Mori...
Ja se sjećam da sam zbog FIFE 13 ovdje dizao Griezmanna u nebesa, ali sam se zeznuo.
Treba dovesti Jamesa Warda Prowsea, bit će WC igrač, može igrati sve pozicije u vezi i napadača. 20 golova i 20 asistencija po sezoni je zagarantovano.
Treba dovesti Jamesa Warda Prowsea, bit će WC igrač, može igrati sve pozicije u vezi i napadača. 20 golova i 20 asistencija po sezoni je zagarantovano.
"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Kako si se zeznuo za Grizmana bgt?
Ironija, jer su me ismijavali zbog takvog gledanja igračaJohnCasey je napisao/la:Kako si se zeznuo za Grizmana bgt?

"One of the things I keep reminding players is that when you're lost in a fog, you must stick together. Then you don't get lost. If there's a secret about Liverpool, that's it."
Logično da će te ismijavat.Otelo je napisao/la:Ironija, jer su me ismijavali zbog takvog gledanja igračaJohnCasey je napisao/la:Kako si se zeznuo za Grizmana bgt?
Walk on, with hope in your hearts.
- Feldmarschall
- Kontakt:
Jeste. Marcelo za siromašne.Sage je napisao/la:Ma jel taj Rodriguez stvarno dobar il je to zbog Pesa, menadzera itd? Slabo sam ga gledo.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Oporavljen Ings bi bio idealan za ovaj Kloppov sistem, steta zbog povreda. Bas nema srece. Nadam se da ce ostati i vratiti se bolji.
Mda, jest. Samo što hrpa stručnjaka i skauta na svijetu koristi FIFU, FM i PES kao uvid u budućnost igrača.artemis77 je napisao/la:Logično da će te ismijavat.Otelo je napisao/la:Ironija, jer su me ismijavali zbog takvog gledanja igračaJohnCasey je napisao/la:Kako si se zeznuo za Grizmana bgt?
Inače, Cavaliersi osvoji ligu, Cubsi osvojili ligu i sad se pitam ko je naredni

Mda, jest. Samo što hrpa stručnjaka i skauta na svijetu koristi FIFU, FM i PES kao uvid u budućnost igrača.Otelo je napisao/la:Logično da će te ismijavat.artemis77 je napisao/la:[quote="Otelo"
Ironija, jer su me ismijavali zbog takvog gledanja igrača

Ma teško ce te igdje iko ozbiljno shvatiti kad kazes za igraca da je dobar na igrici. NE vjerujem da su ti se zbog griezmana smijali jer se za njega znalo da ce biti igračina.
Hajd fm koliko toliko i moze proci mada ako ti sad počnem pisati koji su sve igraci dobri na menadžeru a u stvarnosti ni blizu trebalo bi mi pola dana. Ja sam igrao menadžer nekih deset godina i stvarno ne vjerujem da to moze biti neko pouzdano mjerilo.
Koji god skaut koristi te metode treba mu otkaz dati hahahan posao skauta bi trebao biti da svojjm ocima gleda igrace i prosuduje. To mozda tako gleda igrace onaj levat skaut iz fk sarajevo sto mu se svi smiju.
You are someone else I am still right here
Leichester je već to uradio.Otelo je napisao/la: Mda, jest. Samo što hrpa stručnjaka i skauta na svijetu koristi FIFU, FM i PES kao uvid u budućnost igrača.
7 - Tottenham Hotspur are the first English side to concede seven goals in any European competition since Tottenham Hotspur themselves lost 0-8 to FC Koln in the UEFA Intertoto Cup in July 1995. Spursy.
Ja ne znam sta ljudi toliko vide u Ingsu pa ga toliko hvale. Aj,ono vidi se da je fin dečko sto bi se reklo,zao mi je sto se povrijedio,no ja njega opet ne vidim ni u buducnosti kao nekog ko je prvi,drugi ili cak treci izbor na poziciji napadača Liverpoola,ne samo kod Kloppa nego kod bilo kojeg trenera,s obzirom da je decko 2 klase ispod Firmina,Staridza pa i Origia...
Ja ne vidim Origia u ovom sistemu.Ništa dosad nije korisno uradio osim gola Dortmundu u gostima i eventualno onog sedam dana kasnije.Sve ostale golove je većinom dao u kupovima protiv slabijih timova,izuzev protiv raspalog Southamptona kad smo ih poderali na njihovom stadionu.
Klopp ga očigledno uvodi samo kad treba zadržati loptu odnosno vrijeme.On jest mlad,ali nikada neće biti naš prvi izbor napadača,uvjeren sam u to.
Klopp ga očigledno uvodi samo kad treba zadržati loptu odnosno vrijeme.On jest mlad,ali nikada neće biti naš prvi izbor napadača,uvjeren sam u to.
You'll never walk alone.
- OTNYS_YNWA
- Kontakt:
Pa oporavljeni Ings bi po meni bio izbor prije Sturidgea kakve je partije pruzao zadnjih utakmica. Kaze Klopp ima nedovrsenog posla koji ce se nastaviti u januaru. Ocekujemo 2 pojacanja 

Cuj Ings prije Staridza jbm te lopto ko te prati.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.