ps. osnfakafna sta je ovo jel opet zemljotres , nesto zatresee ??
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Frajer je zivi smor na svakoj temi ! (ako je frajer)neroazzuro je napisao/la:.ebo majku,kad vidim da se ovaj HP natakari na neku temu,ne dolazi mi se iducih mjesec dana!
Daj covjece,pa otkud ti toliko vrijeme i tolika energija?! Give us a break....
joj, eto vam ga , samo da je sto dalje od tema o reprezentaciji !nanek je napisao/la:Frajer je zivi smor na svakoj temi ! (ako je frajer)neroazzuro je napisao/la:.ebo majku,kad vidim da se ovaj HP natakari na neku temu,ne dolazi mi se iducih mjesec dana!
Daj covjece,pa otkud ti toliko vrijeme i tolika energija?! Give us a break....
Smajke se moze za mjesec dana vratiti u formi, a moze i tek za godinu dana. Vidjet cemo, ocekuj u 5-6 kolo da dobije neku minutazu. Da nam je nekako prodati Svraku i Adilovica. I sta je sa Bekricem ide li u Zilinu ?MuhamedTM je napisao/la:Braco Manijaci stipu price o pitarima . Nek im je sretno i vozdra.
Nego imal sanse da se Smajic vrati u formu (nakon teske povrede) barem za 3-4 mjeseca ?
Svima nama je tesko pao poraz od janeza ali jbg sta ces sad, bilo i proslo ,nadat se necemu boljem abd.
ja msm da ce biti 4 ili 5 august vrijeme moje misljenje 17:00 ili 17:30nime_tm87 je napisao/la:Momci treba mi vrijeme i datum tekme protiv travnika, ako neko zna?
Bekric treba da ode za svoje dobro... predobar je on igrac da bi mogao da gleda nepravdu prema njemu tj. da sjedi na klupi dok alkoholicari i pusaci igraju... to pojede covjeka... jedan od najboljih nasih igraca poslije rata, definitivno... ali za svoje dobro treba da trazi klub u kojem realno moze imati 5 puta veca primanja nego sto ima kod nas i rjesava svoju egzistenciju... ja da sam na njegovom mjestu muda bi svoja pojeo kada bi sjedio na klupi, a Jamak igrao... njemu trebamo da se zahvalimo sto se ikako vratio iako je mogao naci angazman gdje bi finansijski bolje prosao i da mu stisnemo ruku za sretan put, jer zaduzio nas je mnogo iako je i klub njemu puno dao...enelinho je napisao/la:Samo da Bekric ostane , po meni trenutno nas najbolji igrac !
Kako znaš da će Bekrić sjediti na klupi. Bekrić je u prošloj sezoni dosta igrao, s obzirom da u prvim kolima nije bio u formi niti u nekoj fizičkoj spremi. Bekrić nije igrao protiv Maribora u prvoj utakmici jer je bio najlošiji vezni igrač na pripremnim utakmicama(nek ti Aco potvrdi). I nema potrebe pričati o nekoj nepravdi prema njemu.BlueIsTheColor je napisao/la:Bekric treba da ode za svoje dobro... predobar je on igrac da bi mogao da gleda nepravdu prema njemu tj. da sjedi na klupi dok alkoholicari i pusaci igraju... to pojede covjeka... jedan od najboljih nasih igraca poslije rata, definitivno... ali za svoje dobro treba da trazi klub u kojem realno moze imati 5 puta veca primanja nego sto ima kod nas i rjesava svoju egzistenciju... ja da sam na njegovom mjestu muda bi svoja pojeo kada bi sjedio na klupi, a Jamak igrao... njemu trebamo da se zahvalimo sto se ikako vratio iako je mogao naci angazman gdje bi finansijski bolje prosao i da mu stisnemo ruku za sretan put, jer zaduzio nas je mnogo iako je i klub njemu puno dao...enelinho je napisao/la:Samo da Bekric ostane , po meni trenutno nas najbolji igrac !
pa ne znam, nego pretpostavljam... citavu polusezonu je dobijao sanse na kapaljku... hajde ok, nije bio spreman na pocetku godine... ok, nije ni trebao igrati... ali u kakvoj je god formi on je igrac koji zna povuci loptu 30-40 metara, uposliti igraca, sto recimo Jamak pa i Svraka mogu, ali da nema protivnickih igraca da ih napadaju... primjer zadnji derbi... covjek udje, podjeli asistencije za Vernesa i jos napravi nekoliko dobrih poteza... dalje utakmica sa Mariborom na Hadisonu... pretrcao je otkako je usao vise nego nas vezni red zajedno... cak je jednom uzeo sam loptu i nanizao 5-6 igraca dok ga nije raznio tijelom onaj stoper, jer nije mogao da gleda sta radi njegovim kolegama... dakle, moje misljenje je da je on bolji i kad nije 100% spreman nego postali kad su full spremni i igraci tipa Bekrica nam trebaju ako hocemo da prodjemo dalje u Europi... ako nastavimo sa Jamakom, Svrakom, Colicem, Stanicem mozemo igrati ovu ligu, prekucavat, uzimat trofeje i primat po 5 komada u Europi od osrednjih ekipa kao sto je Maribor...ipetm je napisao/la:Kako znaš da će Bekrić sjediti na klupi. Bekrić je u prošloj sezoni dosta igrao, s obzirom da u prvim kolima nije bio u formi niti u nekoj fizičkoj spremi. Bekrić nije igrao protiv Maribora u prvoj utakmici jer je bio najlošiji vezni igrač na pripremnim utakmicama(nek ti Aco potvrdi). I nema potrebe pričati o nekoj nepravdi prema njemu.BlueIsTheColor je napisao/la:Bekric treba da ode za svoje dobro... predobar je on igrac da bi mogao da gleda nepravdu prema njemu tj. da sjedi na klupi dok alkoholicari i pusaci igraju... to pojede covjeka... jedan od najboljih nasih igraca poslije rata, definitivno... ali za svoje dobro treba da trazi klub u kojem realno moze imati 5 puta veca primanja nego sto ima kod nas i rjesava svoju egzistenciju... ja da sam na njegovom mjestu muda bi svoja pojeo kada bi sjedio na klupi, a Jamak igrao... njemu trebamo da se zahvalimo sto se ikako vratio iako je mogao naci angazman gdje bi finansijski bolje prosao i da mu stisnemo ruku za sretan put, jer zaduzio nas je mnogo iako je i klub njemu puno dao...enelinho je napisao/la:Samo da Bekric ostane , po meni trenutno nas najbolji igrac !
arelinho je napisao/la:ja msm da ce biti 4 ili 5 august vrijeme moje misljenje 17:00 ili 17:30nime_tm87 je napisao/la:Momci treba mi vrijeme i datum tekme protiv travnika, ako neko zna?
Koliko ja znam jest, bit ce sastanak izmedju oficira za sigurnost klubova i komiteta za normalizaciju izmedju 24.7 i 4.8. gdje ce se donijeti odluka..SarajlijaTM je napisao/la:jel jos zabrana gostovanja ili ...
valjda, samo, ne može biti između 24. jer je 24. proš'o, al' može između 30.7. i 3.8. (ne može ni četvrtog jer tad Liga počinje)ceze je napisao/la:Koliko ja znam jest, bit ce sastanak izmedju oficira za sigurnost klubova i komiteta za normalizaciju izmedju 24.7 i 4.8. gdje ce se donijeti odluka..SarajlijaTM je napisao/la:jel jos zabrana gostovanja ili ...
Ako se nesto nije promijenilo..
Pa ovo je objavljeno prije 20 dana da ce se odrzati tad sastanakanonimni je napisao/la:valjda, samo, ne može biti između 24. jer je 24. proš'o, al' može između 30.7. i 3.8. (ne može ni četvrtog jer tad Liga počinje)ceze je napisao/la:Koliko ja znam jest, bit ce sastanak izmedju oficira za sigurnost klubova i komiteta za normalizaciju izmedju 24.7 i 4.8. gdje ce se donijeti odluka..SarajlijaTM je napisao/la:jel jos zabrana gostovanja ili ...
Ako se nesto nije promijenilo..