Dobro je ba balavac, sjasi malo dijasporoJayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:07Tako je. Navijamo da muslimani u preostalim ekipama zabijaju autogolove ako ih ima![]()
UEFA EURO 2024.
Moderatori/ce: ribery,insider,rio_Ferdy88
Re: UEFA EURO 2024.
Stvar je u tome da ovo nisu one diplomatske floskule nego on ovo stvarno misli.Finn je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:05Lik je pobjednik.
Gareth Southgate, izbornik Engleske:
''Mislim da je ovo s naše strane bila jako dobra utakmica. U turnirskom dijelu natjecanja morate pokazati razne kvalitete, a mi upravo to radimo. Imamo nevjerojatan karakter i pronalazimo rješenja u svakoj situaciji. Jako sam sretan. Moram pohvaliti prvenstveno koncentraciju u obrani.''
JayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2024, 22:56Puši qracInvincibles14 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 22:55Nek si jednom realanJayCatwright je napisao/la: ↑06 jul 2024, 22:53Turska je svakako bila nadigrana i od Gruzije, i od Češke i od Portugala. Ajde ća![]()
![]()
![]()

I found freedom. Losing all hope was freedom.
-
- Kontakt:

- JayCatwright
- Kontakt:
PeNaLi sU lUtriJa
Mrš kući Jankoviću
Mrš kući Jankoviću
Al fakatKajzer10 je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:10Stvar je u tome da ovo nisu one diplomatske floskule nego on ovo stvarno misli.Finn je napisao/la: ↑06 jul 2024, 23:05Lik je pobjednik.
Gareth Southgate, izbornik Engleske:
''Mislim da je ovo s naše strane bila jako dobra utakmica. U turnirskom dijelu natjecanja morate pokazati razne kvalitete, a mi upravo to radimo. Imamo nevjerojatan karakter i pronalazimo rješenja u svakoj situaciji. Jako sam sretan. Moram pohvaliti prvenstveno koncentraciju u obrani.''

I found freedom. Losing all hope was freedom.
Vakat je da holandezi posalju ove ostrvske nafakase kuci i da izgube finale od francuske 

Jel ovo bila najbolja utakmica do sad ?
Napokon nesto da se moze gledat.
Po imena reprezentacija polufinale obecava ali....
Napokon nesto da se moze gledat.
Po imena reprezentacija polufinale obecava ali....
Boze spasi nas hrvatske kulture, srpskog junastva i pitarskog humora.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
Glupahopka - neizivljeni debil
Samo je jedan klub na dunjaluku optuzen javno na zvanicnoj stranici svoje navijačke grupe da namješta utakmice.
- JayCatwright
- Kontakt:
+1
Zanima me za kog Deen navija do kraja
- baboedindzeko09
- Kontakt:
Grijeh za fudbal bi bio da ekipa koja ima Depaya u napadu bude u finalu EP.
DEVEDESETKA - FORUMAŠ DECENIJE
-
- Kontakt:
Sto je lijepo vidjeti igrace Turske kako placu 

Imao sam fino mišljenje o njemu do ovoga.
Ne treba ništa da nas čudi od čovjeka koji hladno izjavi da Engleska loše igra jer nije našao zamjenu za Kalvina Phillipsa.
Jel se misli povući ako ne osvoji?
Statistički bob robson ne zaslužuje da vodi ovu repku, da oponaša onog miša didiera i misli doći do trofeja.
Daj nam lude engleze i sve ono što ide uz njih.
Ubi Concordia, Ibi Vicktoria
Ko dobi na kraju, nisam gledao, nestalo struje...
- JayCatwright
- Kontakt:
Postavlja se pitanje je li on umrtvio švicarsku ili su i ovi nešto taktizirali, jer je švica baš nekarakteristično tanka bila. Ako je on umrtvio, treba mu odati priznanje bar na tome 

Šteta što nije zaista ovo izjavio 

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 3 gosta.