Kao prvo u Mostaru ce biti pretesko, ali ako se bude zeljela pobjeda siguran sam da ce se sve dati da se do iste dodje. Mozda kakav stimulans od celnika Slobode u vidu novca bude upucen prema igracima pa da se i na taj nacin motiviraju.

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Prvo poluvrijeme tromo i nikakvo,nismo mogli sastaviti 3 pasa,Mujic glumi Ronalda s nekim petama i pasovima.U drugom smo se probudili i igrali smo koliko toliko dobro i ljepse za oko preuzeli malo inicijativu sastavljali po 5 pasova i eto dali ta 2 gola.Dosta je bilo zezancije u odbrani sa nekim kombinacijama Mujka Joge kad nas pritisnu al eto nisu uspjeli gosti nista napraviti iz togaFKR_ajla_TZ je napisao/la:ako je ko bio na utakmici mozel reci sha vise kako su igrali itd nisam mogla na netu pratiti a kamoli otici nisam bila u tz pa et bila bi zahvalna da mi ko kaze sha vise ?
Izgleda da ni mi nismo dobili licencu!TZ_BoY je napisao/la:JOj jesmo aktivni na forumu![]()
Sta je sa fukara
mah kakva prodaja nista to..i da prodaju nece bit dovoljno para opet a i ne finansira sloboda za tribinu jedino sto tim parama mogu finansirati jesu igraci i nista vise ha ja...hvalaSlatinash_7 je napisao/la:Prvo poluvrijeme tromo i nikakvo,nismo mogli sastaviti 3 pasa,Mujic glumi Ronalda s nekim petama i pasovima.U drugom smo se probudili i igrali smo koliko toliko dobro i ljepse za oko preuzeli malo inicijativu sastavljali po 5 pasova i eto dali ta 2 gola.Dosta je bilo zezancije u odbrani sa nekim kombinacijama Mujka Joge kad nas pritisnu al eto nisu uspjeli gosti nista napraviti iz togaFKR_ajla_TZ je napisao/la:ako je ko bio na utakmici mozel reci sha vise kako su igrali itd nisam mogla na netu pratiti a kamoli otici nisam bila u tz pa et bila bi zahvalna da mi ko kaze sha vise ?
Evropa znaci nista prodat ove tekme do kraja i lagano uzet pare da se pogura tribina
prvo sloboda i sarajevo su bili filijala Zvezdina i igrali su onako kako je Zvezdi odgovaralo...to su ta neka stara vremena ebiga..na kraju krajeva mi smo prvi se udruzili sa ekipama iz Bosne, da ne igramo playoff 1999, zato sto se vama nije stadion vratio jeli tako?...mi da smo te godine igrlai play off uzeli bi titulu sa ekipom koju smo imali AlenMesanovic,Enes Mesanovic,Osmanhodzic,Mesic,Jasarevic,Omer Joldic,Kuduzovic,Bajrovic,Malkocevic..na kraju krajev aimali smo 9;0 i bez primljenog gola u drugom dijelu sezone...znaci opet smo mi bili prvi koji smo reli da necemo igrati playoff, ako vam se ne vrati stadion...kada bolje sad pogledam pitam se samo zbog koga smo to radili jeli da Sarajevo osvoji titulu na onaj nacin ili zbog vas?...pa vi jos uvjek niste dobili taj stadion ebiga, a i dan danas igramoNeToBoLa je napisao/la:A da nisu Rođeni poveli pa je nastupila neviđena sudijska krađa ? Ali hajde nema veze, nećemo se sad raspravljati, bilo i prošlo.
ma sta im se pravdas,brate...pisaj ih...stoka je to nezahvalnaSaltCityAttack je napisao/la:prvo sloboda i sarajevo su bili filijala Zvezdina i igrali su onako kako je Zvezdi odgovaralo...to su ta neka stara vremena ebiga..na kraju krajeva mi smo prvi se udruzili sa ekipama iz Bosne, da ne igramo playoff 1999, zato sto se vama nije stadion vratio jeli tako?...mi da smo te godine igrlai play off uzeli bi titulu sa ekipom koju smo imali AlenMesanovic,Enes Mesanovic,Osmanhodzic,Mesic,Jasarevic,Omer Joldic,Kuduzovic,Bajrovic,Malkocevic..na kraju krajev aimali smo 9;0 i bez primljenog gola u drugom dijelu sezone...znaci opet smo mi bili prvi koji smo reli da necemo igrati playoff, ako vam se ne vrati stadion...kada bolje sad pogledam pitam se samo zbog koga smo to radili jeli da Sarajevo osvoji titulu na onaj nacin ili zbog vas?...pa vi jos uvjek niste dobili taj stadion ebiga, a i dan danas igramoNeToBoLa je napisao/la:A da nisu Rođeni poveli pa je nastupila neviđena sudijska krađa ? Ali hajde nema veze, nećemo se sad raspravljati, bilo i prošlo.
Sretno vamSir Matt je napisao/la:Danas poslije treninga koji nam je zakazan u 12 krecemo za Mostar na uzvratnu utakmicu finala kupa . Imamo 3-0 iz prve utakmice , ide najjacih mogucih 18 igraca pa nadati je se zlatnoj medalji odnosno osvajanju istog takmičenja .
Sretno nam .
donesite makar vi KANTU kad nemoze prvi tim...sretno vam i od mene....mladze selekcije su bezbroj puta pokazale kako se bori za Slobodin dres i brane boje kluba i gradaSir Matt je napisao/la:Danas poslije treninga koji nam je zakazan u 12 krecemo za Mostar na uzvratnu utakmicu finala kupa . Imamo 3-0 iz prve utakmice , ide najjacih mogucih 18 igraca pa nadati je se zlatnoj medalji odnosno osvajanju istog takmičenja .
Sretno nam .
slani grad je napisao/la:donesite makar vi KANTU kad nemoze prvi tim...sretno vam i od mene....mladze selekcije su bezbroj puta pokazale kako se bori za Slobodin dres i brane boje kluba i gradaSir Matt je napisao/la:Danas poslije treninga koji nam je zakazan u 12 krecemo za Mostar na uzvratnu utakmicu finala kupa . Imamo 3-0 iz prve utakmice , ide najjacih mogucih 18 igraca pa nadati je se zlatnoj medalji odnosno osvajanju istog takmičenja .
Sretno nam .
Sta ce od svega na kraju biti samo ptice znaju, ali ocigledno je da apetiti rastu iz sata u sat.Rukovodstvo tuzlanske Slobode prema svemu sudeći ima evropske ambicije. Potvrda za to stigla je danas kako nakon što su stupili u kontakt sa Midhatom Arifovićem, direktorom Porezne uprave Federacije BiH kako bi se raspitali o mogućem reprogramu poreznih obaveza. Klub je na ime poreznih obaveza dužan oko 3 miliona maraka i ukoliko se nađe modus postoji velika mogućnost da osjete slast igranja na europskoj sceni.
Još u Sarajevu raspad sistemaOmerbavarac je napisao/la:Sta ce od svega na kraju biti samo ptice znaju, ali ocigledno je da apetiti rastu iz sata u sat.Rukovodstvo tuzlanske Slobode prema svemu sudeći ima evropske ambicije. Potvrda za to stigla je danas kako nakon što su stupili u kontakt sa Midhatom Arifovićem, direktorom Porezne uprave Federacije BiH kako bi se raspitali o mogućem reprogramu poreznih obaveza. Klub je na ime poreznih obaveza dužan oko 3 miliona maraka i ukoliko se nađe modus postoji velika mogućnost da osjete slast igranja na europskoj sceni.