Kae "kome da ostavim grad,nemam kome"

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
Odakle ti je faraoncrvenocrnitz je napisao/la:Treba pojedincima u gradu Kuko & Co pa kad nam bude O umjesto A normalno i kad budemo radili kao cistaci (ako i tu bude mjesta) a BOnovicani i sl nam budu sefovi sa diplomama privatnih fakulteta onda cemo se ujedati za guzicu. Sve je ovo jedna velika kuhinja iz koje ce sve da izadje nekad iza 2.10. Lozite se neki na price portala u sluzbama stranaka, lijepe se textovi "nidje veze" a svi popuse pricu. Mi cemo se nervirati a drugi ce da pokupe i ovo malo gradske dobrote...
Gadzo znam da je hercegovac i da je imao sluha za sport toliko da nas je tjerao s ulice kada smo igrali fudbala da bi toboze spavao a sa linije ga uplakanog vratili poslije par dana provedenih gore i od tada je bio logisticar pa onda policajac... Ne branim Jasmina al brate ova dva su...katarakta je napisao/la:Odakle ti je faraoncrvenocrnitz je napisao/la:Treba pojedincima u gradu Kuko & Co pa kad nam bude O umjesto A normalno i kad budemo radili kao cistaci (ako i tu bude mjesta) a BOnovicani i sl nam budu sefovi sa diplomama privatnih fakulteta onda cemo se ujedati za guzicu. Sve je ovo jedna velika kuhinja iz koje ce sve da izadje nekad iza 2.10. Lozite se neki na price portala u sluzbama stranaka, lijepe se textovi "nidje veze" a svi popuse pricu. Mi cemo se nervirati a drugi ce da pokupe i ovo malo gradske dobrote...
Odakle su bato, gadzo
Jest bas se ne vidi da braniš ovog iz islamovacacrvenocrnitz je napisao/la:Gadzo znam da je hercegovac i da je imao sluha za sport toliko da nas je tjerao s ulice kada smo igrali fudbala da bi toboze spavao a sa linije ga uplakanog vratili poslije par dana provedenih gore i od tada je bio logisticar pa onda policajac... Ne branim Jasmina al brate ova dva su...katarakta je napisao/la:Odakle ti je faraoncrvenocrnitz je napisao/la:Treba pojedincima u gradu Kuko & Co pa kad nam bude O umjesto A normalno i kad budemo radili kao cistaci (ako i tu bude mjesta) a BOnovicani i sl nam budu sefovi sa diplomama privatnih fakulteta onda cemo se ujedati za guzicu. Sve je ovo jedna velika kuhinja iz koje ce sve da izadje nekad iza 2.10. Lozite se neki na price portala u sluzbama stranaka, lijepe se textovi "nidje veze" a svi popuse pricu. Mi cemo se nervirati a drugi ce da pokupe i ovo malo gradske dobrote...
Odakle su bato, gadzo
Sreca pa mi je prvi komsija Gadzo pa znam sta pricamwobly92 je napisao/la:"Ne branim Jasmina, samo najbolji je gradonačelnik u historiji univerzuma gradonačelnika, ova dva poja nemaju, ni niko između ostalog, pff, ko mu može parirat. Jasmin za Kralja svih gradova!"
Čuj uplakanog ga vratili, čovjek na skoro svakom ratištu bio i na svim linijama.Kakve gnjusne laži i propagande, haman vam je nekoga ili je vas Jasmin dobro uhljebio.
Gadžo je bolji od njega za grad u svakom smislu, a za sport, pa svako je bolji od faraonketa!
Azmire vrati se! FK Sloboda, yeah.
(ovo samo da ne bude post u off topicu)
Ordagica,Krpica,i Zeca ostaviti malo isturenije za kontru ostali svi u bunker.katarakta je napisao/la:Promjena se ljudi boje, ljudi promjene ne vole. Nego sta cemo protiv Sarajeva. Ko ce igrat. Kostic, cini mi se i Stjepanovic i Zeba out. I Mehmedagic vjerovatno. Vraca se Ordagic. Stoperi znaci Merzic i Skahic. Grahovac bi mogao pocet. Vezni red i nece izgledat tako lose. Hasanovic, Grahovac, Ordagic, Veselinovic, Govedarica
Mislim da su kartone dobili, nisam siguran je li suspenzija. Mislim da jestSariel je napisao/la:jeste vala, dosta politike i sda sdp i sbb i gadze i jasmina i bate.imaju izbori i tamo to rjesavajte.
zasto stjepanovic i zeba out? nisam u toku?
pa sto da neTuzlak04 je napisao/la:. . joj Džida sportski direktor
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.