mislis 4 ?Donnie Darko je napisao/la:Bit će Minnesoti jako teško za 8 godina kad dobije priliku otići.Kobe Bryant je napisao/la:Izgeda Towns nece niskim raditi (trenirati) osim sto je radio sa lakersima , mozda hoce da poruci Minnesoti da i ako ga izaberu da ce sto prije bjezati
LA Lakers
Moderatori/ce: KK_Bosna,CashMan,kad_kako,Pasha
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: LA Lakers
- Donnie Darko
- Kontakt:
Ne, mislim za 8 jer Će za 4 biti RFA. Osim ako je dovoljno lud (čitaj glup) da potpiše QO i sačeka da postane UFA.Kobe Bryant je napisao/la:mislis 4 ?Donnie Darko je napisao/la:Bit će Minnesoti jako teško za 8 godina kad dobije priliku otići.Kobe Bryant je napisao/la:Izgeda Towns nece niskim raditi (trenirati) osim sto je radio sa lakersima , mozda hoce da poruci Minnesoti da i ako ga izaberu da ce sto prije bjezati
Sumnja se zato sto se danas vise cijeni **** Deandre Jordan od Ala Jeffersona.Donnie Darko je napisao/la:A štaš radit, Okafor. Ne znam zašto se toliko sumnja u njega, ima svojih mana ali će definitivno biti igračina.
Istina samo sam njega i pratio od svih ovih rukija, ali me je impresionirao svejedno.
Možda nije najidealnije rješenje uz Randlea, ali bih između njih dvojice izabrao Okafora 10 od 10 puta.
Towns nije radio ni sa Lakersima.
ESPN Top 100 Rankings
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
3. LeBron James
12. Kobe Bryant
- Fk_zeljo_1921
- Kontakt:
Jedan je Greg MonroeDonnie Darko je napisao/la: Ne, mislim za 8 jer Će za 4 biti RFA. Osim ako je dovoljno lud (čitaj glup) da potpiše QO i sačeka da postane UFA.

"I've failed over and over and over again in my life and that is why I succeed." -Michael Jordan
- Donnie Darko
- Kontakt:
Greg Monroe nije taj kalibar. Ako Towns ispuni očekivanja, čekat će ga maksimalan ugovor, takvo nešto se ne odbija.Fk_zeljo_1921 je napisao/la:Jedan je Greg MonroeDonnie Darko je napisao/la: Ne, mislim za 8 jer Će za 4 biti RFA. Osim ako je dovoljno lud (čitaj glup) da potpiše QO i sačeka da postane UFA.
koji curica ja bi u lakerse kmeeee kme
zamisli dobivat e milione igrajuci kosarku u hladnoj minnesoti jadan on
Re: Odg: RE: Re: LA Lakers
Vidio od Kobea.andro234 je napisao/la:koji curica ja bi u lakerse kmeeee kme
Danju hladna k'o Kazan, noću sija k'o Rubin
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Re: RE: Re: LA Lakers
Pa sjeti se Shaq O'Neal - aDonnie Darko je napisao/la:Ne, mislim za 8 jer Će za 4 biti RFA. Osim ako je dovoljno lud (čitaj glup) da potpiše QO i sačeka da postane UFA.Kobe Bryant je napisao/la:mislis 4 ?Donnie Darko je napisao/la: Bit će Minnesoti jako teško za 8 godina kad dobije priliku otići.
@Gravis, ako već trolas pogledaj video sto sam ranije postavio gdje vidiš Townsa gdje radi work out u kampu Lakersa i gdje se kaže da neće nigdje drugo, ali se spominje da će imati intervju jos I sa Minnesottom i LA Lakersima....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
[youtube][/youtube]
Kobe Bryant se napokon vraća košarci. Nakon što je jedan od najboljih igrača svih vremena povrijedio svoje desno rame i drugu godinu zaredom prerano završio svoju sezonu krajem siječnja ove godine, za mjesec dana početi će ponovo šutirati. Podsjetimo, 21.1. u utakmici protiv New Orleans Pelicansa, Kobe je povrijedio desno rame i iako je dešnjak, nastavio da igra šutajući sa svojom lijevom rukom.
Nakon utakmice špekulacije su se potvrdile i ovaj legendarni bek i još uvijek najplaćeniji igrač u NBA ligi završio je svoju sezonu. Izabran je u prvu petorku All-Star ekipe ali je to mjesto naravno morao da preda jer nije bio u stanju da igra. Kobe je o svom oporavku imao da kaže: „Ide odlično, snaga mi se vraća sve više svaki dan. Nadam se za mjesec do mjesec i pol mogu početi šutirati, i tada ću se osjećati kao riba koja se vratila u vodu.“ Sljedeća sezona će najvjerojatnije biti njegova predzadnja, a sa smjerom u kojem Lakersi idu, nadaju se da će barem još jednom ovaj velikan osjetiti playoff košarku u svojoj ogromnoj karijeri, koju je posvetio ovoj možda i najvećoj franšizi u povijesti NBA lige.
Nakon utakmice špekulacije su se potvrdile i ovaj legendarni bek i još uvijek najplaćeniji igrač u NBA ligi završio je svoju sezonu. Izabran je u prvu petorku All-Star ekipe ali je to mjesto naravno morao da preda jer nije bio u stanju da igra. Kobe je o svom oporavku imao da kaže: „Ide odlično, snaga mi se vraća sve više svaki dan. Nadam se za mjesec do mjesec i pol mogu početi šutirati, i tada ću se osjećati kao riba koja se vratila u vodu.“ Sljedeća sezona će najvjerojatnije biti njegova predzadnja, a sa smjerom u kojem Lakersi idu, nadaju se da će barem još jednom ovaj velikan osjetiti playoff košarku u svojoj ogromnoj karijeri, koju je posvetio ovoj možda i najvećoj franšizi u povijesti NBA lige.
Izgleda da postoje sanse da uzmete Porzingisa umjesto Okafora ili Russela...
Ma jok
Da te volim duša zna, draga moja BiH
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
Gracias, Iker! Grande Capitán! Najveći svih vremena!
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Sve sam vise zabrinut izgleda da ce Mineostta uzeti 98% Townsa , a mi Okafora 

- Donnie Darko
- Kontakt:
Nije da se to ne zna cijelo vrijeme.Kobe Bryant je napisao/la:Sve sam vise zabrinut izgleda da ce Mineostta uzeti 98% Townsa , a mi Okafora
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Znam, sve sam se nadao drugacijem izboru , a nas GM MK sigurno ce izabrati Okafora prije Russella, a koji ce nam ako vec imamo Rendle-aDonnie Darko je napisao/la:Nije da se to ne zna cijelo vrijeme.Kobe Bryant je napisao/la:Sve sam vise zabrinut izgleda da ce Mineostta uzeti 98% Townsa , a mi Okafora

Zato sto je bust
- tuzlak1987
- Kontakt:
Pricate kao da je Okafor losiji od tih igraca..
Randle nije centar, OK4 jesteKobe Bryant je napisao/la:Znam, sve sam se nadao drugacijem izboru , a nas GM MK sigurno ce izabrati Okafora prije Russella, a koji ce nam ako vec imamo Rendle-aDonnie Darko je napisao/la:Nije da se to ne zna cijelo vrijeme.Kobe Bryant je napisao/la:Sve sam vise zabrinut izgleda da ce Mineostta uzeti 98% Townsa , a mi Okafora
Liverpool's number 9! LONG LIVE THE KING KENNY!
ma Okafor ide u Lakerse ja sam gotovo pa siguran, momak je u najgorem slucaju Al Jefferson 2.0 znaci mnogo sigurniji pick od ostalih, puno toga zavisi od toga hoce li popraviti odbranu...ja sam za Okafora ili Townsa pa tek onda Russella a sto se tice onog Porzinigisa, njega treba zaobici, uporedjuju ga sa sa Dirkom a igrac poput Dirka se radja jednom u 20 godina dok Bargnania i slicnih imas koliko pozelis....
- Kobe Bryant
- Kontakt:
Ja NIKAKO nisam za Okafora , drvo u odbrani , a ne zna blok u napadu , mislim ako ce Min. uzeti Townsa , onda sam za Russell-aBalon je napisao/la:ma Okafor ide u Lakerse ja sam gotovo pa siguran, momak je u najgorem slucaju Al Jefferson 2.0 znaci mnogo sigurniji pick od ostalih, puno toga zavisi od toga hoce li popraviti odbranu...ja sam za Okafora ili Townsa pa tek onda Russella a sto se tice onog Porzinigisa, njega treba zaobici, uporedjuju ga sa sa Dirkom a igrac poput Dirka se radja jednom u 20 godina dok Bargnania i slicnih imas koliko pozelis....
Trenutno korisnika/ca: Nema prijavljenih korisnika/ca. i 0 gostiju.