FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

HZ_ilidzaa
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la HZ_ilidzaa » 28 jul 2012, 04:22

Na temi NKŽ navijaci navendenog kluba se prepiru o Sarajevu :mrgreen: :roll: Nit vas je itko ista provocirao nit koji vrag...

ps. osnfakafna sta je ovo jel opet zemljotres , nesto zatresee ??

MuhamedTM

Post Postao/la MuhamedTM » 28 jul 2012, 05:48

Braco Manijaci stipu price o pitarima . Nek im je sretno i vozdra.
Nego imal sanse da se Smajic vrati u formu (nakon teske povrede) barem za 3-4 mjeseca ?
Svima nama je tesko pao poraz od janeza ali jbg sta ces sad, bilo i proslo ,nadat se necemu boljem abd.
MocMahale444

1921 BLEED BLUE

sladoled
Kontakt:

Post Postao/la sladoled » 28 jul 2012, 12:32

Bh. šampion okreće se Premijer ligi: Maribor (ne)će ostaviti posljedice

- Završnica utakmice sa Mariborom pomogla nam je na neki način, jer su se igrači i navijači stisli, na terenu su izgledali složno, uz veliku podršku s tribina. To nam može biti odlična podloga za novu sezonu Premijer lige.

Mislim da ne treba toliko tragično gledati na eliminaciju od Maribora. Pokazali smo i pored poraza da oni baš i nisu tako daleko. Moramo izvući pouke i čekati novu šansu - smiruje strasti trener Željezničara.

http://www.****.com/2012/07/bh-s ... -ligi.html

šef optimističan čini mi se

nanek

Post Postao/la nanek » 28 jul 2012, 12:41

neroazzuro je napisao/la:.ebo majku,kad vidim da se ovaj HP natakari na neku temu,ne dolazi mi se iducih mjesec dana!
Daj covjece,pa otkud ti toliko vrijeme i tolika energija?! Give us a break....
Frajer je zivi smor na svakoj temi ! (ako je frajer)

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 jul 2012, 14:03

Da pitam jel Koldzo sinoc nesto prico o stadionu na TV-u??? Jel neko cuo odnosno vidio slucajno??? :D Navodno rekao da se uradio projekat i da ce opcina dati dio novca, ali i da ostali vlada, kanton itd. moraju dati para...
Muhamede... Smajke ce biti fit do nekog 3 kola. tako da ocekuj ga tad u punom sjaju

nihco

Post Postao/la nihco » 28 jul 2012, 14:09

nanek je napisao/la:
neroazzuro je napisao/la:.ebo majku,kad vidim da se ovaj HP natakari na neku temu,ne dolazi mi se iducih mjesec dana!
Daj covjece,pa otkud ti toliko vrijeme i tolika energija?! Give us a break....
Frajer je zivi smor na svakoj temi ! (ako je frajer)
joj, eto vam ga , samo da je sto dalje od tema o reprezentaciji !
Sent from my Commodore 64

Buu
Kontakt:

Post Postao/la Buu » 28 jul 2012, 14:10

MuhamedTM je napisao/la:Braco Manijaci stipu price o pitarima . Nek im je sretno i vozdra.
Nego imal sanse da se Smajic vrati u formu (nakon teske povrede) barem za 3-4 mjeseca ?
Svima nama je tesko pao poraz od janeza ali jbg sta ces sad, bilo i proslo ,nadat se necemu boljem abd.
Smajke se moze za mjesec dana vratiti u formi, a moze i tek za godinu dana. Vidjet cemo, ocekuj u 5-6 kolo da dobije neku minutazu. Da nam je nekako prodati Svraku i Adilovica. I sta je sa Bekricem ide li u Zilinu ?
NO PYRO NO PARTY

enelinho
Kontakt:

Post Postao/la enelinho » 28 jul 2012, 14:14

Samo da Bekric ostane , po meni trenutno nas najbolji igrac !

nime_tm87
Kontakt:

Post Postao/la nime_tm87 » 28 jul 2012, 14:30

Momci treba mi vrijeme i datum tekme protiv travnika, ako neko zna?

arelinho
Kontakt:

Post Postao/la arelinho » 28 jul 2012, 14:41

nime_tm87 je napisao/la:Momci treba mi vrijeme i datum tekme protiv travnika, ako neko zna?
ja msm da ce biti 4 ili 5 august vrijeme moje misljenje 17:00 ili 17:30

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 28 jul 2012, 14:55

enelinho je napisao/la:Samo da Bekric ostane , po meni trenutno nas najbolji igrac !
Bekric treba da ode za svoje dobro... predobar je on igrac da bi mogao da gleda nepravdu prema njemu tj. da sjedi na klupi dok alkoholicari i pusaci igraju... to pojede covjeka... jedan od najboljih nasih igraca poslije rata, definitivno... ali za svoje dobro treba da trazi klub u kojem realno moze imati 5 puta veca primanja nego sto ima kod nas i rjesava svoju egzistenciju... ja da sam na njegovom mjestu muda bi svoja pojeo kada bi sjedio na klupi, a Jamak igrao... njemu trebamo da se zahvalimo sto se ikako vratio iako je mogao naci angazman gdje bi finansijski bolje prosao i da mu stisnemo ruku za sretan put, jer zaduzio nas je mnogo iako je i klub njemu puno dao...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 28 jul 2012, 15:04

BlueIsTheColor je napisao/la:
enelinho je napisao/la:Samo da Bekric ostane , po meni trenutno nas najbolji igrac !
Bekric treba da ode za svoje dobro... predobar je on igrac da bi mogao da gleda nepravdu prema njemu tj. da sjedi na klupi dok alkoholicari i pusaci igraju... to pojede covjeka... jedan od najboljih nasih igraca poslije rata, definitivno... ali za svoje dobro treba da trazi klub u kojem realno moze imati 5 puta veca primanja nego sto ima kod nas i rjesava svoju egzistenciju... ja da sam na njegovom mjestu muda bi svoja pojeo kada bi sjedio na klupi, a Jamak igrao... njemu trebamo da se zahvalimo sto se ikako vratio iako je mogao naci angazman gdje bi finansijski bolje prosao i da mu stisnemo ruku za sretan put, jer zaduzio nas je mnogo iako je i klub njemu puno dao...
Kako znaš da će Bekrić sjediti na klupi. Bekrić je u prošloj sezoni dosta igrao, s obzirom da u prvim kolima nije bio u formi niti u nekoj fizičkoj spremi. Bekrić nije igrao protiv Maribora u prvoj utakmici jer je bio najlošiji vezni igrač na pripremnim utakmicama(nek ti Aco potvrdi). I nema potrebe pričati o nekoj nepravdi prema njemu.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 28 jul 2012, 15:13

ipetm je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:
Kako znaš da će Bekrić sjediti na klupi. Bekrić je u prošloj sezoni dosta igrao, s obzirom da u prvim kolima nije bio u formi niti u nekoj fizičkoj spremi. Bekrić nije igrao protiv Maribora u prvoj utakmici jer je bio najlošiji vezni igrač na pripremnim utakmicama(nek ti Aco potvrdi). I nema potrebe pričati o nekoj nepravdi prema njemu.
pa ne znam, nego pretpostavljam... citavu polusezonu je dobijao sanse na kapaljku... hajde ok, nije bio spreman na pocetku godine... ok, nije ni trebao igrati... ali u kakvoj je god formi on je igrac koji zna povuci loptu 30-40 metara, uposliti igraca, sto recimo Jamak pa i Svraka mogu, ali da nema protivnickih igraca da ih napadaju... primjer zadnji derbi... covjek udje, podjeli asistencije za Vernesa i jos napravi nekoliko dobrih poteza... dalje utakmica sa Mariborom na Hadisonu... pretrcao je otkako je usao vise nego nas vezni red zajedno... cak je jednom uzeo sam loptu i nanizao 5-6 igraca dok ga nije raznio tijelom onaj stoper, jer nije mogao da gleda sta radi njegovim kolegama... dakle, moje misljenje je da je on bolji i kad nije 100% spreman nego postali kad su full spremni i igraci tipa Bekrica nam trebaju ako hocemo da prodjemo dalje u Europi... ako nastavimo sa Jamakom, Svrakom, Colicem, Stanicem mozemo igrati ovu ligu, prekucavat, uzimat trofeje i primat po 5 komada u Europi od osrednjih ekipa kao sto je Maribor...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ipetm
Kontakt:

Post Postao/la ipetm » 28 jul 2012, 15:36

@BlueIsTheColor
I ja mislim da je Bekrić bolji od ostalih. On je na derbiju jedino bio onaj pravi. Prije toga je bio tu negdje sa Jamakom i Svrakom. Na pripremama nije bio pravi, a Jamak je bio odličan. Jedino zbog toga Bekrić nije igrao protiv Maribora, ali u drugom poluvremenu je dokazao da je bolji od Jamaka. Moja Želja je da se proda Svraka ili Jamak jer realno Svraka nemože više napredovati a sumnjam da može ponoviti prošlu sezonu.
slika
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !

White shoes never lose !

zeljocity
Kontakt:

Post Postao/la zeljocity » 28 jul 2012, 15:39

arelinho je napisao/la:
nime_tm87 je napisao/la:Momci treba mi vrijeme i datum tekme protiv travnika, ako neko zna?
ja msm da ce biti 4 ili 5 august vrijeme moje misljenje 17:00 ili 17:30

4. avgusta pise ovdje http://imageshack.us/photo/my-images/28 ... age5t.png/" onclick="window.open(this.href);return false;
Zeljo je beton i to armirani beton.
Who is your čampion??
Domination of blue nation.

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 jul 2012, 15:49

jel jos zabrana gostovanja ili ...

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 jul 2012, 16:09

SarajlijaTM je napisao/la:jel jos zabrana gostovanja ili ...
Koliko ja znam jest, bit ce sastanak izmedju oficira za sigurnost klubova i komiteta za normalizaciju izmedju 24.7 i 4.8. gdje ce se donijeti odluka..
Ako se nesto nije promijenilo..
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

anonimni
Kontakt:

Post Postao/la anonimni » 28 jul 2012, 16:13

ceze je napisao/la:
Koliko ja znam jest, bit ce sastanak izmedju oficira za sigurnost klubova i komiteta za normalizaciju izmedju 24.7 i 4.8. gdje ce se donijeti odluka..
valjda, samo, ne može biti između 24. jer je 24. proš'o, al' može između 30.7. i 3.8. (ne može ni četvrtog jer tad Liga počinje) :D
Željezničar 1921! Arsenal FC 1886!

Kapiten Blue Traina

ceze
Kontakt:

Post Postao/la ceze » 28 jul 2012, 16:20

anonimni je napisao/la:
ceze je napisao/la:
valjda, samo, ne može biti između 24. jer je 24. proš'o, al' može između 30.7. i 3.8. (ne može ni četvrtog jer tad Liga počinje) :D
Pa ovo je objavljeno prije 20 dana da ce se odrzati tad sastanak :D
Ja samo prenosim :D
Gdje prestaje razum, počinje Bosna ...

SarajlijaTM

Post Postao/la SarajlijaTM » 28 jul 2012, 16:24

hvala na info

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bvsic, Google [Bot], Hilmo123 i 12 gostiju.