Baš hoću da napišemsombrero je napisao/la:Suarez ni čovjeka koji je na zemlji ne može da prođe
FC Barcelona - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: ribery,Monolog,hammers,geronimo,BoixosNois1899
Re: FC Barcelona

10+ miliona plata. Zabio iz penala, driblo sam sebe. And guess what, **** će nas amaterizmom i naredne sezone. Aferim.
Now the old king is dead! Long live the king!
2nd#Tripl3t
London! Paris! Rome! London! Berlin!
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Posrase se Valverdeu u sezonu 

Na temi Film i Kinematografija postoje samo Nerminovic i neznalice :kafa:
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Dantes, Bog za kompjutere :kafa:
Quarterbeg, kloc za muziku :kafa:
Katastrofa šta se sve snima, previše se ljudima pustilo.
Reaguje naravno, ali to prosjecna ekipa, pretjeruje se nepotrebno. Kao da ce Messi biti veci ako se napisu takve bas velike gluposti.leorey je napisao/la:Ne bi, ali ekipa jednostavno drugacije reaguje kad je Lionel na terenu. To se vidi iz aviona. A i protivnik bolje zaigra kad zna da njega nema na terenu.Kajzer10 je napisao/la:Dosta ovise ali glupo pricati o napadacu u utakmici u kojoj ekipa zabije 4 gola. Ili bi ovaj izblokirao 5 golova.leorey je napisao/la:Tacno covjek vidi da je i Barcelona kao i Argentina jedan procjecan klub/repka bez Messija. I naravno da to nije nikako dobro. To govori o tome ko je Messi ali isto tako i o neozbiljnosti.
I nije to samo ova utakmica, bilo je masu ovakvih samo sto protivnik nije iskoristio sanse a mogao je.
Ali ja i kazem da je nama napad najmanji problem, vec da pliva odbrana a o veznom redu oronulom je suvisno vise ista i govoriti.
Ajd što se izgubilo, ali 5 golova ti Levante dadne.
[quote=Convicts1988 post_id=7332615 time=1573391939 user_id=33799]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]
Da Bog da Borac popisa oba sarajevska kluba i osvoji titulu :pray:
[/quote]

Žrtvovao LP za niz. Žrtvovao niz jer je idiot. Bog trenerskog posla.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Ne samo naredne vec jos 2 godine najmanje. Najbolji napadac svijeta a ujedno i najbolji Messijev haver mora igrati ybg.messilla je napisao/la:
10+ miliona plata. Zabio iz penala, driblo sam sebe. And guess what, **** će nas amaterizmom i naredne sezone. Aferim.
@Kajzer, normalno da nece, o njemu je svakako vec sve receno i sta god ko napisao i budala zna ko je on i za sta je sposoban.
27.10.2020
Nakon ovoga, Valverde dogodine neće smjeti rotirati protiv Huesca na 5-0 na Nou Campu
kakav mag što mesilla napisa. Nije mi ni žao niza je.bo mu niz mater
kakav mag što mesilla napisa. Nije mi ni žao niza je.bo mu niz mater
Slobodno pljucni malo i na Minu, Semeda, Denisa, Paca, Vidala, Dignea i ostale beskurce koji sišu milione od Barce na lijepe oci.messilla je napisao/la:
Suarez ako išta zabije 25 komada svake sezone. Mada je veceras bio komican sa onim driblinzima

- Donnie Darko
- Kontakt:
Hej bolan primit petardu od Levantea u utakmici koja je realno historijska.
Mrš u pm.
Otkaz odmah dati, šta koji qurac imaju čekat kraj sljedeće sezone da to urade.
Mrš u pm.
Otkaz odmah dati, šta koji qurac imaju čekat kraj sljedeće sezone da to urade.
Digne, Vidal, Paco, Denis, Gomes, Rakitic, Mina, Vermalen. 8 yebenih igraca. Ako ne dodas tu i Paulinha.
Svi nabrojani igraci nemaju sta da traze vise u klubu ako se nesto misli napraviti u Europi.
Svi nabrojani igraci nemaju sta da traze vise u klubu ako se nesto misli napraviti u Europi.
27.10.2020
Kakva oyebina. Trpat će i naredne sezone amaterske klubove i opet će u očima nekih navijača biti najbolji napadač svijeta.messilla je napisao/la:
Kako Rakitić skide Coutinho loptu tamo negdje pred kraj. Još par puta Coutinho diže ruke da mu ovaj doda, frajer negdje lijevo šalje loptu. Kakav kompleksaš mame mu se naje.bem
kakvi retardi je.bote dan
Levante im zabio 5
kakvi retardi je.bote dan
Levante im zabio 5

Zadnja izmjena: Blejzer10, dana/u 13 maj 2018, 22:45, ukupno mijenjano 1 put.
Teško da je i najbolji napadač svoje zemlje.leorey je napisao/la:Ne samo naredne vec jos 2 godine najmanje. Najbolji napadac svijeta a ujedno i najbolji Messijev haver mora igrati ybg.
Cristiano Ronaldo na aparatima. Odigra dva dobra mjeseca u sezoni, s razlikom što rijetko zabija kad je najpotrebnije. Nabijač statistike što bi rekli, s razlikom što bez Messija baš meda ne može.
Zašto pljucnuti mrtve klupadžije kad ti druga zvijezda tima ne može da odigra tačan pas?let3 je napisao/la:Slobodno pljucni malo i na Minu, Semeda, Denisa, Paca, Vidala, Dignea i ostale beskurce koji sišu milione od Barce na lijepe oci.
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
2nd#Tripl3t
1992 2006 2009 2011 2015
Dobro si nabrojao tih 8 parazitaleorey je napisao/la:Digne, Vidal, Paco, Denis, Gomes, Rakitic, Mina, Vermalen. 8 yebenih igraca. Ako ne dodas tu i Paulinha.

Samo Rakitića ostaviti za rotacija, a nabiti nogom Paulinha. Na ljeto ganjati nove veznjake i bekove.
- BoixosNois1899
- Kontakt:
Sramota je da je Barca spala na to da u veznom redu igraju jedan Paulinho i Rakitić. Barca koja je do prije par godina bila poznata upravo po veznom redu.
Od Xavija i Inieste do ove dvojice.
Gomesa i ostale hadalje da i ne spominjem.
Ako na ljeto ne urade nešto po pitanju veznih igrača ja se neću ni truditi gledati tekme iduće sezone. Nije vrijedno zdravlja i živaca.
Od Xavija i Inieste do ove dvojice.

Ako na ljeto ne urade nešto po pitanju veznih igrača ja se neću ni truditi gledati tekme iduće sezone. Nije vrijedno zdravlja i živaca.
"I can't remember the last time I saw something like this. Extraordinary scenes at the Nou Camp. Sergi Roberto – the substitute – is the hero of the hour and it is the greatest Champions League knock out comeback of all time!"
FC Grizzlies
FC Grizzlies
prvo se riješiti nesposobne uprave
Treba odati počast i Valverdeu kad je uspio uzeti duplu krunu sa Rakitićem i Paulihinom u veznom redu.
1974---1975---1976---2001---2013---2020
Ne pricamo sad o statusu, vec u primanjima. Poceo si sa tom pricom kako prima 10+ miliona.messilla je napisao/la:Zašto pljucnuti mrtve klupadžije kad ti druga zvijezda tima ne može da odigra tačan pas?let3 je napisao/la:Slobodno pljucni malo i na Minu, Semeda, Denisa, Paca, Vidala, Dignea i ostale beskurce koji sišu milione od Barce na lijepe oci.
Pa eto primaju i ovi milione, levati koji nose Barcin dres a primaju petarde od Levantea u sezoni koja je trebala biti historijska.
btw. ipak mi je i drago na kraju što levat Valverde nece uci u historiju sa nepobjedivim...bila bi to kosmicka nepravda prema boljim trenerima Barce od njega, a koji nisu uspjeli ostati neporaženi.
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 4 gosta.