mislis da se chelsea predao kad je igrao protiv barce ? pa protiv bayerna (ovo govorima samo radi poredjenja nemojte me sad peglat "nismo mi chelsea"), ako zelimo nesto vise u evropi moramo dat 200% od nas tj. igraci trebaju.likusa je napisao/la:damirfile je napisao/la:Godinu dana nam pripredjuju zadovoljstvo i sad da budem nezadovoljan zbog toga sto smo izgubili od boljeg protivnika ... svasta. Idemo po duplu krunu.
Amar Amar Osim Osim.
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
Re: FK Željezničar
Nemoj molim te uspoređivati, svrstavaš nas u isti koš sa njima, a njima trener u markeru, razumiješ, mi smo Mi , a oni su oni.ŽELJEZNIČAR PONOS GRADAsavatihotece je napisao/la:Baniraj ti sebe jarane. Puno sam ja živaca i para dao za svoju ljubav da bi me ti savjetovo. Ja nemam drugog kluba osim Želje, al krivo mi kada vidim sa koliko su žara njanjajevci igrali, a kod nas balerine, koje dobiju tri crvena zato što još nisu naučili fudbalska pravila ( ne na nogu, ne sa leđa). Ili hajmo ostavit ovaj Forum za one koji samo hvale, a neće makar malo da budu kritični pa i objektivni, a objektivno Maribor se mogo proć. Ko hoće gledat svojim očima, to se vidjelo još u Mariboru.
Željo ne gaji napadački fudbal i to se vidi iz aviona. Evo neka mi neko nabroji tri napadača u Želji. Nema. U Evropi ličimo na ekipe koje igraju da što manje prime. Uostalom to je i Amar reko.
Tom Hanks je bio vatrogasac i **** nam je svima mater.
-
- Kontakt:
treba pod hitno stadion srediti za evropske utakmice
treba da nam bude jasno da mi u evropi igramo takoreci oba susreta kao gosti
mnogi se zavaravaju da je sarajevo konkretnije u evropi jes malo sutra igraju kuci i to jt to ko zna kako bi oni prosli da igraju na grbavici
pogledajte samo statistiku koliko nasih igraca je odigralo dvije i vise tekme na kosevu koliko je mariboru bio nepoznat travnjak nista ni zelji nije bio poznatiji
razlika je ogromna kad ti znas dje koja travka,uvala itd plus dimenzije terena to niko negleda
kad bude grbavica sredjena eto nas u grupnoj fazi 100%
treba da nam bude jasno da mi u evropi igramo takoreci oba susreta kao gosti
mnogi se zavaravaju da je sarajevo konkretnije u evropi jes malo sutra igraju kuci i to jt to ko zna kako bi oni prosli da igraju na grbavici
pogledajte samo statistiku koliko nasih igraca je odigralo dvije i vise tekme na kosevu koliko je mariboru bio nepoznat travnjak nista ni zelji nije bio poznatiji
razlika je ogromna kad ti znas dje koja travka,uvala itd plus dimenzije terena to niko negleda
kad bude grbavica sredjena eto nas u grupnoj fazi 100%
lahko je zelji biti sampion kad redovno dere sarajevo
- savatihotece
- Kontakt:
England je napisao/la:Nemoj molim te uspoređivati, svrstavaš nas u isti koš sa njima, a njima trener u markeru, razumiješ, mi smo Mi , a oni su oni.ŽELJEZNIČAR PONOS GRADAsavatihotece je napisao/la:Baniraj ti sebe jarane. Puno sam ja živaca i para dao za svoju ljubav da bi me ti savjetovo. Ja nemam drugog kluba osim Želje, al krivo mi kada vidim sa koliko su žara njanjajevci igrali, a kod nas balerine, koje dobiju tri crvena zato što još nisu naučili fudbalska pravila ( ne na nogu, ne sa leđa). Ili hajmo ostavit ovaj Forum za one koji samo hvale, a neće makar malo da budu kritični pa i objektivni, a objektivno Maribor se mogo proć. Ko hoće gledat svojim očima, to se vidjelo još u Mariboru.
Željo ne gaji napadački fudbal i to se vidi iz aviona. Evo neka mi neko nabroji tri napadača u Želji. Nema. U Evropi ličimo na ekipe koje igraju da što manje prime. Uostalom to je i Amar reko.
Slažem se.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
-
- Kontakt:
previše defetizma nakon poraza od boljeg...i to od malo ozbiljnijih tipova ovdje..pitarima svaka čast ali ko malo zna o lopti zna i koliko je maribor jača ekipa od bugara i koliko smo mi u tekmama sa slovencima imali pehova (golovi u prvoj i zadnjoj minuti drugog poluvremena, sve što su opalili po golu - ušlo, penal koji se mariboru ne bi svirao - zatim, poništen gol na koševu u 5. min, jako diskutabilno, penal na čoliću, gol smo primili nakon što je lopta promjenila smjer od kerle....prestrogo isključenje čolića i td...) ...liga će pokazati kako smo i dalje najozbiljnija ekipa (nadam se da će i uspjeh SA, i pare koje dolaze s njim, natjerati upravu da nađe i nekih para pored prodaje igrača) u BiH...samo me brine zatezanje odnosa na relaciji Osim-Zeba...kako god, naše je da damo podršku timu i da pravimo pritisak na upravu.
Imali su i oni utakmicu u gostima, pa im je Levski jedva prismrdio golu...IVICA OSIM je napisao/la:...mnogi se zavaravaju da je sarajevo konkretnije u evropi jes malo sutra igraju kuci i to jt to...
Mnogi jos uvijek ne shvataju da nije bitan rezultat/poraz/ispadanje i da nije to ono sto nama smeta. Govorimo iskljucivo o pristupu igri, a tu ne postoji izgovor za lose...
yassal bas tako ja ocekujem od igraca da daju maximum a oni ni 20% kako trebaYaSSaL je napisao/la:Imali su i oni utakmicu u gostima, pa im je Levski jedva prismrdio golu...IVICA OSIM je napisao/la:...mnogi se zavaravaju da je sarajevo konkretnije u evropi jes malo sutra igraju kuci i to jt to...
Mnogi jos uvijek ne shvataju da nije bitan rezultat/poraz/ispadanje i da nije to ono sto nama smeta. Govorimo iskljucivo o pristupu igri, a tu ne postoji izgovor za lose...

predaju se unaprijed
- savatihotece
- Kontakt:
Koliko mi je drago što je Sa prošlo, toliko mi krivo što smo mi možda propustili istorijsku šansu. Ne vidim da se u klubu neko nasikiro. Ne primjetim da je ikoga glava zabolila. Ne vidim da se neko trgno da sredimo stadion. Ako nema para, hajmo akcija ko za stolice. Skupiće se kolko tolko. Daj da vidimo neke promjene, neki napredak. Hajmo se trgnut iz letargije. Naša ljubav mora težiti uvijek ka nekom većem cilju. Jbt Travnik.
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Jesmo li i mi zato "jaca" ekipa od Sarajeva? Jesmo li osvajaci duple krune dok su oni tek cetvrti zavrsili?TOJEMOJTIM je napisao/la:...pitarima svaka čast ali ko malo zna o lopti zna i koliko je maribor jača ekipa od bugara...
Svakom takmac po mjeri...

Podatak da je Mura izbacila CSKA Sofiu, dovoljno govori o slovenskom fudbalu. Mura je bila treća na tabeli i kasnili su za Mariborom 16 bodova, a CSKA Sofia je bila druga u bugarskom prvenstvu.

Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Sad nam je ekipa dno a kad su se uzimale titule i kupovi i postavljali rekordi tad su bili zlatni i dizali se u nebesaa, sad poslije Maribora su dno igraci veze nemaju itd. Al necudim se takav smo mi narod kad se pobjeđuje doro je a kad se gubi odma pljuj po svemu.Sta mislis da Sarajevo nebi izgubilo od maribora pa ovaj maribor je 10 puta bolji od ovakvog levskog u ostalom ljudi su im na pripremnoj utakmici zabili 6 kom u jednoj utakmici i nije isto igrati kvalifikacije za ligu prvaka i ligu europe jer ako imalo poznajes fudbal znas ocemu pricam.YaSSaL je napisao/la:Vidim da se ovdje redovno na zub docekuje svako ko progovori bilo sta negativno za klub, igrace, trenera, itd. Jedino si dobar ako hvalospjeve o svima pricas...
Sto se mene tice, kad je nesto dobro, reci cu da je dobro i hvaliti na sva zvona. A kad nesto ne valja, ima da isticem to koliko mi ***** cejf. Kome se ne svidja i ne moze da slusa/cita to, nek lagano razligu!
Inace, ekipa nam je dno, pa nek se ljuti ko hoce. Sarajevo nam je objasnilo neke stvari...
P.S. Imam 30+ godina, Zeljovac sam od rodjena, da ne bi bilo komentara tipa "ovo je neki balavac" i slicno...
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
Kup:1999/00, 2000/01, 2002/03,2010/11,2011/12
Super kup:1998, 2000, 2001
Kup UEFA: 1/4:1971/72, 1/2:1984/85
ne svidja mi se ovo nikako, bas se nekakva negativna atmosfera uvukla medju navijace i klub 

Volim te Zeljo!!!
Vjeruj mi među prave navijače nije, svima je Travnik u mislima i svi mole Boga da se ukine suspenzija za navijače...zlatandr je napisao/la:ne svidja mi se ovo nikako, bas se nekakva negativna atmosfera uvukla medju navijace i klub
Sve što imaš njemu daš, mi smo Željini Željo je naš !
White shoes never lose !
White shoes never lose !
Pasa ovu negativnu atmosferu prave sve ovi derbi navijaci ili balavurdija koja veze nama sa fudbalom.zlatandr je napisao/la:ne svidja mi se ovo nikako, bas se nekakva negativna atmosfera uvukla medju navijace i klub
Prvaci:1945/46,1971/72, 1997/98, 2000/01, 2001/02, 2009/10,2011/12,2012/13
nasa ekipa jeste zlatna za PL, ali kad odemo u evropu onda se suocimo sa istinom i onda krene pljuvanje, sta ces tako je svake godine i tako ce i bit. Ja cu ih u zvijezde svrstavat kad igraju dobro, al kad igraju lose ja cu ih kudit..BLU SKY je napisao/la: Sad nam je ekipa dno a kad su se uzimale titule i kupovi i postavljali rekordi tad su bili zlatni i dizali se u nebesaa, sad poslije Maribora su dno igraci veze nemaju itd. Al necudim se takav smo mi narod kad se pobjeđuje doro je a kad se gubi odma pljuj po svemu.Sta mislis da Sarajevo nebi izgubilo od maribora pa ovaj maribor je 10 puta bolji od ovakvog levskog u ostalom ljudi su im na pripremnoj utakmici zabili 6 kom u jednoj utakmici i nije isto igrati kvalifikacije za ligu prvaka i ligu europe jer ako imalo poznajes fudbal znas ocemu pricam.
- savatihotece
- Kontakt:
Baš me interesuje koliko ti godina imaš i jesil možda bio u Brčkom kada je Željo igro sa Jedinstvom u II ligi zapad. Nemoj omalovažavat nikoga. Svima nama je cilj da Željo bude jači i svaka dobronamjerna kritika je uvijek dobro došla.BLU SKY je napisao/la:Pasa ovu negativnu atmosferu prave sve ovi derbi navijaci ili balavurdija koja veze nama sa fudbalom.zlatandr je napisao/la:ne svidja mi se ovo nikako, bas se nekakva negativna atmosfera uvukla medju navijace i klub
BRČKO BRČACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
ŽELJO MANIJACIMA
Nikakva se negativna situacija ne stvara, razgovaramo i iznosimo misljenja...
Sto prije se spustimo na zemlju i priznamo sebi neke stvari, lakse cemo prebroditi sve i krenuti dalje...
Pa ne zeli niko lose svom klubu, daleko od toga...
Ali nemoj da zatvaramo oci...
Sto prije se spustimo na zemlju i priznamo sebi neke stvari, lakse cemo prebroditi sve i krenuti dalje...
Zadnja izmjena: YaSSaL, dana/u 27 jul 2012, 09:36, ukupno mijenjano 1 put.
- zasarajevo
- Kontakt:
Nije isto igrati prvu prijateljsku utakmicu drugi dan priprema i kvalifikacije za ligu prvaka, ako znaš o čemu ja pričamBLU SKY je napisao/la:Sad nam je ekipa dno a kad su se uzimale titule i kupovi i postavljali rekordi tad su bili zlatni i dizali se u nebesaa, sad poslije Maribora su dno igraci veze nemaju itd. Al necudim se takav smo mi narod kad se pobjeđuje doro je a kad se gubi odma pljuj po svemu.Sta mislis da Sarajevo nebi izgubilo od maribora pa ovaj maribor je 10 puta bolji od ovakvog levskog u ostalom ljudi su im na pripremnoj utakmici zabili 6 kom u jednoj utakmici i nije isto igrati kvalifikacije za ligu prvaka i ligu europe jer ako imalo poznajes fudbal znas ocemu pricam.YaSSaL je napisao/la:Vidim da se ovdje redovno na zub docekuje svako ko progovori bilo sta negativno za klub, igrace, trenera, itd. Jedino si dobar ako hvalospjeve o svima pricas...
Sto se mene tice, kad je nesto dobro, reci cu da je dobro i hvaliti na sva zvona. A kad nesto ne valja, ima da isticem to koliko mi ***** cejf. Kome se ne svidja i ne moze da slusa/cita to, nek lagano razligu!
Inace, ekipa nam je dno, pa nek se ljuti ko hoce. Sarajevo nam je objasnilo neke stvari...
P.S. Imam 30+ godina, Zeljovac sam od rodjena, da ne bi bilo komentara tipa "ovo je neki balavac" i slicno...

U novi boj...
Na cemu da zatvaramo oci ????YaSSaL je napisao/la:Nikakva se negativna situacija ne stvara, razgovaramo i iznosimo misljenja...
http: //fkzeljeznicar.com/ Najbolji portal za najbolji klub !
Volimo tebe..
Volimo tebe..