Kladionica: Prijedlozi, sugestije... - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Re: Kladionica: Prijedlozi, sugestije...
Minesota manje od 101,5
Cile pm3
Klipersi konacan pobjednik
Kvota 7,76 na 20 km
Melburne pm3
Brazil pikx
Paul 16,5 preko
Miami 1 pol preko 89,5
Kvota 10,31 na 10km
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Cile pm3
Klipersi konacan pobjednik
Kvota 7,76 na 20 km
Melburne pm3
Brazil pikx
Paul 16,5 preko
Miami 1 pol preko 89,5
Kvota 10,31 na 10km
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zadnja izmjena: Torres_9, dana/u 13 nov 2015, 12:39, ukupno mijenjano 1 put.
- invincible1921
- Kontakt:
da nema ko na wwinu 10 centi imam neki listic u glavi nadoso mi iznenada
hahahahah

=\_1921_/=
-
- Kontakt:
300-400 km odigrat na bosnu da dobija i rahat smo svi za ovaj Mjesec vjeruj te mi 

jopaa7 je napisao/la:
Hassan je na prosjeku od 15,3 poena, od 8 utakmica je 4 puta presao ovu granicu. Veceras se ne ocekuje velik broj koseva, a i Utah s pozicije centra prima malo koseva. Uz sve ovo, njega pod kosem cekaju sjajni Favors i Gobert, tako da ga ja ne vidim preko 15 danas.
Hayward je napokon poceo igrat onako kako zna. On je od 7 utakmica 4 isao preko ove granice, i to zadnje 4 tekme. @Spy je pisao da uzima dosta suteva, gada trice i odlicno izvodi slobodna, tako da ga veceras ocekujem preko ovog. Plus, Miami s njegove pozicije prima 21,3 poena.
Crawford u prosjeku igra 21,9 minuta, a zabija 10,1 poen. Veceras nebi trebalo biti Redicka pa bi Crawford trebao provesti nesto vise vremena na parketu. Jucer je Redick izasao i Craword je odigrao 29 minuta. Uz minutazu od 25-30 minuta mislim da ovo trebao prebacit, uzima oko 10ak suteva + poneko slobodno i trebalo bi biti dosta. Cisto zbog ove granice od 11,5 ga igram (+ ne igranje Redicka)
Za ovo sve treba jos malo pricekat, da se vidi igraju li svi koji su upitni (Gobert-zbog Hassana, Redick-zbog Crawforda)

Stavljam golfa serie II na bosnu noces 

Kad se onako sve sagleda,mogli bi smo mi njih uzet i u hendikepu(2 ili više golova razlike).
To bi nam trebao biti neki cilj za uzvrat.
A i fina kvota 3,60 ::mrgreen:
To bi nam trebao biti neki cilj za uzvrat.
Zadnja izmjena: Nees, dana/u 13 nov 2015, 11:47, ukupno mijenjano 1 put.
Ko je kod nas u opasnosti od zutog ?
Ja sam planiro to sastaviti sa Irska vise kartona, ukupna kvota 7,20Nees je napisao/la:Kad se onako sve sagleda,mogli bi smo mi njih uzet i u hendikepu(2 ili više golova razlike).
To vi nam trebao biti neki cilj za uzvrat.

Zna li neko moze li se igdje kombinivati strijelci i hendikep?
17:30 Znojmo - Opava GG @1.75
19:00 Vejle - Roskilde GG @1.85
19:00 Creteil - Valenciennes GG @1.85
00:00 ABC - Mogi Mirim GG @1.85
07:30 Kobe - Yokohama M. 3+ @1.95
15:00 Sturm Graz - Zavrc 3+ @1.68
20:45 Northern Ireland - Latvia 1 @1.65
20:45 Slovakia - Switzerland 3+ @2.20
Kvota:131.77
19:00 Vejle - Roskilde GG @1.85
19:00 Creteil - Valenciennes GG @1.85
00:00 ABC - Mogi Mirim GG @1.85
07:30 Kobe - Yokohama M. 3+ @1.95
15:00 Sturm Graz - Zavrc 3+ @1.68
20:45 Northern Ireland - Latvia 1 @1.65
20:45 Slovakia - Switzerland 3+ @2.20
Kvota:131.77
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
- QUARTERBACK
- Kontakt:
183 i Utah 91 (u toku dana su jucer pomjerili granicu na 183,5) ja sam imao jedan listic sa ovom granicom 182,5 koja je prosla i jedan sa 183,5 koji je pao za pola kosa, tuga..)QUARTERBACK je napisao/la:
Miami - Utah 182.5 OVER i Utah 88.5 OVER 1.85
Prosli duel u Miamiu je zavrsio pobjedom Jazza, i to su dali 100+ koseva, zadnjih 5 godina Utah niti jednom nije bila ispod ove granice datih koseva protiv Miamia.. Samo je 2 puta u 11 meceva bilo ispod ukupnog zbroja koseva i to po znatno vecim granicama od ove koja je veceras.. Miami ce to uzeti ja mislim veceras jer ih je Utah mlatnula prije 3-4 noci i ocekujem osvetu veceras i dobru kosarku..
Minesotta - Golden State 209.5 UNDER 1.85Over is 4-1 in the last 5 meetings.
Over is 8-3 in the last 11 meetings in Miami.
Over is 4-0 in Jazz last 4 road games vs. a team with a home winning % of greater than .600.
Over is 4-0 in Jazz last 4 after scoring 100 points or more in their previous game.
Over is 7-1 in Jazz last 8 games vs. a team with a winning % above .600.
Posto je danas siromasna ponuda a ovo mislim da ne bih igrao da ima vise parova sigurno jer ovaj GSW moze poludit pa sam dati 130 koseva protiv svakog, igrat cu ovo iako i nije toliko sigurno al eto.. Uglavnom ima osnove ova prica jer je Golden State u zadnjih 10 utakmica u Minesotti dao najvise 106 koseva, dok na svom terenu puno efikasnije igraju protiv ove ekipe.. Zadnje 4 utakmice u Minesotti su isle UNDER vjerujem da ce i veceras tako biti.. Evo jos nekih statistika po kojima je UNDER izgledan veceras.. Od zadnjih 28 utakmica 20 puta su ispod granice isli..
Eto ovu utakmicu Suns - Clipersi ne bih komentarisao jer Sunsima je sve u znaku undera a Clippersima u znaku overa, a ja imam osjecaj ja sta god tu da odigram da ce biti kontra pa cu to preskociti.Under is 20-8-1 in the last 29 meetings.
Under is 4-0 in Timberwolves last 4 vs. a team with a winning S.U. record.
Under is 4-1 in Timberwolves last 5 games vs. a team with a winning % above .600.
Under is 4-1 in Timberwolves last 5 games following a S.U. loss.
Under is 5-2 in Timberwolves last 7 after allowing 100 points or more in their previous game.
Under is 5-2 in Timberwolves last 7 home games vs. a team with a road winning % of greater than .600.
Under is 12-5 in Timberwolves last 17 Thursday games.Under is 5-0 in Warriors last 5 road games vs. a team with a home winning % of less than .400.
Under is 8-2 in Warriors last 10 road games vs. a team with a losing home record.
Under is 11-3-2 in Warriors last 16 when their opponent allows 100 points or more in their previous game.
Under is 15-5 in Warriors last 20 vs. Western Conference.
Under is 19-7-1 in Warriors last 27 overall.
Under is 5-2 in Warriors last 7 road games.![]()
![]()
sretno nam
245 yebenih koseva na minesotta-gsw..

5/6 Vise srece veceras..

Idemo za danas nesto:
BIH 1
Spanija 2+
Francuska 2+
Kv 3.89
BIH h1 pobjeda domacina 2 razlike i vise
Kv 3.60
Dzeko daje gol
Zbroj izmjena na utakmici BIH (-5.5+) vise
Kv 3.96
Ako prodje prodje
BIH 1
Spanija 2+
Francuska 2+
Kv 3.89
BIH h1 pobjeda domacina 2 razlike i vise
Kv 3.60
Dzeko daje gol
Zbroj izmjena na utakmici BIH (-5.5+) vise
Kv 3.96
Ako prodje prodje

"Nogomet je moj život, moja strast. Teško mi je nogomet doživljavati kao posao, ne vidim ga tako i nikada neću reći da se bavim nogometom. Naravno, postoje plaća, ugovor, ali nogomet nikada neću definirati kao posao" Thierry Henry
Peru - Paragvaj
Jel ima neka analiza? cesto pobjedjuje domacin na ovoj utakmici. Kakvi su rosteri?
Jel ima neka analiza? cesto pobjedjuje domacin na ovoj utakmici. Kakvi su rosteri?
FK Željezničar ~ FC Arsenal !
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Damir Džumhur, Edin Džeko, Miralem Pjanić, Mirza Teletović, Jusuf Nurkić, Amel Tuka.
Pratim teFrankie je napisao/la:Ja sam planiro to sastaviti sa Irska vise kartona, ukupna kvota 7,20Nees je napisao/la:Kad se onako sve sagleda,mogli bi smo mi njih uzet i u hendikepu(2 ili više golova razlike).
To vi nam trebao biti neki cilj za uzvrat.

15:00 Sturm Graz - Zavrc 2/1 @27 i 7+ @21
„Sa Željom se rodiš, odrastaš, živiš i naposlijetku s njim ideš pod ovu bosansku prahulju, crnicu, glinu...a onda ti na nišan, krst ili neki drugi spomen umjesto epitafa okače plavobijelo platno s magičnim brojem '1921'“.
BiH 1
BiH-Irska preko 4.5 zuta
3.41
James preko 25.5
Igra protiv New Yorka, duel njega i Carmela, pa ce mozda forsirati vise nego sto bi inace.. Dvije zaredom ide na 30+, nadam se da ce veceras biti i treca.
Towns preko 14.5
3 od 3 Towns ove sedmice po ovoj granici, pa ne vidim zasto veceras ne bi otisao na 4 od 4.
Okafor preko 19.5
I njega vec treci put igram u ovoj sedmici, a prethodna 2 puta je ispostovao. Veceras su digli granicu sa 18.5 na 19.5, ali moze Jahlil preko 25 sigurno svakoj ekipi zabiti .
Sretno
BiH-Irska preko 4.5 zuta
3.41
James preko 25.5
Igra protiv New Yorka, duel njega i Carmela, pa ce mozda forsirati vise nego sto bi inace.. Dvije zaredom ide na 30+, nadam se da ce veceras biti i treca.
Towns preko 14.5
3 od 3 Towns ove sedmice po ovoj granici, pa ne vidim zasto veceras ne bi otisao na 4 od 4.
Okafor preko 19.5
I njega vec treci put igram u ovoj sedmici, a prethodna 2 puta je ispostovao. Veceras su digli granicu sa 18.5 na 19.5, ali moze Jahlil preko 25 sigurno svakoj ekipi zabiti .
Sretno

18:00 Hokej Poljska
PolBytom-GKS Jastrzębie 2 @2,30...X2 @1,45
Gosti su tri godine zaredom bili u top 3 na kraju cijelog prvenstva, dvaput 2. i jednom 3, dok domacini i nisu bas tako uspjesni.
Ukupno su odigrali 18 medusobnih utakmica, od cega je Jastrzębie pobjedio u njih 17, a jedna je zavrsila nerjeseno, znaci jos nikad nisu izgubili od danasnjeg protivnika. Jastrzębie je znao pobjedivat s lakocom rezultatima: 9:0, 9:4, 7:2, 6:2, 8:3...to su sve rezultati u zadnjih godinu godinu i pol. Zasto je danas na njih 2,30, ne znam, ali vrijedi pokusat po ovoj kvoti, ili barem X2
17:30 KVAL.ZA EP 21
Litva(21)-Irska(21) 2 @1,40
Litva je od 5 utakmica svih 5 izgubila, uz gol razliku od 0:14 i nema nikakve sanse za kvalificirat se (ako je uopce i bilo). Prije mjesec dana su igrali u Irskoj i Irci su dobili 3:0, uz potpunu dominaciju, te je Litva imala svega 2 udarca prema golu. Protiv Srbije u DVIJE utakmica Litva je imala svega 4 udarca prema golu. Irska je ipak kvalitetnija i danas mora dobit ovo ako misli zadrzat neke sanse za kvalificirat se, trenutno imaju 9 bodova (isto kao Srbija,Slovenija i Italija).
PolBytom-GKS Jastrzębie 2 @2,30...X2 @1,45
Gosti su tri godine zaredom bili u top 3 na kraju cijelog prvenstva, dvaput 2. i jednom 3, dok domacini i nisu bas tako uspjesni.
Ukupno su odigrali 18 medusobnih utakmica, od cega je Jastrzębie pobjedio u njih 17, a jedna je zavrsila nerjeseno, znaci jos nikad nisu izgubili od danasnjeg protivnika. Jastrzębie je znao pobjedivat s lakocom rezultatima: 9:0, 9:4, 7:2, 6:2, 8:3...to su sve rezultati u zadnjih godinu godinu i pol. Zasto je danas na njih 2,30, ne znam, ali vrijedi pokusat po ovoj kvoti, ili barem X2
Litva(21)-Irska(21) 2 @1,40
Litva je od 5 utakmica svih 5 izgubila, uz gol razliku od 0:14 i nema nikakve sanse za kvalificirat se (ako je uopce i bilo). Prije mjesec dana su igrali u Irskoj i Irci su dobili 3:0, uz potpunu dominaciju, te je Litva imala svega 2 udarca prema golu. Protiv Srbije u DVIJE utakmica Litva je imala svega 4 udarca prema golu. Irska je ipak kvalitetnija i danas mora dobit ovo ako misli zadrzat neke sanse za kvalificirat se, trenutno imaju 9 bodova (isto kao Srbija,Slovenija i Italija).
Zadnja izmjena: jopaa7, dana/u 13 nov 2015, 22:21, ukupno mijenjano 1 put.
BIH - Irska - 1
Spanjolska - Engleska - PS1
Francuska - Njemačka PS1
kv.: 7,68
Može li neko prokomentarisat ovo na veći ulog?
Spanjolska - Engleska - PS1
Francuska - Njemačka PS1
kv.: 7,68
Može li neko prokomentarisat ovo na veći ulog?
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.