jarane iskreno sumnjam da se moze oko 16.h kupiti kacket,jer je ostalo par komada a udruzenje radi od 18h d0 20h..Mislim da sto je bilo da se prodalo,al ipak pokusaj nadam se da ces uspjeti sta naci.......sretnogoldboy je napisao/la:joj ako veceras ne bude kacketa:S.Moze li se kako oko 4 sata uzeti kacket
FK Željezničar - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: insider,LjoZee,irfo
-
- Kontakt:
Re: FK Željezničar
sta Bog da.Odo u 6
bistrikboy je napisao/la:Demir Hotic najvjerovatnije novi sportski direktor Karlsruhe-a![]()
http://www.ka-news.de/fussball/ksc/ksc- ... 581,326520

http: //fkzeljeznicar.ba/ Najbolji portal za najbolji klub !
- bistrikboy
- Kontakt:
Gradsko vijece izdvojilo 200000KM za rekonstrukciju istocne tribine,hvala vam gospodine Behmen
Avaz

Avaz
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
neceli vise se izgraditibistrikboy je napisao/la:Gradsko vijece izdvojilo 200000KM za rekonstrukciju istocne tribine,hvala vam gospodine Behmen![]()
Avaz
ZELJO DO GROBA ZIVOTA MI MOGA
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Škrba,Berjan,Baljić,Šabanadžović,Komšić,Čapljić,Bahtić,Škoro,Mihajlović,Baždarević,Nikić...
Zezas se ili..bistrikboy je napisao/la:Gradsko vijece izdvojilo 200000KM za rekonstrukciju istocne tribine,hvala vam gospodine Behmen![]()
Avaz
FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
- BlueSharks
- Kontakt:
Uh što me obradovabistrikboy je napisao/la:Gradsko vijece izdvojilo 200000KM za rekonstrukciju istocne tribine,hvala vam gospodine Behmen![]()
Avaz

Šta misliš šta se s tim parama može uraditi, ja mislim da ne može mnogo

Strauss Junior
- bistrikboy
- Kontakt:
Mrtav ozbiljanpile87 je napisao/la:Zezas se ili..bistrikboy je napisao/la:Gradsko vijece izdvojilo 200000KM za rekonstrukciju istocne tribine,hvala vam gospodine Behmen![]()
Avaz

@bluesharks
Sasvim ne bitno ali od necega se mora poceti,pa makar to bila i projektna dokumnetacija koja je uvijek pocetak gradjevinskog projekta...
– Prvo i prvo, sve što ja kažem to je moje i samo moje mišljenje. To što je Vranješ uradio je uvreda za sve iskrene navijače. Za sve ljude koji vole ovu državu- kaže Ibišević na početku intervjua
Svaka ti dala osim mojebistrikboy je napisao/la:Mrtav ozbiljanpile87 je napisao/la:Zezas se ili..bistrikboy je napisao/la:Gradsko vijece izdvojilo 200000KM za rekonstrukciju istocne tribine,hvala vam gospodine Behmen![]()
Avaz

FORZA LAZIO !!!!! AVANTI RAGAZZI DI BUDAPEST !!!!!
kako ne moze...ne mozes sad napraviti anfild ali solidnu tribinu dabistrikboy je napisao/la:Mrtav ozbiljanpile87 je napisao/la:Zezas se ili..bistrikboy je napisao/la:Gradsko vijece izdvojilo 200000KM za rekonstrukciju istocne tribine,hvala vam gospodine Behmen![]()
Avaz
@bluesharks
Sasvim ne bitno ali od necega se mora poceti,pa makar to bila i projektna dokumnetacija koja je uvijek pocetak gradjevinskog projekta...
- bistrikboy
- Kontakt:
Izgradnja tribine na Kamberovic polju sa svim sto je potrebno(stolice,prilaz...) je kostala pola miliona,eto to nek' bude neki orijentir,trbina na Kamberovic polju prima 5300!
- BlueSharks
- Kontakt:
Ma istok treba graditi indetnično kao sjever, a pošto nemamo para gradi ćemo je ko kuću.Napravimo jedan sprat, pa za 2god drugi i sve tako.Malo po malo, al da bude kao sjever, a ne sad nešta skroz drugačije, pa da nam svaka tribina bude različita
Strauss Junior
- TheManiacs
- Kontakt:
Brate oces mi dati link teksta iz dnevnog avazabistrikboy je napisao/la:Izgradnja tribine na Kamberovic polju sa svim sto je potrebno(stolice,prilaz...) je kostala pola miliona,eto to nek' bude neki orijentir,trbina na Kamberovic polju prima 5300!
Molim te
Na vjernost ti se kunem !
THE MANIACS 1987
THE MANIACS 1987
- bistrikboy
- Kontakt:
Nema na net izdanju,kupi novineTheManiacs je napisao/la:Brate oces mi dati link teksta iz dnevnog avazabistrikboy je napisao/la:Izgradnja tribine na Kamberovic polju sa svim sto je potrebno(stolice,prilaz...) je kostala pola miliona,eto to nek' bude neki orijentir,trbina na Kamberovic polju prima 5300!
Molim te

Sreca pa se odoh jutros sisati
ja bi volio da nam je svaka tribina kao sjeverna...to bi bio perverzija stadion...e kolko je to moguce ne znam,vidjecemo sve kad pocne ta izgradnja
- BlueSharks
- Kontakt:
Strauss Junior
OBoze, hvala ti napokon jesi me obradovo bistrik. 

- bistrikboy
- Kontakt:
Valjda ce biti nesto ..bistrikboy je napisao/la:http://img121.imageshack.us/i/istocnatribina.jpg/