Evolution87 je napisao/la:moze sve, ali listica da bude grad![]()

kad je Trebinje i Bijeljina možeš mislit onda

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Evolution87 je napisao/la:moze sve, ali listica da bude grad![]()
Ja sam u Tuzlu dobrodoš'o vječitoGorki je napisao/la: dobrodošao ti u Tuzlu,naručito kada je ljeto
što ti tražiš belajaapocalyps je napisao/la: Ured kao i tvoja Slovenija.
Ja samo kazem kako jest.iVar je napisao/la:
što ti tražiš belaja![]()
ima neka tajna veza
jbaće tebe Belma samo dok joj kažem par stvarilegenda reala je napisao/la:nas ništa ne jbe
što jes' jes'Neutral je napisao/la:Momak pametno uradio, ubacio djevojku u klip i odmah preko 100k views
Isto sto Sarajevo radi Federaciji,to Zenica radi kantonu.Neutral je napisao/la:Razvoj Širokog Brijega kao grada mora biti primjer drugima kako se planski sve može. Politika me u ovom slučaju ne zanima. Dovoljno je vidjeti broj nezaposlenih i kakve sve firme imaju. Ne treba radi par pojedinaca prozivati čitav grad.
Čisto kao primjer, Sarajevo je Federacija, na ostale gradove su političari zaboravili. Zenica radi odličan posao od Arene, do gradnje puteva, još da je smanjiti broj nezaposlenih bio bi to prelijep grad, a i ovako jest.
U nas ljudi imaju viška testosterona, pa čim vidi malo skin kod djevojke odmah klikaju na to. True story.iVar je napisao/la:što jes' jes'Neutral je napisao/la:Momak pametno uradio, ubacio djevojku u klip i odmah preko 100k views
ja znam,ustvari vidim to svojim ocima.@Ljevo
Moguće, ne bi to znao, ali u nas je sve naopako.
shvatam ja tebe, zato knock out ima prosječno 4000 pregleda, ne mORe se "klikat" na puškaraNeutral je napisao/la:
U nas ljudi imaju viška testosterona, pa čim vidi malo skin kod djevojke odmah klikaju na to. True story.
iVar je napisao/la:shvatam ja tebe, zato knock out ima prosječno 4000 pregleda, ne mORe se "klikat" na puškaraNeutral je napisao/la:
U nas ljudi imaju viška testosterona, pa čim vidi malo skin kod djevojke odmah klikaju na to. True story.
Neutral je napisao/la:Razvoj Širokog Brijega kao grada mora biti primjer drugima kako se planski sve može. Politika me u ovom slučaju ne zanima. Dovoljno je vidjeti broj nezaposlenih i kakve sve firme imaju. Ne treba radi par pojedinaca prozivati čitav grad.