FK Sloboda Tuzla - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: TaRgEt_,Aerials
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Re: FK Sloboda Tuzla
Ma daj ba... Dosta je vise seoske varalice ...imamo mi nas komitet za hitnost... Čuj,ko ce ulagati... Pa komitet i privrednici... Plus sto je direktor rekao da se ne raspadamo a ovi plaćeni novinari samo šire negativuBeduin je napisao/la:Azmir Husic danas kaze:Ja bi volio da dode neko i da ulaze vise od mene al takve budale koja voli slobodu kao ja nema
DA VIDIS...DA ZNAS...DA PAMTIS....11.07.1995....NEVER FORGET SREBRENICA
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Poslije izboramerak je napisao/la:Jel poznato kad je skupstina ?

staragarda je napisao/la:Poslije izboramerak je napisao/la:Jel poznato kad je skupstina ?...a privrednici svaki dan pa čak i nedjeljom zovu u klubu i raspitaju se za skupštinu ... Ne mogu da dočekaju da zauzmu Husicevo mjesto te skrse par svojih miliona pa da im cickovo ulje opet drži presice
Moram da pitam ako neko zna,jel Denis pichhkovo ili čičkovo ulje??

DRŽAVA TUZLA!!
Pichkovo koje nema muda odgovoriti na direktna pitanja i odgovore i prozivke.Pichkovo koje nesmije na tel da se javi. Yebemu sve po spisku.NjonjoVam je napisao/la:staragarda je napisao/la:Poslije izboramerak je napisao/la:Jel poznato kad je skupstina ?...a privrednici svaki dan pa čak i nedjeljom zovu u klubu i raspitaju se za skupštinu ... Ne mogu da dočekaju da zauzmu Husicevo mjesto te skrse par svojih miliona pa da im cickovo ulje opet drži presice
Moram da pitam ako neko zna,jel Denis pichhkovo ili čičkovo ulje??![]()
:zvizch
"Modra boja,na bijelome platnu,
Sest ljiljana vezenih u zlatu,
To je zastava ,nasa Bosanska".
"Velikim Bogom se kunemo, da robovi biti necemo".
Prvi predsjednik predsjednistva R BIH Alija Izetbegovic.
- Pasha_car_aga
- Kontakt:
Bog nam neka je na pomoći, žao mi je druga Solinaša koji je jučer došao iz Wiena, a za uzvrat je vidio **** A,B,C tribinu, kojima smo sahranili klub. J.ebo nam Karić (čičkovo ulje) sve nenormalno i retrdirano, samo par nas sa B ga je prozivalo, ostalo sve V.A.G.I.N.E.
Oprosti Solinaš, **** ti nas!
Sent from my SM-N900 using Tapatalk
- Probisvjet
- Kontakt:
2. oktobar je bitniji da ih naguzimo nego malo galame na utakmici.Pasha_car_aga je napisao/la:Bog nam neka je na pomoći, žao mi je druga Solinaša koji je jučer došao iz Wiena, a za uzvrat je vidio **** A,B,C tribinu, kojima smo sahranili klub. J.ebo nam Karić (čičkovo ulje) sve nenormalno i retrdirano, samo par nas sa B ga je prozivalo, ostalo sve V.A.G.I.N.E.

Fudbalski Klub Sloboda Tuzla Bosnia and Herzegovina. The English translation of the team's name is Football Club Freedom.
Nije prvi put,nebitno je to,ali zakleo sam se necu do promjene statuta,i rjesenja pitanja stadiona.Pasha_car_aga je napisao/la:Bog nam neka je na pomoći, žao mi je druga Solinaša koji je jučer došao iz Wiena, a za uzvrat je vidio **** A,B,C tribinu, kojima smo sahranili klub. J.ebo nam Karić (čičkovo ulje) sve nenormalno i retrdirano, samo par nas sa B ga je prozivalo, ostalo sve V.A.G.I.N.E.
To je moj cejf,niko me ne tjera,medjutim ako se ne dese promjene iz korjena,ugasice jos jedino sto je nama omladini(sa 31 god smatram se mladim

Nesto mi govori da je ovaj rat za Slobodu daleko od gotovog.....

Sloboda nije pala 90-tih pa neće ni u oktobru 2016
-
- Interni moderator
- Kontakt:
Hoće...stipu demagogije... Nije ni KK pao devedesetih pa je ugašen ko svijeća... K u r c e m ne mrdamo osim što ovdje piskaramoninepin je napisao/la:Sloboda nije pala 90-tih pa neće ni u oktobru 2016
2 oktobar ima veliki značaj za naš gradstaragarda je napisao/la:Hoće...stipu demagogije... Nije ni KK pao devedesetih pa je ugašen ko svijeća... K u r c e m ne mrdamo osim što ovdje piskaramoninepin je napisao/la:Sloboda nije pala 90-tih pa neće ni u oktobru 2016
Najavljenja podrska i c sektor izostali,na stadionu nista novo,pokazali smo samo da smo obicne ckapi od ljudi,hebu nam klub,niko ni da progovori,ustvari jesmo na fb gdje smo dokazali da imamo damu do podu i da nas nema jacih u davanju podrske kako komentarom,tako i pisljivim lajkovima..
Eh sada kada nista nismo uradili u subotu,sada se uzdamo u to da Azmir se vrati,2 oktobar itd..
Za nas su zenicani sto se tice ljubavi prema klubu kilometrima daleko,pa tako i sarajlije,mostarci itd.. jer svako izadje na ulice da se cuje njihov glas,a mi damo podrsku preko fb,jer ko ce se mrcvarit i setat sat vremena..
Ne dao Bog da je Jasmin zabranio opijanja na trgu soli,sutradan bi mu se 5000 mladih ovog grada nacrtalo isred zgrade i trazilo ostavke,ne dao Bog da carsija nema gdje lokatii..
Sve u svemu Azmire budi pametan i ne vracaj se,ovom gradu ne treba jaka Sloboda,pa sta ce i tebi,posalji ti nama petak i subotu navecer koji paket dvolitri,bices proglasen za vjecitog gradonacelnika Tuzle..
Eh sada kada nista nismo uradili u subotu,sada se uzdamo u to da Azmir se vrati,2 oktobar itd..
Za nas su zenicani sto se tice ljubavi prema klubu kilometrima daleko,pa tako i sarajlije,mostarci itd.. jer svako izadje na ulice da se cuje njihov glas,a mi damo podrsku preko fb,jer ko ce se mrcvarit i setat sat vremena..
Ne dao Bog da je Jasmin zabranio opijanja na trgu soli,sutradan bi mu se 5000 mladih ovog grada nacrtalo isred zgrade i trazilo ostavke,ne dao Bog da carsija nema gdje lokatii..
Sve u svemu Azmire budi pametan i ne vracaj se,ovom gradu ne treba jaka Sloboda,pa sta ce i tebi,posalji ti nama petak i subotu navecer koji paket dvolitri,bices proglasen za vjecitog gradonacelnika Tuzle..
PORAZ ZABOLI SRECA UTIHNE,AL VJERA U TEBE NIKAD NE PRESTAJE !!!
U pm.da hoce ovi izbori proc,ccc
Da li je Skahic i dalje u klubu ili je i on napustio? Da li je ozdravio dovoljno da moze cijelu utakmicu igrati?
& $ ?
-
- Kontakt:
Kako god da prođu,Sloboda je najveći gubitnik ovih izbora!Pokušaj puča na C tribini i Sjeveru nažalost nije prošao.Fukare su još jače,a Azmirova organizacija puča u danu žalosti.
O Slobodi pjevaju tuzlaci,mi smo novi državni prvaci!
Kakav puc..sta pricas ti....Faraon nas pokusa ugasiti,a Indir i Karac se prodaju tom istom faraonu....demagogiju bilo je Slobode i bice prosipajte u kuci.O fukarama njihova brojnost govori dovoljno....Samo nama nije napredak kluba na prvom mjestu,cim nam nevalja covjek koji je toliko toga dobrog napravio a valja Faraon koji nas htio fuzionirat i ugasiti.....superior1982 je napisao/la:Kako god da prođu,Sloboda je najveći gubitnik ovih izbora!Pokušaj puča na C tribini i Sjeveru nažalost nije prošao.Fukare su još jače,a Azmirova organizacija puča u danu žalosti.

- Beduin
- Kontakt:
superior1982 je napisao/la:Kako god da prođu,Sloboda je najveći gubitnik ovih izbora!Pokušaj puča na C tribini i Sjeveru nažalost nije prošao.Fukare su još jače,a Azmirova organizacija puča u danu žalosti.

Kako ste veceras, gospodine Jasmine?

U konacnici mediji se obrukali sa piskaranjem o incidentima i podjelama, Uprava se izofirala i osramotila sa onoliko, dodatnih, redara i specijalaca, igraci se obrukali na terenu, a mi svoj pos'o radili kao i uvijek na stadionu, svaka strana svoje.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Jos sljedeca tekma protiv Sarajeva i slijedi pauza ..valjda se sta promijeni i nadje nacin..
Ovako je rasulo...
Ovako je rasulo...
A najskuplja pjesma faraonki "kontra SDA", koliko li im je samo faraon platioBeduin je napisao/la:superior1982 je napisao/la:Kako god da prođu,Sloboda je najveći gubitnik ovih izbora!Pokušaj puča na C tribini i Sjeveru nažalost nije prošao.Fukare su još jače,a Azmirova organizacija puča u danu žalosti.![]()
![]()
Kako ste veceras, gospodine Jasmine?Puc nekakav spominjes, a mi na Zapadu i Sjeveru ostali dostojanstveni, bez politiziranja i priklanjanja nekoj strani, bez ikakve prozivke Jasmina ili Azmira, bez pogdrng transparenta, dostojanstveno se prikazali i nismo dozvolili da nas neko zavadi.
U konacnici mediji se obrukali sa piskaranjem o incidentima i podjelama, Uprava se izofirala i osramotila sa onoliko, dodatnih, redara i specijalaca, igraci se obrukali na terenu, a mi svoj pos'o radili kao i uvijek na stadionu, svaka strana svoje.

Živinice izdat neće!!!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
Azmir Husić!!!
Azmir Husić jedan je od nas!!!
BOJKOT!
- Beduin
- Kontakt:
Tom pjesmom na samom pocetku su, ja pretpostavljam, htjeli poslati poruku svima (medijima, Slobodasima, svima) da ih ne zanima politika, a ta pjesma se pjevala i ranije, i upravo je smisljena s tom idejom da se distanciramo od politike i nacionalizma, jer Tuzlu i krasi taj suzivot svih nacija.pompom je napisao/la:A najskuplja pjesma faraonki "kontra SDA", koliko li im je samo faraon platioBeduin je napisao/la:superior1982 je napisao/la:Kako god da prođu,Sloboda je najveći gubitnik ovih izbora!Pokušaj puča na C tribini i Sjeveru nažalost nije prošao.Fukare su još jače,a Azmirova organizacija puča u danu žalosti.![]()
![]()
Kako ste veceras, gospodine Jasmine?Puc nekakav spominjes, a mi na Zapadu i Sjeveru ostali dostojanstveni, bez politiziranja i priklanjanja nekoj strani, bez ikakve prozivke Jasmina ili Azmira, bez pogdrng transparenta, dostojanstveno se prikazali i nismo dozvolili da nas neko zavadi.
U konacnici mediji se obrukali sa piskaranjem o incidentima i podjelama, Uprava se izofirala i osramotila sa onoliko, dodatnih, redara i specijalaca, igraci se obrukali na terenu, a mi svoj pos'o radili kao i uvijek na stadionu, svaka strana svoje.![]()
O pojedincima iz grupe, tribine, grada, kako god hoces, necemo ovdje. Svakome svacije, trazi svako sebi egzistenciju neku, nazalost "cilj opravdava sredstva" mnogima.
Ko od harama zivi, godisnje 2 puta ne podrigne.
075 ❤
075 ❤
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 5 gostiju.