FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo

nime_tm87
Kontakt:

Re: FK Željezničar

Post Postao/la nime_tm87 » 27 jul 2012, 16:43

Konfucije je napisao/la:Bekricev dajdza prica po gradu da bi Bekric volio preci u Sarajevo. :D
Sto se slatko ismijah :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jul 2012, 16:47

Konfucije je napisao/la:Ok,nemoj da vas iznenadi. :D
„Istina je da me zvao Irfan Redžepagić i nudio da dođem u Sarajevo. Međutim, moje srce kuca za Želju i samo sam se zahvalio na pozivu“
Hajd sad nama reci koliko imas godina ?
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 27 jul 2012, 16:55

Konfucije je napisao/la:Bekricev dajdza prica po gradu da bi Bekric volio preci u Sarajevo. :D

I Skorina nana prica po Carsiji da bi Alen rado u Zelju :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 27 jul 2012, 17:00

AmaRTM87 je napisao/la:
zlatandr je napisao/la:
boccaccio je napisao/la:Odlicna mi je varijanta da su nasi otisli u medjugorje na mini pripreme.Malo da se udalje,da jos malo vremena provedu zajedno i da se glave malo ohlade nakon ovog evropskog izleta.Prosle godine su maltene iz aviona isli da igraju protiv Sirokog prvo kolo.Ovaj put imaju vremena da malo stanu na zemlju nogama,da se usijane glave malo vrate u normalno stanje,da se dobro razmisli o nekim eventualnim propustima i da dobiju novi motiv za naredno prvenstvo.
Odmah prvo kolo pa u kost,jer igramo tradicionalno lose u Travniku.Pravi ispit zrelosti za nase igrace,koji bi ovaj put morali vec od prvog kola maksimalno krenuti.
Zanima me da li ce svi ovi igraci ostati na okupu jer je ostalo jos dana prelaznog roka.Ne vjerujem i cisto sumnjam da ce doci neko pojacanje,a ionako nam ne treba neki novi igrac sada.Kada je trebalo nije niko dosao,pa kontam za ovu seosku ligu je dovoljan i Svraka i Stanic.Ako ne odu naravno.U ovom prvenstvu bar po meni,mi smo opet prvi favoriti.Imamo najjacu ekipu i igrace koji igraju vec duze vrijeme zajedno.Samo zelim da pocnemo ovu ligu dobro,najvise zbog pritiska kojeg igraci i strucni stab sada imaju.Poslije petog kola ce sve biti lakse.Nego treba krenuti odmah u pobjede,nasi su to kvalitetom u stanju.
Evropa je prosla,treba gledati unaprijed i nadam se da cemo svi zajedno krenuti u jos jednu uspjesnu domacu sezonu,za evropu cemo dogodine nadam se biti mnogo pametniji svi skupa od nas,do igraca ,a najvise do strucnog staba,koji ce valjda znati sta i kakvi igraci nam trebaju za neki evropski iskorak.Tri puta smo bili glupi,valjda necemo vise.Ali do tada i do te nove evropske avanture,moramo krenuti prvo i nositi se sa domacom ligom.
Znam da sam dosadan, al ima li ista konkretno ko nas napusta od igraca?
Nema konkretno ali znam da Svraku trazi Mersin,Zolotica neko iz belgije i Colica
100% Provjereno
Svraku i Colica treba dati ako ista ozbiljnija ponuda bude... Ne treba sad precjenjivat sad igraca koji je pozvan u repku i misli da je Pirlo, te beka koji ne zna da centrira, tj. ne treba sad traziti za njih pola miliona eura, jer realno ne vrijede toliko vec mnogo manje... jos tu treba upakovati Jamaka i njega tusnut za nesto, a Stanica posuditi Ozrenu iz Semizovca... Dok su gore navedeni u ekipi mi NE MOZEMO napraviti iskorak u Evropi...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

ZlatnaDolina

Post Postao/la ZlatnaDolina » 27 jul 2012, 17:03

Konfucije je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
„Istina je da me zvao Irfan Redžepagić i nudio da dođem u Sarajevo. Međutim, moje srce kuca za Želju i samo sam se zahvalio na pozivu“
Zini da ti kazem,boli te briga.

Drugo sto bi on volio a drugo je sto nema mjesta. :mrgreen:
Sad odoh,nastavite o Zuji,Osimu i vasoj sramoti. :lol:
Nek ste i vi dozivili svojih pet minuta slave, jelde mucno je bilo gledati Želju zadnje tri godine kako osvaja šampionsku titulu i KUP BIH ?? X2 :lol: neka malo i vas reda radi cisto onako da nemate kompleks nize vrijednosti :D
1921'
UEFA = MAFIJA
OPROSTA I ZABORAVA NEMA !!
Dželo samo da znaš, neću glasat za tebe, ofiran si !!

exbabilon
Kontakt:

Post Postao/la exbabilon » 27 jul 2012, 17:08

BlueIsTheColor je napisao/la:
Svraku i Colica treba dati ako ista ozbiljnija ponuda bude... Ne treba sad precjenjivat sad igraca koji je pozvan u repku i misli da je Pirlo, te beka koji ne zna da centrira, tj. ne treba sad traziti za njih pola miliona eura, jer realno ne vrijede toliko vec mnogo manje... jos tu treba upakovati Jamaka i njega tusnut za nesto, a Stanica posuditi Ozrenu iz Semizovca... Dok su gore navedeni u ekipi mi NE MOZEMO napraviti iskorak u Evropi...
Da znaš da ta cifra od pola miliona eura za Svraku uopće nije nemoguća, čak šta više, cifra je i veća, ali se čekaju novi nastupi za reprezentaciju.
Navijati za druge klubove je stvar geografije, navijati za Želju je stvar filozofije.

pile87
Kontakt:

Post Postao/la pile87 » 27 jul 2012, 17:15

ZlatnaDolina je napisao/la:Nek ste i vi dozivili svojih pet minuta slave, jelde mucno je bilo gledati Želju zadnje tri godine kako osvaja šampionsku titulu i KUP BIH ?? X2 :lol: neka malo i vas reda radi cisto onako da nemate kompleks nize vrijednosti :D
Neka pa doslo i 5 minuta valjalo je cutati godinu dana ko zaliven :lol:
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!

Henderson
Kontakt:

Post Postao/la Henderson » 27 jul 2012, 17:20

Htio sam nešto pitati. Englezi imaju ovo http://www.sincearsenallastwonatrophy.co.uk/" onclick="window.open(this.href);return false; i tako jedni druge provociraju. Znam da je i United dugo držao 42 godina kao provokaciju na City.
E mene interesuje može li neko napraviti ovo i za Sarajevo ili bar slično pa da širimo to na interenetu ali i da bude kao transparent na Grbavici?
Zadnja izmjena: Henderson, dana/u 27 jul 2012, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Premiership 173 utakmica, 15 golova, 21 asistencija.
Najbolji mladi igrač Sunderlanda ( 2010, 2011 ), najbolji mladi igrač Liverpoola ( 2012 ), najbolji mladi igrač Engleske ( 2012 ).

BlueIsTheColor
Kontakt:

Post Postao/la BlueIsTheColor » 27 jul 2012, 17:21

exbabilon je napisao/la:
BlueIsTheColor je napisao/la:
Da znaš da ta cifra od pola miliona eura za Svraku uopće nije nemoguća, čak šta više, cifra je i veća, ali se čekaju novi nastupi za reprezentaciju.
Ako je tako, SUPER! dat ga za te pare i hvala mu za sve... ako zelimo ozbiljne rezultate u Europi moramo sto prije dovest kvalitetniji kadar, jer realno ne mozes igrat u ligi prvaka ili u europa ligi sa Jamakom, Stanicem, Colicem... cak bi trebali angazovati kvalitetnog napadaca, jer kad imas igraca kojem ne treba puno sansi da pogodi to je pola posla... primjer sinoc... da nije igrao Huseinovic tj. igrac takvih kvaliteta tesko bi Sarajevo izbacilo Levski... nisu imali mnogo dobrih prilika, a dali su tri gola... to se trazi u Europi, gdje kad igras sa kvalitetnijim ekipama nemas mnogo prilika za gol i treba nam neko ko zna brzo i kvalitetno reagovati na svaki kiks protivnika...
...ni države, ni vlasti sve, nisu mogle da te ugase, jer stojimo, prkosimo, u srcima te našim nosimo..

CLS
Kontakt:

Post Postao/la CLS » 27 jul 2012, 18:00

da budemo realni, da bi doveo stvarno dobro pojacanje, treb nam dobar skauting, prvo tu pare uloziti, pa onda kupovati.
Nije to bolest rijetka, nisu posljedice rata
Al ja sam prvo reko Željo
Pa sam poslije reko tata

nidi
Kontakt:

Post Postao/la nidi » 27 jul 2012, 18:00

pile87 je napisao/la:
ZlatnaDolina je napisao/la:Nek ste i vi dozivili svojih pet minuta slave, jelde mucno je bilo gledati Želju zadnje tri godine kako osvaja šampionsku titulu i KUP BIH ?? X2 :lol: neka malo i vas reda radi cisto onako da nemate kompleks nize vrijednosti :D
Neka pa doslo i 5 minuta valjalo je cutati godinu dana ko zaliven :lol:
ozbiljno ne treba zamjeriti komšijama za provokacije ,da su oni nas uzeli 4 trofeja u tri godine ja bih kucao i dan i noć

Rios

Post Postao/la Rios » 27 jul 2012, 18:08

bablaz je napisao/la:Ma Svraku dat džaba, Hvala mu za Široki i utakmice proljetos (I molio bih da mu se ne dozvoli povratak za par mjeseci). Obečao sam da neću komentarisati igru njegovu.
Napokon zaigrati 4-4-2
Antolović
Čolić, Vasilić, Kerla, Kvesić
Bešlija, Zolotić, Bekrić, Smajić (Zeba)
Adilović, Seimović (pojačanje??)
Zebu u zagradu.. :roll: :roll: :roll: Kako mi brzo zaboravimo neke stvari,to je cudo jedno..Ja sam prvi rekao da je razocarenje u ovim utakmicama protiv Maribora,ali Zeba je NEIZOSTAVAN dio ekipe,posebno u PL,gdje je uz Huseinovica i Bekrica najbolji igrac..
Zeljeznicar za zivot cijeli !!

Miralem Pjanic !

Mirza Teletovic !

Damir Dzumhur !

lisander
Kontakt:

Post Postao/la lisander » 27 jul 2012, 18:14

exbabilon je napisao/la:Da znaš da ta cifra od pola miliona eura za Svraku uopće nije nemoguća, čak šta više, cifra je i veća, ali se čekaju novi nastupi za reprezentaciju.
nemoj da se vise ceka, njegova cjena samo moze opast, daj boze da koga zejebemo, kake ruse il kazahstance

BLU SKY

Post Postao/la BLU SKY » 27 jul 2012, 18:15

Ma oni vise ni neznaju kako izgleda neki trofej. Ovaj prjedlog za otucavanje vremena od zadnje osvojene titule nije los, samo kad bi njima poceo otkucavati bilo bi svaki 20 godina 1 trofej i koliko su veliki klub govori statistika da svaki 20 godina 0svoje 1 titulu toliko o divovima :lol:
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85

Crni gavran
Kontakt:

Post Postao/la Crni gavran » 27 jul 2012, 18:16

BLU SKY je napisao/la:

I Skorina nana prica po Carsiji da bi Alen rado u Zelju :lol:
Alen ce na Bilino Polje :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Zajko Zeba - najbolji igrac PL ubjedljivo i bez premca - moje skromno misljenje.
"Dao sam po dva i po tri gola na jednoj utakmici i to golmanima koji su bili reprezentativci bivše Jugosl,, Pantelić, Svilar i dr., svojim sam pogocima odlučivao pobjede Čelika u mečevima protiv timova velike četvorke" - Mehmed Buza - Majstor

bistrikboy
Kontakt:

Post Postao/la bistrikboy » 27 jul 2012, 18:32

Rios je napisao/la:
bablaz je napisao/la:Ma Svraku dat džaba, Hvala mu za Široki i utakmice proljetos (I molio bih da mu se ne dozvoli povratak za par mjeseci). Obečao sam da neću komentarisati igru njegovu.
Napokon zaigrati 4-4-2
Antolović
Čolić, Vasilić, Kerla, Kvesić
Bešlija, Zolotić, Bekrić, Smajić (Zeba)
Adilović, Seimović (pojačanje??)
Zebu u zagradu.. :roll: :roll: :roll: Kako mi brzo zaboravimo neke stvari,to je cudo jedno..Ja sam prvi rekao da je razocarenje u ovim utakmicama protiv Maribora,ali Zeba je NEIZOSTAVAN dio ekipe,posebno u PL,gdje je uz Huseinovica i Bekrica najbolji igrac..
Eto taman ce onaj invalid u ekipu umjesto njega,pretjerujete polako,a najgore sto to cine ljudi koji stadion vide 4-5 puta godisnje
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 27 jul 2012, 18:37

Konfucije je napisao/la:
pile87 je napisao/la:
Zini da ti kazem,boli te briga.

Drugo sto bi on volio a drugo je sto nema mjesta. :mrgreen:
Sad odoh,nastavite o Zuji,Osimu i vasoj sramoti. :lol:
Paša meni duplu ..

Paranoja
Kontakt:

Post Postao/la Paranoja » 27 jul 2012, 18:44

Kako ovim komsijama malo treba pa polude svi redom :lol: :lol:
Samir Bekric, Zajko Zeba, Ivica Huljev!!!!

Baja_Zvjerka
Kontakt:

Post Postao/la Baja_Zvjerka » 27 jul 2012, 18:45

Nisam ni znao koliko pitara imam u raji, valjda i pozaboravljao na njih ko kad vec 5 godina samo sute i trpe.. :mrgreen:
Tad podiže desnu ruku On, i zapjeva "Željo šampion", Grbavica ust'a cijela, i zastava plavo bijela zaviori južnom tribinom! Đilda LEGENDA !

ŽELJO 1921 ! AMAR OSIM

Amar_TM87
Kontakt:

Post Postao/la Amar_TM87 » 27 jul 2012, 18:48

Baja_Zvjerka je napisao/la:Nisam ni znao koliko pitara imam u raji, valjda i pozaboravljao na njih ko kad vec 5 godina samo sute i trpe.. :mrgreen:
:lol: :lol:

Zaključano

Natrag na “FK Željezničar”

Trenutno korisnika/ca: bablaz1, dark44, Mamba21 i 34 gosta.