Nemojte ići objašnjavati u kafani, kad god se nešto objašnjava u kafani, mora su renovirati, ili osoblje ili kafana, majke mi znam iz prve ruke. Zamisli da ode tako 10ak da iznese stav, ne bi ostao iver od kafaneYaSSaL je napisao/la:A sta mislis da ti uradis isto? Sve sto imas reci, svaki svoj stav koji se ne slaze sa onim od "Dino lj", umjesto na forumu, da izneses u kafani...ripper je napisao/la:Dino lj,niko ne govori da Amar treba da ide ali ljudi pristup i odnos treba mijenjati da bi se nesto napravilo i krenulo na bolje ane samo kukati i vikati da neko ima vise para i bolje uslove.
Fino odeš u Tuborg, tamo je Amar skoro svaki dan (njegov lokal) pa sve što ti je na srcu iznesi njemu direkt u facu.
Saslušat ce svaku tvoju kritiku, prijedlog, sugestiju.
Ali mojne smarati raju ovdje po forumu ovakvim cvrkutanjem
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
@ripper
Tacno tako i upravo zbog toga ne trebamo ovdje na forumu previse omalovazavati tudja ili misljenja koja se razlikuju od nasih. Nismo svi isti, sto je i normalno...
A kamo srece kad bi nas barem u tom Tuborgu saslusali, nas navijace, pa makar 5% od toga prihvatili ili razmislili o tome. Ali ko nas pita uopste...
Tacno tako i upravo zbog toga ne trebamo ovdje na forumu previse omalovazavati tudja ili misljenja koja se razlikuju od nasih. Nismo svi isti, sto je i normalno...
A kamo srece kad bi nas barem u tom Tuborgu saslusali, nas navijace, pa makar 5% od toga prihvatili ili razmislili o tome. Ali ko nas pita uopste...
Ne znam da li si zaboravio da je i sam A.Osim veliki fan i navijac Želje, uvijek bio i ostao.YaSSaL je napisao/la:@ripper
Covjek ce saslušati svaki prijedlog, kritiku, sugestiju. Nije problem nikakav, ne trebate se ustrucavati.
Samo ne cita ovaj forum, niti forume opcenito, tako da prica o njemu ispada kao trac.
Jbg ako je neko nezadovoljan, a iz Sarajeva je, nije teško doci do Tuborga i "otvoriti dušu".
Lakše je tako, nego raju masirati po forumima sa svojim vizijama i idejama kako treba voditi klub.
U Tuborgu te može samo konobar saslušati, kad naručuješ turuYaSSaL je napisao/la:@ripper

Samo skupština, kakva kafana, pa nije Stupčanica u pitanju

mi smo oni na koje su nas roditelji upozoravali...
@Krvotok
E sto se ismijah, majke mi, popravio si mi dan. Ali sto jest, jest...ispalo bi tako nekako...
E sto se ismijah, majke mi, popravio si mi dan. Ali sto jest, jest...ispalo bi tako nekako...
-
- Kontakt:
Jedva čekam da počne prvenstvo,da se forum rasčisti, da neke prođe depresija i da prestane kuknjava.
Za one koji misle da se stvorio nekakav razdor i negativna energija među navijačima a naročito prema Amaru i igračima nek pogledaju klip sa kraja uzvratne utakmice sa Mariborom i sve će im se kazati.
Vi neki prestanite cmizdriti i idemo dalje !
Za one koji misle da se stvorio nekakav razdor i negativna energija među navijačima a naročito prema Amaru i igračima nek pogledaju klip sa kraja uzvratne utakmice sa Mariborom i sve će im se kazati.
Vi neki prestanite cmizdriti i idemo dalje !
- SarajlijaTM
tacno treba izbjegavati forum do prvenstva,previse negativnog se kupi...
- justFlowFKZ
- Kontakt:
@sarajlija potpis !!!
vidimo se protiv Travnika ovo je postalo nepodnosljivo.
vidimo se protiv Travnika ovo je postalo nepodnosljivo.
Sve će furke proći Željo ostaje i poslije...
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
~u|S|c~Flow ~~ n a z 1 S M M M is ~u|S|c~
Call of Duty 1.1 @ ultr4style.webs.com
CoD1.1gaming ~ TheBestOfWhat'sLeft
Stvarno dosta gluposti,mi smo prvaci.
Sve misli sada okrenuti ka travniku,oderati im guzove pa opet po starom:D
Sve misli sada okrenuti ka travniku,oderati im guzove pa opet po starom:D
Amar Osim!!!!
Kraj price!!!!!
Kraj price!!!!!
Sta sve neces procitati na ovom forumuripper je napisao/la:Dino lj,niko ne govori da Amar treba da ide ali ljudi pristup i odnos treba mijenjati da bi se nesto napravilo i krenulo na bolje ane samo kukati i vikati da neko ima vise para i bolje uslove.
Fino odeš u Tuborg, tamo je Amar skoro svaki dan (njegov lokal) pa sve što ti je na srcu iznesi njemu direkt u facu.
Ali mojne smarati raju ovdje po forumu ovakvim cvrkutanjem

ps.
Ova nasa blamaza ce se najbolje pokazati 2 kolu kada igramo derbi kola protiv Borca.
Ocekujem najmanju posjetu na jednoj utakmici otkako se AMar vratio na klupu kluba.
Azmir Husić "Dino svi znamo kako je Saraj'vo doslo do titule"
Ne budi siguran, ako se uzme u Travniku, opet ce biti pun stadion. Zeljino najvece blago su navijaci ko to ne vidi slijep je i glup, a najveci uhljupi uprava jer ne moze klub koji je izdominirao sve ovdje dici na jedan iskorak i ne moze naci par sponzora za klub sa duplom krunom.propuh je napisao/la:Sta sve neces procitati na ovom forumuripper je napisao/la:Dino lj,niko ne govori da Amar treba da ide ali ljudi pristup i odnos treba mijenjati da bi se nesto napravilo i krenulo na bolje ane samo kukati i vikati da neko ima vise para i bolje uslove.
Ali mojne smarati raju ovdje po forumu ovakvim cvrkutanjem![]()
ps.
Ova nasa blamaza ce se najbolje pokazati 2 kolu kada igramo derbi kola protiv Borca.
Ocekujem najmanju posjetu na jednoj utakmici otkako se AMar vratio na klupu kluba.
[quote="harishp"]Ovaj ako bude mjenjao Misimovica,onda smo fakat nayebali.
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
Moze imati minutaze k'o i Vrsaljevic,Svraka,Sesar i to bi bilo to.
Inace Stevanovic za Izmeta i ovakav je svemirski brod.[/quote]
Corinne Diacre - prof. fudbala
Megamiske - najvece zlo od 1921
sumnjam da mzoe biti manja od one protiv slavije protekle sezonepropuh je napisao/la:Sta sve neces procitati na ovom forumuripper je napisao/la:Dino lj,niko ne govori da Amar treba da ide ali ljudi pristup i odnos treba mijenjati da bi se nesto napravilo i krenulo na bolje ane samo kukati i vikati da neko ima vise para i bolje uslove.
Ali mojne smarati raju ovdje po forumu ovakvim cvrkutanjem![]()
ps.

Kad odu šminkeri,pljuvači i šmekeri, kad prođu trendovi, mode i
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987
pozeri,ostat' će na JUGU gordi i ponosni, ostat' će u ljubavi vjerni i
odani! THE MANIACS 1987

Samo ovo treba rokati u glavu dušmanima. Kad god pocnu pametovati. Manijaci su rekli svoje

A što se tice ovi pesimisticara i njihovih crni i sivih predviđanja- boli nas polni organ za njihove crnjake i razmišljanje. Neka to ostave u sebi i za sebe, a ne po forumu smarati raju svojim crnjacima i pesimizmom.
Željo je šampion, osvajac Kupa, manijaci br.1 i idemo sa Šefom u novu sezonu, u nove pobjede i trofeje.
Da malo pređemo na normalne stvari. U prva dva kola ako uzmeno 6 bodova dokazat' ćemo da smo ponovo prvi favoriti za osvajanje. Moje neko viđenje igrača i šta bi mogli napraviti ove sezone:
Antolović: Dostojna zamjena za Gušu. Ima potencijala, ima dobar refleks, još malo poraditi na postavljanju. Mora još poćeti galamiti na odbranu, postavljanje i tako to.
Bukvić: Od njega ne očekujem nšta, ponovo će biti drugi golman.
B.Čolić: Igrač koji ima talenta, ali se ne razvija, malo je bezobrazan oko pristupa na terenu. Za našu ligu dobar bek.
Yoshida: Nisam ga još gledao, ali ako dobije šansu, vjerujem da će dati sve od sebe jer znamo japanski narod.
Bogičević: Nek' bude kao i u prošloj sezoni i dovoljno od njega.
Kerla: Od njega očekujem mnogo. Igrač koji ima sve da postane pravi. On trenutno u ovom timu izgleda kao pravi vođa.
Vasilić: Njega sam uvijek gotivio, zbog borbenosti. Brži je od Bogičevića što bi mu mogla biti prednost u odnosu na istog.
Kvesić: U drugoj utakmici sa Mariborm dokazao da prošla sezona nije slučajnost i vjerujem da će biti još bolji jer momak voli raditi i trenirati.
Zolotić: Ovo će biti njegova sezona. Nadam se da će produžiti ugovor, je rbi nam mogao biti veoma koristan u budučnosti.
Svraka: Volio bih da se proda, jer teško će ponoviti prošlu sezonu.
Jamak: Igrač koji uvijek odigra isto, uvijek solidan. Takođe bi volio da se proda.
Bekrić: Njegova sezona ako ne ode negdje. Rasteretiće Zebu i imati ćemo više opcija u napadu.
Zeba: Nadam se da ga ove kritike i što neki kažu odnosi sa Šefom neće pogoditi. Igrač koji je veoma bitan i mislim da bi trebao ostati na lijevoj strani jer nemamo bolje rješenje lijevo, sa Kvesićem odlično sarađuje a mislim da bi u sredini smetao Bekriću ili obratno.
Bešlija: Sa 33 godine najborbeniji igrač u ekipi. Njemu sve pohvale i od mene dobija prednost na desnoj strani.
Selimović: Veoma drag igrač zbog golova na derbiju. On i Bešlija će se boriti po desnoj strani.
Adilović: Vidjelo se da grize u Evropi želio se prodat da li će tako biti neznamo. Ali veoma bitan igrač za naš sistem igre, robusan a zna zabit.
Brković: Prema najavama očekujem novog Vladavića. Sigurno je da će dobiti priliku.
Tomić: Nisam ga gledao dok je igro u GOŠK-u nisam obraćao pažnju tako da od njega ne očekujem mnogo.
Stanić: Univerzalac koji treba svakoj ekipi, prosjećan igrač za naše lige, može nam pomoći.
Ramić: Momak se ne trudi puno, nakon gola protiv Zvijezde očekivao sam mnogo od njega ali ništa.
E.Čolić: Igra toplo-hladno više hladno, ali nakon što je došao Brković, ne vjerujem da će dobijati prilku kao što je dobijao.
Smajić: Prije svega čovjek, nadam se da će biti potpuno zdrav jer nam može pomoći, prvenstveno ako neko iz sredine ode.
Antolović: Dostojna zamjena za Gušu. Ima potencijala, ima dobar refleks, još malo poraditi na postavljanju. Mora još poćeti galamiti na odbranu, postavljanje i tako to.
Bukvić: Od njega ne očekujem nšta, ponovo će biti drugi golman.
B.Čolić: Igrač koji ima talenta, ali se ne razvija, malo je bezobrazan oko pristupa na terenu. Za našu ligu dobar bek.
Yoshida: Nisam ga još gledao, ali ako dobije šansu, vjerujem da će dati sve od sebe jer znamo japanski narod.
Bogičević: Nek' bude kao i u prošloj sezoni i dovoljno od njega.
Kerla: Od njega očekujem mnogo. Igrač koji ima sve da postane pravi. On trenutno u ovom timu izgleda kao pravi vođa.
Vasilić: Njega sam uvijek gotivio, zbog borbenosti. Brži je od Bogičevića što bi mu mogla biti prednost u odnosu na istog.
Kvesić: U drugoj utakmici sa Mariborm dokazao da prošla sezona nije slučajnost i vjerujem da će biti još bolji jer momak voli raditi i trenirati.
Zolotić: Ovo će biti njegova sezona. Nadam se da će produžiti ugovor, je rbi nam mogao biti veoma koristan u budučnosti.
Svraka: Volio bih da se proda, jer teško će ponoviti prošlu sezonu.
Jamak: Igrač koji uvijek odigra isto, uvijek solidan. Takođe bi volio da se proda.
Bekrić: Njegova sezona ako ne ode negdje. Rasteretiće Zebu i imati ćemo više opcija u napadu.
Zeba: Nadam se da ga ove kritike i što neki kažu odnosi sa Šefom neće pogoditi. Igrač koji je veoma bitan i mislim da bi trebao ostati na lijevoj strani jer nemamo bolje rješenje lijevo, sa Kvesićem odlično sarađuje a mislim da bi u sredini smetao Bekriću ili obratno.
Bešlija: Sa 33 godine najborbeniji igrač u ekipi. Njemu sve pohvale i od mene dobija prednost na desnoj strani.
Selimović: Veoma drag igrač zbog golova na derbiju. On i Bešlija će se boriti po desnoj strani.
Adilović: Vidjelo se da grize u Evropi želio se prodat da li će tako biti neznamo. Ali veoma bitan igrač za naš sistem igre, robusan a zna zabit.
Brković: Prema najavama očekujem novog Vladavića. Sigurno je da će dobiti priliku.
Tomić: Nisam ga gledao dok je igro u GOŠK-u nisam obraćao pažnju tako da od njega ne očekujem mnogo.
Stanić: Univerzalac koji treba svakoj ekipi, prosjećan igrač za naše lige, može nam pomoći.
Ramić: Momak se ne trudi puno, nakon gola protiv Zvijezde očekivao sam mnogo od njega ali ništa.
E.Čolić: Igra toplo-hladno više hladno, ali nakon što je došao Brković, ne vjerujem da će dobijati prilku kao što je dobijao.
Smajić: Prije svega čovjek, nadam se da će biti potpuno zdrav jer nam može pomoći, prvenstveno ako neko iz sredine ode.
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Dino uzalud je neke stvari ponavljati na svakoj stranici, uzalud je replicirati svima... Ovo tvoje jednostavno stoji i stvarno trebas biti djecak da svaki put ispod ovakvog posta napises: "Neces ga otjerati; Amar nigje ne ide!..." !dino lj je napisao/la:Dzaba ti to pricas,dobar si ako samo podrzavas bez obzira sta se desilo i kako se igralo,za sve lose sto uradimo u Evropi opravdanje su titule,neki premijer ligaski rekordi i slicno pa makar ti ljudi svake godine davali po 5,6 komada.Pa timovi osvoje po deset titula,osvoje ligu prvaka ali kada lose igraju navijaci ih kritikuju sto je i normalno i sasvim ocekivano.Pa j....e uzeli smo duplu krunu i sada treba da sutimo ama necu da sutim boli me igra i bruka u Evropi svidjelo se to nekome ili ne,niko ne govori da Amar treba da ide ali ljudi pristup i odnos treba mijenjati da bi se nesto napravilo i krenulo na bolje ane samo kukati i vikati da neko ima vise para i bolje uslove.savatihotece je napisao/la:Baš me interesuje koliko ti godina imaš i jesil možda bio u Brčkom kada je Željo igro sa Jedinstvom u II ligi zapad. Nemoj omalovažavat nikoga. Svima nama je cilj da Željo bude jači i svaka dobronamjerna kritika je uvijek dobro došla.BLU SKY je napisao/la: Pasa ovu negativnu atmosferu prave sve ovi derbi navijaci ili balavurdija koja veze nama sa fudbalom.
I za kraj vise puta sam gledao Zelju u Brckom sto u prijateljskim sto u sluzbenim utakmicama i znam da tamo ima dosta nasih navijaca i ne obaziri se na ove sto svakoga ko normalno ukazuje da neke stvari nisu u redu nazivaju balavcima ili derbi navijacima,vjerovatno su vidoviti pa preko foruma znaju koje ko.
Ja mislim da je dosta bilo i ove rasprave i tuge i gorčine. Stvarno bi najbolje bilo kad bi neko pola ovih stvari rekao Amaru u lice a da ga ovaj pošteno sasluša, sve osim toga je čisto palamuđenje ovdje i trošenje vlastitih živaca. Ko hoće neka se okrene realnosti, našoj ligi i meču protiv Travnika, ko neće, neka čeka sljedeće ljeto evropske utakmice, i ako neko može nešto konkretno promijeniti u klubu, utjecati neka to uradi, neka iznese ideje u upravu a ne na forum, i to je to...
Osim - drugo ime za Želju !
Pa majka mu stara, nismo političari pa da po kafanama rješavamo probleme.Fino, kroz institucije sistema, nije ovo Država BiH, već Država Željo.Krvotok je napisao/la:U Tuborgu te može samo konobar saslušati, kad naručuješ turuYaSSaL je napisao/la:@ripper
A kamo srece kad bi nas barem u tom Tuborgu saslusali, nas navijace, pa makar 5% od toga prihvatili ili razmislili o tome. Ali ko nas pita uopste...Gdje ćeš u kafani predlagati, ima skupština kluba za to, pa predstavnik navijača iznese, to je ono kako bi trebalo. A u Tuborg otići, pa poslije par tura...to ne biti dobro, to izazvati "leteći namještaj"
![]()
Samo skupština, kakva kafana, pa nije Stupčanica u pitanju

Jer stojimo,prkosimo,u srcima te našim nosimo!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
maribor sarajevo 6 3 u jednoj utakmici, haj dosta vise o sarajevu ba, eto pokazatelja njihove moci, mada bih ja prije rekao nemoci levskog, al o tom po tom, ljudi su prosli, zasluzeno, igrali su srcemo, to je 50 % uspjeha, svi za jednog, a ne ko nasi, uostalom dosta i o evropi kad ne igra Željo u njoj, okrenite se travniku, svi u travnik !YaSSaL je napisao/la:Jesmo li i mi zato "jaca" ekipa od Sarajeva? Jesmo li osvajaci duple krune dok su oni tek cetvrti zavrsili?TOJEMOJTIM je napisao/la:...pitarima svaka čast ali ko malo zna o lopti zna i koliko je maribor jača ekipa od bugara...
Svakom takmac po mjeri...
Za zivot cijeli!
Nacelnik Koldzo... I dalje cekamo njegovo obecanje...
Ja sam lud, ja sam jak - ja sam ZELJIN MANIJAK !!!
- ThE_mAnIaCs_1987
- Kontakt:
samo se mi nadajmo, go vno ko i svaki drugi politicarMinhi je napisao/la:Nacelnik Koldzo... I dalje cekamo njegovo obecanje...
Za zivot cijeli!
CyberGhost je napisao/la:JOJ VALJA IH SAD SLUSATI
...........ZA ŽIVOT CIJELI=FCŽ 1921.=..........
ko rano rani sam u nju pada.
ko rano rani sam u nju pada.
Trenutno korisnika/ca: Lokomotifa, mavi, Napaceni87 i 27 gostiju.