FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA

Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Re: FK Sloboda Tuzla

Post Postao/la staragarda » 26 sep 2016, 11:29

Eno na klix -u onaj egomanijak i narcisoidni bolesnik je još jednom potvrdio da je prsnuo ko sijalica... Obavezno pročitati :urnebes: :urnebes:...
Kae "kome da ostavim grad,nemam kome" :urnebes: :rol: :rol:... Pa ostavi svojima iz islamovaca p i c k a ti materina n e d o j e b a n a :urnebes:.... Ću, nema kome da OSTAVI grad..... Ahahaha
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 sep 2016, 11:40

crvenocrnitz je napisao/la:Treba pojedincima u gradu Kuko & Co pa kad nam bude O umjesto A normalno i kad budemo radili kao cistaci (ako i tu bude mjesta) a BOnovicani i sl nam budu sefovi sa diplomama privatnih fakulteta onda cemo se ujedati za guzicu. Sve je ovo jedna velika kuhinja iz koje ce sve da izadje nekad iza 2.10. Lozite se neki na price portala u sluzbama stranaka, lijepe se textovi "nidje veze" a svi popuse pricu. Mi cemo se nervirati a drugi ce da pokupe i ovo malo gradske dobrote...
Odakle ti je faraon
Odakle su bato, gadzo ;)
Niko, niko, samo Sloboda

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 26 sep 2016, 11:48

katarakta je napisao/la:
crvenocrnitz je napisao/la:Treba pojedincima u gradu Kuko & Co pa kad nam bude O umjesto A normalno i kad budemo radili kao cistaci (ako i tu bude mjesta) a BOnovicani i sl nam budu sefovi sa diplomama privatnih fakulteta onda cemo se ujedati za guzicu. Sve je ovo jedna velika kuhinja iz koje ce sve da izadje nekad iza 2.10. Lozite se neki na price portala u sluzbama stranaka, lijepe se textovi "nidje veze" a svi popuse pricu. Mi cemo se nervirati a drugi ce da pokupe i ovo malo gradske dobrote...
Odakle ti je faraon
Odakle su bato, gadzo ;)
Gadzo znam da je hercegovac i da je imao sluha za sport toliko da nas je tjerao s ulice kada smo igrali fudbala da bi toboze spavao a sa linije ga uplakanog vratili poslije par dana provedenih gore i od tada je bio logisticar pa onda policajac... Ne branim Jasmina al brate ova dva su...
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan
WINNERS NEVER GIVE UP!! Remember that you fools!!

staragarda
Interni moderator
Kontakt:

Post Postao/la staragarda » 26 sep 2016, 12:04

crvenocrnitz je napisao/la:
katarakta je napisao/la:
Odakle ti je faraon
Odakle su bato, gadzo ;)
Gadzo znam da je hercegovac i da je imao sluha za sport toliko da nas je tjerao s ulice kada smo igrali fudbala da bi toboze spavao a sa linije ga uplakanog vratili poslije par dana provedenih gore i od tada je bio logisticar pa onda policajac... Ne branim Jasmina al brate ova dva su...
Jest bas se ne vidi da braniš ovog iz islamovaca :D...Znaci, Gadzo dezerter, plako na liniji.. .. Sta ima za Batu... Neonacista :urnebes:
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA

wobly92
Kontakt:

Post Postao/la wobly92 » 26 sep 2016, 12:05

"Ne branim Jasmina, samo najbolji je gradonačelnik u historiji univerzuma gradonačelnika, ova dva poja nemaju, ni niko između ostalog, pff, ko mu može parirat. Jasmin za Kralja svih gradova!"

Čuj uplakanog ga vratili, čovjek na skoro svakom ratištu bio i na svim linijama. :lol: Kakve gnjusne laži i propagande, haman vam je nekoga ili je vas Jasmin dobro uhljebio.
Gadžo je bolji od njega za grad u svakom smislu, a za sport, pa svako je bolji od faraonketa!

Azmire vrati se! FK Sloboda, yeah.
(ovo samo da ne bude post u off topicu)
When you see a person who has been given more than you in money and beauty, look to those who have been given less.

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 sep 2016, 12:09

Promjena se ljudi boje, ljudi promjene ne vole :D. Nego sta cemo protiv Sarajeva. Ko ce igrat. Kostic, cini mi se i Stjepanovic i Zeba out. I Mehmedagic vjerovatno. Vraca se Ordagic. Stoperi znaci Merzic i Skahic. Grahovac bi mogao pocet. Vezni red i nece izgledat tako lose. Hasanovic, Grahovac, Ordagic, Veselinovic, Govedarica
Niko, niko, samo Sloboda

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 26 sep 2016, 12:09

Ti auto u zeleno i zalijepi poster Batin sto se mene tice, ja hajra ni od jednog nemam ;) :tralala:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

crvenocrnitz
Kontakt:

Post Postao/la crvenocrnitz » 26 sep 2016, 12:12

wobly92 je napisao/la:"Ne branim Jasmina, samo najbolji je gradonačelnik u historiji univerzuma gradonačelnika, ova dva poja nemaju, ni niko između ostalog, pff, ko mu može parirat. Jasmin za Kralja svih gradova!"

Čuj uplakanog ga vratili, čovjek na skoro svakom ratištu bio i na svim linijama. :lol: Kakve gnjusne laži i propagande, haman vam je nekoga ili je vas Jasmin dobro uhljebio.
Gadžo je bolji od njega za grad u svakom smislu, a za sport, pa svako je bolji od faraonketa!

Azmire vrati se! FK Sloboda, yeah.
(ovo samo da ne bude post u off topicu)
Sreca pa mi je prvi komsija Gadzo pa znam sta pricam :mrgreen:
1919 FK Sloboda
1899 AC Milan

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 sep 2016, 12:16

katarakta je napisao/la:Promjena se ljudi boje, ljudi promjene ne vole :D. Nego sta cemo protiv Sarajeva. Ko ce igrat. Kostic, cini mi se i Stjepanovic i Zeba out. I Mehmedagic vjerovatno. Vraca se Ordagic. Stoperi znaci Merzic i Skahic. Grahovac bi mogao pocet. Vezni red i nece izgledat tako lose. Hasanovic, Grahovac, Ordagic, Veselinovic, Govedarica
Ordagica,Krpica,i Zeca ostaviti malo isturenije za kontru ostali svi u bunker.
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

SRSlavinovici
Kontakt:

Post Postao/la SRSlavinovici » 26 sep 2016, 12:27

A da prestanemo o politici, imaju izbori, izabrace se mocnici, pa neka se poslije razracunaju oko ove zahebancije sa Slobodom. Neka najebe ko mora.
Mene je iznenadio Hasanovic fino. I kod onog Fatica se da naslutiti da je dobar igrac, steta sto ga nismo češće vidjali. Ako malo ohlade glave i zaigraju malo cvrsce, moglo bi to biti OK sljedecu utakmicu. Samo kada bi se napad otvorio.
FK Sloboda Tuzla, jedan grad, jedna ljubav.

Sariel
Kontakt:

Post Postao/la Sariel » 26 sep 2016, 12:29

jeste vala, dosta politike i sda sdp i sbb i gadze i jasmina i bate.imaju izbori i tamo to rjesavajte.
zasto stjepanovic i zeba out? nisam u toku?

katarakta

Post Postao/la katarakta » 26 sep 2016, 12:49

Sariel je napisao/la:jeste vala, dosta politike i sda sdp i sbb i gadze i jasmina i bate.imaju izbori i tamo to rjesavajte.
zasto stjepanovic i zeba out? nisam u toku?
Mislim da su kartone dobili, nisam siguran je li suspenzija. Mislim da jest
Niko, niko, samo Sloboda

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 26 sep 2016, 12:54

Bobic
Efendic- Skahic, Mehmedagic- Subic
Hasanovic, Merzic/Fatic
Grahovac/Zec- Ordagic- Veselinovic
Krpic
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

solinas
Kontakt:

Post Postao/la solinas » 26 sep 2016, 13:26

Bobic
Efendic Merzic Mehmedagic Subic

Hasanovic Fatic Grahovac

Ordagic Veselinovic

Krpic
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".

"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.

miky_hz
Kontakt:

Post Postao/la miky_hz » 26 sep 2016, 13:41

Efendic vam je dobio treci zuti,Zeba nije koliko ja vidim po dosadasnjim statistikama?
DINO MERLIN "Znas kako ti je to, rodiš se u Sarajevu i navijas za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Zelju. Hvala Bogu ja nisam medju njima".

Gifron
Kontakt:

Post Postao/la Gifron » 26 sep 2016, 15:08

Efendic, Stjepanovic i Kostic nemaju pravo nastupa. Svi ostali su na raspolaganju.
Jedan grad, jedna ljubav!

SlobodaTuzla1919
Kontakt:

Post Postao/la SlobodaTuzla1919 » 26 sep 2016, 15:23

Znaci onda:

Bobić

Todorović/Škahić - Mehmedagić, Škahić/Merzić - Subić

Hasanović, Grahovac/Fatić

Ordagić - Zeba - Veselinović

Krpić/Zec
samo naprijed, samo naprijed, samo hrabro bori se, naša pjesma nek' te nosi, sve do nove pobjede!

hondas
Kontakt:

Post Postao/la hondas » 26 sep 2016, 15:32

Na Kosevu im bar nece ulaziti svako u svlacionicu da prijeti igracima kao sto je bilo protiv Radnika.Vidjelo se da su pojedini igraci bili isprepadani.

Tuzlak04
Kontakt:

Post Postao/la Tuzlak04 » 26 sep 2016, 15:50

. . joj Džida sportski direktor :mrgreen:

fukaratz
Kontakt:

Post Postao/la fukaratz » 26 sep 2016, 16:13

Tuzlak04 je napisao/la:. . joj Džida sportski direktor :mrgreen:
pa sto da ne :?: frajer je uzeo na ruke od Azmira finih para zajedno sa Karicem i sad lagano mogu oboica u penziju :kafa: igracima koji zajedno nisu dobili 2 plate prosle sezone mi smo osigurali mirnu buducnost :thumbup: zna Sasa vugdalic svoj posao :bow: pa onda Radnik Bijeljina sa budzetom od 400 000 bude klasu ispred nas (Krstajic zna posao) :thumbup:
Sloboda Tuzla

Zaključano

Natrag na “FK Sloboda”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.