Policija je ubila Vedrana a ne taj koji je "pobjegao" u RH.hilmo je napisao/la:Zaboravih gore napomenuti, gledao sam Vijesti u 7 Hayat TV-a, napravili su fin prilog o godišnjici pogibije Vedrana i u tom prilogu su spomenuli da su neke pravosudne službe Republike Hrvatske preuzele i počele ispitivati slučaj u Širokom Brijegu, tako da postoji mogućnost da ubojica, ako je na teritoriji RH a sve indicije govore da jeste, ipak bude izveden pred lice pravde.
Pravda je spora ali dostižna.
ISTINA ZA VEDRANA
EDIT: Od 11:25
" onclick="window.open(this.href);return false;
FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Treba predloziti upravi da potpise ugovor sa Granofom i da igraci prije utakmice dolaze u odjelima, bilo bi lijepo, a ne uvijek u trenerkama. Sad gledam Juve i Roma igraci prije tekme u odjelima bas lijepo..
Zrinjski cemo pojest i Zelju aBd
Zrinjski cemo pojest i Zelju aBd
Oj djevojko điđo moja, điđala te majka tvoja...
-
- Kontakt:
Jos samo da se ne komplikuje u onoj zadnjoj fazi napada ...kada treba zadnji pas...i sve ce biti bas ono na nivou. Kodro je vec na presssici poslije tekme najavio paklen rad u narednih 2 hefte dok je ova pauza. Cvrsto vjerujem da ce to jos puno puno bolje izgledati poslije ove pauze. <ide nam serija teskih tekmi , derbi je (koliko se sjecam ) negdje krajem oktobra...mora se zapeti i uzeti. Kvaliteta ima to je evidentno....
Inace, teren je danas bio na nivou one livade u Bijeljini. Sramota za tim ljudi koji rade na odrzavanju travnjaka, ako uopste postoje ljudi specijalizirani za to.
1946
Na poluvremenu utakmice je traženo od strane delegata da se ukloni transparent sa Sjevera. Ljudi iz kluba su rekli da neće skinuti po cijenu prekida utakmice. Potom je prijećeno kaznama, sankcijama itd, ali im je ponovljen stav da skidanja transparenta neće biti. Policajci pordžali odluku ljudi iz kluba i nisu željeli da se petljaju
Sarajevo ljubavi moja!
Koliko se sjećam, utakmica se ne može prekinuti bez saglasnosti 3 lica: Sudija, komesar za sigurnost i predstavnik MUPa. Ispravite me ako griješim.sekac je napisao/la:Na poluvremenu utakmice je traženo od strane delegata da se ukloni transparent sa Sjevera. Ljudi iz kluba su rekli da neće skinuti po cijenu prekida utakmice. Potom je prijećeno kaznama, sankcijama itd, ali im je ponovljen stav da skidanja transparenta neće biti. Policajci pordžali odluku ljudi iz kluba i nisu željeli da se petljaju
4.10.2009.
Lijepo je vidjeti i cuti Kodru na ovom isjecku kao naseg trenera. Ne moramo se vise stidjedi izjava naseg trenera.
Apsulutno se slazem sa svim sto je rekao, pogotovo sa onim da nam je igra bila najbolja u prvih 20-25 minuta drugog poluvremena.
P.S. Teren je zaista u groznom stanju.
Apsulutno se slazem sa svim sto je rekao, pogotovo sa onim da nam je igra bila najbolja u prvih 20-25 minuta drugog poluvremena.
P.S. Teren je zaista u groznom stanju.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
Jel ovo isti onaj sudija što je prijetio prekidom zbog transparenta Armija R BiH?
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
-
- Kontakt:
Danas sam se sjetio familije jedno 500 puta onim jadovima iz firme sto gazduju stadionom. Jbt ko da se dnevno 2 tekme igraju na Kosevu , kakav je neravan i grbav teren....Head je napisao/la:Inace, teren je danas bio na nivou one livade u Bijeljini. Sramota za tim ljudi koji rade na odrzavanju travnjaka, ako uopste postoje ljudi specijalizirani za to.
- Evolution87
- Kontakt:
Kad se je zadnji put mijenjala trava na Hasetu?
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Gojko na BHT1
Za Olimpijadu.Evolution87 je napisao/la:Kad se je zadnji put mijenjala trava na Hasetu?

1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Head evo nam Gojkare na BHT. Postidio se brat 

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Ja prebacih kad ono vidim tri terena u jednoj slici, beem ti tehniku i BHT1Sarajlijc@ je napisao/la:Head evo nam Gojkare na BHT. Postidio se brat

1946
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Tehnicki problemiHead je napisao/la:Ja prebacih kad ono vidim tri terena u jednoj slici, beem ti tehniku i BHT1Sarajlijc@ je napisao/la:Head evo nam Gojkare na BHT. Postidio se brat

NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Nije, protiv Leotara je bio Ognjen Valjic.hilmo je napisao/la:Jel ovo isti onaj sudija što je prijetio prekidom zbog transparenta Armija R BiH?
Biti srcem vezan, u tome leži snaga
-
- Kontakt:
Koju poruku su horde istakle
sjajno je ovo danas bilo
Jako smo agresivni kada izgubilo loptu i pravimo vise faulova
Igraci dosta paze na defanzivu pa to izgleda nama malo manje atraktivno al nam je atrakcija donijela i 4 remija pa sad ganjaj
Kodro pokazuje neke naznake da zna sta radi, rotira ekipu i psihicki je podize, sa benkom ce to biti jedan level iznad siguran sam
Lijjepo je primjetiti da nam faris dobija prilike dosta i odmah se to vidi
Stojcev danas duplo manje petljao s loptom
Duljeevic je klassa
Jako smo agresivni kada izgubilo loptu i pravimo vise faulova
Igraci dosta paze na defanzivu pa to izgleda nama malo manje atraktivno al nam je atrakcija donijela i 4 remija pa sad ganjaj

Kodro pokazuje neke naznake da zna sta radi, rotira ekipu i psihicki je podize, sa benkom ce to biti jedan level iznad siguran sam
Lijjepo je primjetiti da nam faris dobija prilike dosta i odmah se to vidi
Stojcev danas duplo manje petljao s loptom
Duljeevic je klassa
Vedrana je ubila policija Mup-a ZHK
1956., 1957., 1958., 1959., 1960., 1966., 1998., 2000., 2002., 2014.,2016.,2017.,2018.,2022.,2024
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
“In peace, may you leave this shore. In love, may you find the next. Safe passage on your travels, until our final journey to the ground. May we meet again.”
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, bosnas_, Direktorcic, edgarallanpoe04, plisek i 40 gostiju.