NK Široki Brijeg
- JoseMourinho
- Kontakt:
Re: Odg: NK Široki Brijeg
Izmailov, ebecilio i još neki nisu tu jer su im istekle posudbe, zato ih nema 

Da da,nije mi to palo na pamet,onda ce vjerovatno morati angazirati nove igrace a to nama ide u korist jer i nema vremena da se uigrajuJoseMourinho je napisao/la:Izmailov, ebecilio i još neki nisu tu jer su im istekle posudbe, zato ih nema

...da Široki vječno ostane ponos naše Hercegovine...
HRHB
HRHB
- JoseMourinho
- Kontakt:
Ganjat ce nova pojacanja jbg ovi otišli nevjerujem da ce doc tj. Neće 100% jer da su ih mogli otkupit već bi to uradili 
bez ovog igrača su sigurno 30-40% slabiji i široki ima fibu šansu za prolaz

bez ovog igrača su sigurno 30-40% slabiji i široki ima fibu šansu za prolaz

Re: NK Široki Brijeg
mislim da je problem rok za prijavu igrača..koji je ja mislim 23. ili 24.6...a njima taman gotova sezona, istekle posudbe, novi kadar itd pa mozda nisu sklopili novu momcad jos
HKK ŠIROKI - Ponos Hercegovine ® NK ŠIROKI BRIJEG
- northfront96
- Kontakt:
Ova prijava ide za obe utakmice? ili mogu naknadno opet za drugu dodati?
Ako bude samo ovih 16, pa to bi morali proći....

ovo je za prvo pretkolo..northfront96 je napisao/la:Ova prijava ide za obe utakmice? ili mogu naknadno opet za drugu dodati?
valjda onda za obje utakmice..
s ovim smo dobili veliku šansu...
rok prijave je kod nas bio 23.,samo ne znam jel u svim drzavama tako jer u nekim se lige igraju u doba kad se kod nas ne igra.tako da je vjerovatno rok za njih pomjeren.ili mogu prijaviti igraca malo pred mec.Kevin je napisao/la:mislim da je problem rok za prijavu igrača..koji je ja mislim 23. ili 24.6...a njima taman gotova sezona, istekle posudbe, novi kadar itd pa mozda nisu sklopili novu momcad jos
Benjamin Susak otisao na posudbu u Neretvanac
HRHB
HRHB
Rok prijave je za sve isti bez obzira o kojoj ligi se radi. Ako nekome nesto ne odgovara onda je to problem nacionalnih saveza. UEFA izbaci svoj kalendar i svi ostali moraju da se ravnaju po njemu. Nitko nema popusta.
Gabala ce po svemu sudeci desetkovana na Siroki i mislim da je to Sirokom velika prilika za drugo pretkolo, a onda uz malo srece traziti prolaz protiv Boleslava koji uopce nije toliko jak kao sto neki misle.
U ligi su zavrsili treci sa 16 bodova minusa iza Plzena i 29 bodova minusa iza Sparte koji su neka druga dimenzija u Ceskoj. U Europi su igrali cetiri puta. Nakon kvalifikacija za LP 2006./2007. igrali su grupu Kupa UEFA. Panathinaikos, Rapid Bukurest, PSG i Hapoel bili su prejaki. Tri remija i jedan poraz nedovoljno za prolaz.
Sezonu kasnije opet su dosli do grupe Kupa UEFA. Villarreal, Elfsborg, AEK i Fiorentina bili su neprolazni. Pobjeda protiv Elfsborga i tri poraza.
2011./2012. u trecem pretkolu EL sa 3-0 i 2-2 izbacio ih je AEK Larnaca. 2012./2013. sa 3-0 i 1-0 prosli su islandskog Thór Akureyria da bi ispali od Twentea sa 2-0, 2-0. 2013./2014. nisu se takmicili.
Njihov najbolji strijelac ove sezone bio je veznjak Jasmin Scuk, bosanskohercegovacki internacionalac. Ceh Martin Nespor zabio je 9. Nekadasnja nada Ceskog nogometa, bivsi mladi reprezentativac i kapetan Mlade Boeslav Jan Chramosta zabio je 6 komada. Interesantno da nemaju niti jednog reprezentativca, ali imaju neke bivse. Najzvucnije ime svakako je David Jarolim koji se proslavio igrajuci u Budesligi. Kada u Bayernu nije uspio presao je u Nurberg, a najbolje godine svoje karijere proveo je igrajuci za HSV. Tu je jos jedno poznato ime, Jiri Stajner, nekadasnji igrac Hannovera. Samo je pitanje koliko oni mogu sa 35 i 38 godina.
Ono najbolje od Mlade Boleslav svakako je stadion. Vrijedi pogledati
http://stadiumdb.com/stadiums/cze/mests ... a_boleslav
Gabala ce po svemu sudeci desetkovana na Siroki i mislim da je to Sirokom velika prilika za drugo pretkolo, a onda uz malo srece traziti prolaz protiv Boleslava koji uopce nije toliko jak kao sto neki misle.
U ligi su zavrsili treci sa 16 bodova minusa iza Plzena i 29 bodova minusa iza Sparte koji su neka druga dimenzija u Ceskoj. U Europi su igrali cetiri puta. Nakon kvalifikacija za LP 2006./2007. igrali su grupu Kupa UEFA. Panathinaikos, Rapid Bukurest, PSG i Hapoel bili su prejaki. Tri remija i jedan poraz nedovoljno za prolaz.
Sezonu kasnije opet su dosli do grupe Kupa UEFA. Villarreal, Elfsborg, AEK i Fiorentina bili su neprolazni. Pobjeda protiv Elfsborga i tri poraza.
2011./2012. u trecem pretkolu EL sa 3-0 i 2-2 izbacio ih je AEK Larnaca. 2012./2013. sa 3-0 i 1-0 prosli su islandskog Thór Akureyria da bi ispali od Twentea sa 2-0, 2-0. 2013./2014. nisu se takmicili.
Njihov najbolji strijelac ove sezone bio je veznjak Jasmin Scuk, bosanskohercegovacki internacionalac. Ceh Martin Nespor zabio je 9. Nekadasnja nada Ceskog nogometa, bivsi mladi reprezentativac i kapetan Mlade Boeslav Jan Chramosta zabio je 6 komada. Interesantno da nemaju niti jednog reprezentativca, ali imaju neke bivse. Najzvucnije ime svakako je David Jarolim koji se proslavio igrajuci u Budesligi. Kada u Bayernu nije uspio presao je u Nurberg, a najbolje godine svoje karijere proveo je igrajuci za HSV. Tu je jos jedno poznato ime, Jiri Stajner, nekadasnji igrac Hannovera. Samo je pitanje koliko oni mogu sa 35 i 38 godina.
Ono najbolje od Mlade Boleslav svakako je stadion. Vrijedi pogledati
http://stadiumdb.com/stadiums/cze/mests ... a_boleslav
netko mi rece da nije jedini..jos par momaka je preslo u njihAndroid je napisao/la:Benjamin Susak otisao na posudbu u Neretvanac
Falcao,Ante Petrovic i Branimir OdakKevin je napisao/la:netko mi rece da nije jedini..jos par momaka je preslo u njihAndroid je napisao/la:Benjamin Susak otisao na posudbu u Neretvanac
HRHB
HRHB
Pobjeda 2:1,strijelci Dino i Landeka(odavno bolji gol na Pecari nisam vidio
),sutra u 20.30 sa Splitom
Zvonu Kozulja i Corluku definitivno treba ostaviti u ekipi,i misljenja sam da ce nam trebati jedan iskusan napadac

Zvonu Kozulja i Corluku definitivno treba ostaviti u ekipi,i misljenja sam da ce nam trebati jedan iskusan napadac
HRHB
HRHB
Treba nam ima 5 godina, ali to nikako da shvate oni koji bi trebali prvi shvatitiAndroid je napisao/la:Pobjeda 2:1,strijelci Dino i Landeka(odavno bolji gol na Pecari nisam vidio),sutra u 20.30 sa Splitom

Zadnja utakmica Gabale,finale kupa protiv Neftchija:
HRHB
HRHB
Danas prijateljsku igraju u Sloveniji Gabala i Maribor. Ovi na pripremama u Sloveniji.
Zanimljiva utakmica:Dmiki651 je napisao/la:Danas prijateljsku igraju u Sloveniji Gabala i Maribor. Ovi na pripremama u Sloveniji.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
HŠK ZRINJSKI,MNK ZRINJSKI,HKK ZRINJSKI,HMRK ZRINJSKI,HŽRK ZRINJSKI,ŽKK ZRINJSKI 2010,HAK ZRINJSKI,APK ZRINJSKI,KK ZRINJSKI,HBK ZRINJSKI,ŠPK ZRINJSKI,ŠK ZRINJSKI,UPŠO ZRINJSKI
Halo Širokobriježani, vi pošaljite Bevandu danas kao skauta na utakmici u Sloveniji a mi ćemo Pirgu...
A završiće u Austriji garant, fulaće Sloveniju.

- northfront96
- Kontakt:
nije Slovenija Brazil pa da mozes i bez papira kućimiki651 je napisao/la:Halo Širokobriježani, vi pošaljite Bevandu danas kao skauta na utakmici u Sloveniji a mi ćemo Pirgu...![]()

- BurningLegion
- Kontakt:
Taman da ga ne puste van Brazila i ekstra.
Zavrsili bi u prvoj gostionici s janjetinom na ponudi.

Zavrsili bi u prvoj gostionici s janjetinom na ponudi.
Kakav je ovaj Blaic?Kao igrac i osoba ali neko relno da napise?Hvala.
VOLIM MOSTAR PA MAKAR I VAKI !!!