Sto se slatko ismijahKonfucije je napisao/la:Bekricev dajdza prica po gradu da bi Bekric volio preci u Sarajevo.

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Sto se slatko ismijahKonfucije je napisao/la:Bekricev dajdza prica po gradu da bi Bekric volio preci u Sarajevo.
„Istina je da me zvao Irfan Redžepagić i nudio da dođem u Sarajevo. Međutim, moje srce kuca za Želju i samo sam se zahvalio na pozivu“Konfucije je napisao/la:Ok,nemoj da vas iznenadi.
Konfucije je napisao/la:Bekricev dajdza prica po gradu da bi Bekric volio preci u Sarajevo.
Svraku i Colica treba dati ako ista ozbiljnija ponuda bude... Ne treba sad precjenjivat sad igraca koji je pozvan u repku i misli da je Pirlo, te beka koji ne zna da centrira, tj. ne treba sad traziti za njih pola miliona eura, jer realno ne vrijede toliko vec mnogo manje... jos tu treba upakovati Jamaka i njega tusnut za nesto, a Stanica posuditi Ozrenu iz Semizovca... Dok su gore navedeni u ekipi mi NE MOZEMO napraviti iskorak u Evropi...AmaRTM87 je napisao/la:Nema konkretno ali znam da Svraku trazi Mersin,Zolotica neko iz belgije i Colicazlatandr je napisao/la:Znam da sam dosadan, al ima li ista konkretno ko nas napusta od igraca?boccaccio je napisao/la:Odlicna mi je varijanta da su nasi otisli u medjugorje na mini pripreme.Malo da se udalje,da jos malo vremena provedu zajedno i da se glave malo ohlade nakon ovog evropskog izleta.Prosle godine su maltene iz aviona isli da igraju protiv Sirokog prvo kolo.Ovaj put imaju vremena da malo stanu na zemlju nogama,da se usijane glave malo vrate u normalno stanje,da se dobro razmisli o nekim eventualnim propustima i da dobiju novi motiv za naredno prvenstvo.
Odmah prvo kolo pa u kost,jer igramo tradicionalno lose u Travniku.Pravi ispit zrelosti za nase igrace,koji bi ovaj put morali vec od prvog kola maksimalno krenuti.
Zanima me da li ce svi ovi igraci ostati na okupu jer je ostalo jos dana prelaznog roka.Ne vjerujem i cisto sumnjam da ce doci neko pojacanje,a ionako nam ne treba neki novi igrac sada.Kada je trebalo nije niko dosao,pa kontam za ovu seosku ligu je dovoljan i Svraka i Stanic.Ako ne odu naravno.U ovom prvenstvu bar po meni,mi smo opet prvi favoriti.Imamo najjacu ekipu i igrace koji igraju vec duze vrijeme zajedno.Samo zelim da pocnemo ovu ligu dobro,najvise zbog pritiska kojeg igraci i strucni stab sada imaju.Poslije petog kola ce sve biti lakse.Nego treba krenuti odmah u pobjede,nasi su to kvalitetom u stanju.
Evropa je prosla,treba gledati unaprijed i nadam se da cemo svi zajedno krenuti u jos jednu uspjesnu domacu sezonu,za evropu cemo dogodine nadam se biti mnogo pametniji svi skupa od nas,do igraca ,a najvise do strucnog staba,koji ce valjda znati sta i kakvi igraci nam trebaju za neki evropski iskorak.Tri puta smo bili glupi,valjda necemo vise.Ali do tada i do te nove evropske avanture,moramo krenuti prvo i nositi se sa domacom ligom.
100% Provjereno
Nek ste i vi dozivili svojih pet minuta slave, jelde mucno je bilo gledati Želju zadnje tri godine kako osvaja šampionsku titulu i KUP BIH ?? X2Konfucije je napisao/la:Zini da ti kazem,boli te briga.pile87 je napisao/la:„Istina je da me zvao Irfan Redžepagić i nudio da dođem u Sarajevo. Međutim, moje srce kuca za Želju i samo sam se zahvalio na pozivu“Konfucije je napisao/la:Ok,nemoj da vas iznenadi.
Hajd sad nama reci koliko imas godina ?
Drugo sto bi on volio a drugo je sto nema mjesta.![]()
Sad odoh,nastavite o Zuji,Osimu i vasoj sramoti.
Da znaš da ta cifra od pola miliona eura za Svraku uopće nije nemoguća, čak šta više, cifra je i veća, ali se čekaju novi nastupi za reprezentaciju.BlueIsTheColor je napisao/la:
Svraku i Colica treba dati ako ista ozbiljnija ponuda bude... Ne treba sad precjenjivat sad igraca koji je pozvan u repku i misli da je Pirlo, te beka koji ne zna da centrira, tj. ne treba sad traziti za njih pola miliona eura, jer realno ne vrijede toliko vec mnogo manje... jos tu treba upakovati Jamaka i njega tusnut za nesto, a Stanica posuditi Ozrenu iz Semizovca... Dok su gore navedeni u ekipi mi NE MOZEMO napraviti iskorak u Evropi...
Neka pa doslo i 5 minuta valjalo je cutati godinu dana ko zalivenZlatnaDolina je napisao/la:Nek ste i vi dozivili svojih pet minuta slave, jelde mucno je bilo gledati Želju zadnje tri godine kako osvaja šampionsku titulu i KUP BIH ?? X2neka malo i vas reda radi cisto onako da nemate kompleks nize vrijednosti
Ako je tako, SUPER! dat ga za te pare i hvala mu za sve... ako zelimo ozbiljne rezultate u Europi moramo sto prije dovest kvalitetniji kadar, jer realno ne mozes igrat u ligi prvaka ili u europa ligi sa Jamakom, Stanicem, Colicem... cak bi trebali angazovati kvalitetnog napadaca, jer kad imas igraca kojem ne treba puno sansi da pogodi to je pola posla... primjer sinoc... da nije igrao Huseinovic tj. igrac takvih kvaliteta tesko bi Sarajevo izbacilo Levski... nisu imali mnogo dobrih prilika, a dali su tri gola... to se trazi u Europi, gdje kad igras sa kvalitetnijim ekipama nemas mnogo prilika za gol i treba nam neko ko zna brzo i kvalitetno reagovati na svaki kiks protivnika...exbabilon je napisao/la:Da znaš da ta cifra od pola miliona eura za Svraku uopće nije nemoguća, čak šta više, cifra je i veća, ali se čekaju novi nastupi za reprezentaciju.BlueIsTheColor je napisao/la:
Svraku i Colica treba dati ako ista ozbiljnija ponuda bude... Ne treba sad precjenjivat sad igraca koji je pozvan u repku i misli da je Pirlo, te beka koji ne zna da centrira, tj. ne treba sad traziti za njih pola miliona eura, jer realno ne vrijede toliko vec mnogo manje... jos tu treba upakovati Jamaka i njega tusnut za nesto, a Stanica posuditi Ozrenu iz Semizovca... Dok su gore navedeni u ekipi mi NE MOZEMO napraviti iskorak u Evropi...
ozbiljno ne treba zamjeriti komšijama za provokacije ,da su oni nas uzeli 4 trofeja u tri godine ja bih kucao i dan i noćpile87 je napisao/la:Neka pa doslo i 5 minuta valjalo je cutati godinu dana ko zalivenZlatnaDolina je napisao/la:Nek ste i vi dozivili svojih pet minuta slave, jelde mucno je bilo gledati Želju zadnje tri godine kako osvaja šampionsku titulu i KUP BIH ?? X2neka malo i vas reda radi cisto onako da nemate kompleks nize vrijednosti
Zebu u zagradu..bablaz je napisao/la:Ma Svraku dat džaba, Hvala mu za Široki i utakmice proljetos (I molio bih da mu se ne dozvoli povratak za par mjeseci). Obečao sam da neću komentarisati igru njegovu.
Napokon zaigrati 4-4-2
Antolović
Čolić, Vasilić, Kerla, Kvesić
Bešlija, Zolotić, Bekrić, Smajić (Zeba)
Adilović, Seimović (pojačanje??)
nemoj da se vise ceka, njegova cjena samo moze opast, daj boze da koga zejebemo, kake ruse il kazahstanceexbabilon je napisao/la:Da znaš da ta cifra od pola miliona eura za Svraku uopće nije nemoguća, čak šta više, cifra je i veća, ali se čekaju novi nastupi za reprezentaciju.
Alen ce na Bilino PoljeBLU SKY je napisao/la:Konfucije je napisao/la:Bekricev dajdza prica po gradu da bi Bekric volio preci u Sarajevo.
I Skorina nana prica po Carsiji da bi Alen rado u Zelju
Eto taman ce onaj invalid u ekipu umjesto njega,pretjerujete polako,a najgore sto to cine ljudi koji stadion vide 4-5 puta godisnjeRios je napisao/la:Zebu u zagradu..bablaz je napisao/la:Ma Svraku dat džaba, Hvala mu za Široki i utakmice proljetos (I molio bih da mu se ne dozvoli povratak za par mjeseci). Obečao sam da neću komentarisati igru njegovu.
Napokon zaigrati 4-4-2
Antolović
Čolić, Vasilić, Kerla, Kvesić
Bešlija, Zolotić, Bekrić, Smajić (Zeba)
Adilović, Seimović (pojačanje??)![]()
![]()
Kako mi brzo zaboravimo neke stvari,to je cudo jedno..Ja sam prvi rekao da je razocarenje u ovim utakmicama protiv Maribora,ali Zeba je NEIZOSTAVAN dio ekipe,posebno u PL,gdje je uz Huseinovica i Bekrica najbolji igrac..
Paša meni duplu ..Konfucije je napisao/la:Zini da ti kazem,boli te briga.pile87 je napisao/la:„Istina je da me zvao Irfan Redžepagić i nudio da dođem u Sarajevo. Međutim, moje srce kuca za Želju i samo sam se zahvalio na pozivu“Konfucije je napisao/la:Ok,nemoj da vas iznenadi.
Hajd sad nama reci koliko imas godina ?
Drugo sto bi on volio a drugo je sto nema mjesta.![]()
Sad odoh,nastavite o Zuji,Osimu i vasoj sramoti.
Baja_Zvjerka je napisao/la:Nisam ni znao koliko pitara imam u raji, valjda i pozaboravljao na njih ko kad vec 5 godina samo sute i trpe..