Liverpool FC - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: ribery,Monolog,_dreamer_,hammers,geronimo,rio_Ferdy88,Otelo

mcmanaman
Kontakt:

Re: Liverpool FC

Post Postao/la mcmanaman » 23 okt 2016, 17:23

EBSCO je napisao/la:Morali smo mi primit jedan go i treći na tabeli :roll:
a jes fakat retardiran gol primise, mada je odbrana odigrala ok
losa realizacija nas je kostala trenutno slabe gol razlike.
treba puniti do vrha hrljus ekipe poput ovog WBA, svaki dati gol ce na kraju sezone biti bitan.

JohnCasey
Kontakt:

Post Postao/la JohnCasey » 23 okt 2016, 17:23

Gledam United i koliko mi je krivo sto ovu nejac nismo natrpali.

Liverbird
Kontakt:

Post Postao/la Liverbird » 23 okt 2016, 18:01

Nebitno je da li smo mi prvi ili treći u devetom kolu, bitno je da imamo isto bodova kao oni. Ta gol razlika rijetko odlučuje o bilo čemu na kraju.

Nadam se opuštenoj atmosferi protiv Tottenhama u srijedu, nema velike potrebe da se troše glavni igrači, prvenstveno mislim na Coutinha, Firmina i Lallanu, ali ni stoperi, ni ostali veznjaci ne bi trebali igrati u naviknutom sastavu. Nema ni velike potrebe da se pretjerano tjera naprijed u ovom kupu, još je rana faza a i kup nije nešto bitan. Povrh svega, mislim da će Tottenham ući još više nezaiteresovan za utakmicu.

Mada, kako je i Echo prenio, vjerovatno će to biti praktički drugi sastav s 2-3 pojedinca, vjerovatno jedan štoper iz prvog će biti tu jer izgleda da je Sakho bivši.

A onda se fokusirati na najbitnije, gostovanje u Londonu i probati i tu uzeti tri boda. Tekmu po tekmu, ni o čemu više ne treba razmišljati ovako rano i u ovakvoj ligi.
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly

JohnCasey
Kontakt:

Post Postao/la JohnCasey » 23 okt 2016, 18:03

u utorak igramo

Liverbird
Kontakt:

Post Postao/la Liverbird » 23 okt 2016, 18:46

JohnCasey je napisao/la:u utorak igramo
Vidi fakat, ja bio u uvjerenju da je u srijedu :mrgreen: Hvala na info :)

I sve isto vrijedi što se sastava tiče naravno :)
Above all, I would like to be remembered as a man who was selfless, who strove and worried so that others could share the glory, and who built up a family of people who could hold their heads up high and say - WE ARE LIVERPOOL! - Bill Shankly

proFCB
Kontakt:

Post Postao/la proFCB » 23 okt 2016, 23:27

rio_Ferdy88 je napisao/la:
proFCB je napisao/la:
PS: Nadam se da će Stevie G imati priliku da bude uz ekipu kada budu dizali pehar ;)
Pa da se oklizne i ispadne mu :rol:
Koji je to osjećaj, generacija smo koja je doživjela dizanje Uniteda do te mjere da postanu najbolji engleski klub. Još veća draž toga ih je vidjeti kako ponovno postaju prosjek ;)
Stern des Südens

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 24 okt 2016, 09:47

proFCB je napisao/la:
rio_Ferdy88 je napisao/la:
proFCB je napisao/la:
PS: Nadam se da će Stevie G imati priliku da bude uz ekipu kada budu dizali pehar ;)
Pa da se oklizne i ispadne mu :rol:
Koji je to osjećaj, generacija smo koja je doživjela dizanje Uniteda do te mjere da postanu najbolji engleski klub. Još veća draž toga ih je vidjeti kako ponovno postaju prosjek ;)
Vraćaju se stvari na svoje mjesto polagano i hladno.. :) :cool:

LiverpoolREDS
Kontakt:

Post Postao/la LiverpoolREDS » 24 okt 2016, 14:39

Sta je ovo za Insignea jel zna neko?
Sta se ovo @paradajz usutio daj koji info za liverpool ozivi malo temu.
“Ne možete sebe nazvati igračima Liverpula ako se predate. Mi smo Liverpul. Igrate za Liverpul. Mislite o navijačima. Morate da ovo uradite zbog njih.” – Benitez.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 24 okt 2016, 16:21

Jurgen Klopp:
"Now we play Tottenham, they park a lot of things but no buses! We have to be ready for this game."
slika

:rol:

Klop je obećao Mignoleta na gol protiv Tottenhama.
Kocka je bačena

Torres_9
Kontakt:

Post Postao/la Torres_9 » 24 okt 2016, 21:28

hoce li nasi dovesti iz filijale van dijka na ljeto kad ode sako :)

Sent from my iPhone using Tapatalk

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 24 okt 2016, 23:17

Torres_9 je napisao/la:hoce li nasi dovesti iz filijale van dijka na ljeto kad ode sako :)

Sent from my iPhone using Tapatalk
Valjalo bi, ali s obzirom da Jurgen na preplaćuje igrače kao ostali i ne brije taj fazon, i s obzirom na trenutnu formu ovog neko će ga preuzeti za cirka 40mil. Bolesno vrijeme došlo u nogometu pa je to postala normala zato ne vjerujem da će se pridružiti. U korist Poola ide jedino to što su ovi fakat podružnica pa to možda može odigrati ulogu.

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 25 okt 2016, 02:54

Moussa Sissoko dobio 3 meča zabrane igranja zbog udaranja laktom. Nema ga noćas protiv nas.
Nadati se da rezerve mogu proći dalje. Treba ispraviti grešku iz prošle sezone i osvojiti ovo takmičenje.
Kocka je bačena

JohnCasey
Kontakt:

Post Postao/la JohnCasey » 25 okt 2016, 03:11

Nema potrebe da igraju rezerve skroz. Odmoriti par igraca,a ostali nek igraju. Ionako nemamo evropskih obaveza.

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 25 okt 2016, 10:07

Bit će tu kombinovan sastav, Mignolet starta na golu, možda Klavan umjesto jednog od dva standardna štopera, vjerovatno Moreno umjesto Milnera, neko od mlađaka će početi u sredini, Stewart također msilim da počinje, Sturridge i Can 100% startaju, Ingsu će dati priliku naprijed, Origi mora igrati barem jedno poluvrijeme jer je ovo "njegovo" takmičenje za ostalo će se vidjeti kasnije..

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 25 okt 2016, 10:27

"Divock Origi has scored five goals in six games in this competition for Liverpool. If the Belgian finds the net tonight, he will be the first Reds player to score in the opening three games of a League Cup campaign since Robbie Fowler in 1996."

StevieG8
Kontakt:

Post Postao/la StevieG8 » 25 okt 2016, 11:34

Htio bih veceras vidjeti dva napadaca od pocetka, Origi i Stu..
"Ta američka razvojna liga... Tamo se ne igra odbrana, tamo se ne trenira, ja stvarno ne znam šta to oni tamo razvijaju"

Hendo
Kontakt:

Post Postao/la Hendo » 25 okt 2016, 14:09

Neće biti tu puno rotacija a Bogme niti neozbiljnog pristupa. Klop želi da osvoji ovo takmičenje, to je ponovio i na press konferenciji. To je prvi razlog, a drugi jeste i sama činjenica da smo do sada igrali za ekipama iz nižih liga a igrali smo u jakom sastavu.
Ono što očekujem jeste da odmori svakako Kariusa, Milnera zbog povrede i Firmina, te Henderson zbog kartona svakako propušta meč. Vjerovatno i Lallana zbog činjenice da se tek vratio nakon pobjede.

------------Mignolet------------
-Clyne-Lovren-Matip-Moreno-
---Wijandulm---Lucas--Can---
---Mane---Origi---Coutinho---

Nema smisla izvesti drugi sastav kada za četiri dana igramo sa Palacom a pogotovo ako ne osvoje tu bodove.

I tamam kada sam napisao ovaj post, pročitam ovo:
Alexander-Arnold, Ejaria and Grujic are all set to start against Spurs tonight. [Paul Joyce]
:crazy:
Kocka je bačena

gaston
Kontakt:

Post Postao/la gaston » 25 okt 2016, 14:22

Mignolet
TAA---Matip-Klavan-Milner
Grujić-Can-Ejaria
Mane-Ings-Firmino

Ja ti taman htio pisati da će djeca da počnu včrs :D
Ima jedan klub, jedan tim, s tradicijom jakom, čiji verni navijači su povezani znakom.
Pa zato nikad ne brinu, jer znaju da u tami, dokle god da postoje neće hodati sami!

"Kako se lopta nije odbila u zemlju ako ga je pogodila u ruku!?"

Amsterdam1312
Kontakt:

Post Postao/la Amsterdam1312 » 25 okt 2016, 14:35

Svakako će Spursi doći sa još "zelenijim" sastavom s obzirom da igraju i LP ovo takmičenje im je previše, kao što sam rekao već to je taj sastav..

Escobar
Kontakt:

Post Postao/la Escobar » 25 okt 2016, 17:33

Mignolet, Arnold, Matip, Klavan, Moreno, Can, Grujic, Ejaria, Wijnaldum, Sturridge, Origi. Moja neka pretpostavka, Wijnaldum ce poceti taman da se ustali u prvih 11 za CP, Sturridge i Origi su najavljivani dosta ranije, Joyce potvrdio igranje Ejarie, Grujica, čini mi se Pearce je rekao za Klavana, Morena i Arnolda. Tako da je to to otprilike.
5 times champions of Europe. #YNWA

Zaključano

Natrag na “Liverpool FC”

Trenutno korisnika/ca: fera, Lekqqq1921 i 12 gostiju.