FK Sarajevo - ARHIVA POSTOVA
Moderatori/ce: hilmo,insider,MortemHz
-
- Kontakt:
Re: FK Sarajevo
Ma kad je to policija odradila dobro posao nikad!
Ma jok najbolje je da si koga stigao i opalio ga metalnom sipkom u potiljak, to bi sigurno pomoglo klubu za koji "navijas".samo rajvosa je napisao/la:BISKIT eto kad se vec pravis pametan mozda smo te trebali angazovati da docekas ove iz SB,da ih na veceru odvedes i zahvalis im se na svemu,iskreno zao mi je samo sto i njihovi navijaci nisu dosli pa kad je bal nek je i maskenbal!
Meni je samo zao sto jedan mediokritet poput tebe zastupa jednu uticajnu navijacku skipinu na ovom forumu, i fakticki bruka grupu. Ali to je vec politika grupe koja ocito ne smatra da treba da ima nekoga ko ce na jedan fin nacin braniti interese grupe i u ovom virtualnom svijetu.
mah vjerujem ti nece bolan niko od 27 godina ako je iole normalan radit ovo i bjezat od policije,nego djecurlija poput ovog lika ovdje,ko ce od 27 godina razbit auto nekom kad zna da je za svoje kredit digo...sekac je napisao/la:Eto tu se slažemo vidiš ja to isto mislim sve si taćno rekao ali ostaje žal da pazi na citat"stariji maloljetnici"nijedan nije uhapšen nego momci od 27pa do 35/6 godina i onaj maloljetnik koji je pušten pa ko je onda ovde ludmi koji tvrdimo da su uhapsili nevine-pogrešne ili ??????????Opet tvrdim vidio sam momke u stanici i prosjek godina zato mi je krivo što fakat pravi krivci nisu uhapšeni eto i sam si to potvrdio opet će ispasti policija dobro odradila a pohapsili "nedužne"(možda i ja kenjam može biti da i tamo ima krivaca ali taj prosjek godina koji si naveo osim onog jednog maloljetnika nisam vidio .biskitt je napisao/la:Pojedincima su ovdje poremecene vrijednosti. Nema zbog nicega, kad napravis jednom sranje uvijek ce te gledati kao troublemakera.
I prica kako oni zastitari koji su se sklonili nisu nastradali je jos gluplja. A tek ona fotka kako je zastitar poklopio onog "navijaca" pored gola. Ma ja, on je najnormalnije setao terenom, kad zaskoci ga lik bez razloga. Pa nije ba Vilsonovo da se seta po terenu.
Zamislite da je neko poginuo, OPET. Jel to osveta za Vedrana? Ubiti drugog covjeka?
Shvatite, za ono sranje (nema drugog naziva) nema opravdanja. Neka su igraci igrali ko picke, neka je bilo sranje u Sirokom gdje je nazalost jedan momak poginuo...
Za onakvo ponasanje grupice (jer od par hiljada ljudi je par stotina istrcalo na teren, od toga 90% starijih maloljetnika) nema opravdanja.
Pa eto i UNFKS se ogradjuje od incidenata. Je li HZ prihvacaju UNFKS kao legitimno udruzenje navijaca FCS?
Postaje vise degutantno gledati kako ova danasnja djeca odrastaju, i ko su im idoli. A i navijacke grupe me sve vise podsjecaju na politicke stranke. Niko ne misli svojom glavom.
Ovakve "navijacke" furke su postale pravi teret ovom drustvu, treba vise da i ova nasa drzava postane svjesna toga.
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Cija auta mislis na igraca,vjerovatno su nastradala u onom haosu i necija druga auto i toga mi je stvarno zao,al evo kaze covjek bez razloga ga prebili nista cudno od nasih drotova to znaju momci koji idu na gostovanja sta im se sve izdesavalo!
ne nego obicnih ljudi,ali naravno haos je opravdanje,ovi momci sto su pohapseni i isprebijani sto niste otisli pred policiju pa stali iza njih kad ste organizovani ljudi su dobili batine zbog djecurlije koja se razbjezala i gadjala kamenjem...i sad pricaju kako su opasni...ti sad sjedis kuci i pricas kako treba tuci policiju a oni zube skupljaju...samo rajvosa je napisao/la:Cija auta mislis na igraca,vjerovatno su nastradala u onom haosu i necija druga auto i toga mi je stvarno zao,al evo kaze covjek bez razloga ga prebili nista cudno od nasih drotova to znaju momci koji idu na gostovanja sta im se sve izdesavalo!
spielführer_21 je napisao/la:A najgori među najgorima su Avdo Avdić i Sinan Sinanović. Pa kad im samo imena pročitaš, znaš da u toj familiji nije niko normalan...
-
- Kontakt:
Evo bas ti znas jesmo li isli i kako je bilo,bas cemo evo tebi sve ispricati kako i sta,sve trcimo vjerovatno za to ovaj forum sluzi da pisemo planove i jesmo li il nismo bili da pomognemo,inace mi nase momke iostavimo uvijek na cjedilu,i sjedi kuci i ne pametuj puno bolje ti je!nick je napisao/la:ne nego obicnih ljudi,ali naravno haos je opravdanje,ovi momci sto su pohapseni i isprebijani sto niste otisli pred policiju pa stali iza njih kad ste organizovani ljudi su dobili batine zbog djecurlije koja se razbjezala i gadjala kamenjem...i sad pricaju kako su opasni...ti sad sjedis kuci i pricas kako treba tuci policiju a oni zube skupljaju...samo rajvosa je napisao/la:Cija auta mislis na igraca,vjerovatno su nastradala u onom haosu i necija druga auto i toga mi je stvarno zao,al evo kaze covjek bez razloga ga prebili nista cudno od nasih drotova to znaju momci koji idu na gostovanja sta im se sve izdesavalo!
Ma vidim ja da si ti pravi insajder, i da si upoznat sa svim desavanjima.samo rajvosa je napisao/la:Evo bas ti znas jesmo li isli i kako je bilo,bas cemo evo tebi sve ispricati kako i sta,sve trcimo vjerovatno za to ovaj forum sluzi da pisemo planove i jesmo li il nismo bili da pomognemo,inace mi nase momke iostavimo uvijek na cjedilu,i sjedi kuci i ne pametuj puno bolje ti je!nick je napisao/la:ne nego obicnih ljudi,ali naravno haos je opravdanje,ovi momci sto su pohapseni i isprebijani sto niste otisli pred policiju pa stali iza njih kad ste organizovani ljudi su dobili batine zbog djecurlije koja se razbjezala i gadjala kamenjem...i sad pricaju kako su opasni...ti sad sjedis kuci i pricas kako treba tuci policiju a oni zube skupljaju...samo rajvosa je napisao/la:Cija auta mislis na igraca,vjerovatno su nastradala u onom haosu i necija druga auto i toga mi je stvarno zao,al evo kaze covjek bez razloga ga prebili nista cudno od nasih drotova to znaju momci koji idu na gostovanja sta im se sve izdesavalo!
Blago tebi.
samo rajvosa je napisao/la:Evo bas ti znas jesmo li isli i kako je bilo,bas cemo evo tebi sve ispricati kako i sta,sve trcimo vjerovatno za to ovaj forum sluzi da pisemo planove i jesmo li il nismo bili da pomognemo,inace mi nase momke iostavimo uvijek na cjedilu,i sjedi kuci i ne pametuj puno bolje ti je!nick je napisao/la:ne nego obicnih ljudi,ali naravno haos je opravdanje,ovi momci sto su pohapseni i isprebijani sto niste otisli pred policiju pa stali iza njih kad ste organizovani ljudi su dobili batine zbog djecurlije koja se razbjezala i gadjala kamenjem...i sad pricaju kako su opasni...ti sad sjedis kuci i pricas kako treba tuci policiju a oni zube skupljaju...samo rajvosa je napisao/la:Cija auta mislis na igraca,vjerovatno su nastradala u onom haosu i necija druga auto i toga mi je stvarno zao,al evo kaze covjek bez razloga ga prebili nista cudno od nasih drotova to znaju momci koji idu na gostovanja sta im se sve izdesavalo!
mah kad napunis bar 17 pricat cemo
-
- Kontakt:
Prica ti je strasna reko sam ti vec koliko imam godina,ako imas toliku zelju mozes me upoznati nije frka,mada ti sjedis kuci samo i svoje se sjenke bojis a ne slucajno na tekmu da odes za promjenu pa onda da filozofiras!
samo rajvosa je napisao/la:Prica ti je strasna reko sam ti vec koliko imam godina,ako imas toliku zelju mozes me upoznati nije frka,mada ti sjedis kuci samo i svoje se sjenke bojis a ne slucajno na tekmu da odes za promjenu pa onda da filozofiras!

Sljedeće bespotrebno prepucavanje rezultiraće banom.
Ako u selo dođe bog kog seljaci nisu na vlastitim kolima dovukli, oguliće ga i pojesti mu džigericu i meso i oglodati kosti. A njegove crvene krpe razapeće na slavolucima.
GOOOOOOOOOLLLLLLLLLLLLL
0:1 SKOROOOOOOoooo
0:1 SKOROOOOOOoooo
Blekic:Ja sam dio Hordi Zla i kao takav sam dosao na celo Sarajeva.Oni ce se vazda slusati u Sarajevu
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
Zujo:Meni su navijaci najbolji kupci,ja to gledam kao biznis
Blekic:Mi nemamo nista svoje,ali imamo strast,znanje i ljubav
normalno da nam je drago kad nas vazda optuzujute za nekakva namjestanjaspica je napisao/la:Zeljo-Sarajevo je napisao/la:evo zabise vam ga 1-1
jel ti drago??
hajmo lagano u sumrak!!!
volio bi da primite jos 3 komada
I zato ja navijam za Želju jer Željo jeste sve ono što oni nisu i Željo nije i nikad neće biti ono što su oni uvijek bili.
-
- Kontakt:
Ovu uzimamo 100% ! 

Zvijezda 1-1 Sarajevo
Prvo poluvrijeme
Prvo poluvrijeme
Zadnja izmjena: sony_91, dana/u 25 apr 2010, 17:21, ukupno mijenjano 1 put.
Zvijezda 2-1 Sarajevo
Kraj
Kraj
-
- Kontakt:
- gradacacka zvijezda
- Kontakt:
i vise nego zasluzeno smo dosli do pobijede...,danas smo bolji bili da budemo realni sudija je svi 90 min bio za sarajevo...al aj neka to nego pocastio je nase najjace igrace kartonima i to bez ikakvog razloga a to se moze procitat i na sportu...jasno je ko dan da nas zele izbacit iz elite,,aaaa nece uspijet u tome SAVEZ NAPOLJE...pozz sarajevo
Takve su naše balerinegradacacka zvijezda je napisao/la:i vise nego zasluzeno smo dosli do pobijede...,danas smo bolji bili da budemo realni sudija je svi 90 min bio za sarajevo...al aj neka to nego pocastio je nase najjace igrace kartonima i to bez ikakvog razloga a to se moze procitat i na sportu...jasno je ko dan da nas zele izbacit iz elite,,aaaa nece uspijet u tome SAVEZ NAPOLJE...pozz sarajevo

"I think for me the most talented of all times was Rios. But unfortunately he doesn't want to continue his tennis career, because when it's too easy for you, then it's boring. For me, tennis is not so easy" - Marat Safin
Profesionalnitenis.com
Profesionalnitenis.com
Trenutno korisnika/ca: Amidzaa, Bing [Bot], Hajdeee, HordasDolacMalta, nedimmmm1337, THEC i 57 gostiju.