FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz

Da li će FK Sarajevo proći u 2. pretkolo lige prvaka?

Da
161
75%
Ne
55
25%

Ukupno glasova: 216

Zagor
Kontakt:

Re: FK Sarajevo

Post Postao/la Zagor » 25 apr 2010, 20:01

Evo ko zna igrati ! JEDINA SVIJETLA TAČKA U NEŠEM KLUBU:

" Danas je nastavljena Premijer liga BiH u omladinskoj konkurenciji. "
Golovima Peljte iz jedanaesterca i Bećirevića naša juniorska ekipa očekivano je savladala goste iz Istočnog Sarajeva, ekipu Slavije, rezultatom 2:0. Ovom pobjedom nastavljen je niz uspješnih igara i zadržano prvo mjesto na tabeli a na naše momke nije uticao ni umor od utakmice odigrane prije tri dana kada su pobjedom nad Jedinstvom ovjerili plasman u finale Kupa. Kadeti, nažalost, nisu imali snage savladati istog protivnika pa je utakmica završila rezultatom 1:1
http://www.fksinfo.com/np-1083-Pobjeda_ ... lavije.htm
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

alibi

Post Postao/la alibi » 25 apr 2010, 22:44

Klosarri obicni,nisam ni ocekivao da pobjede.Vecina ce VAS na prodaju,bud zasta.Necete vi sramotiti sveti dres.Zivi bili pa vidjeli..............

aakiica_sa
Kontakt:

Post Postao/la aakiica_sa » 25 apr 2010, 23:36

necko_gradacac je napisao/la:
aakiica_sa je napisao/la:Ovu uzimamo 100% ! :mrgreen:
:D :D
:lol: :lol: :lol: :lol: ,naravno,salio sam se! :D :D

19TM87
Kontakt:

Post Postao/la 19TM87 » 25 apr 2010, 23:41

alaim :roll:
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA

Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...

tax
Kontakt:

Post Postao/la tax » 25 apr 2010, 23:55

moze li mi ko reci gdje je campara i ej li on trebo ici u andrlecht i koja je pozicija
Moja domovina Republika Bosna i Hercegovina
marsej mali tim
uprava me mrzi ali sam jaci i od njih

jasko_juve
Kontakt:

Post Postao/la jasko_juve » 26 apr 2010, 00:06

Alaim uopste nije u formi ( ne znam da li je kad bio ) nesto se desava s njim, mozda nema konkurencije,ne znam..uglavnom jedino sto vrijedi vam je Skoro..prevazisao je on davno ovu ligu..
★ 36 SCUDETTI VINTI SUL CAMPO ★

sekac
Kontakt:

Post Postao/la sekac » 26 apr 2010, 01:10

aleksandar_veliki je napisao/la:
samo rajvosa je napisao/la:Procitaj danasnje novine gdje se voiteljica zali da su je izubijali sve ce ti biti jasno,i prema kome su oni profesionalni i oni kao obavljaju fino duznost dok im krimosi pljuju u lice al navijaci su najveci problem! Nego kad vam dijete prebije i maltretira neki gradski krimos odite i obratite se ovoj finoj policiji pa cete da vidite kako ce vam fino pomoci,po gradu droge ko secera,po lokalima se puca ko na filmovima i to u prepunim lokalima vjerovatno zato jer je nasa policija previse stroga i svi se njih boje!
Upravo ti sto konzumiraju tu drogu i sto pucaju po lokalima sebe nazivaju navijacima. Ponavljam, necu se raspravljati ali moje misljenje je da policija treba biti jos azurnija da se treba brutalnije obracunavati s huliganima, a voditeljica kaki ko fokica, lafo momak joj nesto spasavao nekog, ma sit sam svoje suplje vjeruj mi.

Sekac, meni je zao sto si dobio, ali budi iskren i reci da li su upozoravali sviju nas da se sklonima s platoa ispred stadiona, no nama je merak gledati i jos koju dobaciti. Ne ide brate, ne ide.
javi mi da li si dobio moju pp!pozdrav! :cry:
Sarajevo ljubavi moja!

borac_sampion
Kontakt:

Post Postao/la borac_sampion » 27 apr 2010, 21:03

da li je sarajevo kaznjeno i ako je kaznjeno na koliko utakmica? Citao sam danas u Blicu ali ovde na ss.ba nema nista o tome :?
TREĆI PUT ČASTIMO

pape
Kontakt:

Post Postao/la pape » 27 apr 2010, 21:53

borac_sampion je napisao/la:da li je sarajevo kaznjeno i ako je kaznjeno na koliko utakmica? Citao sam danas u Blicu ali ovde na ss.ba nema nista o tome :?
Kupiš prave novine i sve znaš
SAFET SUŠIĆ

Zike_HzSa
Kontakt:

Post Postao/la Zike_HzSa » 27 apr 2010, 22:04

Ma kakvi ovi manekeni , nista od njih !

Juniori su ti koji su jedina svijetla tacka F.K.Sarajeva !
"...biti srcem vezan,u tome lezi snaga..."

R.I.P. Vedran Puljić Pulja 1985-2009

Zagor
Kontakt:

Post Postao/la Zagor » 27 apr 2010, 22:30

hordas_ključ je napisao/la:Iako je premijerligaš sa Koševa u posljednje vrijeme u velikim problemima i dalje je najbolje rangirani bh. klub prema koeficijentima UEFA-e.
Zanimljivo je i to da trenutno dvije momčadi koje su već izborile nastup u evropskim takmičenjima za nerednu sezonu, Željezničar i Borac, uopšte se ne nalaze na listi jer UEFA pri obračunu koeficijenata u obzir uzima samo rezultate postignute na evropskoj sceni u posljednjeih pet godina, a Željezničar i Borac u tom periodu nisu igrali evropske utakmice.. :o :o :o :D :D :D :D

R.I.P. Vedran Puljić
Pa mora li se pričati o nekim drugim klubovima na našoj temi... :roll:
"Dobar dan, mi smo FK Sarajevo, izvolite se branit"

"OOOooOOO Šta se desilo, pa te ludo volim Saraj"vo
AAAaaaAAA Niko nikada neće znati šta se dešava""""

kompleks zvani *Sarajevo*

meme pitar
Kontakt:

Post Postao/la meme pitar » 28 apr 2010, 15:45

Interesuje me šta misle forumaši sa ovog foruma o plasmanu Sarajeva u evropu i koja su naša predviđanja o rezultatima do kraja prvenstva:
Sarajevo- Zrinjski pobjeda Sarajeva jer moramo
Slavija -Sarajevo X jer nam treba
Sarajevo-Željezničar X bod bi možda bio dovoljan
Rudar- Sarajevo Mislim da možemo do boda
Sarajevo- Borac Pobjeda bez dileme

Total 9 bodova iz 5 utakmica

Zrinjski dvije pobjede kući i to je 6 bodova a zbog međusobnih susreta (gdje smo mi bolji) mi smo četvrti i idemo u evropu

LiMvOtElJoZe
Kontakt:

Post Postao/la LiMvOtElJoZe » 28 apr 2010, 16:51

Zelja mi je da udjete u evropu al racunajte da Slavija i Rudar se bore za opstanak..

spica
Kontakt:

Post Postao/la spica » 28 apr 2010, 16:53

Ovo je cirkus :!: :o :o
na sjeveru uvijek spica

cena
Kontakt:

Post Postao/la cena » 28 apr 2010, 16:55

hordas_ključ je napisao/la:Iako je premijerligaš sa Koševa u posljednje vrijeme u velikim problemima i dalje je najbolje rangirani bh. klub prema koeficijentima UEFA-e.
Zanimljivo je i to da trenutno dvije momčadi koje su već izborile nastup u evropskim takmičenjima za nerednu sezonu, Željezničar i Borac, uopšte se ne nalaze na listi jer UEFA pri obračunu koeficijenata u obzir uzima samo rezultate postignute na evropskoj sceni u posljednjeih pet godina, a Željezničar i Borac u tom periodu nisu igrali evropske utakmice.. :o :o :o :D :D :D :D

R.I.P. Vedran Puljić

Koda to nismo znali i bez njih ;)

Pirke_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Pirke_TM87 » 28 apr 2010, 16:58

meme pitar je napisao/la:Interesuje me šta misle forumaši sa ovog foruma o plasmanu Sarajeva u evropu i koja su naša predviđanja o rezultatima do kraja prvenstva:
Sarajevo- Zrinjski pobjeda Sarajeva jer moramo
Slavija -Sarajevo X jer nam treba
Sarajevo-Željezničar X bod bi možda bio dovoljan
Rudar- Sarajevo Mislim da možemo do boda
Sarajevo- Borac Pobjeda bez dileme

Total 9 bodova iz 5 utakmica

Zrinjski dvije pobjede kući i to je 6 bodova a zbog međusobnih susreta (gdje smo mi bolji) mi smo četvrti i idemo u evropu
Po mojoj procjeni Sarajevo je i dalje najuigranija ekipa u ligi i ekipa koja igra vec duze vrijeme sa skoro istim igrackim kadrom sto je za svaku pohvalu ali nikako ne mogu da shvatim te oscilacije u igri, i padovi pretezno u drugom poluvremenu!
Zrinjski nema sta da trazi na Kosevu, iako maloprije citam na sa - x -u da bas njihov predstavnik vrsi pritisak da se kosevo suspenduje jer naravno Zrinjski kao glavni konkurent za evropu gostuje na Kosevu.
Slavija - Sarajevo je po meni idealna prilika za tri boda sa strane, ali koliko ce to biti ostvarivo zavisi i od podrske Hordi, jer sam ubjedjen ako budete imali veliku podrsku u Lukavici da pobjeda nece doci u pitanje, Slavija nikad losija...
Sarajevo - Zeljo - neka pobjedi bolji...
Rudar - Sarajevo - I ovdje treba ici na tri boda sa strane, jer kada je Sloboda mogla sa juniorima izgubiti iz penala i stvarati prilike sarajevo moze glatko pobjediti i osigurati evropu na Kosevu...
Sarajevo - Borac - mislim da ce ovo biti rutinska pobjeda Sarajeva, bez puno prolivenog znoja. To je ono sto mislim na osnovu vidjenog kako Borac igra i na koji nacin dolaze do bodova...
Pozdrav i puno srece ;)

M. Scofield
Kontakt:

Post Postao/la M. Scofield » 29 apr 2010, 08:33

Iako Sarajevo ima tri utakmice kući a Široki i Zrinjski dvije, Sarajevo ima najteži raspored teško će kući dobiti Želju i Borca, a i sa Zrinjskim bi mogli imat problema jer će se vjerovatno igrat pred praznim tribinama
Audere est Facere

johnnyHZ
Kontakt:

Post Postao/la johnnyHZ » 29 apr 2010, 09:02

"Nije bilo riječi o namještanju utakmica, ali je bio prisutan jedan vid neregularnosti gdje su jedne te iste sudije i delegati kroz cijelu sezonu pratili samo jedan klub, a to nije po pravilniku", zaključio je Dominković u razgovoru za ss.ba.
U OREVODU nije se kralo na oci nego onako neofirno .......a sad odite i pogledajte koji su to klubovi,pa nek isti se kunu u POSTENJE!!!!!!!!!!!! nema vise N. koincidencija :D
Nisam u situaciji da mogu birati utakmice,ali i da jesam nikad ne bih odlučio da propustim neko od reprezentativnih okupljanja.Istina, Atlanta je daleko i razumijem ukoliko igrači ne mogu doći,ali ja ću se uvijek odazvati",-Ibrahim Šehić

FCS
Kontakt:

Post Postao/la FCS » 29 apr 2010, 11:20

Ove disiplinske komisije su kakrdija, ali pravi povod za smjenu nije to što navodi Dominković već zato što su Široki i Zrinjski izgubili mogućnost manipulacije koju su imali do sada. Kao u prvom kolu kupa Dominković smatra da trebaju igrati ekipe iz Premier lige BiH. Razlog? Kada treba neku ekipu eliminisati iz šansi za kup, u prvom kolu dobiju premierligaša u gostima (u tom stadiju natjecanja nema revanš utakmice), a zna se šta znači prednost domaćeg terena. DOMINKOVIĆ POŠTENJAČINA U BORBI ZA REGULARNOST LIGE

drajkula_zlo
Kontakt:

Post Postao/la drajkula_zlo » 29 apr 2010, 11:54

ja mislim da ce ovako biti ... sarajevo ce na kraju dobiti 3 boda i izaci u Evropu ...i onda sljdece godina ABD sa novom upravom krenuti ispocetka...ove godine je bilo previse namjestanja ali sta se moze...Brkovicu i ostalim se ne moze stati u kraj...sada su smjenjeni...i mislim da ce Sarajevo kao sto je i trebalo ov godine po novu TITULU :D!

Zaključano

Natrag na “FK Sarajevo”