Puno vise kosta da se napravi istok kao sjever...da se napravi kao sto je sada sa 2-3 stepenice vise, kosta cca 50.000KM...sada je beton prilicno jeftin ali opet je projekat velik, tako da je ovo tek pocetak...dobar pocetak

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
recu ti ja sta je bila...propala kao i ona nasa za Kosevo!Seyo_TM je napisao/la:Prije par godina, u plavom salonu se "zalila" nova maketa stadiona, koji bi bio kao sjever...sta je od toga bilo, pojma nemam...
Puno vise kosta da se napravi istok kao sjever...da se napravi kao sto je sada sa 2-3 stepenice vise, kosta cca 50.000KM...sada je beton prilicno jeftin ali opet je projekat velik, tako da je ovo tek pocetak...dobar pocetak
4 miliona je bila procjena,a maketa jos uvijek postojiSeyo_TM je napisao/la:Prije par godina, u plavom salonu se "zalila" nova maketa stadiona, koji bi bio kao sjever...sta je od toga bilo, pojma nemam...
Vasa? Kako moze biti vasa ako je gradski stadion...(fakat neznam za kosevo)...sacu ti citirati Husrefa prije par godina sta je rekao kucnom prijatelju: "necemo da uzmemo stadion jer onda moramo placati kiriju i sve ostalo"...19HzsA87 je napisao/la:recu ti ja sta je bila...propala kao i ona nasa za Kosevo!Seyo_TM je napisao/la:Prije par godina, u plavom salonu se "zalila" nova maketa stadiona, koji bi bio kao sjever...sta je od toga bilo, pojma nemam...
Eto...sace to ozbiljni biznismen da skucka zacasbistrikboy je napisao/la:4 miliona je bila procjena,a maketa jos uvijek postojiSeyo_TM je napisao/la:Prije par godina, u plavom salonu se "zalila" nova maketa stadiona, koji bi bio kao sjever...sta je od toga bilo, pojma nemam...
Onaj istok je brdo i ima da se rusi i kopa dosta toga,sve do juga...pa ona lokomotiva da se premjesti kosta pravo puno...boccaccio je napisao/la:Za cifru koja se spominje ne moze se podnijeti ni trosak rusenja istocne tribine...ali da je bar sruse,pa je i to napredak...jer da bi nesto sagradili tamo,ne moze se definitivno preko onoga jada od tribine sto stoji...svaka pomoc je dobro dosla,pa je i ovo zaista veliko ukoliko se obistini
Unistit simbol Zelje...svaka castsamir_tm87 je napisao/la:najbolje bi bilo , ali treba para , da se ostavi nako istocna , ono sto je spojeno sa jugom ,a gornji se dio digne kao jug i spoji sa njim to se isto uradi i sa zapadom a sjever ostane nakavstadion bi bio ekstra
))
i onu lokomotivu bi trebalo unistit , red bi bio da nabavimo neku od brzog voza))
![]()
![]()
Kad si ti zadnji put bio na stadionu,pa nisi uspio primjetiti da su Manijaci svojim rukama ocistili i prefarbali lokomotivu,poserem se ja na nove tehnologije,nekad je Ciro prolazeci pored stadiona svirao u znak podrske Želji ukoliko bi se tekma igrala,a s tim da nije bilo stanice na Grbavici masinovođa bi usporio kako bi raja iskocila iz voza i otisla na tekmu,nisi Samire puno mlađi od mene,uzmi knjigu o Želji i procitaj ima finih prica i slika...samir_tm87 je napisao/la:buraz nove tehnologije))) a simbol zelje je vec unisten , sav isaran , iznutra unisteno i pokidano sve ccc
sve to stoji , ali ajd ti malo uskoci u lokomotivu , osjetices taj famozni mirisbistrikboy je napisao/la:Kad si ti zadnji put bio na stadionu,pa nisi uspio primjetiti da su Manijaci svojim rukama ocistili i prefarbali lokomotivu,poserem se ja na nove tehnologije,nekad je Ciro prolazeci pored stadiona svirao u znak podrske Želji ukoliko bi se tekma igrala,a s tim da nije bilo stanice na Grbavici masinovođa bi usporio kako bi raja iskocila iz voza i otisla na tekmu,nisi Samire puno mlađi od mene,uzmi knjigu o Želji i procitaj ima finih prica i slika...samir_tm87 je napisao/la:buraz nove tehnologije))) a simbol zelje je vec unisten , sav isaran , iznutra unisteno i pokidano sve ccc
Ociscena je i prefarbana...Marin je napisao/la:Možete je istopiti u staro željezo i napraviti armaturu za novu tribinu![]()
![]()
Stvarno je šteta kako onako bzvz propada ondje, mogli su je ljudi iz kluba makar jednom ofarbati za ovih 20 godina.
Mislim da bi njoj bilo odlično mjesto negdje ispred te nove imaginarne tribine.
nisam reko da je nas stadion..niti sam ista konkretno pomenuoSeyo_TM je napisao/la:Vasa? Kako moze biti vasa ako je gradski stadion...(fakat neznam za kosevo)...sacu ti citirati Husrefa prije par godina sta je rekao kucnom prijatelju: "necemo da uzmemo stadion jer onda moramo placati kiriju i sve ostalo"...19HzsA87 je napisao/la:recu ti ja sta je bila...propala kao i ona nasa za Kosevo!Seyo_TM je napisao/la:Prije par godina, u plavom salonu se "zalila" nova maketa stadiona, koji bi bio kao sjever...sta je od toga bilo, pojma nemam...
pile87 je napisao/la:Istina je da se za ove pare ne moze nista napraviti, ali ovo su pare od grada i vjerovatno samo jedan dio novca koji je potreban da bi se napravio istok, pa da tamo stane stoka sa istoka.Uz pomoc kantona ili mozda opstine ili pak NS moglo bi biti nesto od toga, ali poucen dosadsnjim iskustvom kad je Zeljo u pitanju, pogotovo sa pravljenem tribina, dok ne vidim ne vjerujem nit se nadam bilo cemu i kad budem ako bog da vidio dva puta cu se zapitati jesam li budan.
Budjeta sarajeva, ali grada ne kluba19HzsA87 je napisao/la: nisam reko da je nas stadion..niti sam ista konkretno pomenuo
samo zelim da ti kazem da sve sto se radi na stadionu Koševu da se radi iz budjeta Sarajeva!
tako je isto postojala prica da se pogura FKS po pitanju da se prosiri kapacitet stadiona i da se dobar dio renovira radi dobijanja uefa licence...a to za kiriju...kakva crna kirija....nikad nasa uprava kirije tamo nije platila...jer se taj stadion gotivi ko Naš stadion a to sto stoji na papiru ...jbg...