Prvi bodovi od gospođice uvlakača u stražnjicu jednom od moderatora. Izgleda da se uvrijedila što je od par forumaša dobila bodove pa onda pokušava meni folove prosipatiSabinho je napisao/la:Konkurises li za sami vrhbagrcavi je napisao/la:Svaka čast uštipku kad je uspjela da pročita sve moje postove i da ocjeni koji je konstruktivan a koji ne. Bravo djevojko biće nešto od tebe.
Kakav revanšizam na temi za kantu![]()
![]()
![]()
Chat - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88
Re: Chat
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne brini se.Žene,legenda i slično nemaju pravo glasabagrcavi je napisao/la:Svaka čast uštipku kad je uspjela da pročita sve moje postove i da ocjeni koji je konstruktivan a koji ne. Bravo djevojko biće nešto od tebe.
![]()
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
Bgm poreda Manijake jednog po jednog u izborubagrcavi je napisao/la:Prvi bodovi od gospođice uvlakača u stražnjicu jednom od moderatora. Izgleda da se uvrijedila što je od par forumaša dobila bodove pa onda pokušava meni folove prosipatiSabinho je napisao/la:Konkurises li za sami vrhbagrcavi je napisao/la:Svaka čast uštipku kad je uspjela da pročita sve moje postove i da ocjeni koji je konstruktivan a koji ne. Bravo djevojko biće nešto od tebe.
![]()
![]()
![]()
Yeferson Soteldo, Roger Guedes!
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
https://www.youtube.com/watch?v=NKN24rPArL4
https://www.youtube.com/watch?v=_RvX-5si_3Q
Svaka cast.Sabinho je napisao/la:Konkurises li za sami vrhbagrcavi je napisao/la:Svaka čast uštipku kad je uspjela da pročita sve moje postove i da ocjeni koji je konstruktivan a koji ne. Bravo djevojko biće nešto od tebe.
![]()
![]()
LANET OLSUN!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
Ja volim, volim, volim samo tebe, i samo tebi, tebi dajem sve, sa Istoka ces cuti nasu pjesmu, Sarajevo volim te!
A šta će jadna, vuna joj što je dobila par bodovaKawhi je napisao/la:Ne brini se.Žene,legenda i slično nemaju pravo glasabagrcavi je napisao/la:Svaka čast uštipku kad je uspjela da pročita sve moje postove i da ocjeni koji je konstruktivan a koji ne. Bravo djevojko biće nešto od tebe.
![]()
Šta hoćeš bona dobila si 4 boda, jedini gori od tebe na ovom forumu je onaj crveni
@sabinho ma prijatelju nek reda koga hoće meni je svejedno. Čudilo bi me da je drugačije bilo. Haj da se može dobiti neka nagrada pa ni po' jada. Ali ovako...
DRUG NEBI TI PUNCA
Ne bih rekla da ti je svejedno.

LANET OLSUN!
Najbolje bit' neprimjećen
Nit' sam se kome zamjerio za kantu, nit' kome uvuk'o za forumaša
Camouflage mode activated:
Nit' sam se kome zamjerio za kantu, nit' kome uvuk'o za forumaša
Camouflage mode activated:
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
delam, ne skrbi 
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D
zajeb na kvdr. 
fora je što mi je tiesto club life avatar pa sam mislio...bolje da ne mislim

fora je što mi je tiesto club life avatar pa sam mislio...bolje da ne mislim
S'o si se to naljutio, ba, sto sam ti dala 5 bodova. Treba da se zahvalis.
LANET OLSUN!
hahahaa a vidi fakat nisam ni vidio majke miiVar je napisao/la:zajeb na kvdr.
fora je što mi je tiesto club life avatar pa sam mislio...bolje da ne mislim![]()
DRUG NEBI TI PUNCA
moglo je svašta pisat'
Đe mi je legendarni?
hoćeš bolan Belmu da ti nabacim 
Đe mi je legendarni?
Pita Greivis Narina je l' ga skontao. 
Jao top teme u avazu 
[youtube][/youtube]
- Interista02
- Kontakt:
Nego da pitam ima li još neko da ga momak podsjeća na Amara Osima
[youtube][/youtube]
[youtube][/youtube]
Oplakah na "Šabane"
Jao koliko ima talenata na balkanu, pa svako mali neki novi muzički šou.
Jao koliko ima talenata na balkanu, pa svako mali neki novi muzički šou.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 8 gostiju.