Moderatori/ce: insider,Monolog,Puma,bodi123
Samo 3 kornera bilagaston je napisao/la:5 Kornera na Dinamo-Sevilla u drugom pol.
Sevilla-2
Dortmund-2
Tottenham x2
Ako je igdje to trebalo da dodje onda je Leverkusen, oni u vele vakta tako vanserijski 0:0 ili 1:0 odigraju, a sve ostalo bude 2:2 3:3 4:2 5:3 i sl.bodi123 je napisao/la:Promasi za milju Leverguzen oba daju. ne mogu da vjerujem sunce ti ****![]()
Silujes ti opasnomirzatele je napisao/la:Portacooooo golacoooooooooo![]()
![]()
![]()
Ima i Real, al imam i drugi za 5 stoja evo, tu nemam, masio samo oba daju idiote.Effenberg je napisao/la:Ako je igdje to trebalo da dodje onda je Leverkusen, oni u vele vakta tako vanserijski 0:0 ili 1:0 odigraju, a sve ostalo bude 2:2 3:3 4:2 5:3 i sl.bodi123 je napisao/la:Promasi za milju Leverguzen oba daju. ne mogu da vjerujem sunce ti ****![]()
A jesi Reala ono igrao na 0:4 Hc X-a ili keca? 5:1 se zavrsilo. Strasan tiket nema sta.
Al @tele ih mlati ko sljive pred kazan!
Silovanjebodi123 je napisao/la:Ima i Real, al imam i drugi za 5 stoja evo, tu nemam, masio samo oba daju idiote.Effenberg je napisao/la:Ako je igdje to trebalo da dodje onda je Leverkusen, oni u vele vakta tako vanserijski 0:0 ili 1:0 odigraju, a sve ostalo bude 2:2 3:3 4:2 5:3 i sl.bodi123 je napisao/la:Promasi za milju Leverguzen oba daju. ne mogu da vjerujem sunce ti ****![]()
A jesi Reala ono igrao na 0:4 Hc X-a ili keca? 5:1 se zavrsilo. Strasan tiket nema sta.
Al @tele ih mlati ko sljive pred kazan!![]()
i ima jos uzivo na petobicu to isto sve, dobitak 210![]()
u plusu neke 4 glave veceras, odlicno, sutra po pare u kladaru odmah, ostaje mi zal za tih 5 stoja i **** oba daju.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.