FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
Re: FK Sarajevo
Bice interesantno vidjeti kakve rezultate ce postici Sarajevo i novi trener do zimske pauze,koje mjesto ce zauzeti na tabeli,koliki ce biti zaostatak za vodecim,i koji igraci ce opravdati dres f.k.Sarajevo. Onda ce se napraviti analiza,vidjeti kojim igracima se treba zahvaliti,a neminovno je 4-5 odlazaka,i vjerovatno 2-3 kvalitetna i ciljana pojacanja.. Veoma je vazno da Benko sto prije dobije pravo nastupa,jer je to igrac koji pravi razliku,i uz ciljana pojacanja u zimskoj pauzi,Sarajevo moze na proljece biti sasvim druga ekipa,puno uigranija i sa novim igracima i puno jaca u odnosu na prvi dio sezone! takodjer treba napomenuti da Bekic jos nije zaigrao,i od njega puno ocekujem,po meni kad on udje u formu Bilbija ce nam biti suvisan... Raduje dobar nastup Okica u kupu,on moze biti dobar gol igrac dok ne zaigra Benko ,a kasnije njegova dostojna zamjena.
Protiv Slavije je vazno samo pobjediti,nije bitno kojim rezultatom,kako bi zadrzali utrku za vodecim na tabeli i vpoboljsali atmosferu u ekipu!
Protiv Slavije je vazno samo pobjediti,nije bitno kojim rezultatom,kako bi zadrzali utrku za vodecim na tabeli i vpoboljsali atmosferu u ekipu!
Nemojte živi bili toliko prizivati Benku, ureći ćete frajera, isto kao i Bilbiju,dočekali ga, a on ne može ni prazan go pogoditi 

Svi u napad jedan je Hase!!
de vam je budet, yeboti obitelj
de vam je budet, yeboti obitelj
Nema kod nas sredine.Ado76 je napisao/la:Nemojte živi bili toliko prizivati Benku, ureći ćete frajera, isto kao i Bilbiju,dočekali ga, a on ne može ni prazan go pogoditi

@bosnas_
Evo recimo po meni, jedino kvalitetno sto nam treba je golaman. A rijesiti se Todorovica i/ili Purica.
E sad u zavisnosti prodaje nekih igraca te pozicije pojacavati.
Zasto nam treba samo jedan, pa evo ocekujemo tog Mitrevskog da ga vidimo na djelu, svi se nadamo da je dobar. Onda za krilne pozicije cekamo Koaudia ako je dobar i to je rijeseno. Sredina nije losa, nekoliko mladih kvalitetnih igraca. Napad dobar, i to je to, bez pretjeranog mjenjanja.
-
- Kontakt:
HzCZ je napisao/la:@ Buba, Aldin kako god... Ja ipak mislim da Kodro ima 24 000 EURA platu, eh sad to je neto, dakle na ruke što dobija, gdje je stan, prijevoz, to dakle izađe na 30 000 EURA, i plus tome se doda Ibrakoviću što ga je doveo (neće ga džaba valjda dovesti, jel) minimalno 5 milja eura, to je cirka 35 000 EURA , milja gore-dolje. Tako prenesi svojima, tako Him reKNI
to kako ti lupetas to je milina za citat. da ista znas i da se ne informises u avazovom sportu, znao bi makar da kodro ima stan na marijindvoru vec 15 godina. da dalje ne detaljisemo... boze sacuvaj sta sve sebi ljudi dopustaju
Kodro vec 15 godina ima stan u Ferhadiji, tacno iznad delikatesne radnje.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Zeza se.Alipasino071 je napisao/la:HzCZ je napisao/la:@ Buba, Aldin kako god... Ja ipak mislim da Kodro ima 24 000 EURA platu, eh sad to je neto, dakle na ruke što dobija, gdje je stan, prijevoz, to dakle izađe na 30 000 EURA, i plus tome se doda Ibrakoviću što ga je doveo (neće ga džaba valjda dovesti, jel) minimalno 5 milja eura, to je cirka 35 000 EURA , milja gore-dolje. Tako prenesi svojima, tako Him reKNI
to kako ti lupetas to je milina za citat. da ista znas i da se ne informises u avazovom sportu, znao bi makar da kodro ima stan na marijindvoru vec 15 godina. da dalje ne detaljisemo... boze sacuvaj sta sve sebi ljudi dopustaju
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
PRATIĆE TE NAŠA PJESMA IL' IMA DA NAS NEMA!
Joj glupe rasprave,nek zivi na vrhu avazovog tornja sta vas briga ? Pa imatel imalo povjerenja u upravu i u to da nece donositi glupe odluke i preplacivati ikoga. 

Ironija (grč. εἰρωνεία, eironeia = hinjeno ignoriranje) je fina prikrivena poruka koja se sastoji u tome što se njome kazuje baš suprotno onome što se u stvari misli i hoće da kaže (npr. kada se plašljivcu kaže da je hrabar, gladnom da je sit i sl.)Alipasino071 je napisao/la:HzCZ je napisao/la:@ Buba, Aldin kako god... Ja ipak mislim da Kodro ima 24 000 EURA platu, eh sad to je neto, dakle na ruke što dobija, gdje je stan, prijevoz, to dakle izađe na 30 000 EURA, i plus tome se doda Ibrakoviću što ga je doveo (neće ga džaba valjda dovesti, jel) minimalno 5 milja eura, to je cirka 35 000 EURA , milja gore-dolje. Tako prenesi svojima, tako Him reKNI
Ironija je jezični izraz i figura u kome je pravo značenje riječi ili prikriveno ili suprotno doslovnom značenju izraza, upotrijebljenih riječi.
Ironija je forma crnog humora. Od ironije su jači sarkazam i groteska.
FKS 1946 !
Benko je puno bolji igrac nego sto je Bilbija ikad bio. I Velkoskom se mozda drma stolica ako ne proradi. Bekic je rezervni napadac koji treba da igra po potrebi a ovi drugi su preskupi za nesto takvo. Mogao bi Kodro probati nesto ovako:Ado76 je napisao/la:Nemojte živi bili toliko prizivati Benku, ureći ćete frajera, isto kao i Bilbiju,dočekali ga, a on ne može ni prazan go pogoditi
----------- Benko ----------------
Okic -------------------- Duljevic
------------ Stojcev -------------
Radovac --------------- Cimirot
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Hajmo braco ovo ispostovati koliko ko moze pored bajramskih obaveza, ja cu gledati ako ikako stignem u nedelju da odletim ta 2 sata na sjever da ispostujem to sve, bez obzira sto sam i ja kao i vecina nas ovde redovan na istoku.Horde Zla će se sjetiti svoje brace na sljedeci nacin: Pozivamo sve da se odazovu okupljanjima i da naša braća ne padnu u zaborav! U nedelju 12:30 do 13h okupljanje ispred groblja Jarčedoli iznad Bistrika gdje ukopan naš tragično nastradali brat sa tribine Admir Bjelak da zajedno obiđemo njegovo mezarje i učenjem fatihe sjetimo se našeg velikog brata.
Zamolili bi sve koji dolaze direktno na utakmicu da dodju do 14:30h na sjevernu tribinu radi bolje organizacije. Poslije tekme obaviještvamo sve pripadnike Hordi Zla i navijača Sarajeva građana tog grada da se pridruže korteu poslije utakmice koji će sa vijencom krenuti poslije završetka utakmice sa Slavijom ispred sjeverne tribine prema grobu našeg brata Vedrana i da na taj nacin obilježimo 5 godina od njegove smrti i da poručimo da Zaboraviti i Oprostiti nećemo nikad! Još jedanput poziv i molba svim navijačima da dodju u sto vecem broju i da ispostujemo našu braću na pravi nacin jer to smo mi Svi ko jedan Horde Zla 1987.
U ČAST ODSUTNIM!
ISTINA ZA VEDRANA!
1946
Svakako da treba ispoštovati, koliko god mi koji obilježavamo sutrašnji blagdan bili radosni u jednom djelu našeg bića biće tuga i praznina i sjećanje na taj crni, prokleti 4. oktobar 2009.
ISTINA ZA VEDRANA
ISTINA ZA VEDRANA
- Evolution87
- Kontakt:
Bilo bi lijepo kad bi vi sa istoka i zapada bar ovu tekmu bili na sjeveru.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Postano kroz Forum SportSport.ba app.
Zauvijek sam tu ja da ginem za tebe,
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
i onda kada ti budes red'o poraze!
Opet cemo mi do zore slavit' zajedno,
kad postanes ti prvak ponovo!
Sorry, ali niti pod kakvim uslovima niti ja niti ljudi sa kojima idem na tekmu ne bi otisli na sjever. Uz duzno postovanje, ali to nije teibina za mene. Razloge bolje da ne navodim javno.
"Znaš kako ti je to - rodiš se u Sarajevu i navijaš za Sarajevo. Ima i onih koji su u manjini i navijaju za Želju"
- BitiSrcemVezan
- Kontakt:
Ma znam i ja da ima svega i svacega, od narkomana klosara djecice prijetnji izmedju na tribini tuca medjusobnih i jos hejbet stvari koji nisu ni za foruma ali cu gledati da sutra ove svoje nagovorim da odletimo do sjevera. Ako nista zbog pokojnog Vedrana i njegove porodice...Aragon je napisao/la:Sorry, ali niti pod kakvim uslovima niti ja niti ljudi sa kojima idem na tekmu ne bi otisli na sjever. Uz duzno postovanje, ali to nije teibina za mene. Razloge bolje da ne navodim javno.
1946
Ako Bog da pobjeda za navijače!
"Sve će proći. Ali kakva je to utjeha? Proći će i radost, proći će i ljubav, proći će i život. Zar je nada u tome da sve prođe?"
Meša Selimović
Meša Selimović
- Sarajlijc@
- Kontakt:
Jest mi smo najgori. Svaku tekmu tuca, i predoziranje bar jedno. Aha, kako da ne.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma znam i ja da ima svega i svacega, od narkomana klosara djecice prijetnji izmedju na tribini tuca medjusobnih i jos hejbet stvari koji nisu ni za foruma ali cu gledati da sutra ove svoje nagovorim da odletimo do sjevera. Ako nista zbog pokojnog Vedrana i njegove porodice...Aragon je napisao/la:Sorry, ali niti pod kakvim uslovima niti ja niti ljudi sa kojima idem na tekmu ne bi otisli na sjever. Uz duzno postovanje, ali to nije teibina za mene. Razloge bolje da ne navodim javno.
NA KRAJU SVIJETA ILI SUNČEVOG SISTEMA
Re: Odg: FK Sarajevo
Svaka vama cast, ali bez mene.Sarajlijc@ je napisao/la:Jest mi smo najgori. Svaku tekmu tuca, i predoziranje bar jedno. Aha, kako da ne.BitiSrcemVezan je napisao/la:Ma znam i ja da ima svega i svacega, od narkomana klosara djecice prijetnji izmedju na tribini tuca medjusobnih i jos hejbet stvari koji nisu ni za foruma ali cu gledati da sutra ove svoje nagovorim da odletimo do sjevera. Ako nista zbog pokojnog Vedrana i njegove porodice...Aragon je napisao/la:Sorry, ali niti pod kakvim uslovima niti ja niti ljudi sa kojima idem na tekmu ne bi otisli na sjever. Uz duzno postovanje, ali to nije teibina za mene. Razloge bolje da ne navodim javno.
Ja sam sa sjeverom 2002. zavrsio.
-
- Kontakt:
Nije biti koji se klub voli , smrt navijaca svakog boli !
04.10.2009 - 04.10.2014 .
ISTINA ZA VEDRANA ! Fukare Tuzla
04.10.2009 - 04.10.2014 .
ISTINA ZA VEDRANA ! Fukare Tuzla
04.10.2009. -04.10.2014!!! Istina za Vedrana!, a bordo braci Bajram Serif Mubarek Olsun!
Zadnja izmjena: sarajlija, dana/u 04 okt 2014, 08:32, ukupno mijenjano 1 put.
04.10.2009 !!
ISTINA ZA VEDRANA !
Trenutno korisnika/ca: Tatamata1946 i 9 gostiju.