normalno da ne bi kad to takmicenje vise i ne postojiEdinTM87 je napisao/la:Kako ste slabi, vi bi ispali u ovoj grupi sa Milanom, Ajaksom i Okserom, ma ne bi ni u kup uefa isli![]()
![]()

Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
normalno da ne bi kad to takmicenje vise i ne postojiEdinTM87 je napisao/la:Kako ste slabi, vi bi ispali u ovoj grupi sa Milanom, Ajaksom i Okserom, ma ne bi ni u kup uefa isli![]()
![]()
Upravo toWolverine je napisao/la:joj dajte ne odgovarajte na provokacije. zar ne shvacate da ce ih tako bit sve vise i vise. ignoriraj ih i nece vise dolazit. i vi se nikad naucit.
pa sto si ti onda prvi odgovorio i to na prvi pokusaj provokacije?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Upravo toWolverine je napisao/la:joj dajte ne odgovarajte na provokacije. zar ne shvacate da ce ih tako bit sve vise i vise. ignoriraj ih i nece vise dolazit. i vi se nikad naucit.
Wolverine je napisao/la:pa sto si ti onda prvi odgovorio i to na prvi pokusaj provokacije?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Upravo toWolverine je napisao/la:joj dajte ne odgovarajte na provokacije. zar ne shvacate da ce ih tako bit sve vise i vise. ignoriraj ih i nece vise dolazit. i vi se nikad naucit.
Ako je ovo provokacija onda se izvinjavam.Wolverine je napisao/la:pa sto si ti onda prvi odgovorio i to na prvi pokusaj provokacije?DAVID VILLA 7' je napisao/la:Upravo toWolverine je napisao/la:joj dajte ne odgovarajte na provokacije. zar ne shvacate da ce ih tako bit sve vise i vise. ignoriraj ih i nece vise dolazit. i vi se nikad naucit.
citavim zivotom za Barcu??odkad to od ere Ronaldinjo, MessimandraX je napisao/la:Vise su ovi madridisti zaludjeni barcom nego mi koji navijamo citav zivot za nju
Jok.Los*Blancos je napisao/la:citavim zivotom za Barcu??odkad to od ere Ronaldinjo, MessimandraX je napisao/la:Vise su ovi madridisti zaludjeni barcom nego mi koji navijamo citav zivot za nju![]()
Aha ti si tad simpatisao Barcu zbog Ronalda 1 godinu, i zamrzio si je kad je Figo otisao u RM i mrzio je sve od ere Ronaldinjojacky09 je napisao/la:Jok.Los*Blancos je napisao/la:citavim zivotom za Barcu??odkad to od ere Ronaldinjo, MessimandraX je napisao/la:Vise su ovi madridisti zaludjeni barcom nego mi koji navijamo citav zivot za nju![]()
Od ere Ronalda i Figa.
Pa i ja se slažem da ovo velikog ne ide pod nazivnikebparena je napisao/la:dobo je -![]()
ja iskreno zadovoljan. Uvijek tesko protiv ovih malih, ali zato lahko protiv "velikog", ako se tako moze nazvat![]()
![]()
![]()
dobroLBJ MVP je napisao/la:Pa i ja se slažem da ovo velikog ne ide pod nazivnikebparena je napisao/la:dobo je -![]()
ja iskreno zadovoljan. Uvijek tesko protiv ovih malih, ali zato lahko protiv "velikog", ako se tako moze nazvat![]()
![]()
![]()
![]()
.Vi ste još mali za nas još 50 godina morate igrat da nas stignete
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.