FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

Omerbavarac
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la Omerbavarac » 08 maj 2011, 11:27

Mnogo kombinacija postoji, ali realno tesko cemo mi do Europe. Niko sretniji od mene ako se ista izbori, jer Sloboda je igrama zasluzila da se tu nadje, ali visa sila bi nas ponovo mogla sprijeciti.

Kao prvo u Mostaru ce biti pretesko, ali ako se bude zeljela pobjeda siguran sam da ce se sve dati da se do iste dodje. Mozda kakav stimulans od celnika Slobode u vidu novca bude upucen prema igracima pa da se i na taj nacin motiviraju. :D
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

barca_87
Kontakt:

Post Postao/la barca_87 » 08 maj 2011, 11:38

http://www.vidiportal.ba/sport/futbal/3 ... a-u-evropi

dal ce nam opet dzaba trud otic(ako budemo uspjeli bit 4.) radi degena iz uprave i vlasti koji nece da nas podrze ccc
We are strikers who defend, we are defenders who attack, we are speed, we are strength, we are effort, we are precision, we are as one... We are Barça

MES QUE UN CLUB !!!
https://www.youtube.com/watch?v=frMsSmcOYnA

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 08 maj 2011, 11:45

ako je ko bio na utakmici mozel reci sha vise kako su igrali itd nisam mogla na netu pratiti a kamoli otici nisam bila u tz pa et bila bi zahvalna da mi ko kaze sha vise ? :D

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 08 maj 2011, 12:47

FKR_ajla_TZ je napisao/la:ako je ko bio na utakmici mozel reci sha vise kako su igrali itd nisam mogla na netu pratiti a kamoli otici nisam bila u tz pa et bila bi zahvalna da mi ko kaze sha vise ? :D
Prvo poluvrijeme tromo i nikakvo,nismo mogli sastaviti 3 pasa,Mujic glumi Ronalda s nekim petama i pasovima.U drugom smo se probudili i igrali smo koliko toliko dobro i ljepse za oko preuzeli malo inicijativu sastavljali po 5 pasova i eto dali ta 2 gola.Dosta je bilo zezancije u odbrani sa nekim kombinacijama Mujka Joge kad nas pritisnu al eto nisu uspjeli gosti nista napraviti iz toga
Evropa znaci nista prodat ove tekme do kraja i lagano uzet pare da se pogura tribina :D
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

TZ_BoY
Kontakt:

Post Postao/la TZ_BoY » 08 maj 2011, 16:19

JOj jesmo aktivni na forumu :lol:

Sta je sa fukara :?:
Live for nothing or die for something

<3 FC Barcelona | mes que club <3
<3 FK Sloboda <3
<3 Mercedes Mclaren <3

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 08 maj 2011, 18:27

TZ_BoY je napisao/la:JOj jesmo aktivni na forumu :lol:

Sta je sa fukara :?:
Izgleda da ni mi nismo dobili licencu! :mrgreen:
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

FKR_ajla_TZ
Kontakt:

Post Postao/la FKR_ajla_TZ » 08 maj 2011, 20:19

Slatinash_7 je napisao/la:
FKR_ajla_TZ je napisao/la:ako je ko bio na utakmici mozel reci sha vise kako su igrali itd nisam mogla na netu pratiti a kamoli otici nisam bila u tz pa et bila bi zahvalna da mi ko kaze sha vise ? :D
Prvo poluvrijeme tromo i nikakvo,nismo mogli sastaviti 3 pasa,Mujic glumi Ronalda s nekim petama i pasovima.U drugom smo se probudili i igrali smo koliko toliko dobro i ljepse za oko preuzeli malo inicijativu sastavljali po 5 pasova i eto dali ta 2 gola.Dosta je bilo zezancije u odbrani sa nekim kombinacijama Mujka Joge kad nas pritisnu al eto nisu uspjeli gosti nista napraviti iz toga
Evropa znaci nista prodat ove tekme do kraja i lagano uzet pare da se pogura tribina :D
mah kakva prodaja nista to..i da prodaju nece bit dovoljno para opet a i ne finansira sloboda za tribinu jedino sto tim parama mogu finansirati jesu igraci i nista vise ha ja...hvala :D

Slatinash_7
Kontakt:

Post Postao/la Slatinash_7 » 08 maj 2011, 21:06

Ne ide nam u prilog ovaj remi Celika i Sirokog u Zenici al sta je tu je treba igrat hrabro do kraja pa do Evrope pa izgubiti je za zelenim stolom a ne na terenu.....
Slatina Bog i batina

Fukare Slatina i Modra blatina

neutralan__
Kontakt:

Post Postao/la neutralan__ » 08 maj 2011, 23:01

Mogli ste ovo i ubjedljivije dobiti,da su vam igraci bili malo prisebniji,imali ste dosta dobrih prilika.
FK Budućnost Banovići 1947 Ljumani 1988

SaltCityAttack
Kontakt:

Post Postao/la SaltCityAttack » 09 maj 2011, 00:49

NeToBoLa je napisao/la:A da nisu Rođeni poveli pa je nastupila neviđena sudijska krađa ? Ali hajde nema veze, nećemo se sad raspravljati, bilo i prošlo.
prvo sloboda i sarajevo su bili filijala Zvezdina i igrali su onako kako je Zvezdi odgovaralo...to su ta neka stara vremena ebiga..na kraju krajeva mi smo prvi se udruzili sa ekipama iz Bosne, da ne igramo playoff 1999, zato sto se vama nije stadion vratio jeli tako?...mi da smo te godine igrlai play off uzeli bi titulu sa ekipom koju smo imali AlenMesanovic,Enes Mesanovic,Osmanhodzic,Mesic,Jasarevic,Omer Joldic,Kuduzovic,Bajrovic,Malkocevic..na kraju krajev aimali smo 9;0 i bez primljenog gola u drugom dijelu sezone...znaci opet smo mi bili prvi koji smo reli da necemo igrati playoff, ako vam se ne vrati stadion...kada bolje sad pogledam pitam se samo zbog koga smo to radili jeli da Sarajevo osvoji titulu na onaj nacin ili zbog vas?...pa vi jos uvjek niste dobili taj stadion ebiga, a i dan danas igramo
SA VJEROM BOGA, FUKARE SLOBODA DO GROBA!
I opet Tušanj, tribina i sindrom ludila
jedan klub, jedan grad i navijačka skupina
OD PROŠLE, NE MOŽE BITI NAM TEŽA GODINA
I DALJE OSTAJEMO SLOŽNI KO' BRAĆA I RODBINA !
FKR TZ 87'

East Family FFC1987

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 09 maj 2011, 18:47

SaltCityAttack je napisao/la:
NeToBoLa je napisao/la:A da nisu Rođeni poveli pa je nastupila neviđena sudijska krađa ? Ali hajde nema veze, nećemo se sad raspravljati, bilo i prošlo.
prvo sloboda i sarajevo su bili filijala Zvezdina i igrali su onako kako je Zvezdi odgovaralo...to su ta neka stara vremena ebiga..na kraju krajeva mi smo prvi se udruzili sa ekipama iz Bosne, da ne igramo playoff 1999, zato sto se vama nije stadion vratio jeli tako?...mi da smo te godine igrlai play off uzeli bi titulu sa ekipom koju smo imali AlenMesanovic,Enes Mesanovic,Osmanhodzic,Mesic,Jasarevic,Omer Joldic,Kuduzovic,Bajrovic,Malkocevic..na kraju krajev aimali smo 9;0 i bez primljenog gola u drugom dijelu sezone...znaci opet smo mi bili prvi koji smo reli da necemo igrati playoff, ako vam se ne vrati stadion...kada bolje sad pogledam pitam se samo zbog koga smo to radili jeli da Sarajevo osvoji titulu na onaj nacin ili zbog vas?...pa vi jos uvjek niste dobili taj stadion ebiga, a i dan danas igramo
ma sta im se pravdas,brate...pisaj ih...stoka je to nezahvalna
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

Juve-TZ
Kontakt:

Post Postao/la Juve-TZ » 09 maj 2011, 18:58

uvijek ispadne tuzla neprijatelj svih...

kao da mi ne bi voljeli da velez igra na svom :o

Probisvjet
Kontakt:

Post Postao/la Probisvjet » 09 maj 2011, 19:20

Premijer TK primio predstavnike SD ˝Sloboda˝

Premijer Tuzlanskog kantona Sead Čaušević primio je danas u posjetu predstavnike Sportskog društva „Sloboda“. Ovom prilikom Anto Raos, predsjednik Skupštine Društva je Premijera upoznao sa situacijom u kojoj se nalazi cjelokupno sportsko društvo sa posebnim akcentom na stanje u fudbalskom i košarkaškom klubu „Sloboda“.

„Sportsko društvo „Sloboda“ okuplja 12 sportskih klubova i jednu sekciju, te je kao društvo kroz 92 godine dugu istoriju uvijek bilo u vrhu sportskih takmičenja i dešavanja, kako u bivšoj Jugoslaviji, tako i danas“ riječi su gospodina Raosa, koji je dodao da osim „Slobode“ u Bosni i Hercegovini jedno Sportsko društvo „Bosna“ okuplja veći broj klubova u različitim sportovima.

Svi prisutni su se složili da klubovi koje okuplja Sportsko društvo „Sloboda“ predstavljaju reprezentativni dio Tuzlanskog kantona i cijele sjeveroistočne Bosne, te da su problemi u kojima se ovo sportsko društvo nalazi jednim dijelom i problemi Kantona.

Premijer Čaušević je goste upoznao sa stanjem u Budžetu Tuzlanskog kantona za 2011. godinu kao i povećanjem sredstava predviđenih za sport. Također, istakao je i činjenicu da su skoro svi sportski klubovi u BiH u teškoj situaciji, kada je u pitanju finansiranje rada i takmičenja, te da će se jedinstveno rješenje ovih problema morati tražiti na višim nivoima. „U narednom periodu izvršit će se detaljnija analiza dosadašnjih izdvajanja iz Budžeta za oblast sporta, pa ćemo u skladu sa objektivnim mogućnostima, uzimajući u obzir tradiciju, imidž i dosadašnje rezultate pomoći djelovanje Sportskog društva „Sloboda““, istakao je premijer Čaušević.

Osim premijera Čauševića i gospodina Raosa, današnjem sastanku su prisustvovali predsjednik Upravnog odbora SD Sloboda, Bahrija Tanović, potpredsjednik Skupštine Društva Fuad Mešanović, kao i Emin Suljetović, Generalni sekretar Sportskog društva „Sloboda“.
Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.

Sir Matt
Kontakt:

Post Postao/la Sir Matt » 10 maj 2011, 10:15

Danas poslije treninga koji nam je zakazan u 12 krecemo za Mostar na uzvratnu utakmicu finala kupa . Imamo 3-0 iz prve utakmice , ide najjacih mogucih 18 igraca pa nadati je se zlatnoj medalji odnosno osvajanju istog takmičenja .
Sretno nam . :D
"If you can't beat them, join them" - Michael Owen

guber90
Kontakt:

Post Postao/la guber90 » 10 maj 2011, 10:48

Sir Matt je napisao/la:Danas poslije treninga koji nam je zakazan u 12 krecemo za Mostar na uzvratnu utakmicu finala kupa . Imamo 3-0 iz prve utakmice , ide najjacih mogucih 18 igraca pa nadati je se zlatnoj medalji odnosno osvajanju istog takmičenja .
Sretno vam :D .
Messi zipa, eto Spahe ! ! !

Ukoliko vidite gresku u bilo kom od mojih postova, a da je vezana sa pravopisom, molio bih da mi ukazete na nju :). Hvala ! ! !

slani grad
Kontakt:

Post Postao/la slani grad » 10 maj 2011, 12:56

Sir Matt je napisao/la:Danas poslije treninga koji nam je zakazan u 12 krecemo za Mostar na uzvratnu utakmicu finala kupa . Imamo 3-0 iz prve utakmice , ide najjacih mogucih 18 igraca pa nadati je se zlatnoj medalji odnosno osvajanju istog takmičenja .
donesite makar vi KANTU kad nemoze prvi tim...sretno vam i od mene....mladze selekcije su bezbroj puta pokazale kako se bori za Slobodin dres i brane boje kluba i grada
UZ TEBE KROZ ZIVOT CIJELI-FKR 1987

tareizo
Kontakt:

Post Postao/la tareizo » 10 maj 2011, 13:54

slani grad je napisao/la:
donesite makar vi KANTU kad nemoze prvi tim...sretno vam i od mene....mladze selekcije su bezbroj puta pokazale kako se bori za Slobodin dres i brane boje kluba i grada

ja mislim da cete vi ove godine u Europu ako treba
ja cu prvi potpisat peticiju da se puste bodovi Slobodi
Pozzzzz.iz ZE
Sa juga pjesma cuje se
sve se trese ori se
CELIK sampion CELIK sampion
sada pjeva se
cuje se pjesma robova
viori nasa zastava
crno crvena boja najdraza
svih zenicana

SAMO CELIK

Omerbavarac
Kontakt:

Post Postao/la Omerbavarac » 10 maj 2011, 22:52

Rukovodstvo tuzlanske Slobode prema svemu sudeći ima evropske ambicije. Potvrda za to stigla je danas kako nakon što su stupili u kontakt sa Midhatom Arifovićem, direktorom Porezne uprave Federacije BiH kako bi se raspitali o mogućem reprogramu poreznih obaveza. Klub je na ime poreznih obaveza dužan oko 3 miliona maraka i ukoliko se nađe modus postoji velika mogućnost da osjete slast igranja na europskoj sceni.
Sta ce od svega na kraju biti samo ptice znaju, ali ocigledno je da apetiti rastu iz sata u sat. :)
ato-femto-piko-nano-mikro-mili-centi-deci-kilo-mega-giga-tera-peta-exa-zetta-yotta-xona-weka-wunda-uda-treda-sorta-rinta-quexa-pepta-ocha-nena-minga-luma-BAYERN !!

Frutek
Kontakt:

Post Postao/la Frutek » 10 maj 2011, 22:58

Omerbavarac je napisao/la:
Rukovodstvo tuzlanske Slobode prema svemu sudeći ima evropske ambicije. Potvrda za to stigla je danas kako nakon što su stupili u kontakt sa Midhatom Arifovićem, direktorom Porezne uprave Federacije BiH kako bi se raspitali o mogućem reprogramu poreznih obaveza. Klub je na ime poreznih obaveza dužan oko 3 miliona maraka i ukoliko se nađe modus postoji velika mogućnost da osjete slast igranja na europskoj sceni.
Sta ce od svega na kraju biti samo ptice znaju, ali ocigledno je da apetiti rastu iz sata u sat. :)
Još u Sarajevu raspad sistema :mrgreen:
Tiger Woods-John Terry-Karim Benzema-Peter Crouch-David Beckham-Franck Ribery-Bill Clinton
Ni sreće ni tuge do tebe nema mi druge, FK SLOBODA TUZLA

fukara87
Kontakt:

Post Postao/la fukara87 » 10 maj 2011, 23:02

valjda ce bit nesto od togaa sto se ticee Evrope, treba odigrat ove 4 utakmice pa sta bog dadne :D
Vjera u tebe nikad ne prestaje🔴⚫

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Hazre i 10 gostiju.