Atajic igra za Celitc ali u njega je specijalana kategorija jer je rodzen poslje specificnog datuma zato je na listi B tako da ne uzima prava iz druge drzave sto igraju za Celtic...Elegant je napisao/la:Pored Bicakcica, Hadzica, Kolasinaca, mozda Said, do kraja kvalifikacija a i za Brazil nece biti novih imena to je sigurno.
Nego mene nervira kako se furaju neki igraci, npr. ovaj decko iz Celtica Atajic samo sto je potpisao odmah ga zovi, a lika nema ni na klupi, odigrao par minuta, isto tako onaj Nadarevic u Italiji njega ne da nema na klupi nema ga na mapi ali opet ga zovi, a posebna prica je Radovac iz Sarajeva, otisao na probu u Zenit odmah ga zovi. Mani te se prica "talenat", ako je talenat neka se prvo dokaze pa onda poziv, necemo igrace razrađivat kroz utakmice rperezentacija to neka rade u klubovima!
Neka njih za buducnost: Atajic, Arslanagic, Radovac, Nadarevice ... itd.
Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji BiH - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,insider,Monolog,TaRgEt_,_dreamer_
-
- Kontakt:
Re: Zaboravljeni i potencijalni fudbaleri u reprezentaciji B
-
- Kontakt:
I Hajrovic sinkoElegant je napisao/la:Pored Bicakcica, Hadzica, Kolasinaca, mozda Said, do kraja kvalifikacija a i za Brazil nece biti novih imena to je sigurno.
Ronaldo - Isco - Bale
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
"U svakom porazu ja sam video deo slobode. I kad je gotovo, za mene znaj tek tad je počelo." M.M.
ljudi jel se meni čini ili neko miješa Ognjena i Stojana Vranješa?
Undici stelle - ACM 1899
Jablonec-Stromsgodset 2:1 - Nermin Crnkic nije bio u kombinacijama za ovaj mec u ekipi Jabloneca.
Ventspils-Maccabi Haifa 0:0 - Edin Cocalic je odigrao svih 90 minuta za goste.
Zalgiris-Lech Poznan 1:0 - Jasmin Buric je presjedio na klupi za Lech.
Hacken-Thun 1:2 - Damir Mehic (Gk) nije branio za domace.
Rijeka-Zilina 2:1 - Alispahic je odigrao 51 minut,zamijenio ga je jos jedan potencijalni Kvrzic Zoran,koji je nakon 8 minuta igre zabio gol za 2:0. Krstanovic je usao u 83.minuti,dok Zlomislic nije bio u konkurenciji za ovaj mec.
Tromso-Differdange 1:0,20-godisnji Adnan Causevic je odigrao 90 minuta za domaci tim.
Botev-Stuttgart 1:1 - Ibisevic je igrao cijeli mec i zabio.
Vojvodina-Bursa 2:2 - Vranjes i potencijalni Alivodic su odigrlai cijeli mec,dok Bilbija nije nastupio.
Xanti-Standard 1:2 - Arslanagic je odigrao svih 90 minuta za goste.
Liberec-Zurich 2:1 - Asmir Kajevic nije nastupio za goste.
Slask-Club Brugge 1:0 - Amir Spahic nije bio u kombinacijama za ovaj mec.
Hajduk-Dila Gori 0:1,Vrsajevic je odgirao cijeli mec dok je Susic izasao u 87.minuti. (Nije gotovo jos)
Eto toliko od mene,poz.
Ventspils-Maccabi Haifa 0:0 - Edin Cocalic je odigrao svih 90 minuta za goste.
Zalgiris-Lech Poznan 1:0 - Jasmin Buric je presjedio na klupi za Lech.
Hacken-Thun 1:2 - Damir Mehic (Gk) nije branio za domace.
Rijeka-Zilina 2:1 - Alispahic je odigrao 51 minut,zamijenio ga je jos jedan potencijalni Kvrzic Zoran,koji je nakon 8 minuta igre zabio gol za 2:0. Krstanovic je usao u 83.minuti,dok Zlomislic nije bio u konkurenciji za ovaj mec.
Tromso-Differdange 1:0,20-godisnji Adnan Causevic je odigrao 90 minuta za domaci tim.
Botev-Stuttgart 1:1 - Ibisevic je igrao cijeli mec i zabio.
Vojvodina-Bursa 2:2 - Vranjes i potencijalni Alivodic su odigrlai cijeli mec,dok Bilbija nije nastupio.
Xanti-Standard 1:2 - Arslanagic je odigrao svih 90 minuta za goste.
Liberec-Zurich 2:1 - Asmir Kajevic nije nastupio za goste.
Slask-Club Brugge 1:0 - Amir Spahic nije bio u kombinacijama za ovaj mec.
Hajduk-Dila Gori 0:1,Vrsajevic je odgirao cijeli mec dok je Susic izasao u 87.minuti. (Nije gotovo jos)
Eto toliko od mene,poz.
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Izet Hajrović , Bičakić , Hadžić , Kolašinac a Cocalić zaslužuje poziv prije Husejinovića 

SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
U BOJ SVI ZNAJTE DA SMO JACI,RUSE SVE VASI NAVIJACI
KAD JE TESKO TI NEMOJ STATI,DOBRO ZNAJ SVE CU TEBI DATI
DUSU,PONOS ZIVOT SVOJ,VJECNO S TOBOM SJEVER TVOJ
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Pa sad pored ovakvog izbora defanzivaca tesko da zasluzuje poziv, do unazad neku godinu ok, sad tesko...Coach22 je napisao/la:Izet Hajrović , Bičakić , Hadžić , Kolašinac a Cocalić zaslužuje poziv prije Husejinovića
A Coca i Said nisu isti igraci da ih se moze porediti...
Safet Susic=Propast BiH fudbala...
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
BiH je drzava koja ima najvise selektora u ovom trenutku-Safet, Sead, bezbroj menađera, bezbroj menađerskih agencija, Usanovic...
http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QqjDqtqf7pY
Coca moze igrati vise pozicija pozadi i moze igrati defanzivnog veznog, ali eto...gringobih je napisao/la:Pa sad pored ovakvog izbora defanzivaca tesko da zasluzuje poziv, do unazad neku godinu ok, sad tesko...Coach22 je napisao/la:Izet Hajrović , Bičakić , Hadžić , Kolašinac a Cocalić zaslužuje poziv prije Husejinovića
A Coca i Said nisu isti igraci da ih se moze porediti...
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
http://sportsport.ba/bh_fudbal/-krece-v ... ata/110471" onclick="window.open(this.href);return false;
Odlican potez.
Odlican potez.
1946
- Papastathopoulos
- Kontakt:
Ovo je sjajno, koliko samo djece imamo po skandinavskim zemljama, ovo se trebalo i davno uraditi, al bolje ikad nego nikad..
Btw, otkud ovog iz sampdorie medju njima

Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
cocalic nam je bespotreban igrac, jer sada imamo dosta dobrih igraca u odbrani a nije nestaCoach22 je napisao/la:Izet Hajrović , Bičakić , Hadžić , Kolašinac a Cocalić zaslužuje poziv prije Husejinovića
husejnovic je igrac koji nam je potreban jer nemamo prodornih krila
Iz Finske presao dole.Papastathopoulos je napisao/la:Ovo je sjajno, koliko samo djece imamo po skandinavskim zemljama, ovo se trebalo i davno uraditi, al bolje ikad nego nikad..
Pratim već duže vrijeme Tinu-Sven Sušića jako jako dobar igrač, ne znam šta vi mislite, ali ja bih prije pozvao njega nego neke igrače koje je Pape pozivao. Ne znam šta je sa njegovim papirima jer je igrao za mladu belgijsku reprezentaciju, je li neko bolje upucen? 

Jeli?
A klub i liga?
Gledam sinoc Hajduk kuci ih mlate neki Gori doli gori doli, a jedva su izbacili i Turnovo, amatere iz Makedonije, nije ni Hajduk sto je nekad bio.
A klub i liga?
Gledam sinoc Hajduk kuci ih mlate neki Gori doli gori doli, a jedva su izbacili i Turnovo, amatere iz Makedonije, nije ni Hajduk sto je nekad bio.
Ako su oni sinoć mlatili Hajduka, a ne obratno, onda ti pojma nemaš o fudbalu. Uostalom, nisam pit'o za cijelu ekipu Hajduka nego za Sušića
Tino je dobar ali nije ni blizu Repke Bgm , ako se proda u neki bolji klub onda mozemo razmišljati nešto o njemu ...Gusar1995 je napisao/la:Ako su oni sinoć mlatili Hajduka, a ne obratno, onda ti pojma nemaš o fudbalu. Uostalom, nisam pit'o za cijelu ekipu Hajduka nego za Sušića
SRUSICE HORDE SVE KORDONE,SJEVER GINE ZA SAMPIONE
NA NA NA NA ....
NA NA NA NA ....
Tin je igrao za U19 ili U17 Belgije.Tako da moze igrati za nasu mladu.Po meni on (barem trenutno) nije za A repke.Gusar1995 je napisao/la:Ako su oni sinoć mlatili Hajduka, a ne obratno, onda ti pojma nemaš o fudbalu. Uostalom, nisam pit'o za cijelu ekipu Hajduka nego za Sušića
Ne idem ja na tu prokletu utakmicu da vidim "svemirski" fudbal, jer nema ga ovdje. I još dugo ga neće biti. Idem da gledam Želju zato što samo tih par sati imam osjećaj da negdje pripadam, da je nešto moje!
Pobijedili 0:1, nisam gledao utakmicu, gledao sam protiv Turnova...Gusar1995 je napisao/la:Ako su oni sinoć mlatili Hajduka, a ne obratno, onda ti pojma nemaš o fudbalu. Uostalom, nisam pit'o za cijelu ekipu Hajduka nego za Sušića
Po svemu sudeci, jako jako jako losa ekipa.
neko je već odgovorio da može da igra za mladu
možda nije za A reprezentaciju još, ali je definitivno ogroman potencijal

možda nije za A reprezentaciju još, ali je definitivno ogroman potencijal

- Papastathopoulos
- Kontakt:
Da je ogroman potencijal, i nije..
Ko rano rani, il je pekar il nije normalan
- legenda reala
- Kontakt:
Ma kakav potencijal se još vraća iz Belgije koja je san za mlade fudbalere u Hajduk koji je nikad goriPapastathopoulos je napisao/la:Da je ogroman potencijal, i nije..

Španski bijeli vuk, neprevaziđeni El Matador. Anđeo Madrida. Šef lob udaraca. Njegovo istinsko kraljevsko visočanstvo. Raul Gonzalez Blanco.
Trenutno korisnika/ca: Proximic i 26 gostiju.