Chat - ARHIVA POSTOVA

Teme koje nemaju veze sa sportom

Moderatori/ce: insider,rio_Ferdy88

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Re: Chat

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 dec 2013, 00:42

a fino, oko zena samo opusteno, to znas :lol:

Ma meni sestra treba da ide u LA, ja nesto ne gotivim to, daleko brate :? Evo ja trebam zapoceti neku turneju po EU pa dokle doguram, mozda se i ozenim negdje usput :D

Prvo pare, prvo pravilo poslovanja :mrgreen: Jesi to vec poceo raditi ko sudski tumac :lol:
Uz tebe su tvoje Horde, Ti si opet šampion !

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 10 dec 2013, 00:42

Za drugaricu se još ubjeđujem da nije ništa, da se um poigrava sa mnom
pa đe zapelo?
barem se ne morate upoznavati. :mrgreen:
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 dec 2013, 00:48

samo_lijevo je napisao/la: pa đe zapelo?
barem se ne morate upoznavati. :mrgreen:
Zapelo je što se ne želim zacopat u nju najvise na svijetu ne zelim :lol: jes' ona vrh ali realno brate neam šanse a osim toga već u 2 navrata sam se uspio ubijedit da umisljam tako cu i ovaj put :lol:
Bosniacum Lilium je napisao/la:
Ma meni sestra treba da ide u LA, ja nesto ne gotivim to, daleko brate :? Evo ja trebam zapoceti neku turneju po EU pa dokle doguram, mozda se i ozenim negdje usput :D

Prvo pare, prvo pravilo poslovanja :mrgreen: Jesi to vec poceo raditi ko sudski tumac :lol:
ma daleko čemerika ba, neka nje u austriji, biće joj dobro ko da je tamo, i bolje a blize je svijetu 100 puta
ako se oženiš odma' traži i meni kakvu samo da je zena i da ima državljanstvo neke europske zemlje, po mogucnosti austrije, svicarske, norveske :mrgreen:

a ovo pisem neke tekstove na nekoj stranici :roll: prvi tekst mi bio da napisem nesto na temu kao Visiting the Arctitc a druga da u 500 riječi napišem rewiev novog Mercedesa E klase :lol:
Heroji Grada Zenice = NGG Za Čelik i UG Robijaši 1988

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 dec 2013, 00:51

ja se nekako najvise baziram na Lux, Njemacku i Austriju :D Tesko je dobiti svic. papire :cry:

A pare, samo neka se vrte :D

Osvajači ss.ba kupa 13. sezone - Green Dragons. Prva napadacka violina - moja malenkost. Kapiten i glavno smetalo - Legenda Reala.

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 dec 2013, 00:54

Ma Osterajh mjera bogami, da je se nekako dokopat uffff, znam po svojoj onoj kvazi rodbini kako im je dobro tamo, sve gluplji od glupljeg ali mlate dobru paru pa onda meni u bih dodju silu prosipat i zovu na kafe koje ja plaćam jer se njemu ne da rasitnit 100 eura :roll:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 dec 2013, 00:57

Ma kakvih ja znam levata, ne znaju npr. beknuti njemackog, kamoli engleskog. Snasli se, ovaj jedan ima svoju gradjevinsku firmu, zbog zene naravno. Tamo neka baba, ali boli ga q.

A jesu teski na parama, ono je fakat pretuzno, a kakva se npr. auta vozaju... :? Kuce da ne spominjem :lol:

samo_lijevo
Kontakt:

Post Postao/la samo_lijevo » 10 dec 2013, 00:59

Zapelo je što se ne želim zacopat u nju najvise na svijetu ne zelim :lol: jes' ona vrh ali realno brate neam šanse a osim toga već u 2 navrata sam se uspio ubijedit da umisljam tako cu i ovaj put :lol:
najbolje je da pitas eleganta.On je strucnjak za bracne i vanbracne veze. :lol:

@lilium,samo neka dobro kuhaju. :D pita je minimum uslova.
Jetzt lass mal die Kirche im Dorf

Nur gucken, nicht anfassen

Belo, oko mene sve je belo
sat na ruci, kosulja, cipele, odelo

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 dec 2013, 01:05

Bosniacum Lilium je napisao/la:Ma kakvih ja znam levata, ne znaju npr. beknuti njemackog, kamoli engleskog. Snasli se, ovaj jedan ima svoju gradjevinsku firmu, zbog zene naravno. Tamo neka baba, ali boli ga q.

A jesu teski na parama, ono je fakat pretuzno, a kakva se npr. auta vozaju... :? Kuce da ne spominjem :lol:
Jbg ko što neće x zraka kroz Bosnjaka tako neće ni europa u poštena insana

ma heble ih sve pare svijeta, ja uvijek kazem ba ako ti je malo evo dat cu ti, goni se, platit cu ti kafu, pivo, cevape, nasut cu ti goriva u x5 ali ne bih gubio obraz zbog siće ba nema šanse. a većina ih ovdje gubi kad dođe, čast izuzecima

aj buraz odoh spavat haha, sutra u 9 eto moram se nać' s ovom drugaricom đavo je odnio, večeras kad mi reče da je neku noć nakon što smo izašli na pivu završila i ljubila se s nekim tamo vlasnikom kafića 10000 mrakova mi je na oči palo :lol: :lol: :lol: sva sreća pa nije bila nista osim toga inače bih ga odležao mamu mu, došo iz inostranstva ne zna riječ bosanskog i stalno nesto oko nje petlja :evil: :twisted: :twisted: :evil:
samo_lijevo je napisao/la: najbolje je da pitas eleganta.On je strucnjak za bracne i vanbracne veze. :lol:
Samo njega nemoj molim te ko brata, za njega sam i ja Đakomo Kazanova :lol:

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 dec 2013, 01:07

hajde, polako samo :D ja bih se presaltao na drugu, ta izgleda voli frajere s dzepovima :P laku noc i cuvaj se :D

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 10 dec 2013, 01:07

Nego @marsale nisi mi odgovorio gdje to ima u Zenici pola litra pive a da je cijena od 1,5 uz pomenute ustipke :)
BHF Bosanska Krajina!

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 dec 2013, 01:11

apocalyps je napisao/la:Nego @marsale nisi mi odgovorio gdje to ima u Zenici pola litra pive a da je cijena od 1,5 uz pomenute ustipke :)
Joj izvini nisam vidio ni da si pit'o, ima na glavnoj stanici tj. ne bas na glavnoj stanici nego preko puta glavne pošte u onom čeličnom soliteru (odmah prvi prolaz lijevo iza one 2 prodavnice i kladionice) mjesto je bas fino sredjeno, a prejeftino, cedevita 1 KM, kafa 0.70 KM itd... vopi 1.50, rakije su po marku ako se dobro sjećam
ako planiraš jest ja ti preporučujem pohovani sir, jest 3.5 KM ali brateeee, ima da se razneseš

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 10 dec 2013, 01:12

:D hocu i ja pivo
Zadnja izmjena: iVar, dana/u 10 dec 2013, 01:17, ukupno mijenjano 1 put.
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 10 dec 2013, 01:16

Marsal je napisao/la: Joj izvini nisam vidio ni da si pit'o, ima na glavnoj stanici tj. ne bas na glavnoj stanici nego preko puta glavne pošte u onom čeličnom soliteru (odmah prvi prolaz lijevo iza one 2 prodavnice i kladionice) mjesto je bas fino sredjeno, a prejeftino, cedevita 1 KM, kafa 0.70 KM itd... vopi 1.50, rakije su po marku ako se dobro sjećam
ako planiraš jest ja ti preporučujem pohovani sir, jest 3.5 KM ali brateeee, ima da se razneseš
ZS tu sam svaki dan.Ne pika se to,daj sta urbano. :mrgreen: Daj nam pive od 2,5 KM . 8-) :lol: A sto se tice ZS-a hrana je odlicna sto jest jest.
BHF Bosanska Krajina!

Bosniacum Lilium
Kontakt:

Post Postao/la Bosniacum Lilium » 10 dec 2013, 01:21

we at the hotel motel holiday inn :D

Bring your girls, just whatever the night
Your man just left, I'm the plumber tonight
I'll check yo pipes, oh, you the healthy type
Well, here goes some egg whites

Marsal
Kontakt:

Post Postao/la Marsal » 10 dec 2013, 01:23

Jest ZS, ono S predstavlja Samir a ne mogu se sjetit kako se preziva ako nije zilic...pofino mjesto odem i ja dole ponekad jbg ona jeftinoca se ne propusta :-D

Oj jest hebeno kucat s mobitela, cujemo se sutra forumski jarani. :-)

iVar
Kontakt:

Post Postao/la iVar » 10 dec 2013, 01:24

laku noć :)
Jedina želja mi je da vidim ko je ovaj Monolog, dok nije *Monolog*, ono uživo, dok je baš ono što jest' (il' što nije)! :D

apocalyps
Kontakt:

Post Postao/la apocalyps » 10 dec 2013, 01:30

Marsal je napisao/la:Jest ZS, ono S predstavlja Samir a ne mogu se sjetit kako se preziva ako nije zilic...pofino mjesto odem i ja dole ponekad jbg ona jeftinoca se ne propusta :-D

Oj jest hebeno kucat s mobitela, cujemo se sutra forumski jarani. :-)
Znam ga od rodjenja.Jos dok je drzao plejku dole,pa povazdan igrali.Ma treba to iskoristiti,upravu si.Subotom prije izlaska otici dole malo da te "uzme". :mrgreen:

Cujemo se.
BHF Bosanska Krajina!

Murga
Kontakt:

Post Postao/la Murga » 10 dec 2013, 04:21

jasmin10 je napisao/la:ne trazim ja da uzivam nesto :D nisam ti ja u fazonu amerckih vojnika i tako :D odgovara mi to setkanje i tako to :mrgreen:
Je l' ti hoces da budes vojnik ili portir? Ne kontam :)

Sto se tice SIPA, ove ljude koje znam mislim da su mi rekli da to moras do 27 godine da sredis. Poslje toga mozes biti John J. Rambo neces uci. Znaci bolje je da se prije raspitas ako te te stvari bas interesuju.
Ne obra se bostan, dok sljive ne popadaju...

sonik24
Kontakt:

Post Postao/la sonik24 » 10 dec 2013, 08:52

jel se vama pojavljuju ove reklame za travian i slicno, skino sam ad block, al i dalje ponesta izbaci :?

QUARTERBACK
Kontakt:

Post Postao/la QUARTERBACK » 10 dec 2013, 11:08

jutarnja kafica i pregledavanje foruma.. 8-)

Zaključano

Natrag na “Diskusije”

Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 1 gost.